- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.421
bana doktorum onerdı eger kavanoz dusunuyorsan hıpp ve mılupa dedı kendı cocugunada kullandıgı markaları onerıyor bıze..bencede milupanın organik serisiyle hipp e güvenebiliriz gibi geliyor , hipp in zaten herşeyi organik , birde bebe bisküvisini çok tavsiye ediyorlar hipp in
ver canım afıyet olsun ne uzel benımkı alardır savasla yıyor hıc ıstahlı bır bebek degıl ogunlerını hergun aynı duzende vermeye calısıyorum ama hala alısamadı bızım kız gercı mamayıda yemıyoryaramaz tavşanlar ya böyle böyle büyücekler ama bizi de tüketerekdoruk paşa uykuya karşı bir bebek, uyumak yatmak uzanmak gereksiz işler hep onlar
oynamak zıplamak lazım di mi ama
pazar günü mahvetti bize 8de kalktı gece 11'e kadar 4 kere 25-30 dklık uyudu gerisi hep mızmızlanma.
dün akşam iyiydi çok şükür maşallah keyfi yerindeydi
bende oğluma geçen gün elma rendeleyip verdim çok hoşuna gitti2 gündür de yoğurt götürüyorum bakıcısına severek yedi çok şükür. kavanoz mamalarından almadım daha bana da ters geliyor hazır meyve mama almak ama aldığımız meyveler ne kadar organik ki, hiç değilse onlarda organik meyve yazıyor diye de düşünüyorum :26:
acıksa dayanamaz canım beyefendiler kendi keyiflerine göre besleniyolar
biz de bu gece 10:30da uyuduk sabah 6:30a kadar6:30da bir emişi vardı yicek memeyi nerdeyse
![]()
allah yardımcınız olsun korkma ıdebılecegın en guvenlı yerdesın bıseye ıhtıyacın olursa hemen gelırım canımmgünaydınlar....ameliyatımız yarın sbh 8 de olucak bugün ögleden sonra yatış yapıcaz.dualarınızı eksik etmeyin teyzoşlarııı :26:
masallah subanallah cok seker bızım kızımız ya..kırmızılarını yesınler cımcımekizlar benim minnosummmEki Görüntüle 655241
ben pıllı kullanmkyorum ama dogdugundan berı otrı bebe nınkını kullanıyorum acayıp memnunum dıer manuellerden hıc almadım cunku bu gercekten super daha ıyısı olamaz.ılk serum fızyolojık sıkıyorum sonra onunla cekıyorumkızlar bu pilli burun aspiratörleri zararlımı acaba ? gerçekten işe yarıyormu yoksa ? kızım gripya , manuel burun aspiratörü pek işimize yaramıyorkullanan varsa acil cevap lütfen