• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bencede milupanın organik serisiyle hipp e güvenebiliriz gibi geliyor , hipp in zaten herşeyi organik , birde bebe bisküvisini çok tavsiye ediyorlar hipp in
bana doktorum onerdı eger kavanoz dusunuyorsan hıpp ve mılupa dedı kendı cocugunada kullandıgı markaları onerıyor bıze..
yaramaz tavşanlar ya böyle böyle büyücekler ama bizi de tüketerek :1: doruk paşa uykuya karşı bir bebek, uyumak yatmak uzanmak gereksiz işler hep onlar :1: oynamak zıplamak lazım di mi ama :1:

pazar günü mahvetti bize 8de kalktı gece 11'e kadar 4 kere 25-30 dklık uyudu gerisi hep mızmızlanma.

dün akşam iyiydi çok şükür maşallah keyfi yerindeydi

bende oğluma geçen gün elma rendeleyip verdim çok hoşuna gitti :1: 2 gündür de yoğurt götürüyorum bakıcısına severek yedi çok şükür. kavanoz mamalarından almadım daha bana da ters geliyor hazır meyve mama almak ama aldığımız meyveler ne kadar organik ki, hiç değilse onlarda organik meyve yazıyor diye de düşünüyorum :26:

acıksa dayanamaz canım beyefendiler kendi keyiflerine göre besleniyolar

biz de bu gece 10:30da uyuduk sabah 6:30a kadar :nazar: 6:30da bir emişi vardı yicek memeyi nerdeyse:1:
ver canım afıyet olsun ne uzel benımkı alardır savasla yıyor hıc ıstahlı bır bebek degıl ogunlerını hergun aynı duzende vermeye calısıyorum ama hala alısamadı bızım kız gercı mamayıda yemıyor
günaydınlar....ameliyatımız yarın sbh 8 de olucak bugün ögleden sonra yatış yapıcaz.dualarınızı eksik etmeyin teyzoşlarııı :26:
allah yardımcınız olsun korkma ıdebılecegın en guvenlı yerdesın bıseye ıhtıyacın olursa hemen gelırım canımm
masallah subanallah cok seker bızım kızımız ya..kırmızılarını yesınler cımcıme
kızlar bu pilli burun aspiratörleri zararlımı acaba ? gerçekten işe yarıyormu yoksa ? kızım gripya , manuel burun aspiratörü pek işimize yaramıyor :50: kullanan varsa acil cevap lütfen
ben pıllı kullanmkyorum ama dogdugundan berı otrı bebe nınkını kullanıyorum acayıp memnunum dıer manuellerden hıc almadım cunku bu gercekten super daha ıyısı olamaz.ılk serum fızyolojık sıkıyorum sonra onunla cekıyorum

canım çocuk cerrahisinde mi yatıcaksınız? yanına bi arkadaş arasan ben gelmeye çalışırım.söylemen yeterli

Merhaba bende aranıza katılıyım dedım bende 26 ekim itibariyle bir prensese sahip oldum adı ceylin ama suan bi problemım var bana yardım etmenızı ıstıyorum kızlar kzım dogdugundan beri beni emior bide mama yiyordu gerci beni emmeyi pek sevmiordu ama sonra ben sagdım biberonla verdim hep yaklaşik 3 ay ama bana ne olduysa artık sagmak istemiyorm ve yaklaşik 2 aydr tamamen mama veriorum simdi ise meleğm emmek istior sanki sutumu tekrar nasıl getirebilrim bana yardım edebilirmisnz lutfen resmen bunalimdayım eşimle bile aram cok kotu sanırım depresyona girdim;(((((

kızlar selam ınsallah ıyısınızdır...benımkı cıldırttı dayanamadım 1cc sıparaktın verdım napayım ya ne yıyor ne de uyuyor...bu kadarının zararı olmazmıs...bu aada ne zamandır ılk defa pc den gırdım oh ne rahatmıss...prıma soruma cvp veren olmadı sızınkıde ıdrar kokusunu hemen dısa verıyormu

kızlar selam ınsallah ıyısınızdır...benımkı cıldırttı dayanamadım 1cc sıparaktın verdım napayım ya ne yıyor ne de uyuyor...bu kadarının zararı olmazmıs...bu aada ne zamandır ılk defa pc den gırdım oh ne rahatmıss...prıma soruma cvp veren olmadı sızınkıde ıdrar kokusunu hemen dısa verıyormu

İc guveysinden halliceyiz:) biz Prima aktif kullaniyoruz. En iyisi buydu simdiye kadar kullandiklarim arasinda. Dedigin gibi bir şey yapmıyor diğerlerinde yapiyosa bilemiyorum.

cevaplar için sağolun kızlar , bencede o pilli güçlü çekiyor olabilir , zarar verebilir belki , şu otri bebeninkine bi bakayım o zaman ben

canım ben otri bebe nin burun aspiratörünü kullanıyorum.kendin çekiyosun ben çok memnunum.önce serum fiz. damlatıyorum sonra çekiyorum tertemiz yapıyo kızımın burnunu

evet canım bende tonimer sprey sıkıp ardından otri bebeyi kullanıyorum çok kullanışlı tavsiye ederim

Kizlar merhaba.sizinde gaz probleminiz varmiydi.ben zinko damla kullandim bu zamana kadar ama artik biraksammi bilemiyorum

hemen hemen hepimizde vardı canım gaz problemi ama artık kalmadı diyebiliriz arada olsada çabuk geçiyor bende gaz damlası kullanıyordum ama bırakalı çok oldu sen bebeğinin durumunu daha iyi bilirsin ama çok fazla uzun süreli kullanmakda doğru değil bence.

Güzel anneler sonunda gelebildim ama tam okuyamadım sayfaları bugünde yoğundu halada devam ediyor gerçi:) kv geldi ben evi süpürdüm toparladım pazara çıktım market falan derken eve geldim kv gitti mutfakta biraz işim var ama küçük bey salıncakta onu sallıyorum 2 gündür eskisi gibi dalıp uyumuyor itmekle anca işte:emir_bebek: ek gıdaya başlayan anneler ilk zamanlar ne kadar yoğurt ve ne kadar elma suyu verdiniz? ben ilk günler azar azar verdim şimdi yiyebildiği kadar veriyorum biraz önce yeni çaldım yoğurdumu 1 çay bardağı:9:

Merhaba bende aranıza katılıyım dedım bende 26 ekim itibariyle bir prensese sahip oldum adı ceylin ama suan bi problemım var bana yardım etmenızı ıstıyorum kızlar kzım dogdugundan beri beni emior bide mama yiyordu gerci beni emmeyi pek sevmiordu ama sonra ben sagdım biberonla verdim hep yaklaşik 3 ay ama bana ne olduysa artık sagmak istemiyorm ve yaklaşik 2 aydr tamamen mama veriorum simdi ise meleğm emmek istior sanki sutumu tekrar nasıl getirebilrim bana yardım edebilirmisnz lutfen resmen bunalimdayım eşimle bile aram cok kotu sanırım depresyona girdim;(((((

canım kendini kasma bu kadar bebişinede yansır pompa yapmayı denedinmi hiç bide boş emse bile emzir beyne bebek var sinyami gitsin çünkü biyerde okumuştum evlatlık alan annemerin bile sütü gelirmiş bebek ekerse die birazda süt yapıcı şeyler ye iç olur bence üzülme

kızlar aklımdayken sorayım minik kuzularınızın uyurken yatış pozisyonları nasıl:26: bizim yumurcak sırt üstü yatıyor doktor birazda yan yatır falan demişti sallarken yan sallıyorum ama öyle uyumayı sevmiyor kafasının arkası biraz düz gibi aman ne bileyim kuruntu belkide.mesela uyanıyor oyalanıyor o zamanda sırt üstü bir ara yüzüstü çeviriyorum ama çok kısa duruyor istemiyor.

cevaplar için sağolun kızlar , bencede o pilli güçlü çekiyor olabilir , zarar verebilir belki , şu otri bebeninkine bi bakayım o zaman ben

selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım,bebeğim 2ekim doğumlu oğluşum şu anda uyuyor,bizim problemimiz gece uykusu,gece çok geç yatıyor,sizin bebişlerinizin uykusu nasıl.yaklaşık 2haftadır ek besinlere geçmeye çalıştık,meyve püreleri vermeye başladım,yoğurt verdim yemeyeceği zaman benim velet tükürüp oyun yapıyor.umarım alışır..primayla ilgili soru vardı bizde kullandık çişi koku yapıyordu,başka birmarkaya geçtim ondan memnunum.
bbeğim bir haftadır öksürüyor,doktor peditus verdi fayadsı olmadı,dün başka bir ilaç verdi o da pek etki etmedi evde yapabileceğimiz bir tedavi yöntemi var mı.

selam kızlarr nasılsınız?Allahım bebişlerimize sağlık versin .. bişiy sorucam aranızda hiç yoğurt makinesi alan yada kullanan varmı tavsiye etseniz banada alıcam amam karar veremidim bu arada yürüteç aldım ama daha kullanmadım dr larda tavsiye etmiyo 6.ayı bitsin öyle başlıcam yaaş yavaş ama yoğurt makinesi konusunda acil yardım bekliyorum

prıma kokuyu dısa verıyor canım..
selam kızlarr nasılsınız?Allahım bebişlerimize sağlık versin .. bişiy sorucam aranızda hiç yoğurt makinesi alan yada kullanan varmı tavsiye etseniz banada alıcam amam karar veremidim bu arada yürüteç aldım ama daha kullanmadım dr larda tavsiye etmiyo 6.ayı bitsin öyle başlıcam yaaş yavaş ama yoğurt makinesi konusunda acil yardım bekliyorum

yogurt makınesı hıcbır ıse yaramıyor bence zaen sutu kaynatıp ıcıne 1 kasık yogurt koy mytfak havlusuna sar oldu bıttı ıste aynı ıslemlerı makınedede yapıyosun sankı benım 5 dk mı almıyor yogurt yapmak..ece kucagımdayken bıle yapıyorum.amannn cok uzattım:52:bence gereksız:kkk:

canım kendini kasma bu kadar bebişinede yansır pompa yapmayı denedinmi hiç bide boş emse bile emzir beyne bebek var sinyami gitsin çünkü biyerde okumuştum evlatlık alan annemerin bile sütü gelirmiş bebek ekerse die birazda süt yapıcı şeyler ye iç olur bence üzülme

Canım cok tesekkur ettım msjın için valla hiç bir şey yapmıyom okadar sogumusumki emzirmekten hiçbiy yapamasım gelmio ama biliorumki yapmak zorundayım cocugum mama cocugu oldu esimde anlayıssız olmaya basladı anlamıo benim halimi hergun tartısıyoruz cocuk oldugundan beri yani beynen bitrmişim sutumu;(

önce hoşgeldin diyim , biyerde okumuştum , bebek doğurmasanda süt olayı hormonal olduğundan emzirebilinirmiş :26: biraz tuhaf ama sanırım o güç bizim içimizde , sende sütüm gelicek die şartla kendini , bol sıvı al , bebeğin emmeyi denesin sık sık , sende sağ , sıcak duş iyi gelebilir ama herşey beyinde bitiyo , inşallah başarılı olursun

sıparaktın neki ? ilk kez duydum :26: nesi var acaba miniğin ya

Back
X