• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

3. posta çamaşırı attım , 3 kişiyiz böyle oluyo daha doğrusu 2.5 sayılır daha :1: kalabalık aileler napıyo acaba :26: zaten hem çalışıp hem evde çocuğa , eşe , yemeğe birde ev işlerine yetişenlere madalya takmak lazım

ya haklisin, ama o zaman da birseylerden feragat ediyosun, o sekilde herseye yetisiyorsun. ben anneme gecen dedim anne walla bravo nasil herseye yetisiyordun, ben mesela yemek falan yapmiyorum cogu zaman, oysa ki babam yemegini falan dakika gecirtmeyen, bekleyen bir tip. annem de ´walla koyuyordum odaya, aglaya aglaya uyuyakaliyordunuz´ dedi. hmm sirri bu muydu yani :) zavalli benim kucuklugum. benim evim de kirli olsun yemek de olmasin ama minnosum aglamasinn.

haha ayni biz :) biz de oyleyiz mutlaka yuzumu gorcek, tuvalete bile banyoya anakucagini tasiyorum o dereceee

bir gün koltuğun üzerine bıraktım odadan çıktım, o beni görmücek şekilde onu izliyorum

önce bir ağladı sonra uzatmış kafayı ağlamadan bakıyor beni görmeye çalışıyor sakin sakin acaba gelcek miyim diye. beni gördü bastı yaygarayı

eşek sıpası dedim beni mi takip ediyosun sen :1:

ya haklisin, ama o zaman da birseylerden feragat ediyosun, o sekilde herseye yetisiyorsun. ben anneme gecen dedim anne walla bravo nasil herseye yetisiyordun, ben mesela yemek falan yapmiyorum cogu zaman, oysa ki babam yemegini falan dakika gecirtmeyen, bekleyen bir tip. annem de ´walla koyuyordum odaya, aglaya aglaya uyuyakaliyordunuz´ dedi. hmm sirri bu muydu yani :) zavalli benim kucuklugum. benim evim de kirli olsun yemek de olmasin ama minnosum aglamasinn.

aynen oğlum ağlamasın da varsın işler kalsın diyorum ben de. ama bu bıcırıklar bunu kullanıyolar, ağlayınca annem beni hemen kucağına alıcak nasıl olsa, azcık bağırıyım da ayrılmasın yanımdan diyolar :1:

benim çok şükür karşı komşum var akşamları 1 saat kadar alıyorlar seviyolar o arada ben de çamaşır ütü yemek ne yapılcaksa hallediyorum

aynen oğlum ağlamasın da varsın işler kalsın diyorum ben de. ama bu bıcırıklar bunu kullanıyolar, ağlayınca annem beni hemen kucağına alıcak nasıl olsa, azcık bağırıyım da ayrılmasın yanımdan diyolar :1:

benim çok şükür karşı komşum var akşamları 1 saat kadar alıyorlar seviyolar o arada ben de çamaşır ütü yemek ne yapılcaksa hallediyorum

ne guzel, yardim eden komsular..ben kimseyi tanimiyorum malesef..aglamayi evt biraz kullaniyorlar ama o da onlarin tek iletisim yontemi. ne yapsinlar. bir psikolog doktorun yazisini okumustum, belli bir yasa kadar agladiklarinda 10 sn icinde mutkala gorunun ya da bir yanit verin diyordu. bu sekilde guven duygulari gelisiyormus. bazen yanit verip bazen vermediginde de ilerde endiseli ve guven problemli olabiliyorlarmis.

sırrı öğrendin ha sonunda :)) geçenlerde annemle dayım konuşuyordu , bi tanıdıkları kadın bebeklerine rakı verip akşama kadar çalışırmış , bebeklerde mort tabi , inanamadım ben , kocası zaten çalışmazmış , ee dedim noldu büyüyünce onlar hasta olmadımı ? yok sapasağlamlar dedi annem , o zaman alkolik olmuşlardır kesin dedim , yok olmamışlar :)) ben çok ağlarmışım ama , hiç susmazmışım , ömrümü yedin sen benim diyor hala annem :1: bizim bebeklerimiz şanslı yumurcaklar :16:

sırrı öğrendin ha sonunda :)) geçenlerde annemle dayım konuşuyordu , bi tanıdıkları kadın bebeklerine rakı verip akşama kadar çalışırmış , bebeklerde mort tabi , inanamadım ben , kocası zaten çalışmazmış , ee dedim noldu büyüyünce onlar hasta olmadımı ? yok sapasağlamlar dedi annem , o zaman alkolik olmuşlardır kesin dedim , yok olmamışlar :)) ben çok ağlarmışım ama , hiç susmazmışım , ömrümü yedin sen benim diyor hala annem :1: bizim bebeklerimiz şanslı yumurcaklar :16:

rakı mı :53: :53:

bir gün koltuğun üzerine bıraktım odadan çıktım, o beni görmücek şekilde onu izliyorum

önce bir ağladı sonra uzatmış kafayı ağlamadan bakıyor beni görmeye çalışıyor sakin sakin acaba gelcek miyim diye. beni gördü bastı yaygarayı

eşek sıpası dedim beni mi takip ediyosun sen :1:

benim kısçeyle konuşuyorum , ben şimdi elimi yıkicam , sen sakın ağlama , hemen gelicem diyorum , bekliyo beni ama eğer 10 dk yı geçirirsem başlıyo söylenmeye , hala yoksam basıyo yaygarayı biraz daha bekleyip :1: oyyy kuzucuğum benim yaaa , yarın kocaman olduklarında çok özlicez sanki bu hallerini gibi geliyo bana

walla sir da ne sirmis yani :)) raki mi, hahhaa;) yazik cocuklara gercekten. bizim kuzular sansli.

benim kısçeyle konuşuyorum , ben şimdi elimi yıkicam , sen sakın ağlama , hemen gelicem diyorum , bekliyo beni ama eğer 10 dk yı geçirirsem başlıyo söylenmeye , hala yoksam basıyo yaygarayı biraz daha bekleyip :1: oyyy kuzucuğum benim yaaa , yarın kocaman olduklarında çok özlicez sanki bu hallerini gibi geliyo bana

ben de..zaman cok hizli geciyor, daha doyamadan biraz daha buyuyorlar. harala gurele bir bakiyorum kuzunun yatma vakti. uyuyunca ozluyorum sonra, diyorum bak bugun sunu yaptim da ihmal ettim onu, daha cok oynasaydim keske vs vs.. ahh ahh ozlicez bu hallerini coook.
gecen gun esime diyorum ki simdi buyucek okula gidicek, kocaman kiz olucak, arkadaslarinda kalmak istiycek, onlarla daha cok zaman gecirmek istiycek, o zaman biz alismis olur muyuz bu durumlara. o da ´aa ne guzel biz de tatile gideriz ikimiz' diyor, pis. ben simdiden o gunleri dusunuyorum.

Ben de oğluşumu hiç ağlatmıyorum aman iş güç kalırsa kalsın bu zamanları bir daha mı gelecek, her anını dolu dolu yaşıyoruz, boncuk gözlerinde hiç yaş olmasın kuzumun ömrü boyunca inşallah. Geçen annemlere gittiğimde kalabalığa alışıncaya kadar huzursuzlandı göğsüme kapanıp kapanıp ağladı, içim gitti yavruma. Anneme ilk defa bu kadar ağladı dediğimde sizin iyi canınız vardı ağlaya ağlaya susardınız mecburen dedi. Köyde doğdum ben, köy işleri malum nerede şimdikinin dört duvar arasındaki yemek, bulaşık, çamaşır işleri, annem bunları iş olarak bile görmüyor :1:

Hahaha rakı bayağı etkiliymiş ama görüncemden biliyorum. Bebeği küçükken bir gece eşiyle felekten gün çalalım demişler, anne sütünden bebek de etkilenmiş, 24 saat boyunca anne-oğul kıpırtısız uyumuşlar:1: Enişte fena korkmuş:)

şimdi bile ilk doğduğu hallerini özlüyorum kuzumun. ne kadar çabuk büyüyolar maşallah

göğsümde yatıp dizlerini karnına çekip popişi dışarı çıkarıyodu, tospiğim diye seviyodum, tospik kaldı oğlumun lakabı o zamandan :1:

canım tatlı istiyor benim yaaaa :56:

bu hafta iradeli davranıp hiç tatlı bişey yemedim ama artık bugün dayanamıyorum

kuru incir kuru kayısıyla geçiştirmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum şuan. kahve ve browni istiyorum ben :56:

Merhaba arkadaşlar bende 2012 ekim annesiyim. topiğe birkaç defa yazmıştım fazla nete giremiyordum. topiğiniz hayırlı olsun

adet olan kızlar eskiye durumunuz ne? ben eskiden 3 gün olurdum az olurdu

doğumdan sonra 2. adetim bu hiç durmadan geliyor sanki, çok yoğun oluyor. 14 ay adet olmamanın acısını 2 ayda çıkardım :ssz:

Sonunda girebildim İnternet'e hiç iş bitmiyor yarın annemlere gideceğim o yüzden çamaşır ütü işlerini hallettim sırada yemek var:) minik kuzum ayağımda uyuyor kızlar bu aralar yeni bir huy edindik uykusu gelince Yada acıkınca falan çığlık atıyor sinirleniyor iki eli ile yüzünü ovuşturuyor çokmu sinirliolacak benim oğlum acaba o günde dışarı çıkarken üzerini giydirmeme sinirlendi çok zorlandım ben tere battım bakalım ilerleyen günler ne gösterecek

şimdi bile ilk doğduğu hallerini özlüyorum kuzumun. ne kadar çabuk büyüyolar maşallah

göğsümde yatıp dizlerini karnına çekip popişi dışarı çıkarıyodu, tospiğim diye seviyodum, tospik kaldı oğlumun lakabı o zamandan :1:

Evet ya göğsümüze yaslanır yaşlanmaz gömülür şeklimizi alırlardı, zaten iki ay boyunca ayrı bir organizma olduğunun farkında olmuyor bizimle bütünleşiyorlarmış. Ne zaman ki kafasını kontrol etmeye başladı sırt kasları gelişti tutabilene aşkolsun kucağımda kıpır kıpır bir o yana bir bu yana eğiliyor bakıyor. Büyüdüler büyüdüler:)

adet olan kızlar eskiye durumunuz ne? ben eskiden 3 gün olurdum az olurdu

doğumdan sonra 2. adetim bu hiç durmadan geliyor sanki, çok yoğun oluyor. 14 ay adet olmamanın acısını 2 ayda çıkardım :ssz:

ya ben hala adet olmadım acaba adetten sonra kilo kaybınız oldumu?

Back
X