- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.781
günaydın güzel anneler..benimm kızımm acaip hareketlii 2dk durmuyoo,ne yapim nasıl oyaalimm şaşırıyorumm
dün yoğurt mayaladım kızıma bugün denicem bakalım sevicek miii:44:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzel anneler..benimm kızımm acaip hareketlii 2dk durmuyoo,ne yapim nasıl oyaalimm şaşırıyorummdün yoğurt mayaladım kızıma bugün denicem bakalım sevicek miii:44:
kızlar mrb
mayaladığınız yogurdu kaç gün veriyorsunuz interneete mayaladığınız gün ve ertesi gün verin diyor öylemi yapıyorsunuz
Guzel muhafaza ediyosam tadi eksimiyosa dort yada bes gun veriyorum
merhabalar
yoğurt için keçi sütü kullanan var mı.
ben kirkim cikar cikmaz adet oldum 5 ayda.butun kilolar gitti
Canım iki çocuklu bayan için çok bile umduklarını değil bulduklarını yesinler. Şaka bir yana daha ne olsun bence yeterli. Ama sana iki tane önerim var pratik ve renkli. Biri havuç tarator : havucu rendeleyip biraz tuzla yağda soteliyorsun, soğuyunca çırpılmış süzme yoğurtla (biraz tuz isteğe göre sarmısak ilaveli) karıştırıp üzerinde ceviz süslemesiyle sunuyorsun. Diğeri de yoğurtlu mor lahana salatası : lahanayı incecik kıyıp tuz yada limonla yumuşatıyorsun yine süzme yoğurtla( zeytinyağı, tuz, istersen bazı baharatlar -hangisinin yakışacağını düşünürsen-) karıştırıp servise hazır hale getiriyorsun. İkisi harika turuncu, mor renk cümbüşü yapıyor göz dolduruyor, tatları da fena sayılmaz, özellikle havucu misafirlerim çok beğenmişlerdi. Oldukça pratik son anda yapılabilecek şeyler diye naçizane önerimDeneyimli ev hanımı olarak zaten biliyorsundur ama pratik tarifler köşesinde benden tarif bulunsun diye yapılışlarını yazdım
Şimdiden kolay gelsin.
ilk mayayı ben normal hazır yogurtla yaptım mcburen sen ne ile mayaladın canım
kızlar mrb
mayaladığınız yogurdu kaç gün veriyorsunuz interneete mayaladığınız gün ve ertesi gün verin diyor öylemi yapıyorsunuz
cgeçen gün ben de keçi sütü ile yaptım,dr.tanıdığım da tavsiye etti.çorba vermeye başladınız mı neler yapıyorsunuz..
Evet canim cok hareketliler benimkide artik biyerde durmuyo.yogurdu ilk defa veriyosan reddebilir. Gecen hafta vermeye basladim yemiyodu simdi daha yokmu diyo benim prenses![]()
bebegim ıkı gundur cok sıkıntılı..zeytınyagı verdik ama ise yaramadı hala...sizler neler yapıyorsunuz bu durumda?
ben zeytinyağı içirmiyorum , popişine sürüyorum..bikaç defa kabız olduk ozaman iyi gelmişti..
nasıl suruyorsun krem gibi mi pisige surer gıbı degildir herhalde degil mi?acıklarsan sevinirim canım..
bebegim ıkı gundur cok sıkıntılı..zeytınyagı verdik ama ise yaramadı hala...sizler neler yapıyorsunuz bu durumda?