• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

benim doktor nystaderm diye bir krem verdi ama onda da varmis kortizon sanirim, baktim simdi internetten. once cinkolu pisik kremlerini dene, gecmezse bundan sur demisti, ama cok fena olmustu surdum ben 2 gun, mecbur. gecti simdi. simdilik tekrarlamadi bakalim. ama ben icinde kortizon oldugunu bilmiyordum, simdi sen soyleyince arastirdim oyle gordum.

bende travazol sürdüm mecbur canım , yara oluyordu artık , kakasından enfeksiyon filan kapmasından iyidir dedim , çinkolu kremler iyide , onlardada paraben dahil biçok kanserojen madde var ama :26: öfff yaaa ne antibiyotikmiş mahfetti yavrumu :47:

slm kızlar.uzun bir süredir giremiyordum sayfaya baktım ne kadar çok şeyler olmuş öyle. bende biraz dert yanayım. bir haftadır kayınvalidem geldi yetmezmiş gibi görümcem ve kayınpederde geldi. ev zaten küçük lojmandayım. 3 kişi onlar birde bakıcım başladı ev resmen curcuna. kayınvalide ve görümce yardımcı olsalar gam yemem ama yiyip içip gezmenin peşindeler. süt iznine gidiyorum kahvaltı için beni bekliyorlar eve koştur koştur gidiyorum bebişin karnını doyurduktan sonra hadiii onlara kahvaltı hazırla, öğleden sonra akşam yemeğini hazırla resmen ölüyorum akşam olsada yatıp dinlensem diyorum.daha ne kadar sabrederim bilmem.bu arada oğluşuma artık bizde yoğurtla ek besine başlıcaz. ben azar azar tadlarına baktırıyorum. geçenlerde bir kaşık yoğurt yedi, dünde et suyunun tadına bakıverdi. eh artık dişimizde çıktı onun huysuzluğu var olsun o kadarda, benim psikolojimden sonra.

zor cnm Allah yardimcin olsun bende misagir konusunda cok.dertliyim Antalyada yasadigimiz icin esimin butun sulalesi tatil icin bize geliyor onlar tatil yapiyor biz eziyet cekiyoruz bu sene bide kizim var nasil olcak bilmiyorum

o kadar kötüyümki anlatamam size..
cuma günü dogm günm bütün sevdklerm arkadaslarm aksam dısarı ckıcaktık
bende bahanesyle bakım yapım saclarmı boyatıym falan dedm
annem girdi araya saçını boyarsan bdha bebegıını emzırmene ızn vermıcem dedı
şok oldm kızlar
agladm agladm anlatamam sıze butun gun
cok kötuydum hala öyleym sinirimi bebegmden ckarıorm ona ters bakıorm agladıgında sinirlenıorm istemeden :((
valla ben iki defa boyattim kizimida hala emziriyorum bozuk.psikolojili anneden daha fazla zarar vremez. saclarimda beyaz var. ikisene emzirsem yasli kadin gibi 25 imde beyaz saclarla mi dolasacagim bu yuzden boyattim ben

hiçte geç değil canım , genelde ilk bebekleri doğurduğunda anneler 20 li yaşlarda oluyor haklısın ama 34 te çok genç bir yaş henüz , bende 31 de hamile kaldım 32 de anne oldum , zaten 28 imde evlendim , evlendiğim yıl hamile kaldım ama düşük oldu , sonra Allah kızımı nasip etti , o kadar kıymetlimizki bu konuda seni çok iyi anlıyorum , o korkuyu telaşı hepimiz yaşıyoruz merak etme , bebeğim ağlarken benide çok ateş basıyo sanki , bi anda ter içinde kalıyorum , aklıma saçma sapan şeyler geliyor , eşime bağırıyorum durduk yere , anne olmak böyle birşeymiş , kendinden öte bişeye sahip olmak ...

haklısın canım aynen öyle bir şeymiş annelik ama benim ki ciddi anlamda obsessıve compulsive bozukluk yani okb kısaca takıntım fena benim yetersizlik zarar verecekmiş takıntısı falan ilaç şart benim titizlikte böyleydi dr. ailede de vardır diyor kumandadan terliğe çatal kaşığa toza çekmece düzenine ayakkabı kutularına saçımın bir teline bile böyleydi şimdi Alya ya kanalize oldu...şifa artık Allah'ımdan...
bu arada kızın çok ama çok sevimli Allah bağışlasın ve en küçük kötülükten bile korusun
41 kere Maşaallah

bebegim ıkı gundur cok sıkıntılı..zeytınyagı verdik ama ise yaramadı hala...sizler neler yapıyorsunuz bu durumda?

merhaba hergün mutlaka takip ediyorum ve birçok konuda yardım alıyorum. bu konuda da ben bildiklerimi paylaşayım dedim:).bizimkide 2 gün yapmamakla başlamış,8-10 güne çıkmıştı. umarım sizinki artmaz. 2 tane kuru inciri az suyla iyice kaynat. 3-4 kaşık içir bebeklerin hepsi aynı olmuyo ama bize iyi gelmişti.inşallah şifa olur.

haklısın canım aynen öyle bir şeymiş annelik ama benim ki ciddi anlamda obsessıve compulsive bozukluk yani okb kısaca takıntım fena benim yetersizlik zarar verecekmiş takıntısı falan ilaç şart benim titizlikte böyleydi dr. ailede de vardır diyor kumandadan terliğe çatal kaşığa toza çekmece düzenine ayakkabı kutularına saçımın bir teline bile böyleydi şimdi Alya ya kanalize oldu...şifa artık Allah'ımdan...
bu arada kızın çok ama çok sevimli Allah bağışlasın ve en küçük kötülükten bile korusun
41 kere Maşaallah

saol teyzesi , seninde durumun zormuş o zaman yaaa , ama onun anne sütü herşeyden önemli , bu yüzden dayanıcaksın canım çare yok

papatya çayını nasıl yapıyorsun ve ne kadar kac cc veriyorsun canım. dişten dolayı oğlum cok sinirli şaşırıyorum onun asabiyetine iyi gelirmiki

ben milupanın papatya çayını kullanıyorum canım.50 cc kaynamış suya yarım tatlı kaşığı papatya çayı koyuyorum.papatya çayının birçok özelliği var.üşütmeye,kabızlığa hatta huysuzluğa bile iyi geliyor sakinleştiriyor bebişlerimizi.sonuçta bitki çayı zararı olmadığı için denemende bi zarar yok bence

hayırlı günler arkadaşlar bir şey soracağım benim hamilelikten önce uzun kirpiklerim vardı ama hamilelikle beraber baya kısalmış ben farketmemiştim ama doğumdan sonra ablam söyledi aynada bakınca uzun kirpiklerin yerini kısacık kirpikler almış şok oldum uzar diye düşündüm ama hala uzamadı ben gözleriyle meşhur biri olarak çok üzülüyorum internetten araştırdım hamilelikte böyle bir durumdan hiç bahsedilmemiş benim gibi bunu yaşayan var mı yada ne yapmak lazım.... sanırım benim gözleri oğluşum çaldı....

bende travazol sürdüm mecbur canım , yara oluyordu artık , kakasından enfeksiyon filan kapmasından iyidir dedim , çinkolu kremler iyide , onlardada paraben dahil biçok kanserojen madde var ama :26: öfff yaaa ne antibiyotikmiş mahfetti yavrumu :47:
canım bize doktor trosyd verdi ama içeriğini bilmiyorum bir kaç gün kullanmadım sonra basa çıkamayınca sürdüm sabah aksam sen içeriğini incelersin istersen
zor cnm Allah yardimcin olsun bende misagir konusunda cok.dertliyim Antalyada yasadigimiz icin esimin butun sulalesi tatil icin bize geliyor onlar tatil yapiyor biz eziyet cekiyoruz bu sene bide kizim var nasil olcak bilmiyorum
bizde annemlerin evde kalıyoz bütün akrabalarımız orda ama boş evi tercih ediyoruz ister istemez düzen bozuluyor herkez için sana rabbim kolaylık versin misafirlerede sana yük olmama düsüncesi :)))

41 kere Maşaallah
allah yardımcın olsun canım rabbim şifa versinn inş 3 yaşına kadar beyin gelişimi çok önemliymiş bunun içinde ilgi alaka ve sevgi en büyük etkenmiş okul yuva kreş gibi yerleri 4 yaşından sonra uygun görüyor bazı uzmanlar birebir ilgilenmek en iyisi o yönde bişeyler düşün derim bende arkadaşlarım gibi

Eki Görüntüle 660643

buda dün sabah çekilmiş resmimiz teyzoşlar , maşallah diyin çok çok kısçame emi

maşallah canım çok tatlı rabbim nazarlardan korusun

kızlar bugün 5. ay kontrolümüz vardı.bizde kan damlasına başlıyoruz.doktora sordum tahlil yapıcak mısınız diye.bu verilen doz koruma amaçlıymış.9. ayda tahlil yapılacak ve devam edip edilmeyeceğine ozaman karar vericek doktorumuz.zuhalcim sanırım senin kızınında yüzünde sivilce gibi yağ bezesi çıkmıştı.bu dönemlerde olabiliyomuş zamanla geçer dedi bilgin olsun.ayrıca yarından itibaren artık bizde ek gıdaya geçiyoruz.

canım bize doktor trosyd verdi ama içeriğini bilmiyorum bir kaç gün kullanmadım sonra basa çıkamayınca sürdüm sabah aksam sen içeriğini incelersin istersen
bizde annemlerin evde kalıyoz bütün akrabalarımız orda ama boş evi tercih ediyoruz ister istemez düzen bozuluyor herkez için sana rabbim kolaylık versin misafirlerede sana yük olmama düsüncesi :)))

allah yardımcın olsun canım rabbim şifa versinn inş 3 yaşına kadar beyin gelişimi çok önemliymiş bunun içinde ilgi alaka ve sevgi en büyük etkenmiş okul yuva kreş gibi yerleri 4 yaşından sonra uygun görüyor bazı uzmanlar birebir ilgilenmek en iyisi o yönde bişeyler düşün derim bende arkadaşlarım gibi

maşallah canım çok tatlı rabbim nazarlardan korusun

baktım canım trosyd de gene mantar kremi , bu kremi öneriyormuş genelde doktorlar , mecbur kullanıcaz birinden birini artık

kızlar bugün 5. ay kontrolümüz vardı.bizde kan damlasına başlıyoruz.doktora sordum tahlil yapıcak mısınız diye.bu verilen doz koruma amaçlıymış.9. ayda tahlil yapılacak ve devam edip edilmeyeceğine ozaman karar vericek doktorumuz.zuhalcim sanırım senin kızınında yüzünde sivilce gibi yağ bezesi çıkmıştı.bu dönemlerde olabiliyomuş zamanla geçer dedi bilgin olsun.ayrıca yarından itibaren artık bizde ek gıdaya geçiyoruz.

Neden ek gıda merak ettim az mı kilo almış? Yada sütün mü azaldı? Sorguya çekiyor gibi oldum kusura bakma:)

geneli 4. ayda başladı demir damlasına , bende sormuştum , koruyucu doz dedi banada kızımın doktoru ama ne biliyim bi türlü sinmöiyor içime , herşeyi yapaymı vericez dışarıdan :37: kızımın yüzündekilerde yağ bezi değil canım isilikmiş , ben 2 kat giydirince antalya gibi yerde ondan olmuş :)) şimdi tek kat giydiriyorum ve çok az kaldılar , geçiyorlar

Back
X