• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

iyiyiz şekerim sen nasılsın ? naptın dövme işini ?
daha yaptırıcak yer bulamadım gıdıp gezmem lazım bırkac yer....ıyı yer olsun dıyorum bakalım...eceyı kesın yazdırıcam ama esımde kararsızım
Kizlar 5 nisanda kizimin yari yasi doluyor. Acaba kizimin yari yasinin arkadaslarimi cagirip kutlasam mi yoksa gormedigin bi cocugu olmus tutmus yari yasini kutlamis mi derler:-)
valla ben hıc duymadım yarı yası kutlandıgını ama sen yap yakın arkadaslarını cagırırsın onlarda boyle seyler demez zaten..
Canım bence ayak koyma yeri olması çok güzel kullanışlı olur yani.Tekerlekli dediklerinede baktım çok güzeller ama boyları alçak sanırım.Hepside çok güzel sonuçta iyi markalar.Tuğçe ne yaptı acaba aldımı huck mama sandalyesini merak ettim bende onu düşünüyorum hem yerden tasarruf hemde diğerleri bana göre pahalı gelir o yüzden.Bakalım hayırlısı artık minikler mama yemeye başladılar çok işimize yarayacak inşaallah
almadım canım.gıttıgım magzada yoktu gordugum yerede gıdemedım.bakalım ne zaman cıkarsak o zaman alıcam.acelesı yok..

Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
İçimde öyle bir burukluk öyle bir acı var ki atamıyorum
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin

Cok uzuldum cnm mesajini okuyunca ama boyle yspma sen en cok onun icin calisiyorsun daha iyi sartlarda bi hayat surmesi icin bebegin sagliklo cok sukur omur boyu birliktesiniz ins daha cok zmn gecirirsiniz nolur uzulme

çalışırken bi yandan da ek gıdaları araştırıyorum :31: off ne zor işmiş ya şu 2-3 ayı da atlatsak hemen herşeyi yicek kuzucuklar bzi de rahatlıcaz

ben çok fazla takmamaya çalışıyorum kafama organik olayına, ne kadar güven var onlara da

adam tarlasına kimyasal kullanmıyor belki ama tarla otoyolun kenarında egzoz dumanı vs. gıdanın üzerinde diye anlatırdı okulda hocalarımız.

mevsim dışı bişey yedirmeyelim yeter sonuçta ne koşullarda yetişen bebekler var gıda bulamayan, mama bulamayan...

ne kadar çok takarsak kafaya ne kadar titizlenirsek o kadar problem olcak ilerde bence

yoğurdumu mayalıyorum, lor peyniri yapıyorum, sebzeyi buharda pişirmiyorum ama haşladığım suda eziyorum ki vitaminini atmış olmayayım, meyvesini cam rendede rendeliyorum...çok fazla ince düşünmek istemiyorum

ilk aylarda çocuğumu biri kucağına alsa üzerini değiştiriyodum şimdi daha rahatım valla

Bende ne cok pimpirikliyim nede cok rahat mevsim meyve sebzelerini evde yapmaya calisiyorum. Yogurdumu evde yspiyorum. Ama mevsimin de olmayan sebze ve meyveleri.milupaninkini alip tattiriyorum. Mesela bugun brokoli patates puresi verdim yedi. Bizjm eve hic brokoli girmedi esimde bende sevmiyoruz o yuzden alip yapmk yerine denemk icin hazirini aldum severse kendimde yaparim. Temizligine kiyafetine banyosuna dikkat ediyorum. Bez degistirirken titizim.ama birileri kucagina aldigi icin hic ust degistirmeyi dusunmedim.

Selamlar fotograf paylasan anneler kucuk hanimlar veckucuk beylere maasallah cook tatlilar.
Malum bebegim kabizdi dra goturduk miktarini ayarlamasak demir ilaci yapavilirmis.bir de ben birden ek gidada pureye gecmistim o da yapabilirmis arti corbasina patates havuc katiyordum meyve suyyu elma veriyordum pureye gecmistik bunlarda kabiza sebep olabilirmus.corbaicerigi degisti ilaca dikkat ediyoruz.bir de emziriyorsan bol su ic kabiz oldugu icin dedi.
insallah bebegim daha iyi olacak. minik paasam kiyamam..
armur puresi vermeye vasladim elmayida degistirdim.tumm onerilere tsk ederim..su vermem lazim di mi dra sormayi unuttum? 18 ekim dogumlu yanill. 5 ayini doldurali bi kac gun oldu kahvaltiya 6. Ayda baslanabiliyormus baslayan var mi baslasm mi ki?bebegimm oglusum benim ya tum dunyam oldu...rabbim hepimizinkini esirgesin bagislasin.

gunaydin tatli anneler :16:nasilsiniz
biz Omerimle iyiyiz cok sukur Rabbime
bi kac gundur giremedim ozlemisim sizleri:31:
kocisi ise yollayip oturdum pc onune tum sayfalari okudum:27:tabiki simdi boyleyim:27:
alinti yapamadim elif sevinc zuhal nihal tulin bebelerinize tum bebelere masaAllah cok sirin cok tatlilar Rabbim esirgesin

Idil Duamiz artik evindeymis cok sukur minataha gozun aydin bi daha Allah acisini gostermesin insaAllah
:16:

Omer iki gundur ishal bugun sanki daha iyi
su veriyorum memeyi emmek istemese bile zor bela 2 saatde 1 vermeye calisiyorum ishal oldugu icin dogrumu yapiyorum bilmiyoum
:26:ondan once 2 gunde ben sut atesine tutulmusdum resmen 40lari gordum
dogumdan beri bol sutlu vaktimde bile ates olmamisdim:9:sut pompasiyla da bu sayede tanismis oldum :37:

cok sukur hepsi gecdi gitdi:10:

e tabiii simdi siz uyuyorsunuz
benim bi suru isim var ilk evler sonra banyo sonra mutfak her zamanki bitmek bilmeyen islerrr :35:
ve utu
:6::6::6:ara-sira gelip bakcam
:54:

kocisi ise yollayip oturdum pc onune tum sayfalari okudum:27:tabiki simdi boyleyim:27:
alinti yapamadim elif sevinc zuhal nihal tulin bebelerinize tum bebelere masaAllah cok sirin cok tatlilar Rabbim esirgesin

Idil Duamiz artik evindeymis cok sukur minataha gozun aydin bi daha Allah acisini gostermesin insaAllah

su veriyorum memeyi emmek istemese bile zor bela 2 saatde 1 vermeye calisiyorum ishal oldugu icin dogrumu yapiyorum bilmiyoum
dogumdan beri bol sutlu vaktimde bile ates olmamisdim:9:sut pompasiyla da bu sayede tanismis oldum :37:

Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin

eminimki çok zordur ama herşey onun iyiliği için,hayat bunu gerektiriyor FEDAKARLIK...iyi yönlerini düşün ve böyle canını sıkma bak ne güzel onu her an takip edebiliyorsun canı sağ ve insanlar bir evladı olsun diye ne emekler harcıyorlar.İleride beraber daha çok vakit geçirirsiniz inşaallah üzülme hayat çok kısa...

ay canım cok zormus oo sut atesı allahtan gecmıs gecmese hastaneye yatırıyorlar...
günaydın güzeller

arkadaşımın doğum sancıları başlamış, dua edin bol bol onun için bugün olur mu :48:
gunaydın canımm.dualarımız onunla tabıkı allah kurtarsın saglıkla kucagına alır ınsallah kolaylıkla:18:

tuğçecim senin baktığın mama sandalyesinde hem tekerlek hemde ayaklarını basmak için basamak var mı?

ay canım cok zormus oo sut atesı allahtan gecmıs gecmese hastaneye yatırıyorlar...

gunaydın canımm.dualarımız onunla tabıkı allah kurtarsın saglıkla kucagına alır ınsallah kolaylıkla:18:

çok sağolun kızlar, çok şükür doğmuş bebiş :nazar:

tuğçecim senin baktığın mama sandalyesinde hem tekerlek hemde ayaklarını basmak için basamak var mı?

kraft'ın mama sandalyesi var bizde

tekerlekli olması çok işimize yarıyor bizim balkona mutfağa çekiveriyorum. hatta ütü yaparken salona bile taşıyorum :1:

ayaklarını basması için basamağı da var tabi ayaklar oraya ne zaman yetişir bilmem :)

var herşey varda benim eşim pinpirikli sütçü var ya su katıyorsa diyor başka bir şey desem ya öyleyse ya böyleyse bu gidişle bimin dost yoğurdunu vereceğim çocuğa:)acaba pirinç unuyla mama mı yapsam annem abimi onunla büyütmüş gayette sapasaplam maaşallah...

herşeyi kafaya takmamak lazım abimin eşi yeğenime ne bulduysa tıkıştırmış banada öyle yap dedi yok yiyemez aman şöle böyle deme dedi o yumurta kek bile vermiş 5 aylık çocuğa şuan 2,5 yaşında yemediği yemek sevmediği meyve yok anne babası vejeteryan et bile yiyor maaşallah birtaneme ....kim çocuğuna çok titzlenmişse o çocuk yemek ayırtetmiştir görüyoruz duyuyoruz hepsi büyüyecek yok kimyasal yok bilmem ne bence fazla takmamak lazım iyice yıkayıp Allah'a emanet etmek lazım hiçbirşey olmaz inş....

benim çocuğumu öptülerde sevdilerde günlük üzerini değiştiriyorum ama aman biri dokundu diye değil hepsini giyebilsin diye:))

Evet haklisin bukadar irdelemek de dogru deyil.sakinan goze cop batar derler

Kendi adıma bende ilk zamanlar çok düşünüyordum herşeyin en iyisi olsun istiyoruz ama bazen imkanlarımız elvermiyor.Yinede elimden geldiği kadar dikkat ediyorum yaşadığımız hayat bizi doğallıktan uzaklaştırıyor evet maalesef herzamanda herşey dört dörtlük olmuyor.Kuzularımız için uğraşıyoruz Allah hepsinin canına sağlık versin.Bende o kadar en ince ayrıntısı ile inceleme taraftarı değilim esirgenen göze çöp batar diye korkanlardanım.İmkanı olan tabikide yapsın,olmayanlarda olduğu kadarı ile yetinsin...

işe başlamadan önce psikopata bağlamıştım nerdeyse biri dokundu diye çocuğa her defasında banyo yaptırasım geliyodu :27:

işe başladım her saniye acaba bakıcımız biberonu yıkamadan vermiş midir, emzik düşünce kaynatılmış suyla mı yıkadı çeşme suyuyla mı, mamasını suyunu damacana su mu verdi çeşmeden mi vs. vs. vs o kadar çok düşünüyordum ki...

şimdi de dikkat ediyorum ama ilk zamanlar gibi takıntılı değilim

çok zor canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. ilk işe başladığımda ağlıyordum :ssz:

insanın içi gidiyor yetemiyorum bebeğime iyi anne değilim diye düşünüyor di mi?

bakıcımız 1-2 kere banyo yaptırdı doruk'a o kadar üzülmüştüm ki işyerinde oturdum ağladım. sonra konuştum banyosunu, çamaşırını, ütüsünü ben hallederim lütfen yapma diye. en azından oğlum için bişeyler yapabiliyomuşum gibi geliyor böylece.

alışçaz, bebişler de alışçak. keşke başka çaremiz olsa :ssz:

kızlar bunu gordum sımdı nette cok guzel eceye haftasonu alıcamm.

ngrakl Patikler | Playskool | playskool,patik

çıngıraklı patiklerimiz var bizimde bayılıyoruz onlara :1: ayaklarını birbirine vuruyor ses çıkartıyo oğlum çok hoşuna gidiyo :1:

Bende ne cok pimpirikliyim nede cok rahat mevsim meyve sebzelerini evde yapmaya calisiyorum. Yogurdumu evde yspiyorum. Ama mevsimin de olmayan sebze ve meyveleri.milupaninkini alip tattiriyorum. Mesela bugun brokoli patates puresi verdim yedi. Bizjm eve hic brokoli girmedi esimde bende sevmiyoruz o yuzden alip yapmk yerine denemk icin hazirini aldum severse kendimde yaparim. Temizligine kiyafetine banyosuna dikkat ediyorum. Bez degistirirken titizim.ama birileri kucagina aldigi icin hic ust degistirmeyi dusunmedim.

Selamlar fotograf paylasan anneler kucuk hanimlar veckucuk beylere maasallah cook tatlilar.
Malum bebegim kabizdi dra goturduk miktarini ayarlamasak demir ilaci yapavilirmis.bir de ben birden ek gidada pureye gecmistim o da yapabilirmis arti corbasina patates havuc katiyordum meyve suyyu elma veriyordum pureye gecmistik bunlarda kabiza sebep olabilirmus.corbaicerigi degisti ilaca dikkat ediyoruz.bir de emziriyorsan bol su ic kabiz oldugu icin dedi.
insallah bebegim daha iyi olacak. minik paasam kiyamam..
armur puresi vermeye vasladim elmayida degistirdim.tumm onerilere tsk ederim..su vermem lazim di mi dra sormayi unuttum? 18 ekim dogumlu yanill. 5 ayini doldurali bi kac gun oldu kahvaltiya 6. Ayda baslanabiliyormus baslayan var mi baslasm mi ki?bebegimm oglusum benim ya tum dunyam oldu...rabbim hepimizinkini esirgesin bagislasin.

6 ayı doldurduk biz ama daha kahvaltı vermedim ben

geçen hafta yoğurt ve elma vermiştim. bu hafta sebze çorbası (patates, havuç, brokoli) veriyorum

haftaya da ıspanak ve balkabağı vermeyi düşünüyorum patatesle beraber

hafta hafta yeni lezzetlere alışalım, kahvaltı için biraz daha beklicem

geçmiş olsun canım benim anne oğul ikinize de :48:

merak ettik sizi

cnm cok gecms olsn merak ettik. bence sık emzirmekle iyi yapiosun. su kaybediyor cunku. ben ishal oldugunda su vermistim. sık emmiyodu cunku. bizde simdi kabizlik var. cok sikintili. omercik dismi cikaricak acaba. o zamanda ishal oluyolarmis.
sut atesini bilirim ben ilk ay 4 kere oldum. once usume titreme sonrada ates 40 larda. cok dikkt et cnm. baktn gogusler dolu omer bosaltmiyo sag hem. gecmis olsun tekrardan.
temizlik yapiorum bende. arada girip okurum sizi kizlar. kokluyorum kuzularinizi gidilarindan :9:

Back
X