• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

sukurler olsun allah acılarını gostermesın bende ece yılbasından sonra yattıgınde 4 gun hıc uyumadım aglamaktan perısan oldum vala..anlıyorum senı..nerede oturuyordun canım sen???

amin amin.Allah kimseye yaşatmasın.yani insan onu öle görünce mafoluo ama atlattık cok şükür.kartalda oturuorum canım ben ya

gunaydin tatli anneler :16:nasilsiniz
biz Omerimle iyiyiz cok sukur Rabbime
bi kac gundur giremedim ozlemisim sizleri:31:
kocisi ise yollayip oturdum pc onune tum sayfalari okudum:27:tabiki simdi boyleyim:27:
alinti yapamadim elif sevinc zuhal nihal tulin bebelerinize tum bebelere masaAllah cok sirin cok tatlilar Rabbim esirgesin

Idil Duamiz artik evindeymis cok sukur minataha gozun aydin bi daha Allah acisini gostermesin insaAllah
:16:

amin tatlım çok şükür atlattık

gunaydin tatli anneler :16:nasilsiniz
biz Omerimle iyiyiz cok sukur Rabbime
bi kac gundur giremedim ozlemisim sizleri:31:
kocisi ise yollayip oturdum pc onune tum sayfalari okudum:27:tabiki simdi boyleyim:27:
alinti yapamadim elif sevinc zuhal nihal tulin bebelerinize tum bebelere masaAllah cok sirin cok tatlilar Rabbim esirgesin

Idil Duamiz artik evindeymis cok sukur minataha gozun aydin bi daha Allah acisini gostermesin insaAllah
:16:

Omer iki gundur ishal bugun sanki daha iyi
su veriyorum memeyi emmek istemese bile zor bela 2 saatde 1 vermeye calisiyorum ishal oldugu icin dogrumu yapiyorum bilmiyoum
:26:ondan once 2 gunde ben sut atesine tutulmusdum resmen 40lari gordum
dogumdan beri bol sutlu vaktimde bile ates olmamisdim:9:sut pompasiyla da bu sayede tanismis oldum :37:

cok sukur hepsi gecdi gitdi:10:
ikinizede çok geçmiş olsun canım.çok şükür atlatmışsınız.su vererek bence iyi yapıyosun bünyesi susuz kalmasın.özletme kendini :)

Selamlar fotograf paylasan anneler kucuk hanimlar veckucuk beylere maasallah cook tatlilar.
Malum bebegim kabizdi dra goturduk miktarini ayarlamasak demir ilaci yapavilirmis.bir de ben birden ek gidada pureye gecmistim o da yapabilirmis arti corbasina patates havuc katiyordum meyve suyyu elma veriyordum pureye gecmistik bunlarda kabiza sebep olabilirmus.corbaicerigi degisti ilaca dikkat ediyoruz.bir de emziriyorsan bol su ic kabiz oldugu icin dedi.
insallah bebegim daha iyi olacak. minik paasam kiyamam..
armur puresi vermeye vasladim elmayida degistirdim.tumm onerilere tsk ederim..su vermem lazim di mi dra sormayi unuttum? 18 ekim dogumlu yanill. 5 ayini doldurali bi kac gun oldu kahvaltiya 6. Ayda baslanabiliyormus baslayan var mi baslasm mi ki?bebegimm oglusum benim ya tum dunyam oldu...rabbim hepimizinkini esirgesin bagislasin.

amin haziran26 benim bebişte 18 ekim doğumlu 14:20 bebeğimle aynı gün doğan bir bebek daha ne güzel:)su vermelisin. benim oğluşta hergün kakasını yapıyor fakat 2 gündür zorlandığını anlıyorum sesler çıkırıyor yaparken o zaman bile çok tatlı bende püre veriyorum bugün elma ile armut suyunu karıştırıp verdim yedi akşama ikisinin püresini yapacağım hemen yesin içsin istiyorum eşimde yavaş yavaş acele etme diyor sabah azıcık yumurta verecektim kendimi zor tuttum anneme kalırsa her yediğinden tattır biz sizi nasıl büyüttük özel elma suyumu hazırladık diyor haklı kadın çamaşırdan bulaşıktan bana vakit mi kalırdı o zamanlar...

Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
İçimde öyle bir burukluk öyle bir acı var ki atamıyorum
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin

arwen 3 ay sonra bende bırakacağım bebişimi tanımadığım bir kadına dün spordan dönerken gözümün önüne geldi ben işe giderken ağladığı zaman ne yaparım bilmiyorum aslında böyle şeyleri okumak istemiyorum
dahada zorlaşıyor kayınpederim niye çalışıyor kendisi baksın demiş böyle şeylerde kafamı çok karıştırıyor bakalım 3 ay sonra belki de dönmem işe birde emir daha da büyük olacak anlayacak şuan bıraksam anlamaz pek ama benim evim yakın işe 15 dakika sabah 8:30 gideceğim 12:30 döneceğim 14:00 de iş başı akşam 17:00 eve geleceğim tabiii gelebilirsem ne yazkki bizimde özel sektörden pek farkı yok şimdiden ben çıkarken ki bakışları görebiliyorum inş çok seven birilerine emanet ederiz...

amin haziran26 benim bebişte 18 ekim doğumlu 14:20 bebeğimle aynı gün doğan bir bebek daha ne güzel:)su vermelisin. benim oğluşta hergün kakasını yapıyor fakat 2 gündür zorlandığını anlıyorum sesler çıkırıyor yaparken o zaman bile çok tatlı bende püre veriyorum bugün elma ile armut suyunu karıştırıp verdim yedi akşama ikisinin püresini yapacağım hemen yesin içsin istiyorum eşimde yavaş yavaş acele etme diyor sabah azıcık yumurta verecektim kendimi zor tuttum anneme kalırsa her yediğinden tattır biz sizi nasıl büyüttük özel elma suyumu hazırladık diyor haklı kadın çamaşırdan bulaşıktan bana vakit mi kalırdı o zamanlar...

arwen 3 ay sonra bende bırakacağım bebişimi tanımadığım bir kadına dün spordan dönerken gözümün önüne geldi ben işe giderken ağladığı zaman ne yaparım bilmiyorum aslında böyle şeyleri okumak istemiyorum
dahada zorlaşıyor kayınpederim niye çalışıyor kendisi baksın demiş böyle şeylerde kafamı çok karıştırıyor bakalım 3 ay sonra belki de dönmem işe birde emir daha da büyük olacak anlayacak şuan bıraksam anlamaz pek ama benim evim yakın işe 15 dakika sabah 8:30 gideceğim 12:30 döneceğim 14:00 de iş başı akşam 17:00 eve geleceğim tabiii gelebilirsem ne yazkki bizimde özel sektörden pek farkı yok şimdiden ben çıkarken ki bakışları görebiliyorum inş çok seven birilerine emanet ederiz...

komşularım, annem hep aynı şeyi söylüyo her yediğinin tadına baktır alışsın tadlara diye. annem kızıyor internet çok biliyor herşeyi araştır biz sanki çocuk büyütmedik diye :27: :9:

yumurtayı bende deniyeyim diyorum cesaret edemiyorum daha 6 ayı doldurmuş olmamıza rağmen

eğer imkanın varsa çalışma bence :ssz: benim evkredim olmasa kesinlikle başlamazdım işe :ssz: 3 sene sonra bitçek, inş. o zaman 2. bebeği yapıp işi bırakmayı düşünüyorum

kızlar bebişlerle aynı odada mı yatıyosunuz? yatağınızda mı kendi yatağında mı uyuyor?

bir de ay ay kilolarını yazar mısınız? eskiden oğluma tontiş diyodum şimdi sizinkileri okudukça zayıf geliyor oğlum. gerçi en son kilo alımımız çok az olmuştu

3820 doğum kilosu-4800-5800-6500-7100-7200 gitti şuana kadar

geçen gün tarttım 8 kg olmuş tam, haftaya perşembe sağlık ocağına aşıya gitçez bakalım orda kaç çıkıcak

kızlar bebişlerle aynı odada mı yatıyosunuz? yatağınızda mı kendi yatağında mı uyuyor?

bir de ay ay kilolarını yazar mısınız? eskiden oğluma tontiş diyodum şimdi sizinkileri okudukça zayıf geliyor oğlum. gerçi en son kilo alımımız çok az olmuştu

geçen gün tarttım 8 kg olmuş tam, haftaya perşembe sağlık ocağına aşıya gitçez bakalım orda kaç çıkıcak
biz aynı odada yatıyoruz ama kızımın kendi yatağı var.ben 1.5 yaşından önce odaları ayırmayı düşünmüyorum.benim kızım 2720 kg doğmuştu şimdi 6500 kg.senin kuzucuğun kg bence gayet iyi.son zamanda az almış olabilir ama önemli olan gelişim çizelgesine göre normal olması.

Hayırlı cumalar kızlar..yaklaşık 2 ay önce başlayan herzaman olmamakla beraber ara ara karnımdan belime vuran bir ağrı vardı..bi saplanıyodu 10-15dk nefesimi kesiyordu..sonra kesiliyodu.her defasında üşütüyorum falan diye geçiştirdik.en son geçen hafta gece yarısı oldu sabah 4e kadar uyutmadı ağrı..evin içinde dolandım durdum..en sonunda bulantı ve istifraa ettim..öyle rahatlattı ve ağrım kesildi..Eşim ısrarlar doktora gidelim desede ben yine üşütmeye bağladım..3 gün önce tekrar vurdu ağrıı gece..o kadar şiddetlive kötü kii ağlamaya başladım..eşim hemen acile gidiyoruz diye aldı götürdü beni..tabi emzirdiğim için ağrı kesici vs.. vermediler..idrar,kan tahlillerim temiz çıktı.ürolojiye yönlendirdiler..herneyse 3 gündür hastanelerdeyiz..ve sonuç Safrakesemde 2 tane taş varmış...Doktor amelyat dedi..İnsan sadece bebeğini düşünüyor..çok şükür beterin beteri var tabiki ama bi karın ağrısıyla gidip amelyat lafını duymak hayli moralimi bozdu... nasıl süt vercem kızım ne yapcak nasıl olcak...?!1 ay sonrada iznim bitiyor..kafam çok karışık yani..aciliyeti yok şuan ama ağrılar sıklaşırsa dayanılcak gibi durmuyor.:14::14:

bizimki ilk bir ay hep yatağında uyudu so nra beşiği kırınca ayağa aldık bir iki haftadır hep beşiğinde uyuyor tabi 25 dakika sallıyorum tabiki kendi odamda bizim yatak odası salona açılıyor 1 yaşından sonra salona koyacağım hem ayrı hem beraber yatacak bizimle....
komşularım, annem hep aynı şeyi söylüyo her yediğinin tadına baktır alışsın tadlara diye. annem kızıyor internet çok biliyor herşeyi araştır biz sanki çocuk büyütmedik diye :27: :9:

yumurtayı bende deniyeyim diyorum cesaret edemiyorum daha 6 ayı doldurmuş olmamıza rağmen

eğer imkanın varsa çalışma bence :ssz: benim evkredim olmasa kesinlikle başlamazdım işe :ssz: 3 sene sonra bitçek, inş. o zaman 2. bebeği yapıp işi bırakmayı düşünüyorum

vallah bende başlamak istemiyorum ama işime çok emek verdim hamileyken yükselme sınavına nasıl hazırlandığı ben bilirim 1 ay eşimle ayrı odalarda ders çalıştık oğlum daha doğmadan bir yükselme sınavı bir kpss atlattı... sosyal imkanlar fazla aslında onun için tamamen herşey daha iyi şartlarda büyüsün diye zaten yürütemezsen bırakacağım oğlumdan önemli değil deneyeceğim ...

annem keşke yanımda olsa o kadar çok ihtiyacım varki ben herşeyden ürküyorum aman bir şey olur diye zaten eşim benden pinpirikli bu gidişle bizim oğluş bütün yemekleri ayırt edecek anası babası gibi...

Benim eşim askerde o yüzden bebeğimle aynı odada yatıyoruz ama 8 aylık olunca bebekler kendi odasında yatabilir diyorlar. bebeğinin kilo alımı çok iyi maşallah :nazar: benimkinin kilo alımı çok yavaşladı. 2.740 kg hastaneden çıktım. 1 hafta sonra 2.600 kg oldu. sonra 3.000-5.000-6.900-7.500 şuan 8.000 kg gösteriyor tartı. bende salı aşıya götürücem bakalım kaç çıkacak.

Hayırlı cumalar kızlar..yaklaşık 2 ay önce başlayan herzaman olmamakla beraber ara ara karnımdan belime vuran bir ağrı vardı..bi saplanıyodu 10-15dk nefesimi kesiyordu..sonra kesiliyodu.her defasında üşütüyorum falan diye geçiştirdik.en son geçen hafta gece yarısı oldu sabah 4e kadar uyutmadı ağrı..evin içinde dolandım durdum..en sonunda bulantı ve istifraa ettim..öyle rahatlattı ve ağrım kesildi..Eşim ısrarlar doktora gidelim desede ben yine üşütmeye bağladım..3 gün önce tekrar vurdu ağrıı gece..o kadar şiddetlive kötü kii ağlamaya başladım..eşim hemen acile gidiyoruz diye aldı götürdü beni..tabi emzirdiğim için ağrı kesici vs.. vermediler..idrar,kan tahlillerim temiz çıktı.ürolojiye yönlendirdiler..herneyse 3 gündür hastanelerdeyiz..ve sonuç Safrakesemde 2 tane taş varmış...Doktor amelyat dedi..İnsan sadece bebeğini düşünüyor..çok şükür beterin beteri var tabiki ama bi karın ağrısıyla gidip amelyat lafını duymak hayli moralimi bozdu... nasıl süt vercem kızım ne yapcak nasıl olcak...?!1 ay sonrada iznim bitiyor..kafam çok karışık yani..aciliyeti yok şuan ama ağrılar sıklaşırsa dayanılcak gibi durmuyor.:14::14:
çok geçmiş olsun canım.benim yengemde yiğenim 4 aylıkken safradan ameliyat olmuştu.verilen ilaçlardan dolayıda emzirememişti.safra bildiğim kadar ile biraz riskli canım ben çok bekleme derim.bide yengemden biliyorum ilerlediğinde senin için daha zor olur.ameliyat olman gerekiyorsa olmalısın bence.bebeğin için üzülmen normal ama hiç anne sütü almayan bebeklerde var bunuda düşün.sen sağlıklı olmalısınki kızınla güzel ilgilenebilesin.

geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda atlatırsınız

slm kızlar dünden bu yana moralim çok bozuk. yaklayık 2 aydır bebeğimin boynu kırmızıydı, zaman zaman kırmızılık geçer gibi oluyor banyo yaptırınca yada havalar yağışlı olunca tekrar kızarıyordu.hemşiremiz pişik demişti. denemediğim pişik kremi kalmamış ama çözüm olmamıştı. dün cildiyeye götürdük, doktor egzame başlangıcı dedi, 3 tane kremi karıştırıp günde bir defa ince tabaka halinde sürmemi istedi. yavrum kaşınmaktan geceleri uyuyamıyor artık. inşallah geçer. bu arada egzame genetikmiş, meğer eşimin ailesinin nerdeyse her üyesinde egzame var.Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın.

çok geçmiş olsun canım.benim yengemde yiğenim 4 aylıkken safradan ameliyat olmuştu.verilen ilaçlardan dolayıda emzirememişti.safra bildiğim kadar ile biraz riskli canım ben çok bekleme derim.bide yengemden biliyorum ilerlediğinde senin için daha zor olur.ameliyat olman gerekiyorsa olmalısın bence.bebeğin için üzülmen normal ama hiç anne sütü almayan bebeklerde var bunuda düşün.sen sağlıklı olmalısınki kızınla güzel ilgilenebilesin.

evet taşlar küçükse eğer kanalı tıkayıp sarılığa çevirme ihtimali varmış Allah korusun..çok teşekkür ederimm..biran önce kendimi hazırlayıp karar vermem gerekiyor haklsın.. :(

yakışıklı oğluşunun kilosu gayet iyi..bizimde doğduğumuzda 3.400kgdık sonrasında-4,800-5,900-6,500-7,500 olarak devam etti.pazartesi kontrolümüz var bakalım kaç olduk?! kızımın beşiği bizim odamızda henüz ayrı oda yapmadım..sanırım 1 yaşından sonra ayırcam..

allah şifa versin gerçektende çok zor bir durum Allah beterinden korusun dua et bence bir an önce gerekeni yap kötüye gitmeden sonra bebeüine bakacak mecalin olmyabilir baştan tedbir almazsan...

slm kızlar dünden bu yana moralim çok bozuk. yaklayık 2 aydır bebeğimin boynu kırmızıydı, zaman zaman kırmızılık geçer gibi oluyor banyo yaptırınca yada havalar yağışlı olunca tekrar kızarıyordu.hemşiremiz pişik demişti. denemediğim pişik kremi kalmamış ama çözüm olmamıştı. dün cildiyeye götürdük, doktor egzame başlangıcı dedi, 3 tane kremi karıştırıp günde bir defa ince tabaka halinde sürmemi istedi. yavrum kaşınmaktan geceleri uyuyamıyor artık. inşallah geçer. bu arada egzame genetikmiş, meğer eşimin ailesinin nerdeyse her üyesinde egzame var.Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın.

geçmiş olsun yaaaaa benim oğlumun ensesinde de var küçük kızarıklıklar ama hiç kaşıntı yapmadı. ben oraya pişik kremi sürüyorum. doktora sordum baktı bebeklerde olur dedi. bak şimdi benimde aklıma takıldı

geçmiş olsun yaaaaa benim oğlumun ensesinde de var küçük kızarıklıklar ama hiç kaşıntı yapmadı. ben oraya pişik kremi sürüyorum. doktora sordum baktı bebeklerde olur dedi. bak şimdi benimde aklıma takıldı

canım bende pişik diye pişik kremleri sürdüm ama egzame başlangıcı deyince ne yapacağımı şaşırdım. yünlü kıyafet giydirmeyeceğiz, ortam sıcak olmayacak, hergün banyo yapılacak, en önemlisi şampuan ve sabun kullanmayacağız bi süre.bir hafta boyunca sadece ılık su ile banyo yapacağız. inşallah bir haftaya kadar geçer. sende dikkat et,

çok geçmiş olsun canım.rabbim biran önce şifasını versin inşallah

evet taşlar küçükse eğer kanalı tıkayıp sarılığa çevirme ihtimali varmış Allah korusun..çok teşekkür ederimm..biran önce kendimi hazırlayıp karar vermem gerekiyor haklsın.. :(
hiçbizaman aklına kötüsünü getirme canım.rabbim beterinden korusun.hakkında hayırlısı olsun

Back
X