Kizlar merhana kimsecikler kalmamis. Oncelikle masallah diyerek sunu soyleyim kizim hep hazir pure yiyordu benim yaptigimi yemiyordu. Bende mecburen hazir aliyordum 2 gundur evde yapiyorum artik benim yaptigimi yiyor zorda kalmadikca hazir almayacm.
Bide iki gundur mutlukuk verici seyler duyuyorum paylasmk istedim. Dun kas aldirmaya kuafore gittim. Cocuktan laf acildi kadinlar arasinda bende sohnete dahil oldum. Ordakiler cok sasirdi. Sen evlimisin birde kizin mi var dediler. 6 aylik degince bana tekrar bakip nerenden cikardin dediler. Guldum sezeryan oldugu icin gobekten dedim bide sezeryan mi dediler butun kilolarimi verip ustune birde 1.5 kilo verince demek dogum yaptigim anlasilmiyor. Beni bekar universite ogrencisi sanmislar.
Sonra bugun arkadasimin oglunun dis bulguru vardi kizimla oglen oraya katildik. Arkadasimin komsusu beni izlemis begenmis. Nihle kucagimda bekarmisin diye sordu yok dedim kizim bu. Ne ben seni bekar sandim 17-18 gosteriyorsun dedi. Hatta oglum var bekar ona dusunmustum cok hosuma gitmistin cok uzuldum dedi tesekkur ettim . Eve geldim esime anlatiyorum kisksncliktan cildiriyor. Yaninda kizimi gonderiyorum halen talio mi cikiyor diyor. İnsan mutlu oluyor iki gun ustuste duyunca