• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

malesefki bebegimin makatinda catlak varmis teshisim dogruymus kizlar. bende bu dertten muzdarip biri olarak kizim icin cok uzuluyorum. 2krem bi gaita yumusatan surup verdi dr. umarim iilesir :ssz: dr.dedim ki ya gecmezse, dedi gecicek :ssz: of ya icim sizliyor resmen ben bile kocaman insanim vc de agliycak duruma geliyorum... tabii benimki ileri safhada :ssz: kan ilacinida biraktik kabiz diye :ssz:

çok geçmiş olsun miniğe.. inşallah çabucak atlatırsınız..

Kitap okumayı çok özledim:43: KPSS'ye hazırlandığım için okuyamıyorum, oğlumdan kalan azıcık zamanı da kitapla geçirirsem amacıma ihanet edermişim gibi geliyor:43: İnşallah kazanıp atanırım da bol bol okurum zaten işim kitap okumak:)

İnşallah atanırsın canım yaa sana Allah yardım etsın:)

Yardimci olurlar ama sadece gunduz gece yalniz kaliyorum ne yazikki...

Tabiki yapamadim iyiki baslamamisim... simdi yaptim canim zaten bizim evde hergun kek yada pasta pisiyor kendimi bu islere verdim...
Bizimkileede cok istiyor bende istanbulu mozledim esim birakip donecek yoksa onunla 1 ayda kalirim farketmez.

Vay hazirlaniyorsun ha ben bu yil cesaret edemwdim bebek yuzunden zaten firsatta olmuyor tebrikler.

Börek çarşaf böreği olunca yapamıyordum doğum yaptığımdan beri, yufka ya da milföy börekten sayılmıyor beyfendinin gözünde:)

Yeni mezunum canım geçen sene KPSS'ye ilk kez girdim ama araştırma ödevleri ve ağır sınavlar yüzünden çalışamamıştım. Yine de 72 aldım ama bölümüm için yeterli değil elbette. Bu sene bilgilerim tazeyken alan sınavında kendimi görmek istiyorum, pek umutlu olmasam da oğlum fırsat verdiğince çalışıyorum, tabi fazla bir çalışma olmuyor.

Esra geçmiş olsun miniğine çabuk atlatır inşallah.

Cubishh sana da çok geçmiş olsun canım, başka doktora gitmen iyi olmuş emzirmede sorun yapamayacak olman ve hemen evine geçecek olman da çok güzel, çabucak toparlanırsın inşallah.

malesefki bebegimin makatinda catlak varmis teshisim dogruymus kizlar. bende bu dertten muzdarip biri olarak kizim icin cok uzuluyorum. 2krem bi gaita yumusatan surup verdi dr. umarim iilesir :ssz: dr.dedim ki ya gecmezse, dedi gecicek :ssz: of ya icim sizliyor resmen ben bile kocaman insanim vc de agliycak duruma geliyorum... tabii benimki ileri safhada :ssz: kan ilacinida biraktik kabiz diye :ssz:

cnm cok gecmis olsun. allh acil sifalar veersinn. benim oglumda kabiz iki haftadir. cok zolaniyoruz. allahim hastalik vermesin yavrularimiza.

İyi akşamlar güzel anneler..:16: Bugün başka bir doktora gittik tavsiye üzerine...beni ikna etti,çok genç olduğun için normalde 4 delik ile yapılan bu ameliyatı 2 küçük delik açarak yapıcam,6 saat sonrada kızını emzirebilirsin dedi..akşamda evine git kalmana gerek yok dedi..tabii bi hayli rahatladımm..şimdii kızımaa süt stoğu yapıcam..pazartesi Allah izin verirse amelyata gidiyorumm...:ssz::ssz:

cnm sanada simdiden gecmis olsun. kisa bi sure sonra emzirecek olman cok iyi. birde kizin biberon aliyorsa hic skinti yapma cnm. gecer gider insallah.

Kizlar merhana kimsecikler kalmamis. Oncelikle masallah diyerek sunu soyleyim kizim hep hazir pure yiyordu benim yaptigimi yemiyordu. Bende mecburen hazir aliyordum 2 gundur evde yapiyorum artik benim yaptigimi yiyor zorda kalmadikca hazir almayacm.

Bide iki gundur mutlukuk verici seyler duyuyorum paylasmk istedim. Dun kas aldirmaya kuafore gittim. Cocuktan laf acildi kadinlar arasinda bende sohnete dahil oldum. Ordakiler cok sasirdi. Sen evlimisin birde kizin mi var dediler. 6 aylik degince bana tekrar bakip nerenden cikardin dediler. Guldum sezeryan oldugu icin gobekten dedim bide sezeryan mi dediler butun kilolarimi verip ustune birde 1.5 kilo verince demek dogum yaptigim anlasilmiyor. Beni bekar universite ogrencisi sanmislar.

Sonra bugun arkadasimin oglunun dis bulguru vardi kizimla oglen oraya katildik. Arkadasimin komsusu beni izlemis begenmis. Nihle kucagimda bekarmisin diye sordu yok dedim kizim bu. Ne ben seni bekar sandim 17-18 gosteriyorsun dedi. Hatta oglum var bekar ona dusunmustum cok hosuma gitmistin cok uzuldum dedi tesekkur ettim . Eve geldim esime anlatiyorum kisksncliktan cildiriyor. Yaninda kizimi gonderiyorum halen talio mi cikiyor diyor. İnsan mutlu oluyor iki gun ustuste duyunca :-)

ben zaten senin fotonu görüncede çok beğenmiştim, maşallah hala çıtırsın , yaşın çok küçük duruyo gerçekten ve çok güzelsin canım.:nazar::nazar:

kızlar ay ay gelişim bölümüne yazdım ama kimse girmedi daha bölüme merak ettim.22 ekimde prensesim doğdu.2910 gr - 47 cm olarak doğdu ertesi gün kilosu 2745 e düştü.5.ayının bitmesine 1 hafta kala aşısı için gittiğimde kilosu 5800 dü.boyu 62 cm di.forumdakileri okuyunca çok şaşırdım benim kızımdan daha küçük doğanların bile kilosu almış başını gitmiş.çok mu az kilosu???

benim kızımda 5 ay 1 haftalık. ve 22ekimde doğdu :)

3075gr 48.5cm doğdu. şuan boyu 63-64cm, kilosuda 6 kg biraz geçti. 5. ayda doğum kilosunu 2 katına katlayabildiyse sorun yok canım. yani biz sınırdan yırtıyoruz :) ikimizinde kızı minikmiş, sanırım 22ekimde doğanlar böyle oluyo :27: şaka tabikide. burdaki bebişler çok iri maşallah, kıyaslayıp canını sıkma, sağlıklı olsunlar hepsi gerisi boş. benimki sadece anne sütü alıyo, yeni yeni meyve veriyoruz tadımlık. sütünle ilgili kaygın yoksa bebeğini minyon kabullen arkadasım ben öyle yaptım, yoksa sanki geri kalmış gibi gelip insanın morali bozuluyo. ben süt sıkıntısıda çektim ilk aylar ama şimdi iyi maşallah. hayırl büyüsün kızın inş. :34:

İyi akşamlar güzel anneler..:16: Bugün başka bir doktora gittik tavsiye üzerine...beni ikna etti,çok genç olduğun için normalde 4 delik ile yapılan bu ameliyatı 2 küçük delik açarak yapıcam,6 saat sonrada kızını emzirebilirsin dedi..akşamda evine git kalmana gerek yok dedi..tabii bi hayli rahatladımm..şimdii kızımaa süt stoğu yapıcam..pazartesi Allah izin verirse amelyata gidiyorumm...:ssz::ssz:

çok sevindim, inş düşündüğünden de daha a kolay olur, geçmiş olsun:22:

kıyamam kuzuma ya ben de çok çektim acısını bilirim :ssz: kremlerle ve sıcak suya oturarak kurtulmuştum çok şükür

inşallah iyi gelir kremler hemen geçiverir:48:

çok şükür çabucak atlatıcaksın inşallah:48:

Börek çarşaf böreği olunca yapamıyordum doğum yaptığımdan beri, yufka ya da milföy börekten sayılmıyor beyfendinin gözünde:)

ben yeni yeni yapıyorum birşeyler ama bayağı marifetliymişim bunu öğrendim eşime pasta börek ver gerisine karışma dünyanın en mutlu erkeği oluyor bende bir site buldum ne yapsam harika oluyor tavsiye ederim...

Yeni mezunum canım geçen sene KPSS'ye ilk kez girdim ama araştırma ödevleri ve ağır sınavlar yüzünden çalışamamıştım. Yine de 72 aldım ama bölümüm için yeterli değil elbette. Bu sene bilgilerim tazeyken alan sınavında kendimi görmek istiyorum, pek umutlu olmasam da oğlum fırsat verdiğince çalışıyorum, tabi fazla bir çalışma olmuyor.

ya öğretmensin yada iktisat maliye alan dediğine göre ben b gurubundan girmeyi istiyorum o yüzden bu yıl alım olmayacağı için gelecek yıl çalışacağım benim motivasyona ihtiyacım var helede memurluğu kazanıp gitmeyen biri olarak bayağı lazım...bolca unutulmuş bilgiye sahibim...inş gelecek sene bu yılın emeğini alırsın hemen olmuyor birikim lazım hatta beni bile heveslendirdin bir iki bir şey bende baksam mı diye düşündüm....

günaydın geçmiş olsun yapar bir dert yapmaz bir dert anne olmak ne kadar zormuş...

bizimkide yapamiyo uc haftadir. fitille 4-5 gunde bir yaptiriyoruz. cok skkinti yaa. anne olmk cok zor.

çok zormuş valla yapsa dert yapmasa dert :ssz:

mustu biraz kuru kayısıyı kaynatıp armut rendesiyle karıştırıp versen faydası olur belki

bir de zeytinyağı içiriyodum ben o durumlarda 1 çay kaşığı

Esracim geçmiş olsun bebisine..iyi olacak üzülme...cubish sana da geçmiş olsun canim emzirecek olman cok guzel ben sana demiştim umutsuz olma belkide emzireceksin ne biliyorsun demiştim :)gelelim ek gıdayaa ben 3-4,gündür elma armut suyu veriyorum bugün yogunlastiracagim yarinda malzeme alıp yoğurt yapayım diyorum...ondanda bir başlangıç yapalım...hepimize kolay gelsin bu işinde stresi ayrı tabi

bizimkide yapamiyo uc haftadir. fitille 4-5 gunde bir yaptiriyoruz. cok skkinti yaa. anne olmk cok zor.

zeytin yağı içir istersen yada kıçına sür oda rahatlatıyormuş fitil iyi bir şey değil diye biliyorum ... benim yeğenim doğduğundan beri 15 günde bir yapardı çok çekti abimler tuvaleti geldi mi canım benim zorlanırdı ıh ıh sesler çıkarır anesinin babasının yüzüne bakardı şimdi geçti şükür 2,5 yaşında benim oğlan tuvaletini yaptıkça annem çok seviniyordu yeğenim aklına geliyor çok üzülüyordu gerçekten çok zor...

Back
X