• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

3gun kortızolluden sonra gecene kadar garmast.. pişik kremi kullanmıştm geçmişti. şuan o kremi tekrar aldım hametanla geçiremediğim pişikleri azalttı, 10 günü geçti pişikler bitmedi :(

garmastan sa bu krem ben göğüs ucu için almıştım doğum yaptığımda , bi işe yaramadı die atmışım gitmiş :37: sakla samanı gelir zamanı die boşa söylememişler demekki :31: hametan işe yaricak inşallah umutluyum , gerçi her bebek farklı oluyor , inşallah gerek kalmaz başka kremlere

kızlar hastaneye gıdıyorum saat 10 da randevum var2 aydır adet olmuyoru ve 1 haftadır sıddetlı sancılarım var.dogumda bu kadar canım yanmamıstı.dua edındekotu bısey cıkmasın...cok endıselıyım acıkcası:18::18:

inşallah güzel haberlerle dönersin :16: ama bana doktor demeeee hastane demeee öyle bıkmışımki hamilelikti doğumdu derken , mümkünse uzun bi süre gitmek istemiyorum artık :50:

kızlar bebişlere gündüz ve gece ne giydiriyosunuz artık?

ben çocuğu çok kollamıcam rahat bırakçam dememe rağmen içim rahat etmiyor hala evde bile içine külotlu çorap yada ayaklı pijama giydirmeye devam ediyorum

gece polar uyku tulumu giydiriyorum dün akşam ilk defa uzun kollu çıtçıtlının üzerine giydirdim ,ayağında da çorap vardı

penye battaniyeye sarıp peluş battaniyeyi hem altına hep üstüne gelcek şekilde yatırıyorum

gece 3de kalkınca altını değiştirdim içim rahat etmedi badinin üzerine uzun kollu badi, altına da ayaklı pijama giydirdim, tulumun öyle giydirdim

ne güzel relax bir anneydim ben annem ve bakıcımız beni pimpirikli yaptı :ssz:

evde tek kat giydireyim bari diyorum sanki eşofmanla çorabın arasından soğuk gircek gibi geliyor :27:

3-4 aya tedavıye baslıycam ben 2 cıyı yapıyorum..:52:boyle uslu olsun 5 yaparım valla:52:

maşallah canım hızlısın :1:

Nasilsiniz kizlar bu ara size katilamiyorum pek iice dolmus bunalmis haldeyim soyle 10 dk oturup keyif yapamiyorum bu gaz yakamizi birakamadi gece gunduz ek gida da olunca tavan yapti cikariyor cikariyor hala bitmiyor iice miz miz oldu kucamdan inmiyo yemek bile duzgun bi sekilde aksam yiye biliyorum oda gece nerdeyse cunku esim gec geliyor kerem 15 dk anca uyuyabiliyor saat basi emiyor ne sebze ne meyve ne yogurt seviyor yine agliyor kib cikmaliyim

herkes aynı heralde bu dönemde mızmız bebiler :27: böyle olcaz sonunda :27:

6 ay daha geçti mi koştururuz beraber inşallah o zaman daha keyfili olur. böyle diye diye 6 ayı bitirdik bir 6 ay daha geçer :9:

gaz için daha önce de bikaç defa söyledim ,infacolden çok çok memnun kaldık biz

Benim pasamda 5dk bile yalnız kalmıyor kucakta tamam her sey guzel hic iş yapamıyorum demek çoğumuzun ortak derdi bu......aktivite merkezi alcaz bakalım ne olcak insallah severse oyalanir...factor B canim aklımda isim kalmıyor kusura bakma..pisik icin yıkayıp havalandırmalı cok önemli zaten havalar ısınıyor yıka sonra bırak havalansin insallah gecer....ya Bisey skeç yogurt yaptım eksi olduuu bana tarif yazar misiniz ek besinler topigimiz de vardi dimi o zaman orda sorayim herkes oraya da geliyor dimi:)

o popiş açıldı mı nasıl mutlu oluyolar, açıp bekletiyorum ben biraz çok seviniyor doruk

bakıcımız zaten kaka yaptı mı hiç ıslak mendil kullanmıyor, hemen yıkayıveriyomuş sıcak suyla

yoğurt tarifi diğer topikte vardı galiba :56: ekşiyen yoğurdunu da sulandır biraz kaynat

süzgecin içine temiz bir tülbent koy süzdür, al sana mis gibi taze lor peyniri

dün akşam doruk'a yaptım yine ben

kızlar hastaneye gıdıyorum saat 10 da randevum var2 aydır adet olmuyoru ve 1 haftadır sıddetlı sancılarım var.dogumda bu kadar canım yanmamıstı.dua edındekotu bısey cıkmasın...cok endıselıyım acıkcası:18::18:

inşallah kötü bişey çıkmaz canım.

doğum sonrası düzene giremedik heralde

ben bu yaşa kadar bu kadar yoğun ve ağrılı adet yaşadığımı bilmem. 3 gün sürerdi önceden o da varla yok arası, gece pedi kullanmışlığım yoktu hiç

şimdi hareket ettikçe kan boşalır gibi oluyor benden adet dönemlerimde

aldırdım canım bende , akşam başladım kullanmaya , doktor bir doz önerdimi ? şimdilik bi gece yatarken birde sabah sürdüm

her altını değiştirdkten sonra demiş canım. bir tane daha krem vermiş antifungal, onu kullanma dedim bakıcımıza da mantar değil ki bu

sadece hametanı kullandı 2 güne geçti çok şükür

ama buaralar sık kaka yaptığı için hemen kızarıyo popiş, birazcık sürüyoruz pişmesin yine diye

Merhaba arkadaslar doğumdan sonra ara ara bakıyorum ama yazmaya boncuğum hiç fırsat vermiyor ek gida olayı ne kadarzormus ya emzirmek çok kolay kaldı yanında bu konu ile alakalı topik oluşmuş sanırım elinize saglık bilgilerimizi paylaşırız inşallah
:46::46:

Canim cok saol peyniri Simdi deniycem:)tugcecim cok geçmiş olsun önemli Bisey yoktur insallah sende benden beter içine atmaktan hasta oluyorsun belli bende kaynanayla yaşıyorum off neler çekiyorum tahmin edin....

Canim cok geçmiş olsun tez zamanda ayakkabıda eskisinden iyi olursun insallah...bakın bana kimse çoklu alıntı yaparak Cvp yazmayı öğretmesi o kadar yazdim...o yüzden ikinciye yazdım unutupta...:)

yapanlara helal olsun diyim ben yapamicam , 2. çocuğu kaldırmaz bu bünye :37: sen zaten şanslısın , ece kızın maşallahı var :nazar: bide oğluş olursa değme keyfine
aynen oyle valla
maşallah canım hızlısın :1:

herkes aynı heralde bu dönemde mızmız bebiler :27: böyle olcaz sonunda :27:

6 ay daha geçti mi koştururuz beraber inşallah o zaman daha keyfili olur. böyle diye diye 6 ayı bitirdik bir 6 ay daha geçer :9:

gaz için daha önce de bikaç defa söyledim ,infacolden çok çok memnun kaldık biz

o popiş açıldı mı nasıl mutlu oluyolar, açıp bekletiyorum ben biraz çok seviniyor doruk

bakıcımız zaten kaka yaptı mı hiç ıslak mendil kullanmıyor, hemen yıkayıveriyomuş sıcak suyla

yoğurt tarifi diğer topikte vardı galiba :56: ekşiyen yoğurdunu da sulandır biraz kaynat

süzgecin içine temiz bir tülbent koy süzdür, al sana mis gibi taze lor peyniri

dün akşam doruk'a yaptım yine ben

inşallah kötü bişey çıkmaz canım.

doğum sonrası düzene giremedik heralde

ben bu yaşa kadar bu kadar yoğun ve ağrılı adet yaşadığımı bilmem. 3 gün sürerdi önceden o da varla yok arası, gece pedi kullanmışlığım yoktu hiç

şimdi hareket ettikçe kan boşalır gibi oluyor benden adet dönemlerimde

her altını değiştirdkten sonra demiş canım. bir tane daha krem vermiş antifungal, onu kullanma dedim bakıcımıza da mantar değil ki bu

sadece hametanı kullandı 2 güne geçti çok şükür

ama buaralar sık kaka yaptığı için hemen kızarıyo popiş, birazcık sürüyoruz pişmesin yine diye
ben polıkıstık over oldugum ıcın zaten duzensızdı.sımdıde rahım duvarı kalınlasmıs..offf
kızlarr evimdeyim...ameliyatım çok şükür iyi geçtii...:16:
masallah canım sana...
Canim cok saol peyniri Simdi deniycem:)tugcecim cok geçmiş olsun önemli Bisey yoktur insallah sende benden beter içine atmaktan hasta oluyorsun belli bende kaynanayla yaşıyorum off neler çekiyorum tahmin edin....
ben kaynanamla yasamıyorum aslında ama 1 yıldır onun yanındayım arada eve gıdıp gelıyorumm.sen sureklı olarak kaynananlasın sanırım

gordum senı hu huuu kızın nasıl:3::3:

iyiyiz canım annemdeyiz hala... bu gün kendi başına kaka yaptı cok sukur ama dün 4.gün oldu ve yapmadığı için dr.aradık gliserin fitil kullandık maalesef, neyseki yaptı dünde... ya kabız da değil aslında ama niye 4 gün tutuyor ki kuzum :44:

iyiyiz canım annemdeyiz hala... bu gün kendi başına kaka yaptı cok sukur ama dün 4.gün oldu ve yapmadığı için dr.aradık gliserin fitil kullandık maalesef, neyseki yaptı dünde... ya kabız da değil aslında ama niye 4 gün tutuyor ki kuzum :44:
olsun canım ya ecede yapmıyor kı her gun 4 gun yapmadıgı oluyor bırkac defa 7 gun yapmadı...onu rahatsız etmedıkten sonra onemı yok.cok ozledım kız senı.annen nerde oturuyor du

kizlar ve kuzular..bir merhaba deyip cikayim dedim, hala annemlerdeyim, giremiyorum pek. 2 disi cikti kizimin, bizde son gelismeler boyle. gorusuruz kizlar.

cok sukur cok gecmis olsun.

Canim cok geçmiş olsun tez zamanda ayakkabıda eskisinden iyi olursun insallah...bakın bana kimse çoklu alıntı yaparak Cvp yazmayı öğretmesi o kadar yazdim...o yüzden ikinciye yazdım unutupta...:)

canımm cok sukur atlattınn gecmiş olsun...

çok teşekkür ederim..Kızım sağıp bıraktığım sütleri almamış biberonla :( garanti olsun diye aptamil devam sütü almıştım..en son çare onu denemişler onu içmiş..tadı hoşuna gitti heralde..çok canım sıkıldı ben işe gittiğimde ne yapcak diye..:44:

olsun canım ya ecede yapmıyor kı her gun 4 gun yapmadıgı oluyor bırkac defa 7 gun yapmadı...onu rahatsız etmedıkten sonra onemı yok.cok ozledım kız senı.annen nerde oturuyor du

kız poposu çatlak olmasa dert etmiycemde işte durumlar malum:ssz: bende özledim valla zar zor giriyorum gelen giden eksik olmuyor burda :52: küçükçekmecedeyiz... sen naaptın hastane işini sabah okudumda yazamadım sıkıntı neymiş? ciddi bişey yoktur umarım...

canım gecmiş olsun kuzucuguna, tam inceleyemedim gecmişi gönderini okuyamadım acıkcası anladığım kadarıyla pişik sorununuz var bizde cok sükür olmadı pişik ama hafif gazdan kızarıklıklar olmuştu kızımın makatında sudo krem kullandım 1 günde cözdü. mothercare den almıştık...

kızım bugün cok huysuzdu acaba üst dişlerimi cıkıyor yoksa poposu mu acıyor :ssz: persembe günü kontrolümüz var umarım ıyı haberler alırım....

Back
X