• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kızlar oğlumu 1 hafta oldu beşiğine alıştıralı ilk günler mamasını yiyor yatırıyordum 10 10:30 gibi 3 saat bazen 3 buçuk saat derin uyuyordu son zamanlarda sallıyorum yatırıyorum ama bakıyorum gözler kapalı kafasını bir sağa bir sola çeviriyor eli kolu durmuyor bu şekilde güya uyuyor 2 saat zar zor kalkıyor mama verip tekrar sallıyorum falan 6 dedinmi uyanmış oluyor ilk zamanlardaki gibi derin dalıp şöyle uyuduğu nadir Ben pek bişey anlamadım bu uyku düzeninden sizlere bakıyorum maaşallah gece güzel uyuyanlar çoğunlukta.:31:

daha önce yanındamı yatırıyodun canım,eğer öyleyse alışması biraz uzun sürer ama alışır yatağınada:)

evet yanımda yatıyordu ama o zamanda bu şekildeydi fark yok yani.

benimki de bizim odada beşikte yatıyo ,önce derin uyuyo sonra ağlayarak uyanıyo sanki kötü rüya görmüş gibi eller kollar sürekli oynuyo ,kulağını kaşıyo sürekli ama gözler kapalı kendi kendini uyandırıyor yani.

Ya kizlar size birsey sorcam benim kizim emmeyi iyice azaltti siz gece kalkmasindan sikayet etssiniz bende gece kalkip emmemesinden sikayetciyim. Surekli acaba emermi diye 3-4 defa uyaniyirum. Ama emmiyor agzinu bile acmiyor. Mesela gece 00:30 da uyudu sat sabah 10:00'da uyandi. Yani ac ac bu kadar uyumasi normal mi. Acaba emmemek icin mi uyanmiyor uykuda emiyordu artik uykudada emmek istemiyor sagip kasijla iciriyorum. 5 gundur boyle:-(

Sllm anneler ve mis kokulu melekleri..bebislere de annelere de maasallah..
epeydir ugraayamiyorum mehmet beyefendi sagolsun.uyku duzenimizden bahdetmistim ..nihayet aksam belli bir saate alismistik ki saatlerin alinmasiyla biraz sasirdik.ancak halen emerek uyuyoruz ve gece en az 3 kez kalkiyoruz...olsun sukur buna da rahtladim bayagi.kucuk bey odamizda ancak kendi yataginda uyuyor.odasini 6. Aydan sonra kesinlikle ayirma karari aldik kocisle...bakalim o zaman gelsin de...bebislere belli saatlerde mi beslenme yapiyorsunuz guzel anneler?? Tugce ece ayni sen gercekten de:)) maasallah tum kuzulara...

5 li karma ,kpa ,hepatit b,birde çocuk felci ağızdan canım
bende kpa neki diyordum pnömokokmuş :) 4 tane ha bu ay offf kurtulsak artık şu aşılardan , birde tarihi değişen önew alının aşılardan haberi olan varmı kızlar ? geçen haberlerde kızamık filan diyodu ama gerisini dinleyemedim
ece sandım gerçekten
ya buna ragmen esımın butun aılesı esıme benzetıyor

heee de geç sende , kime benzediği çok açık prensesin :nazar:

Herkese kocaman bir merhabaaa:)
Bizde yeni döndük benim için çok zor bir hafta oldu çok yorucuydu kuzucum bizi hiç uyutmadı. Bide ilk defa burnu tıkandı Akmaya başladı fizyolojik serum kullandıkta Allah tan iyi geldi. Çok uzuldum kızım nefes alamıyor diye annelik zor şeymiş. Hasta olan tüm kuzulara ve annelere Allah şifa versin yardım etsin inşallah.
Eve donmek ne kadar guzel bir şey miş:) gozunu sevdiğim istanbul...
serum fizyolojikle beraber otri bebenin burun aspiratörünüde kullandınmı ? kullanmadıysan tavsiye ederim , bende burda kızların tavsiyesiyle alıp çok çok memnun kaldım
Kızlar oğlumu 1 hafta oldu beşiğine alıştıralı ilk günler mamasını yiyor yatırıyordum 10 10:30 gibi 3 saat bazen 3 buçuk saat derin uyuyordu son zamanlarda sallıyorum yatırıyorum ama bakıyorum gözler kapalı kafasını bir sağa bir sola çeviriyor eli kolu durmuyor bu şekilde güya uyuyor 2 saat zar zor kalkıyor mama verip tekrar sallıyorum falan 6 dedinmi uyanmış oluyor ilk zamanlardaki gibi derin dalıp şöyle uyuduğu nadir Ben pek bişey anlamadım bu uyku düzeninden sizlere bakıyorum maaşallah gece güzel uyuyanlar çoğunlukta.:31:
bebekten bebeğe değişiyor sanırım canım , bizde oda değiştirdik , bikaç gün uyandı geceleri ama sonra alıştı ve gece uyanmıyor şimdi
Sllm anneler ve mis kokulu melekleri..bebislere de annelere de maasallah..
epeydir ugraayamiyorum mehmet beyefendi sagolsun.uyku duzenimizden bahdetmistim ..nihayet aksam belli bir saate alismistik ki saatlerin alinmasiyla biraz sasirdik.ancak halen emerek uyuyoruz ve gece en az 3 kez kalkiyoruz...olsun sukur buna da rahtladim bayagi.kucuk bey odamizda ancak kendi yataginda uyuyor.odasini 6. Aydan sonra kesinlikle ayirma karari aldik kocisle...bakalim o zaman gelsin de...bebislere belli saatlerde mi beslenme yapiyorsunuz guzel anneler?? Tugce ece ayni sen gercekten de:)) maasallah tum kuzulara...
nerelerdesin sen? senide yok yazdık haberin olsun :20: ben hala su bile vermedim kızıma canım o yüzden çok sık emiyor çünkü acıkmasada susamış olabilir die kızım ıkkk dese emziriyorum :1: ama 6. ayımızı doldurunca ek besinle beraber bi düzene oturtmak istiyorum bende inşallah

geçmiş olsun canım , tekrarlamış olabilirmiki ? ben ayın 23 ü gibi gittiğimizde gene yaptırıcam idrar testi , değişik şeyler denemeye devam et belkide dişten dolayı iştahsızdır :44:

canım tekrar yaptırdık tahlil cumartesi şükür geçmiş enfeksiyonu bugünilk defa kahvaltı başladık yedi öğlen çorbayı yine kustu akşamüstüde evde yaptığım yoğurdu ve elma rendeledim içine yedi onuda yatarken muhallebi vercem bi tek sebze çorbasını kusuyo anlamadım valla yarın tarhana denicem valla

Ya kizlar size birsey sorcam benim kizim emmeyi iyice azaltti siz gece kalkmasindan sikayet etssiniz bende gece kalkip emmemesinden sikayetciyim. Surekli acaba emermi diye 3-4 defa uyaniyirum. Ama emmiyor agzinu bile acmiyor. Mesela gece 00:30 da uyudu sat sabah 10:00'da uyandi. Yani ac ac bu kadar uyumasi normal mi. Acaba emmemek icin mi uyanmiyor uykuda emiyordu artik uykudada emmek istemiyor sagip kasijla iciriyorum. 5 gundur boyle:-(

benim fıstıkım 22.00 ve 22.30 arası uyuyor hergün , uyumadan emziriyorum tabiki sabah 7 dedimi kurulmuş saat gibi uyanıyor , aç olsa uyanırmı bilmiyorumki :26: bence alıştırmakla alakalı , benim kuzenimin kızı 4 yaşında ama hala gece kalkıp mama istiyor cimcime :1:

canım tekrar yaptırdık tahlil cumartesi şükür geçmiş enfeksiyonu bugünilk defa kahvaltı başladık yedi öğlen çorbayı yine kustu akşamüstüde evde yaptığım yoğurdu ve elma rendeledim içine yedi onuda yatarken muhallebi vercem bi tek sebze çorbasını kusuyo anlamadım valla yarın tarhana denicem valla

geçmiş olsun bebişe , biraz ara ver ve başka sebzelerle dene bakalım canım , kahvaltıyı yemiş ama maşallah :nazar:

benim fıstıkım 22.00 ve 22.30 arası uyuyor hergün , uyumadan emziriyorum tabiki sabah 7 dedimi kurulmuş saat gibi uyanıyor , aç olsa uyanırmı bilmiyorumki :26: bence alıştırmakla alakalı , benim kuzenimin kızı 4 yaşında ama hala gece kalkıp mama istiyor cimcime :1:

Huma da 9 saat uyuyormus demekki normal benim kizim artik geceleri uyumak istiyor demekki uyusun bakalim. Peki bu arada canim kalkip sut sagiyor musun?

Son düzenleme:

canım benim yaa süper zaten 4 aydan sonra gece 6 saat kadar aralıksız uyuyabilirlermis.6 aydan sonra ise 11 saat aralıksız uyuyabilirlermis..ben de oyle olsun istiyorum sahsen cunku uyandıgı zaman aclıktan degil uyanması bunu farkettim..
serum fizyolojikle beraber otri bebenin burun aspiratörünüde kullandınmı ? kullanmadıysan tavsiye ederim , bende burda kızların tavsiyesiyle alıp çok çok memnun kaldım

bebekten bebeğe değişiyor sanırım canım , bizde oda değiştirdik , bikaç gün uyandı geceleri ama sonra alıştı ve gece uyanmıyor şimdi

nerelerdesin sen? senide yok yazdık haberin olsun :20: ben hala su bile vermedim kızıma canım o yüzden çok sık emiyor çünkü acıkmasada susamış olabilir die kızım ıkkk dese emziriyorum :1: ama 6. ayımızı doldurunca ek besinle beraber bi düzene oturtmak istiyorum bende inşallah

buradayım canımm :)) kucuk beyin duzeni icin savasıyorum iste ...

ek besin veren hatunlar annisler cevap bekliyorum saatli mi besleniyorsunuz kahvaltı corba yogurt vb belli saatleri var mı
oolmalı mı?gunduz uykumuz bu sebeple oturmuyor olabilir mi acaba...

merhaba
benim kızım da 16ekim doğumlu, 6. ayımızı doldurmak üzereyiz.
antalyada başarılı bir çocuk dr.u arıyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum

elif, esmuzo, tugce, skopca meleklerinize kocaman bi masallah. hepsi cook guzel.
tugce bende soylemeden gecemicem bu kadar benzeyebilir yani inanamadim.
eke gecen hatunlar benim asil merak ettigim miktar. ek besin miktari. ornegin oglen corbasini ne kadar veriyorsunuz? meyve suyu muhallebi? ek gida ektir gunluk 2 cay bardagini gecmemek lazim deniyo ya. siz geciyormusunuz???

merhaba
benim kızım da 16ekim doğumlu, 6. ayımızı doldurmak üzereyiz.
antalyada başarılı bir çocuk dr.u arıyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum

Canim bende antaltadayim kizimi Antalya ozel ofm hastanesindeki Alp Tunc a goturuyorum cok iyi bi doktor oldugunu duydum. Ben orda dogum yaptigim icin ona gidiyoruz. Biraz ukala ama iyi doktor diye gidiyoruz. Ucreti 25 tl tahlil gibi seyler icin herhangi bi ucret vermiyoruz

ek besin veren hatunlar annisler cevap bekliyorum saatli mi besleniyorsunuz kahvaltı corba yogurt vb belli saatleri var mı
oolmalı mı?gunduz uykumuz bu sebeple oturmuyor olabilir mi acaba...

Canim ben yaklasik 3 saatte 1 veriyorum sabah uyandi emdi sonra ben kahvakti yaparken biraz labne peynir biraz yumurta sarisi yedi. Sonra 90 ml anne sutunun icine 8 tahillik kasik mamasi koydum yedi. Ogle uykusuna yatti. Uyaninca 80 ml corba ve icine 20 ml anne sutu kattim. Onu yedi. 1.5 saat sonra biz aksam yemegi yerken kucuk kasenin yarisi kadar yogurt yedi. Sindi tekrar uyudu. 8 gibi uyanir tekrar annesutu ve meyve puresi yer. Birde yatarken yogurt yada kasik mamasi yiyor. Muhallebi sevmiyor

canım benim yaa süper zaten 4 aydan sonra gece 6 saat kadar aralıksız uyuyabilirlermis.6 aydan sonra ise 11 saat aralıksız uyuyabilirlermis..ben de oyle olsun istiyorum sahsen cunku uyandıgı zaman aclıktan degil .

Cok sukur o zamn bende uzuluyordum birtek gece duzgun emiyor artik onuda emmiyor diye ama uykuda gelisimi.icin onemli hem haftaya ise basliyorum erken kalkacam bende uykumu almis olurum

Maaşallah canım gece kalkmaması normalmiş 6 aydan sonra diye duydum bende merak etme.

Yerim ben o fıstığı sanada Maaşallah Allah bozmasın uykularınızı.Odayıda ayırmışsın ne güzel.Ben 1 ay anne sütü verebildim hep mama verdim 2 saatde bir veriyordum son zamanlarda kalkıyorum uyuyor ama dediğim gibi kıpır kıpır bende her an uyanacak gibi hissediyorum mama yapıp verip sallıyorum yatırıyorum bu düzen değişir umarım çünkü gerçekten kolay olmuyor.

Back
X