kızlar ben geliyorum hepiniz gitmiş oluyosunuz

kendi kendime yazıp yazıp gidiyorum

kuzucuğum yeni uyudu, tekrar uyanırmı bilmiyorum. gazlar resmen tavan yapmış durumda, yavrum uyumaya çalışsada uyuyamıyor, her yolu deniyoruz. dün gece 3buçukta uyandı, bi sürü gaz attı ama yinede rahatlayamadı, böyle ayaklarını kasıyo ittirdiğimizde, battaniyede sallıyoruz, yinede uyuyamıyo, dalatr gibi olup olup uyanıyo, ağlamıyo ama uyuyamıyoda, en son 5.15te arabayla gezmeye götürdük, yolda mayıştı kendine ninni söyledi hep ama kıyamam dalamıyo, nerdeyse 1 saate yakın dolaştık belki uyur diye, eve geldik, battaniyede sallayarakdevam ettik, yorgunluktan sızdı yazık, uyurkende hep kıvranıyo, sık sık uyanıyo emmek istiyo. neredeyse her gecemiz böyle, sabaha kadar deniyoruz her yolu. ve genelde 23 gibi uyanıyo, 6.30 gibi uyutuyoruz. sonra bi daha öğlene kadar uyku, yanındanda kalkamıyorum, uykusunu alsın diye. bende onunla uyuyorum, 2ye 3e kadar. kahvaltımız 3te oluyo yani

düzenimiz hiç yok. kızıma bi gaz ilacı çok iyi gelmişti 10 gün sürdü etkisi, sonra yine aynı. o 10 günde çok güzeldi, erken yatıyodu gece uykusuna, en geç 21de uyuyodu, sabah 7.30da uyanıyodu, 9-10 gibi tekrar uyuyodu. şimdi yine başa döndük, o düzenimiz çok iyiydi, bizim içinde çok iyi oluyo, erken yatıp erken kalkıyorduk. bizim babaamız evde, beraber bakıyoruz kızıma, o olmasaydı çok zorlanırdım, çokta güzel igileniyo maşallah, gönül rahatlığıyla bırakabiliyorum. yarın doktor umarım bu gazlara sağlam bi çare bulur. rezeneye başladım bugun, 40ml kadar içirdim, bakalım nolcak. bi komşumuz o gazlar 1 yaşına kadar bitmiyo dedi çok gözümü korkuttu

ya bazen çok acı çekiyo yavrum hiç kıyamıyorum. korkuya ek gıdayada tam olarak başlayamadık, hala tadımlık yiyoruz, bugün 5 kaşık elma-şeftali kavanoz mama verdim. ayyy ne çok dolmuş içimi döktüm