• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah

çalışmak her geçen gün daha ağır geliyor bana :ssz: çok mutsuz hissediyorum kendimi

bir de oğluma yetemiyorum düşüncesi beni hasta ediyor :14: sanki ben kötü anneymişim gibi yaptığım yapmaya çalıştığım kuralları eleştirmiyolar mı deli oluyorum. ek gıda konusunda kafayı yicez sonunda :ssz: ilk annelik olunca kimse güvenemiyor heralde, herkes herşeyi çok iyi biliyor

şu 3 yıl bitse de evimde otursam oğlumla daha keyifli zaman geçirsem, ama 3 yılı kaybetmiş olcaz :ssz:

çok sıkıldım, bunaldım herşeyden. huzur istiyorum biraz :14:

hayırlı cumalar annişler ... ya elifcim bendede war o yetersizmişim hissi ii bi anne deilim galiba düşüncesi seni anlıorum :29: bide herkesin karısması sanki biz bilmioz okumuoz araştırmıoz gbi herkes bizden daha cok düşünüo sanki deli ederler insanı. :52: sanki ben cocugun ablasıyım herkes anası :20:

:))))) üşütsemde normal yani herksz bebişinle oynuyo geziyo tozuyo daha ben gaz çıkartıyorum gece uyutcam diye ugraşıyorum:((((
ayy kıyamam kız sana,gecer be tatlım hala uyumuyormu?

dün öğlen bi afakanlar bastı evde , eşimi aradım , kızımı aldım , çıktık şöyle bi e-bebek joker ne varsa alt üst ettik , kızıma kavanoz mamaları aldık , sonra kocişle bir yemek yedik , miniğimide mama sandalyesine oturttuk bi parça pide verdik eline , o an büyüdüğünü anladım iyice :16: bi taraftan büyümesini isterken diğer taraftan bu hallerine yeterince doyamicam gibi geliyor :5: iyi geldi dışarı çıkmak , resetlendim sanki , bana bu 15 gün gider artık :))
ohhh ıyı ettın bende cıkıcam yaın ınsallah hastaneye gıdıcez sonrada aısverıs merkezıne yemek yıycez gezıcezz...bende resetlıycemmm kendımı oleyyyy:52::52:

kızlar temızlendım bırde banyo yaaptım.bırazdan eceye suluk almaya gıdıcez bayılıyor bardaktan ıcmeye.aventınkını alıcaktım ama mahallede ıyı bıberon satan yer yok.gıdıp denemelık bıtane alıcaz a<rtık

selam kızlar nasılsınız ya sizlere bişey danışıcam benim kızım yediklerini çıkrıyo bazen mesela bugün sabah kahvaltı öğlen yayla çorbası ikindide elma püresi verdim gecede mmuhallebi vereyim dedim yerken elmalarla bir kustu noralmi acaba herşeyden az azmı yedirmek gerekiyor miktarlar nasıl olucak...

Canim hizli veya buyuk.mama kasigi ile yediriyor olabilir misin. Ben yedirdigim miktari artirmama ragmen buyuk.mama kasigina gecip daha kisa surede bitirince bir sonraki beskenmede bir oncekini kusuyordu. Gazdan dolayi hazmedemiyorlar sanirim

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah

çalışmak her geçen gün daha ağır geliyor bana :ssz: çok mutsuz hissediyorum kendimi

bir de oğluma yetemiyorum düşüncesi beni hasta ediyor :14: sanki ben kötü anneymişim gibi yaptığım yapmaya çalıştığım kuralları eleştirmiyolar mı deli oluyorum. ek gıda konusunda kafayı yicez sonunda :ssz: ilk annelik olunca kimse güvenemiyor heralde, herkes herşeyi çok iyi biliyor

şu 3 yıl bitse de evimde otursam oğlumla daha keyifli zaman geçirsem, ama 3 yılı kaybetmiş olcaz :ssz:

çok sıkıldım, bunaldım herşeyden. huzur istiyorum biraz :14:

Ayy Allah yardimcin olsun cnm benimde son 10 gunum. İse basliyorum:-( neden 3 yil sonra rahatlayacagiz dedin. Ek gida konusun da herkes birsey soyluyir ama ben bildigimi yapiyorum onun annesi benim ve anneler hep dogruyu.bilir. Benimde ilk bebegim yeni yeni ogreniyorum ama bur seyi uygulamadan arastiritorum. Ben ise baslayinca annem gelecek. Bu ek gida konusunda annemle catisacagiz. Onlar bizi hep tatli tuzlu yagli gidakarla beslemisler. Kendileri ne yediyse bizede vermis. Ben ise bunlardan uzak tutuyorum. Bakalim gelsin konusacam anlasacam ben isteyken kuralimizi bozmasin

$Foto&#287;raf0235.webp $Foto&#287;raf0236.webp

buda bızım bugunku park keyfımız:nazar::nazar::nazar:

Canim hizli veya buyuk.mama kasigi ile yediriyor olabilir misin. Ben yedirdigim miktari artirmama ragmen buyuk.mama kasigina gecip daha kisa surede bitirince bir sonraki beskenmede bir oncekini kusuyordu. Gazdan dolayi hazmedemiyorlar sanirim

aaa canım olabiir bak mama kaşığımız ideal nukun boyutu ii ama hızlı yediriyorum sanırım biraz büyük kızımdan alışkanlık kalma yemek yedirmekten nefret ettiğim için hiç bişey yemiyo hala da 3.5yaşında...saol canım ya avas yedrmeyi denicem...

Cnm benimkide simdiye kadar biberina karsiydi bende ise basliyacam nasil olcak diye korkutordum. Ben kasijla iciriyorum ama annem icuremiyor. 10 gun once biberonla su vermeye basladim ve yavas yavas alisti. Suyunu biberonla iciyor. Fakat anne sutu koyunca icmiyordu. 2 gundur acken veriyorum anne sutunude iciyor. İse baslamama son 10 gun kala icmesi cok mutlu etti beni. 22 nisanda ise basliyorum.

bende 25nde baslıcam :(

Gunaydın oncelikle herkese arkadslar bakıyorumda hepiniz bebeklerinizle geziyorsunuz ama ben hala gaz uyku problemleri ile ugrasıyorum eşimle dısarı cıksak 1 saat sonra geliyoruz cunku ceylın durmuyo bizim kız 2 satte bir uyumak istio en cok uyudugu sure ıse 40 dk uyumadıgında cok huysuz oluyo aksamları oturmaya gidemioruz ceylin gece uykusuna 9 gibi gectiği için ne yapıcagımızı sasrdık valla benim kızımda sole huysuzlanmadn 3 4 saat ayakta kalırmıki

Gunaydın oncelikle herkese arkadslar bakıyorumda hepiniz bebeklerinizle geziyorsunuz ama ben hala gaz uyku problemleri ile ugrasıyorum eşimle dısarı cıksak 1 saat sonra geliyoruz cunku ceylın durmuyo bizim kız 2 satte bir uyumak istio en cok uyudugu sure ıse 40 dk uyumadıgında cok huysuz oluyo aksamları oturmaya gidemioruz ceylin gece uykusuna 9 gibi gectiği için ne yapıcagımızı sasrdık valla benim kızımda sole huysuzlanmadn 3 4 saat ayakta kalırmıki

canım sürekli düzenleri değişiyor..biara benm kızımda öğle uykusunu azaltmıştı,bazen yarım saat uyuyp kalkıodu bazen 2 saat..şimdi bide dişler kuzuları rahatsız edicek kii komple düzen bozulur sanırım:44: inşallah kolay atlatırız..

inş. canım çok kafaya takıyorumm...umarımm düşündüğüm kadar sıkıntılı geçmez bu dönem..:26: kahvaltıya baslayım diyorum artık...:44:

merhaba canım,
Alya'm daha 1 hata öncesine kadar ne biberon ne emzik almadı sonra ne olduysa oldu ikisine de alıştı merak etme senin bebişin de sorun çıkarmaz. Kahvaltıya tam 6 ayı dolunca başla istersen zaten sağlık ocağında karma aşı ve hepatiti yapmaya götürdüğünde sana liste verecekler kafanda rahat eder...
sevgiler

Eki Görüntüle 684887
Oyuncaklar artık daha çok ilgimizi çekiyo..:8::55:
masallah kuzuya..

canım benimki de gunduz uyuma problemli o da kotu oluyor inan insallah duzene girerler...evet aksam oturması kısmını ben de sorun ediyorum duzenini bozmak ıstemiyorum cunku..bilmiyorum nasıl olacak..

maşallah deyin teyzeleri.. kızımla parktaEki Görüntüle 685669
maasallah buyuduler de parklara gider olduk kuzularla:))

Eki Görüntüle 684178 Eki Görüntüle 684179

maasallah ece kızımıza da..

buda bızım bugunku park keyfımız:nazar::nazar::nazar:

tum bebislere maasallah...

Back
X