- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #3.121
kayınvalideyle yaşamaya bir türlü slışamadım hatta bıktım. bebeğime yabancıdan iyi bakar diye sabrediyorum. kötü bir insan değil ama sanki ayrı dünyaların insanıyız. her şeye karışıyor, sanki o gelmeden daha 1 ay öncesine kadar bebeğe ben bakmıyordum. bebeğim genelde su gibi yapıyor kakasını işten geç geldiğim günlerde sağdığım anne sütü var onu vermesini istiyorum, diyor ki acaba anne sütü dokunuyo da yoğurt mu versek. işe başladığım ilk gün yediği zeytin çekirdekleri bile masada. bir dakika bile bizi ne kızımla ne eşimle başbaşa bırakmıyo. tüm gün televizyon izliyo, kızım da mecburen. işten gelince biraz kafamı dinlemek istiyorum, odasına televizyon aldık, gene da her zaman salondaki televizyonu izliyor. diğer odalarımız soğuk biz de mecburen salonda oturuyoruz. her dışarı çıktığımızda o da geliyor, yürüyemiyor da 2 adım at bekle bekle... kızımı sevmesi de bi garip. yok büyüycek diğer çocukları dövecek, oyuncaklarını kimseye vermeyecek. bebekler denilenleri yavaş yavaş anlamaya başlıyorlar, ben işten kızımın kafasını günboyu nelerle yıkıyor. eşime söylesem o yaşlı diyor, yada ben izmirliyim sosyetiğim ona göre. sevemiyorum ben bu insanı, nasıl geçecek bu günler bilmem.
ayyy benımkını anlattın sankı yaa.gecen gun foxda sabahları serap var ya oorda kacan kızları ızlıyoruz sende mı kacıcan bız senı arıycaz felan dıyor dedım ne dıyosun sen yaa?sustu boyle aptal ca seyler yerlestırıyor bılıncaltına..sınır oluyorum.herseyı cocugun agzına tıkıyor 3 saat dısarı cıktık 3 kere yemek yedırmeye calısmıs sonrada bu cocuk neden yemıyor oluyor dk bası yemek verırsen yemez tabıı
cok zor kizlar yaa, bebegi yalniz buyutmek mi zor yoksa boyle kayinvalidelerle mi bilmiyorum, ben bazen ya bi buyugumuz olsa da baksa diyorum ama boyle de cok zormus, insan deli olur yaa. babaneler sever iyi bakar diyoruz ama en azindan bakicilara soz gecirebiliyorsun, elestirebiliyorsun. bebekler anne karnindayken bile bilinc altina yerlesiyor soylediklerimiz, keske daha dikkatli olsalar