• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kizlar bu ek gidalara basladiktan sonra bebeginizin yeteri kadar sut aldigini nerden anliyorsunuz? benim kizim cok az duruyor memede, 2-3 dakika, 1,5 - 2 saatte bir birkac dakika emdiginden acaba kac ml icti emin olamiyorum. en az 500 ml icmesi gerekir diyorlar ama nasil yapicaz bu hesabi? bugun sagip kasikla verdim, sagan arkadaslar biberonla mi kasikla mi veriyorsunuz? off off kafam cok karisikk

kizlar bu ek gidalara basladiktan sonra bebeginizin yeteri kadar sut aldigini nerden anliyorsunuz? benim kizim cok az duruyor memede, 2-3 dakika, 1,5 - 2 saatte bir birkac dakika emdiginden acaba kac ml icti emin olamiyorum. en az 500 ml icmesi gerekir diyorlar ama nasil yapicaz bu hesabi? bugun sagip kasikla verdim, sagan arkadaslar biberonla mi kasikla mi veriyorsunuz? off off kafam cok karisikk

milupanın sayfasına gir canım 'bebeğimi doğru besliyor muyum ' diye bir bölüm var. emme süresi ve adedi ; mama ve ek gıda miktarlarıyla ilgili bölümler ver. onları doldurduktan sonra yaklaşık bir rakam veriyor bu kadar anne sütü /devam sütü ; bu kadar ek gıda veriyosunuz gibi

biberonla içiyor doruk benim sağdığım sütleri , gerçi artık sağıyorum da sayılmaz gelmiyor bile süt doğru düzgün :ssz:

o milupanin testi gercekten psikolojisini bozuyor insanin, anne sutunu hep eksik cikarioyr tabi urunlerinden tavsiye ediyor, pfff :(
yaptim o testi dun ve tabi eksik cikti, bayaa bi eksik :)
peki devam sutu vericeksin sen cnm, yoksa ek gidayi mi artiriyorsun?

o milupanin testi gercekten psikolojisini bozuyor insanin, anne sutunu hep eksik cikarioyr tabi urunlerinden tavsiye ediyor, pfff :(
yaptim o testi dun ve tabi eksik cikti, bayaa bi eksik :)
peki devam sutu vericeksin sen cnm, yoksa ek gidayi mi artiriyorsun?

3,5 aylıktan beri similac mama veriyorum ben canım yani işe başladığımdan beri mecburen

bakıcımıza da zaten tembihliyorum açığı ek gıdayla değil mamayla tamamlasın, ek gıdayı öğünlerinin dışında 2. kez vermesin diye

ya kızlar inanaın cok sinirliyim midem bulanıo sinirden ben hasta olucam böle.kv ne kadar karısıo ınsana adı üstunde kv.cocuk az kılo aldı ya taktı kafayı herseye karısır oldu sinir oluorum anasımıyım danasımıyım ben burda sunu söyle yap bunu böyle yap offf

ya kızlar inanaın cok sinirliyim midem bulanıo sinirden ben hasta olucam böle.kv ne kadar karısıo ınsana adı üstunde kv.cocuk az kılo aldı ya taktı kafayı herseye karısır oldu sinir oluorum anasımıyım danasımıyım ben burda sunu söyle yap bunu böyle yap offf

cnm berabermi yasiyosunuz siz. allah sabir versin. sende istemezmisin iyi kilo almasini ama bebek bu hasta oluyo istah olmuyo vs. sanki biz evladimizi dusunmuyoruz da onlar akil veriyo.

Ne kadar çok detaya takılıyorsunuz arkadaşlar biraz rahat olalım. Normal olarak emebiliyorsa neden sağıyorsunuz çocuk sıcak sıcak annesiyle temas ederek içsin bir daha bu güzelliği ne zaman bulacak. Akışına bırak gerisi kendiliğinden gelir...

yemek yedim geldim :56: geliyorum gidiyorum kimse yok benimde giresim gelmiyor :ssz:
aynen canım ya
kizimi uyutup geldim ama gitmissiniz kizlarrr
ben durdum durdum kımse yok cıktım bende

benımkıde oyle ecede az kılo aldı dıye sunu yapalım buu yapalım ben besledım 1 ay komple ece harıkalar yarattı..süper kg aldı..duzenlı besle duzelır

cnm berabermi yasiyosunuz siz. allah sabir versin. sende istemezmisin iyi kilo almasini ama bebek bu hasta oluyo istah olmuyo vs. sanki biz evladimizi dusunmuyoruz da onlar akil ve.

Sanırım seninki ayrı oyle hissettim benim beraberiz ve patlama noktasına geldim inanın kafayı yocem ikinciyi 9yıl beklettim onun yüzünden yöne ayni hata daha beter herşeyi o bilir cilem bu benim şu hayatta kimseden nefret etmem ama ondan nefret ötesi olmaz boyle bisry....bu arada zuhalcim gecmis olsun inanın telden giriyorum vakitsizlik ve kaynana yüzünden başlıyor lafa pc açınca telden bazen

selam kızlar nasılsınız dr a gittik bugün 7aylık kontrolümüz vardı kızım 250 gr almış 8kilo 170gr çıktı dr bu ay az almış ama boyu uzadığı için normal dicem dedi 71.5cm boyu o kadarda ek gıda veriyorum anlamıyorum gece uykusuzluk için damla verdi mide hazımsızlığı için şurup veri onlara başladık bakalım nolcak kusması var bide günde 4 5kez kaka yapması var acaba ondanmı az klo alıyo:(((bu ay balığa başla dedi bide kıyma ve tavuğa bakalım sevecekmi hanım

Son düzenleme:
merhaba kızlar. hastaneden geliyoruz :ssz:

bikaç gündür hafif öksürük vardı. dün gece de ateşi yükseldi çok huzursuz uyudu doruk.

gece 4te calpol verdim sabah 37,5tu ateşi koltukaltından, makattan 38

doktor dedi öksürük de ateş de dişten ama yinede bir idrar tahlili istedi ,zaten ateşi yüksek değil ama calpolden sonra bile 37,5 olunca her ihtimale karşı tahlil istedi

doruk beyin çiş yapma faslını bekledik uzun uzun :27: sanki inadına tuttu yapmadı :1:

neyse şükür bişey çıkmadı, diş için jel verdi

onceki dr.kontrollerinde pipicik rahat durmuyordu ya hani simdi inat etmis kuzu :1: cok sukur skinti yokmus simdi daha iyidir umuyorum dislerde gorunmus :nazar: bizde ust disleri bekliyoruz. jel dr.tavsiye etmedi bi ise yaramiyor dedi ancak ben israrla almak istedim cok huysuzlanirsa falan kenarimda dursun diye :27: ilk olunca insan neyle karsilascagini bilmiyor...

günaydın diyim şimdi , geçmişe şöyle bir attım geldim , boğazım çok fena 2 gündür , yutkunamıyorum , bu hep baharlarda oluyor nedense , hapşurmayada başladım , inşallah hastalanmam yoksa kısçeyede geçiyor hemen :50:hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah

gecmis olsun arkadasim bal ve zencefil karisimi ise yarayabilir bogaz agrin icin umarim hafif atlatirsin kuzuna gecmez...

selam kızlar nasılsınız dr a gittik bugün 7aylık kontrolümüz vardı kızım 250 gr almış 8kilo 170gr çıktı dr bu ay az almış ama boyu uzadığı için normal dicem dedi 71.5cm boyu o kadarda ek gıda veriyorum anlamıyorum gece uykusuzluk için damla verdi mide hazımsızlığı için şurup veri onlara başladık bakalım nolcak kusması var bide günde 4 5kez kaka yapması var acaba ondanmı az klo alıyo:(((bu ay balığa başla dedi bide kıyma ve tavuğa bakalım sevecekmi hanım

benim kuzumda ek gidaya baslamadan evvel gunde 3-6arasi kaka yapiyordu ancak kilo alimi cok iiyiydi,ek gidaya basladik 3gunde bir kaka yapmaya basladi kilo alimi dustu. bence kaka sayisiyla alakali degildir... kusuyor diye olabilir, ama masallah boyu iyi uzamis :nazar: bende 2gundur sehriyeli tavuk corbasi yapiyorum sevdi masallah senin prensesinde sever umarim..

skma canini ek gidayi denilen olcuden fazla verme geri kalan kismi kuzun zaten anne sutuyle kapatir.... benim hic bi fikrim yok inanki kizim kac cc anne sutu aliyor bilmiyorum ama ek gidayi abartmadigim icin yeteri kadar anne sutu aldigna inaniyorum saat basi emziriyorum nerdeyse...

off off varya duz gidesim var bu tip kv.lere okudukca cildiriyorum versen ya agzinin payini terbiyesizlikse terbiyesizlik ya biraz yerini bilmeli insan iyiki dogurdun buyuttun bi musade etseler ya bizde dogurduklarimizi buyutsek... benim kv.aramiz bozuk...

Sanırım seninki ayrı oyle hissettim benim beraberiz ve patlama noktasına geldim inanın kafayı yocem ikinciyi 9yıl beklettim onun yüzünden yöne ayni hata daha beter herşeyi o bilir cilem bu benim şu hayatta kimseden nefret etmem ama ondan nefret ötesi olmaz boyle bisry....bu arada zuhalcim gecmis olsun inanın telden giriyorum vakitsizlik ve kaynana yüzünden başlıyor lafa pc açınca telden bazen

siz kayınvalidelerle ben de bakıcı teyzemizle dertliyim :ssz: tamam belki kötü niyetle söylemiyolar yapmıyolar ama bi noktadan sonra herkesin dediği batıyor insana :ssz:

dün gittim baktım uzun kollu çıtçıtlı, üzerine uzun kollu badi giydirmiş neyse iyi güzel bi battaniyeye sarmış, bi battaniyeyi de üzerine örtmüş uyutmuş üşümesin diye

çocuk bir uyandı şakır şakır ter , terle iyi olurmuş hastalığı gidermiş. hasta değil ki dedim doktor boğazını kulağını kontrol etti, tahlilini yaptı yok bişey şükür

öksürmesi dişten dolayı akıttığı salyadan kaynaklanıyor üşütmekten değil. ama anlatamıyorum üşütçem takıntısı olan bir bakıcımız var sağolsun

kızlar kuzulara gündüz ve gece ne giydiriyosunuz?

giydirsem terliyor giydirmesem üşücek gibi geliyor çok kararsız bir mevsim off sinir oluyorum

zaman zaman ben de kv'ye sinir oluyorum ama geçiyor bir iki gün sonra, sonuçta kötü niyetinden yapmıyorlar ki.

Back
X