- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #3.421
kızlar nerelerdesınız yaa?
yemek yedim geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerelerdesınız yaa?
kizlar bu ek gidalara basladiktan sonra bebeginizin yeteri kadar sut aldigini nerden anliyorsunuz? benim kizim cok az duruyor memede, 2-3 dakika, 1,5 - 2 saatte bir birkac dakika emdiginden acaba kac ml icti emin olamiyorum. en az 500 ml icmesi gerekir diyorlar ama nasil yapicaz bu hesabi? bugun sagip kasikla verdim, sagan arkadaslar biberonla mi kasikla mi veriyorsunuz? off off kafam cok karisikk
o milupanin testi gercekten psikolojisini bozuyor insanin, anne sutunu hep eksik cikarioyr tabi urunlerinden tavsiye ediyor, pfff
yaptim o testi dun ve tabi eksik cikti, bayaa bi eksik :)
peki devam sutu vericeksin sen cnm, yoksa ek gidayi mi artiriyorsun?
ya kızlar inanaın cok sinirliyim midem bulanıo sinirden ben hasta olucam böle.kv ne kadar karısıo ınsana adı üstunde kv.cocuk az kılo aldı ya taktı kafayı herseye karısır oldu sinir oluorum anasımıyım danasımıyım ben burda sunu söyle yap bunu böyle yap offf
kizlar bu ek gidalara basladiktan sonra bebeginizin yeteri kadar sut aldigini nerden anliyorsunuz? benim kizim cok az duruyor memede, 2-3 dakika, 1,5 - 2 saatte bir birkac dakika emdiginden acaba kac ml icti emin olamiyorum. en az 500 ml icmesi gerekir diyorlar ama nasil yapicaz bu hesabi? bugun sagip kasikla verdim, sagan arkadaslar biberonla mi kasikla mi veriyorsunuz? off off kafam cok karisikk
aynen canım yayemek yedim geldimgeliyorum gidiyorum kimse yok benimde giresim gelmiyor
![]()
ben durdum durdum kımse yok cıktım bendekizimi uyutup geldim ama gitmissiniz kizlarrr
ya kızlar inanaın cok sinirliyim midem bulanıo sinirden ben hasta olucam böle.kv ne kadar karısıo ınsana adı üstunde kv.cocuk az kılo aldı ya taktı kafayı herseye karısır oldu sinir oluorum anasımıyım danasımıyım ben burda sunu söyle yap bunu böyle yap offf
cnm berabermi yasiyosunuz siz. allah sabir versin. sende istemezmisin iyi kilo almasini ama bebek bu hasta oluyo istah olmuyo vs. sanki biz evladimizi dusunmuyoruz da onlar akil ve.
merhaba kızlar. hastaneden geliyoruz
bikaç gündür hafif öksürük vardı. dün gece de ateşi yükseldi çok huzursuz uyudu doruk.
gece 4te calpol verdim sabah 37,5tu ateşi koltukaltından, makattan 38
doktor dedi öksürük de ateş de dişten ama yinede bir idrar tahlili istedi ,zaten ateşi yüksek değil ama calpolden sonra bile 37,5 olunca her ihtimale karşı tahlil istedi
doruk beyin çiş yapma faslını bekledik uzun uzunsanki inadına tuttu yapmadı
neyse şükür bişey çıkmadı, diş için jel verdi
günaydın diyim şimdi , geçmişe şöyle bir attım geldim , boğazım çok fena 2 gündür , yutkunamıyorum , bu hep baharlarda oluyor nedense , hapşurmayada başladım , inşallah hastalanmam yoksa kısçeyede geçiyor hemenhepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah
selam kızlar nasılsınız dr a gittik bugün 7aylık kontrolümüz vardı kızım 250 gr almış 8kilo 170gr çıktı dr bu ay az almış ama boyu uzadığı için normal dicem dedi 71.5cm boyu o kadarda ek gıda veriyorum anlamıyorum gece uykusuzluk için damla verdi mide hazımsızlığı için şurup veri onlara başladık bakalım nolcak kusması var bide günde 4 5kez kaka yapması var acaba ondanmı az klo alıyo((bu ay balığa başla dedi bide kıyma ve tavuğa bakalım sevecekmi hanım
Sanırım seninki ayrı oyle hissettim benim beraberiz ve patlama noktasına geldim inanın kafayı yocem ikinciyi 9yıl beklettim onun yüzünden yöne ayni hata daha beter herşeyi o bilir cilem bu benim şu hayatta kimseden nefret etmem ama ondan nefret ötesi olmaz boyle bisry....bu arada zuhalcim gecmis olsun inanın telden giriyorum vakitsizlik ve kaynana yüzünden başlıyor lafa pc açınca telden bazen
Sanırım seninki ayrı oyle hissettim benim beraberiz ve patlama noktasına geldim inanın kafayı yocem ikinciyi 9yıl beklettim onun yüzünden yöne ayni hata daha beter herşeyi o bilir cilem bu benim şu hayatta kimseden nefret etmem ama ondan nefret ötesi olmaz boyle bisry....bu arada zuhalcim gecmis olsun inanın telden giriyorum vakitsizlik ve kaynana yüzünden başlıyor lafa pc açınca telden bazen