• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hayırlı cumalar güzel anneler we bebişkoları... dün hastanedeydık yıne öksuruk war idilde kuru öksürük reflümü acaba die dr a gittik ilaç tedawisi werdi ama reflü wat demedi tanı koyamadı.bu ara dr yıne tartırdı yanlıs tartmıslar gecen gun boyunuda yanlıs ölcmusler moralım yerıne geldiii :129:

günaydın güzel anneler tatlı bebişler :16:

buaralar eski elbiselerimi eteklerimi deniyorum ve hepsi oluyor çok mutlu oluyorum :52: :32: :12:

şifon bir elbise almıştım geçenlerde denedim olmadı, dün akşam giydim fermuar rahat rahat kapandı ; önden düğmeli bir eteğim vardı kapatamamıştım 1 ay önce falan ,dün akşam o da rahat oldu :46:

diğer bütün elbise ve eteklerimin içine girebiliyorum :21:

haziran başında kaynımın düğünü var 2-3 kilo daha verip öyle yeni bir elbise almak istiyorum

way hatun pastanede zayıfladın biz ewde zayıflayamıoz.ewde ben ztn aman can sıkıntısı bişşi atışdır dur yürüyüşe basladı kv demler bende gtcektim ama bana uymuo saati sbh 6 da cıkıolar hemde ben o saatte idil uyuo olsa eşime bırakasam bile kalkıpta yürüyemem o uyuosa bende uyurum :1:

kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildim:(boğaz enfeksiyonu olmuşşş:(((

geçmiş olsun canım ılık bir duş aldırdın mı ateşi yükselince?

gunaydın annler:):)sıze bır sorum olacak sızın bebeklerınız demı erken kmalkıyo her sabah 6dan ıtıbaren ayaktayız.gec yatırdım yıne 6da uandı erken yatırdım yıne 6da uyandı.ayrıca zaten calısan bı anneyım .en azından 7ye kadar uyusun dıye her aksam yatmadan once dua edıyorum ya cok yoruyo bı muddet sonra sureklı aynı saatte kalkmak.bırazcık daha uyması ıcın onerılerınız olabılır mı??

alışıyolar canım aynı saate, doruk da aynı 6da uyanığız. bugün tekrar daldı şükür 7ye kadar uyuyabildik

hayırlı cumalar güzel anneler we bebişkoları... dün hastanedeydık yıne öksuruk war idilde kuru öksürük reflümü acaba die dr a gittik ilaç tedawisi werdi ama reflü wat demedi tanı koyamadı.bu ara dr yıne tartırdı yanlıs tartmıslar gecen gun boyunuda yanlıs ölcmusler moralım yerıne geldiii :129:

kuru öksürük doruk'ta da var 10 gündür falan, doktor dişten dedi, ağzının suları boğazına gidince gıcık yapıyomuş

way hatun pastanede zayıfladın biz ewde zayıflayamıoz.ewde ben ztn aman can sıkıntısı bişşi atışdır dur yürüyüşe basladı kv demler bende gtcektim ama bana uymuo saati sbh 6 da cıkıolar hemde ben o saatte idil uyuo olsa eşime bırakasam bile kalkıpta yürüyemem o uyuosa bende uyurum :1:

benim zaten doğum kilomdan geriye kalan bişey yoktu sadece göğüs ve göbek bölgemde genişleme kalmıştı onlar biraz indi

77 ile hamile kalmıştım 87,5la doğuma gittim. doğumdan 15 gün sonra da 74 kiloydum :1: ama tatlılar falan derken yine 77yi görmüştüm

şuan 74 falanım ama dediğim gibi göbeğim ve göğüslerim toparlanmaya yeni yeni başladı

kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildim:(boğaz enfeksiyonu olmuşşş:(((
allah allah bu kadar ates dusmez mı ya?cok cok gecmıs olsun c anım ınsallah hemencık gecer

gunaydın annler:):)sıze bır sorum olacak sızın bebeklerınız demı erken kmalkıyo her sabah 6dan ıtıbaren ayaktayız.gec yatırdım yıne 6da uandı erken yatırdım yıne 6da uyandı.ayrıca zaten calısan bı anneyım .en azından 7ye kadar uyusun dıye her aksam yatmadan once dua edıyorum ya cok yoruyo bı muddet sonra sureklı aynı saatte kalkmak.bırazcık daha uyması ıcın onerılerınız olabılır mı??
benım kızım her aksam 12 de yatıyor her sabah 8.30-9 gıı kalkıyor:nazar::nazar:
sen aynı doktora baktırmadın mı kız???bosuna uzuldun be canımm:4:

günaydın hayırlı cumalar kızlar :16:

bebişleriniz su içiyo mu? doruk'a doğduğundan beri suyu zoraki veriyodum 3 gündür elinde biberon lıkır lıkır su içiyor. yaz geldi hararet başladı galiba

allah allah bu kadar ates dusmez mı ya?cok cok gecmıs olsun c anım ınsallah hemencık gecer

benım kızım her aksam 12 de yatıyor her sabah 8.30-9 gıı kalkıyor:nazar::nazar:

sen aynı doktora baktırmadın mı kız???bosuna uzuldun be canımm:4:

dr dr gezioz biz :1: öksuruk ıcın pediatri gastro.. hırıltı için pediatri akciğerci... memorıal e abone olduk :1:

sagol canim cevabin icin galiba sirf bizim kuzularda oluyor....

hergün başka başka hareketleri çıkıyor canım üstünde durma çok fazla her hareketinin :48:

ewlılik yıl dönümünüz kutlu olsun tatlım nice 5 yıllara... warmı plan

sağol canım benim yok ya dorişkoyla ne planı yapıcaz , eşim geç geliyor o gelene kadar doruk uyumuş oluyor

annane babanne de yok ki bırakıp dışarı çıkalım

oğluşumla alışverişe gidicez iş çıkışı 'sen zahmet etme kocacım ben senin yerine kendime hediye alırım' dedim :1:

Haziranda göreve başlayacam fakat kilolarla başım dertte 10 kilo fazlam var nasıl vereceğimi bilmiyorum. Birbirimizi gaza getirsekte zayıflasak lütfen yardım edin:((
olmuyor canım sadece sikayet ediyoruz ama faaliyet yokk...

:( gecmis olsun asıdan sonra olmustu bizde 40 lara varan ates..dr ne verdi ilac olarak neden faydası olmuyor acaba...

kizlar melegimde bi kac gundur dikkatimi ceken bisey var gun icinde silkiniyor boyle ici urperiyor gibi 4kez yapti bugun. varmi sizde?
takip et canım oyun yapıyordur bence..

degismiyor uyanma saatleri pek biyolojik saatlerinde kalkıyorlar iste...ben biraz daha uyumak icin besigiden almıyorum aglayana kadar sansım varsa bir saat oynuyor uyku arkadasıyla :))

günaydın hayırlı cumalar kızlar :16:

bebişleriniz su içiyo mu? doruk'a doğduğundan beri suyu zoraki veriyodum 3 gündür elinde biberon lıkır lıkır su içiyor. yaz geldi hararet başladı galiba
evet sıcaklar bastıgından beri yuzumuzu eskitmıyoruz su icerken..

Back
X