• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Slm kizlar uzunca zamandir giremiyorum oldukca huzursu bi oglum var bildiginiz gibi ev isi yemek onun yemekleri derken vakit olmuyor hatta cogu kndimize yapamiyorum ins hepiniz iyisinizdir biZ pek iyi degiliz sizi bilgilendirmek icin girdim oglumun bobreginde tas cikti tahliller filan ugrasiyoruz dr ilac tedavisi olacagini soyledi cok uzuluyorum bize dua edin lutfen benim gibi cok huursuz bebegi olanlara kontrollerde degerlendirilir diye dusundum kendinize iyi bakin gorusmek uzere

çok gecmiş olsun tatlım gecicek allahın izniyle bizde neler atlattık atlatırsınız we unutursunuz bu günlerinizi inşşş en yakın zmaanda

biz daha bugün başlıycaz:) suluk almayı düşünüyorum inşallah alışır. antalya sıcak susar içer heralde.
Şimdiye kadar hiç su vermemiştim iki gündür vermeye çalışıyorum biberon lâ almıyor kaşığı da ittiriyor verdiğim iki kaşığın yarısı dışarı akıyor. Suyu sevmedimi ne halbuki ben bayılırım çokta içerim.
dün 6.ay aşılarımızı olduk. nasıl ağladı kuzum kıyamam, iğneleri hazırlarken babasıyla ikisinin hemşireye bakışı var...dün ateş olmadı, bugün de olmaz umarım. bu ay sadece 180gr almışız 7500 olmuşuz:( boyumuz 65cm. 4 öğün ek gıda verelim dedi sağlık ocağı. tabi 2 günde 1 yeni bişey ekliycez. sabah kahvaltı, arada meyve püresi, sonra çorba, sonra yoğurt, sonra da ben işten gelicem zaten. sütüm azmış heralde, halbuki emdikten sonra hiç ağlamıyordu. hasta gibi de değil. neden bu kadar az kilo aldi ki acaba??? bebeğim uyanmadan ek gıda başlığına girip bir iki tarif öğreneyim:)
Bizde dun aşılarımızı olduk. Yavrum çok ağladı için i çeke çeke. Birazda ates ve bolca huysuzlukta yaptı ama şimdi daha iyi kuzum. 300gr almış 7300 olmus. Boyu hiç uzamamış geçen ayda 66cm di bu ayda:) yanlışmı olçuldu acaba uzamaması mumkun değil heralde
Eki Görüntüle 704101

teyzoşlarım çok açım annem mama vermiyo bana :9:

Ayy maşallah ya ne kadar buyumuş. Aramızda pazar gezmeleri yapanlarda VR ;) biz yapamadık babamız ın eğitimleri vardı evde Kos kos oturduk.

merhabalar kızlar bız gecen hafta kızıma mama sandalyesı aldık.dunde yurutec aldık ıkısınde cok mutlu oluyor ececık...
Bize dr. Yurutec almayın sağlıklı değil dedi bizde almadık ama dusunmuyorda değilim çu ku surekli yurumek istiyo ve benimde belim ağrıyor gezdirmekten
Gul hosgeldin aramıza bende sık girmiyorum gerçekten tenhalaşmış burası ama daha sık girmeye çalışıcam
kızlar uzun zaman oldu görüşemedik nasılsınız? yaz gelince yogunlaştık sanırım kiminiz benim gibi işe başladı. biz 7 aylık olduk teyzesi resimde ekledik.. kızlar bu arada sorayım et vermeye başladınız mı ben bu ay vereyim diyorum zamanımıdır?Eki Görüntüle 704314 Eki Görüntüle 704315

Maşallah subhanallah buda kocaman olmus:))

merhaba kızlar ece kucagımda sıze bır bakıyım dedımEki Görüntüle 704816 :nazar::nazar::nazar::nazar:
Nasıl bakmış oyle maşallah hahah

Slm kizlar uzunca zamandir giremiyorum oldukca huzursu bi oglum var bildiginiz gibi ev isi yemek onun yemekleri derken vakit olmuyor hatta cogu kndimize yapamiyorum ins hepiniz iyisinizdir biZ pek iyi degiliz sizi bilgilendirmek icin girdim oglumun bobreginde tas cikti tahliller filan ugrasiyoruz dr ilac tedavisi olacagini soyledi cok uzuluyorum bize dua edin lutfen benim gibi cok huursuz bebegi olanlara kontrollerde degerlendirilir diye dusundum kendinize iyi bakin gorusmek uzere
Geçmiş olsun canım dualarımız sizin le

oy maşallah sana kuzu yazı getirdin de elbiseler şortlar mı giydin sen :12: çok tatlı maşallah ya :nazar:

kıymayı henüz deneyemedik canım biz ama vermek lazım artık. et suyu ve etli ; tavuk suyu ve tavuklu çorbalar veriyorum ama
7 aylik olduk et tavuk veteyim diyorum ama korkuyorum sevmez diye sebzeyi sevdi ama..

aynen oyle valla. birebir sahit oluyoruz gelismelerine.
bence sevdigi bir corbaya kiyma koyarak baslayabilirsin. puturlu yiyebiliyosa sorun olacagini sanmiyorum. benim oglum tavuklu corbayi sevdi cok sukur. blendrdan geciriyorum ben. tabi yinede bi puturlugu oluyo onu sorun yapmiyo. eger puturu buyukse oguruyo ama :( oglum kahvalti yemiyo. klasik kahvalti hazirliyirum yada misir unuyla kayisili pirinc unuyla muhallebi yapiyorum. yok yemiyo bir kasiktan fazla. insallah zamanla duzene gireriz. birde aksamlari bisey yemiyo sadece emiyo. geriye sadece oglen corbasi kaliyo onuda bazen yiyo bazen yemiyo :( ben tattirmaya bes aylkkn basladim gecte kalmadim ama bizimki sevemedi ek gidayi.
Bende kararsiz kaldim kiyma ile mi.tavuk ile mi baslasam?

doruk bir doğdu kapkara saçlı bir oğlan :1: sonra o saçlar biraz döküldü yerine daha açık renkli saçlar çıktı ama hiç saçsız bebek olmadı :1:
dün komşunun kızını çağırmıştım doruk'un yanında dursun diye bi baktım benim kırmızı saç bandımı takmış başına :1: kız güzeli oğluşum çok yakışmış :1:

güle güle kullansın ececik

yürüteç kullanımı zararlı geç yürümesine sebep oluyor, bacaklarının arka kasları kasılıyor vs. diyolar ben de almaktan vazgeçtim. özellikle erkek çocuklarda da pek tavsiye etmiyolar ya
Bende yurutec kullanmayacam cnm kimse tavsiye etmiyor. Emeklemiyor ayakta day day yapiyoruz

kizlarrr selam nasilsinizz? insallah bebisler de sizler de iyisinizdir. ozledim sizleri walla. Ben yine bu aralar hic giremedim, baya zorlandigim bir doneme girdim. Kizim ek gidalari iyi yiyor ama gunduzleri cok cok az emiyor, surekli pesinden kosuyorum emsin diye. Iki uc cekip birakiyor, ben de panik oldum sag kasikla ver pesinden kos..sonra yemeklerini hazirla yedir ev isleri derken pestilim cikti :) henuz gecmisi okuyamadim ama en son et konusu gecmis, benim kizim su an 6,5 aylik, ben 2 haftadir et veriyorum, haftada uc kez. kirmizi etle basladim, doktor ete baslayabilirsin, haftada 3 kez dedi ama ben kirmizi beyaz sormayi unuttum valla ve direk kirmiziyla basladim. bilmem iyi mi yaptim pek arastirmadim. ama hazir hipp`in pure seklindeki etlerinden veriyorum doktor tavsiyesi uzerine. sebze puresine yari yariya karistiryorum, yari et yari sebze olcusu. haftada 3 kez.
Canim benimkini ise basladigim.icin biberona alistirdim hepten birakti.memeyi 650-700 ml sut cikiyor biberonla iciriyorum.
merhaba kızlar ece kucagımda sıze bır bakıyım dedımEki Görüntüle 704816 :nazar::nazar::nazar::nazar:
Masallah ece hanima bende ete baslamk.istitorum bugun yarin

Kızlar yavru kuzularınızla hangi oyunları yada nasıl nelerle oynuyorsunuz. Biz fış fış kayıkçı oynuyoruz ce eee yapıyoruz ali babanın çiftliğine bayılıyoruz bide oyuncaklar lâ oynuyoruz ama en çok renkli bi kurtlu elmamız var onu seviyoruz.

canim gecmis olsun muhakkak gecicektir bu zor zamanlar allah dermansiz dert vermesinbenim cok yakin bi arkadasimin kuzusuda yakin zamanda bu rahatsizligi gecirdi evet antibyotik kullanmasi uzucu ancak su an oldukca saglikli :nazar: uzulme allah yardimciniz olsun...

Kızlar yavru kuzularınızla hangi oyunları yada nasıl nelerle oynuyorsunuz. Biz fış fış kayıkçı oynuyoruz ce eee yapıyoruz ali babanın çiftliğine bayılıyoruz bide oyuncaklar lâ oynuyoruz ama en çok renkli bi kurtlu elmamız var onu seviyoruz.

fis fis kayikci yapioz bizde :27: ce e ve en cokta biiir ikiii uccc deyip havaya atinca mutlu oluyor uccc deyince basliyor gulmeye biliyor atcagimizi :1:

selam kızlar nasılsınızzz tuğçe canım ben yürüteci 5.aydan beri kullanıyorum valla büyük kızımdada kullandım 12aylık yürüdü...bu araa bizde ete tavuğa başladık ve bugün ilk defa akşamda çorba verdim tarhana bayıldı kızım pütür olmasın yeterki hemen kusuyo ve sabah kahvaltıyı kusuyo:(((bugün sabah kahvaltı verdim tabi kustu öğlen yayla çorbası ikindi elma muz cicibebe karışımı akşam tarhana gecede kaşık maması:)))

selam kızlar nasılsınızzz tuğçe canım ben yürüteci 5.aydan beri kullanıyorum valla büyük kızımdada kullandım 12aylık yürüdü...bu araa bizde ete tavuğa başladık ve bugün ilk defa akşamda çorba verdim tarhana bayıldı kızım pütür olmasın yeterki hemen kusuyo ve sabah kahvaltıyı kusuyo:(((bugün sabah kahvaltı verdim tabi kustu öğlen yayla çorbası ikindi elma muz cicibebe karışımı akşam tarhana gecede kaşık maması:)))

yurutecin zararlari tartisilmaz ancak 15gun oldu bizde aldik cok uzun sure oturtmuyorum gun icinde toplam 45dk kaliyor kalmiyor araliklarla tabi... tarhana hangi tarhanadan veriyorsun canim bende baslasam iyi olcak. kahvalti konusu bizdede ayni kusmuyor cunku yemiyor bile of bu ara cokta istahsiz disten sanirim kasikla beslenmeyi reddediyor tek memede mutlu :ssz: neyseki gecici bi durum alt dislerdede boyle olmustu. canim melegin nasil bogazi iyi mi?

Roseee hosgeldin:16:
ama Zuhal yok nerde ki acep :44:
en son hastaydi galiba kusmusdu bize ama cok ozledim topigin tadi-tuzuydu kiziyla:5:
canımm hosbuldummm :3::3:ne ıyı ettın bı ses verdın sende hosgeldınn fıstıgımm:70:
aaa zuhal neden küstü kııı:26::26:burayı bırakcak kdar onemlı olan mevzu ne ??
bı yolunu bulup onu hemen aramıza döndürmelıyız o haldee kızlarr:5:
merhaba canım hosgeldınn.. oglusun ıcın cok uzuldum Allahm bı an once sıfa versın melegınee dualarım ssenınle...
bızı haberdar et olur mu tedavı surecın boyunca merak ederız senı.. benımde kızım da hatrlıyosundur
belkı topıgın zor bebeklerınden...
cuma gunu esaslı bı muayneye gtcez bakalım bıraz arastrdım kendım ıhtımallerı
bobrek tası cıkan bebısler var dze de okumustum hatta ondan berı bende aynı sonucla karsılasmaktan
korkuyorum:18::18:
Allah esırgesın meleklerımızıı...
Bize dr. Yurutec almayın sağlıklı değil dedi bizde almadık ama dusunmuyorda değilim çu ku surekli yurumek istiyo ve benimde belim ağrıyor gezdirmekten
Gul hosgeldin aramıza bende sık girmiyorum gerçekten tenhalaşmış burası ama daha sık girmeye çalışıcam
sende kacaktın demek:20: sende hosgeldın o halde arzucumm..:3:
fırsat buldukca gel mademm ıssız kalmasın topıgımız:kkk:
aman ne guzel yurume heveslısı bebısın demek:46: bızde dha tık yok yurumeyı gectım emekleme bılee:9:
kayıkcı ve cee ee bızım de favorı oyunlarımızdan:32::21::32:
bı de araba gelmıs durakta durmus hastasıyız:55::24:
bıde ayak uclarından baslayıp boynuna kadar gelmıs gelmısss yapınca delırıyo gulmekten
dha elımı dokundurmadan geelmısss dyınce baslıyo kıkırdamaya:52::52:

uzun bı moladan sonra hepnız bı slm vermıssınız gırıp cıkmıssınız :8:
kuzular buyudu hepımız aynı dertten muzdarıpız vakıtsızlık...
bde kıs gbı degıl artk mınısler buyudu soguklar gttı eve tıkıldıgmz gunler bıttı halıyle burda bulusamaz olduk:51:
haftada bır de olsa sızden bısıler duymak ısterımm annıslerr ozletmeyın litfen kendınızıı:9:
hergun gelın demıyorum bunu bnde yapamam ama ıkı kelımede olsa bı cee yapın arada olur muu:71::69::69:

bu arada bebıs resımlerıne bayıldım kızlar bunların hepsını bı katalog yapıp gorenlerden telıf hakkı toplasak yerıdır:1:
hepsı bırbırınden sırıne bunların yaaaa:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
nasıl da buyuduler:31::31: ıMasaallah subhanallah hepsıne...
ya benım ıcımı bı korku kaplıyo kızlar yaa sımdıden ne ara buyudu kızım bole sankı hıc doyamamısım gbı
mınıcık hallerınee..
hem buyudugune sevınıyorum hem anlamsızca bı panıge kapılıyorum:50: ben onu daha severken özlüyoruMMM:43::43:

kizlar kiyma aldik ozel kizce icin yagsiz sinirsiz iki kez cekilmis ama nasil kullanicagimi bilmiyorum kavanoz mamalarina iyi dadandim nasil yapicam kafam karisik... birer yemeklik ayirdim ceviz buyuklugunde difrize attim da atmasina of ya beceriksizim galiba var mi aramizda kiymaya gecen? hangi sebzelerle kullaniyorsunuz?

hg canim valla bende giremiyenlerdenim kizce uyuyo su an anca burdayim bazende canimi yataga zor atiyorum eylusun nasil iyi mi pamuk kuzun?

kizlar pamugumun kukusu icler acisi nasil anlatsam bazen tras bicagi cildi tahris eder ya boyun kismini boyle ici sulu isilik gibi biseyler olur onun gibi oldu :ssz: dr.aradim acmadi tel.i bikti galiba kadin... bi suredir islak mendil kullandim ondan mi acaba simdi yikiyorum artik malum idrar asitli oyy kuzum benim yaa :ssz: yasadinizmi boyle bisey?

hg canim valla bende giremiyenlerdenim kizce uyuyo su an anca burdayim bazende canimi yataga zor atiyorum eylusun nasil iyi mi pamuk kuzun?
kizlar kiyma aldik ozel kizce icin yagsiz sinirsiz iki kez cekilmis ama nasil kullanicagimi bilmiyorum kavanoz mamalarina iyi dadandim nasil yapicam kafam karisik... birer yemeklik ayirdim ceviz buyuklugunde difrize attim da atmasina of ya beceriksizim galiba var mi aramizda kiymaya gecen? hangi sebzelerle kullaniyorsunuz?
kizlar pamugumun kukusu icler acisi nasil anlatsam bazen tras bicagi cildi tahris eder ya boyun kismini boyle ici sulu isilik gibi biseyler olur onun gibi oldu :ssz: dr.aradim acmadi tel.i bikti galiba kadin... bi suredir islak mendil kullandim ondan mi acaba simdi yikiyorum artik malum idrar asitli oyy kuzum benim yaa :ssz: yasadinizmi boyle bisey?

hosbuldum canımm benımm sende hosgeldın mademmm:16::16:
ayy dha dungbı senle surda gece uykusuz nobetlermız dmıı:1:
benım fındgımda uyuyo smdıı gunduz vakıt olmuyo bı bakayım dedım bndee:6:
eylüş üm ıyı cok sukur teyzesı.. gunduz uyumuyo hala eskıden oldgu gbı:ssz:
btun gun sıyam ıkızlerı gbı dolasıyoruz yaka ıgnesı gbı hep kucagımda zıpır:9:
dısten mı baska bı problemden bı degısık bı mızmızlık hakım bu gunlerde cuma esaslı bı muayneye goturcem
tekrar ıdrar, kan tahlılı fln ıstıcem bakalım ıns onemlı bısı cıkmaz:18:
ek besınlerle basımız dertte bı gun ıyı yıyo obur gun agzını kılıtlıyo resmen
bu konuda cok duzensız bı duzenımız varr yanı anlayacagın:ssz:

ben ete gecmedgm ıcın kıyma konusunu bılmıyorum canm ama kızlar corbalara ekleyıp
blendardan gecırerek verıyolar dye bılıyorumm ek besın sayfasına bı bak ıstersenn
ayy kıyamam pamuguna senın bennn kuzucum neden kızardı kı acaba??
ama mendılden olabılır alkolsuz olanlardan kullansan canım zda bı sure pamuk kullan bnce
gecmıs olsun mınnosumaa

Back
X