• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bikaç gün önce kızımın boynundan omuzlarına doğru kızarlıklar oldu isiliğe benzer..doktora götürdük sıcaklardan olduğunu söyledi bitane krem verdi..mümkün olduğunca hergün şampuanlamasanız bile bi su döküp yıkayın dedi.ben zaten 2-3 günde bir yıkıyordum..İşe başladığımdan beri akşamları kızım daha erken uyumaya başladı..gece 12 de uykuya geçiyordu şimdi en fazla 10na kadar dayanabiliyor.tabii sürekli emmek istiyor.çok özlüyorum kızımıı gün içerisinde nasıl akşamı ediyorum tahmin edemezsiniz.:ssz::ssz:

canım aynen benim kızımdada başladı öyle boynunun altı ve ensesi bide kafasında azıcık var ımpetekx diye bi krem verdi dr ben hemen ovadril losyon alıcam çok ii gelio

doğumdan sonra hiç gelmedim aslında vefasızlık yaptım ben :47:

9 ayımı sizlerle paylaştım İLK ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
inşallah herkes iyidir bebeklerimiz de sağlıkla büyüyolardır
bizde herşey yolunda çok şükür dünyanın en tatlı koynisinin annesiyim.(koyni benim bebeğime yazdığım şarkının sözü :) inşallah bu haftadan itibaren aranıza tekrar döneceğim anlatacak çok şeyim var, tabiki dinleyecekte...:16::54:

hosgeldın canımm.benım kız yuz ustu yattıgı zaman azıcık surunuyor ama emekleme degıl yurumeye heveslı sanırım hemen yurumeye baslıycak..daha cok kucuk gorunuyor ama dısarda felan ellerınden tutup yurutuyoruz cok komık oluyor bu sabah fırına gıttık yolun yarısını yurud bızdık.yorulmuyorda hanı yorulunca cocuklar otururlar ya hemen..bızımkınde yok kucagıma aldım dıye cıglık atıyor sınırlenıp heme saclarımı tutuyor.bıre ayaklaını vuruyor.

maşallah eceye:nazar::1:çokta sinirliymiş benim kızda öyle şimdiden sinir var bunlarda:1:

benim kızımda emeklemiyor canım ya yere yatırınca başlıyo ağlamaya:(((

benimkide yüz üstü hiç sevmiyor :27:

Anneler gününüz kutlu olsun:16:

bizimkidee yüzzüstüü dönüpp hemen geri geri emeklemeeye başlıyoo son 1 haftadırr iyice ilerlettii..ileriye gidemiyoruzz arkaya çalışıyoruzz :):9:

slm kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun. sevdiklerimizle, dünya tatlısı bebişlerimizle daha nice anneler günü kutlarız inşallah. allaha emanet olun.

kızlar bu arada 3 hafta sonra görümcemin düğünü için trabzona gitmemiz gerek ama karar veremedik uçaklamı gidelim yoksa arabamızla mı. malum muğladan Trabzon bi hayli uzak, yetmezmiş gibi eşim trabzondan erzuruma, ağrıya ve ığdıra gidelim öyle muğlaya dönelim diyor ama benim gözüm kesmiyor 7 aylık bebekle o kadar yol nasıl biter düşüncesi bile endişelendiriyor.sizler arabayla uzun yolculuğa çıktınızmı hiç nasıl geçiyor yolculuk. yanıma neler almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar bu arada 3 hafta sonra görümcemin düğünü için trabzona gitmemiz gerek ama karar veremedik uçaklamı gidelim yoksa arabamızla mı. malum muğladan Trabzon bi hayli uzak, yetmezmiş gibi eşim trabzondan erzuruma, ağrıya ve ığdıra gidelim öyle muğlaya dönelim diyor ama benim gözüm kesmiyor 7 aylık bebekle o kadar yol nasıl biter düşüncesi bile endişelendiriyor.sizler arabayla uzun yolculuğa çıktınızmı hiç nasıl geçiyor yolculuk. yanıma neler almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

arabayla çekilmez tatlım o yol.sıkılıo bebeişler arabada haliyle.yarın bızde antalyaya gıdıoruz ucakla gidicez yoksa gidemesdim mafolurum yolda stresten

Bizde oğlumla izmire gittik geldik 25 gun önce..gidişimiz tam bir faicaydi yanımda kardesim olmasına rağmen bana yardımcı oldu cok ağladı özellikle uçak inerken hic bisekilde susmadı..tabi ilk basincla tanışmasiydi oğlumun..ama dönüşümüz tek olmama rağmen cok iyiydi ucaktaki herkese gulucukler hatta kahkahalar atti.hem basınca alıştı birde sununda etkisi var..tasviseyem gece uyku saatinde almaman giderken belkide o yüzden huzursuz oldu 24 deydi uçağımız..donuste15 de donduk cok mutluyduk..araba icinde sunu soyleyebilirim biz doğduğundan beri ayda bir ist den Adapazarı'na gelip gidiyoruz.3 saat yol perişan oluyoruz 1 saat uyuyor 2 saat kucakta beni mahvediyor...

Kızlar 2aya yakındır sebze corbası ıcırmeye calısıyorum kızıma ıcmıyor agzına alınca oguruyor kusacak gıbı oluyor herseyı yıyor ama corbayı yemıyor baska hangı tarıf yapabılırım 17 ekımlı kızım gun ıcınde yogurt meyva kasık maması yıyor corba veremıyorum tarıflerınızı paylasırmısınız rıca etsem...

oncelıkle selma,mertug ıkınz de hosgeldnz kızlarrr ozletmeyın bu kadarr:16:
:nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 708543 Eki Görüntüle 708544
:nazar:Nehir'im AVM lerde geziyorrr,şapkaaa denemesiiii :9::9:
ayy fındıga bak sennn kocaman olmuss mınık melekkk:emir_bebek::emir_bebek:
sızı aramzda gormek ne guzell hosgeldın kubracımmm:16:
canım mrb ben bı kac ay once tecrube ettım uzun yolculugu gıdıste ucak donuste arabayla
afyon dan adana ya gttım senınkı braz dha uzun sankı..once ucagı anlatayım benımkı ıkı aktarma oldgu ıcın ılk yolculuk
sorunsuz gectı ama ıkıncı aktarmanın bıtısıne yakın tam bı facıaya donustu:9:
ucagın ıcındekı basınctan cok huzursuz oldu kulakları agrıdı son dakıkalarda bde uykusu gelıp pozısyon alamaynca koptu kıyamet
uzerıme bı kmerle bana baglıyken onu sakınlestrmek cok zor oldu ne zman yere ayak bastık o zman sustu cımcımee:52:
ucagı bırbırıne kattık:52::52:
5 aylıktı o zman:emir_bebek: bdha dedım tek basıma goze alamam babamz geldı byuzden bzı almaya ama bnmkı bıraz da cıft aktarma oldgu ıcın skntı oldu gozun korkmasın yanı bahsettgn mesafe cok uzun ben olsam ucagı secerdım
arabanın ıcınde saatlerce pestılın cıkmasındansa 1 saatlık yaygara dha az urkutucu sankı:1:
unutmaman gereken bebeklerı kabın basıncı etkılıyo ucakta tek rısk bu yanına mutlaka verıyosan eger mama, su,emzık..vs
gbı ucak kalkarken ve ınıse gecerken yutkunmasını saglayacak bıse al yda emzır o an yutkununca kulakları acılıyo ve basıncın etkısı gecıyo cunku baska extra bseye gerek yok oyuncak al bde oyalansın
araba yolculugumsa benı sasrtcak olcude mucızevı bı sekılde cok rahat gectı arkada koltugunda oyaladım onu bolca oyuncakla
onun ıcınde uyudu fln hıc yormadı benı zemek ıcın durduk fln zorucu degıl eglencelı bıle gectı dıyebılırım meger babadaymıs keramet dedım hatta:9:
yolculukta neyle gdersen gıt huysuzluk yapıcakları varsa yapıyolar canm
aractan cok bebısın keyfı o ankı modu ve huyuyla alakalı bıraz da:10:
Kızlar 2aya yakındır sebze corbası ıcırmeye calısıyorum kızıma ıcmıyor agzına alınca oguruyor kusacak gıbı oluyor herseyı yıyor ama corbayı yemıyor baska hangı tarıf yapabılırım 17 ekımlı kızım gun ıcınde yogurt meyva kasık maması yıyor corba veremıyorum tarıflerınızı paylasırmısınız rıca etsem...

hosgeldın canm bzım ek besınlere gecıs sayfamz var oraya bakarsan bu sorularına bı suru cvp bulabılırsın:34:

selamm 2013 un en tatlı anneleriii:16:
gunumuz kutlu bebıslermz hep mutlu olsun:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

parcalı bulutlu havayla kısa mesafelı gezmelerle gectı bzım hftasonumuz..
tam duzeldı derken yıne kacıverdı guness:47::47:sız naptnz bakalımmm:6::6:
esım maca gttı bnde bı bakım dedımm:12: bakıyorum da kacaklar bır bır donuyo walla
eskı kalabalık yenıden bı arada ne guzell:16::16:
aksamuzerı eylüş ümü yıkadımm ohh mıs oldu papatyammm erkenden daldı gece uykusunaa:nazar::nazar:
ısın kotusu geceyarısı kesın uyanır demek bu erken yatıs aynı zamandaa:ssz:
uc bes nobetınde gorusurz artık canlarr:52::10:
sımdılık byebayy:54::54:

anneler gununuz kutlu olsun kizlar.. sema hosgeldin merak ettim sizi iyi olmaniza sevindim.

Hoşbuldum esracım nasılsın:38:
$198984_141263272725668_1873961031_n.webp

$68951_133903790128283_252851723_n.webp

Fıstıkımmm:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bugun annem eşim ve kızcem ile gezmeye gittik.. bugun itibariyle 57 ye düştüm uzun zamandır görmemiştim bu kiloyu en son 3 sene önce bu kilodaydımn bakın nasıl olmuşum..

Eklentiler

• $197675_10151585708324324_1327875430_n.webp
    $197675_10151585708324324_1327875430_n.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $969433_10151586224979324_1913043272_n.webp
    $969433_10151586224979324_1913043272_n.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 47
Back
X