oncelıkle selma,mertug ıkınz de hosgeldnz kızlarrr ozletmeyın bu kadarr

Eki Görüntüle 708543
Eki Görüntüle 708544
Nehir'im AVM lerde geziyorrr,şapkaaa denemesiiii 
ayy fındıga bak sennn kocaman olmuss mınık melekkk

sızı aramzda gormek ne guzell hosgeldın kubracımmm
kızlar bu arada 3 hafta sonra görümcemin düğünü için trabzona gitmemiz gerek ama karar veremedik uçaklamı gidelim yoksa arabamızla mı. malum muğladan Trabzon bi hayli uzak, yetmezmiş gibi eşim trabzondan erzuruma, ağrıya ve ığdıra gidelim öyle muğlaya dönelim diyor ama benim gözüm kesmiyor 7 aylık bebekle o kadar yol nasıl biter düşüncesi bile endişelendiriyor.sizler arabayla uzun yolculuğa çıktınızmı hiç nasıl geçiyor yolculuk. yanıma neler almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
canım mrb ben bı kac ay once tecrube ettım uzun yolculugu gıdıste ucak donuste arabayla
afyon dan adana ya gttım senınkı braz dha uzun sankı..once ucagı anlatayım benımkı ıkı aktarma oldgu ıcın ılk yolculuk
sorunsuz gectı ama ıkıncı aktarmanın bıtısıne yakın tam bı facıaya donustu

ucagın ıcındekı basınctan cok huzursuz oldu kulakları agrıdı son dakıkalarda bde uykusu gelıp pozısyon alamaynca koptu kıyamet
uzerıme bı kmerle bana baglıyken onu sakınlestrmek cok zor oldu ne zman yere ayak bastık o zman sustu cımcımee

ucagı bırbırıne kattık

5 aylıktı o zman

bdha dedım tek basıma goze alamam babamz geldı byuzden bzı almaya ama bnmkı bıraz da cıft aktarma oldgu ıcın skntı oldu gozun korkmasın yanı bahsettgn mesafe cok uzun ben olsam ucagı secerdım
arabanın ıcınde saatlerce pestılın cıkmasındansa 1 saatlık yaygara dha az urkutucu sankı

unutmaman gereken bebeklerı kabın basıncı etkılıyo ucakta tek rısk bu yanına mutlaka verıyosan eger mama, su,emzık..vs
gbı ucak kalkarken ve ınıse gecerken yutkunmasını saglayacak bıse al yda emzır o an yutkununca kulakları acılıyo ve basıncın etkısı gecıyo cunku baska extra bseye gerek yok oyuncak al bde oyalansın
araba yolculugumsa benı sasrtcak olcude mucızevı bı sekılde cok rahat gectı arkada koltugunda oyaladım onu bolca oyuncakla
onun ıcınde uyudu fln hıc yormadı benı zemek ıcın durduk fln zorucu degıl eglencelı bıle gectı dıyebılırım meger babadaymıs keramet dedım hatta

yolculukta neyle gdersen gıt huysuzluk yapıcakları varsa yapıyolar canm
aractan cok bebısın keyfı o ankı modu ve huyuyla alakalı bıraz da
Kızlar 2aya yakındır sebze corbası ıcırmeye calısıyorum kızıma ıcmıyor agzına alınca oguruyor kusacak gıbı oluyor herseyı yıyor ama corbayı yemıyor baska hangı tarıf yapabılırım 17 ekımlı kızım gun ıcınde yogurt meyva kasık maması yıyor corba veremıyorum tarıflerınızı paylasırmısınız rıca etsem...
hosgeldın canm bzım ek besınlere gecıs sayfamz var oraya bakarsan bu sorularına bı suru cvp bulabılırsın