- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #3.861
hadi bakalım inşallah işe yarar , yaramazsa elma sirkesi dene , %100 elma sirkesi var kemal kükrer in ama aç karna içme mideyi deliyor , yemeklerden sonra 1 bardak suya 1 yemek kaşığı kadar koy karıştır iç , ben denemedim ama deneyenlerde işe yaradığını duymuştum , işe yararsa haber vermeyide unutma emiselam kızlar nasılsınız bebişler inşallah iyidir bende bugün diyete başladım bakalım nasıl olacak netten zencefil tarçın zedaçal karışımı buldum yoğurda karıştırıp yiyiyorum bakalım berabt bişey ama devam etmek zorundayım günde 500gr verdiriyomuş...

benim kızımda 23 ekim doğumlu , 1 hafta sonra doldurucaz 7. ayımızı , anne sütüyle besleniyor + ek besine geçtik , epeydir ayaklarının üzerinde dikeliyor tabii bizim tutmamızla , son zamanlarda adım atmaya başladı yine tutuyoruz tabii , geri geri gidebiliyordu ama bikaç gündür ileride gitmeyi beceriyo , emekleme gibi değilde tavşan gibi hoplayarak , yüzüstü sırtüstü epeydir dönüyor , desteksizde oturuyor yaklaşık 10 gündürSlm kızlar
Sıze yegenım ıçın yazıyorum.o da 9 eim doğumlu erkek bı bebek.
Bende bı anneyım ve anne gözumle gözlemledığımde bebeğimizde bi takım gelişim gerilikleri sezıyorum .aydas oldukları ıçınde sızınle paylaşıp fıkırlerınızı almak ıstıyorum;
Efe hıç anne sutu almamış mama ıle baeslenen bı bebek .4. Ay ek gıdaya gecıldı ve masallah mamayı da ek gıdayıda cok guzel yıyıyor.bu kadar guzel yemesıne ragmen cok zayıf bır bebek yaklasık 6600 kg cıvarı.(ortalama nekadar olması gerektığını bılmıyorum ama gözle gordugum zayıf bence)
Buna keza motor gelişiminde gözume carpan;
Ayakları basmıyo.bastırmaya calışıldığında tabırı caızze solucan gıbı bukuluyo bacaklar.yanları yastıklarla desteklendığınde dahı oturamıyo.mama sandalyesınde de ıdaretten oturuyo
Onun dışında sırt ustunden yuz ustune donup ayak hareketlerıyle saat gıbı dönebılıyor.
Becerılerımız bu kadar.
Şimdi olması gerekenı normalı anormali sızın yorumlarınızı rıca edıyorum

offfofffofff siz kutuplardamı yaşıyorsunuz canım yaaa ? ben bezinin üzerine sadece penye bir tulum giydirip yatırıyorum ,Ben veriyorum su. Gecede içine kısa kollu çıtçıtlı bady ustune uzun kollu tulum giydiriyorum polar battaniye ortuyorum.
Geçmiş olsun. Millet artık kafayı yemiş yaa
kimse beni sormamış demişsin , ben buralarda olsaydım sorardım şekerim , gerçi benide 2 kişi dışında soran olmamış , boşver soranı sormayanı , bebişlerimiz için burdayız nasılsa , soranda sağolsun sormayanda , dorişkoya öpücüklerrrrgünaydın kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, manyak çok malesef artık bu devirde böyle
kızlar dorişko klasik emekleme yerine kendine başka bir yöntem bulduoturduğu yerde ilerliyor öne doğru
![]()
8. aya yaklaşırken maşallah uykularımızda düzene giriyor tam 10da uyumaya alıştı derken şimdi dayanamıyor bile daha erken uyuyor. nazar değmesin maşallahı var buaralar
zafinin dediği gibi zamanla aşılacak bir sorun, Allah başka dert vermesin bize bebeklerimizle ilgili inşallah
buarada benim gibi unutkanlar için isimlerinizi ve bebişlerin isimlerini ara ara tekrarlar mısınız![]()