- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #3.881
bende cok kıskanıyorum ama alısmak lazım
evet alışmak lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok kıskanıyorum ama alısmak lazım
evet alışmak lazımsen hala kayınvalidende mi kalıyorsun
evet su evlerın taksıdı bızı cok yoruyor
kayınvaliden hangi semtte çarçabuk ödersiniz inşallah
Benim oğlumda aynı canım oturtuyorum destekli ama hemen öne eğiliyor:)emekleyemiyor dediğin gibi zorluyor ama popo kalkamıyor:)birde hep sol tarafına dönüyor o şekilde yüzüstüde dönüyor ama sağına dönmüyor bir sorunmu acaba diyorum bazen?Gecede yatınca hemen sola dönüp uyuyor.
Allah bol uykulu geceler versin hepimize bebekler hepsi birbirinden farklı.4 aylık olana kadar ayaklarım ağrırdı uykuya geçemezdi direnirdi ama sonra düzeldi çok şükür.İnşallah geçecek bu günler merak etme
uykusuz annelerdensin sende desene?Allah kolaylık versin ama çok şükür diş aşamasını atlattınız sayılır bakalım biz ne yapacağız.Gezmeyemi gidiyorsunuz havada güzel bugün.
Bi hafta demiyo patliyo canim gecen hafta beyaLamisti biizm ust dun patladi
Eki Görüntüle 713967 ekleyebildim mi bilmiyorum ama buda bizim düğünlüğümüz
hosgeldın canımkimse beni sormamış demişsin , ben buralarda olsaydım sorardım şekerim , gerçi benide 2 kişi dışında soran olmamış , boşver soranı sormayanı , bebişlerimiz için burdayız nasılsa , soranda sağolsun sormayanda , dorişkoya öpücüklerrrr![]()
hg canımm ıyı haberlerını aldgıma sevındımm yerınde durmayan mınık kızını kokla benım yerımeekizlarrr selammm, umarim herkesin keyfi yerindedir...su an kizim odayi turlarken cabucak yaziyorum sizlere..ters emekliyor minnos, kaykila kaykila her yere gidiyor, masalarin altina giriyor, off offf hergun supurmek sart oldu, elleriyle tum tozlari tuyleri topluyo walla :) benim gibi tembel icin cok zor .hali da yok bizde, parkeleri parlatiyor bir guzel kizim :)
emmesi duzeldi bu aralar cok sukur, ek gidalari istememeye basladi. Hipp`in elmali muz , elmali seftali, havuc, bir de balkabagina bayiliyor. digerlerini ozellikle icinde patates olanlarini reddediyor, kasik mamasini da zorla yiyor. yemek yerken oyun oynatarak yedirmem ogrensin diye inat etmistim ama olmuyor malesef, ben de basladim oyun yapmaya. tum sandalyesi, kitaplari, oyuncaklari yemek icinde kaliyor.
resimler cok guzel, BenElse ve Tugce, masallah bebislerinize, biri cok yakisikli, digeri mavis dunya guzeli ..
hasta bebislere acil sifalar, kabiz bebislere de en yakinda duzelirler isallah diyorum. herkesi optummm..gorusuruz..
amannın basortunu sevsınler mınıkkusun cok tatlı yıne herzmankı gbı masaallah subhanallah...kızımın resımlerını albume eklıyorum bakmak ıstersenız
canım benım kalplerımz bırmıs demek kıÇok ilginç birşey oldu canım açtım sayfayı okuyorum senin adını grdüm bu aradada keremi sallıyorum kafamı ona çevirdim hayret bana yazmadı gül heralde görmeden geçti dedim tekrar ekrana bakıp bu yazını okudum ve çok şaşırdım sesimi duydun sankibıcırıkların eli hiç rahat durmuyorki yerim onları benn
![]()
...Bizimki de bir aydır boyle sallasamda uykuya geçemiyor bi turlu dalamıyor ıkı saatte bir uyanıyor eskiden On onbucukta yatardı şimdi uyku duzenide kalmadı. Gece uyanıyor ıkı bazen uc saat oturuyoruz sonra uyuyoruz. Gumduzde ne zaman isterse o zaman uyuyo belli bi saatı yok ıkı saat uyuyo aksamda yarım saat belki lırkbes dk uyuyo sizin gibi
Bitsin artık bu işkence ben uykusuzluga tahammül edemeyen biriyim sonra sinir yapıo. Bana zarar. Yinede Allah baska dert vermesin. Bu arada hepimizin kandili kutlu duaları kabul olsun nice kandillere yavrularımızla inşallah
hg cnm ben hergun ugruyorum ama bu hfta kızım musade etmedı saolsunSlm kizlar gunaydinnn hepinize :) uykusuzluk demissiniz valla bn dogdugundan beri gece 2 saati gectigini gormedim suanda 1 saati gecmiyor ama disimiz yuzunden 10dk ya bir kalkiyodu ishal olmustu iki gundur ve sonunda ust disimiz patladi umarim artik biraz rahat ederiz :) alt disimiz 6 martta cikmisti buda 16 mayis oldu darisi cikarmayan bebislere bizimki kndisi herseyi isirarak yemek istiyor elma armut salatalik ekmek filn veriyorum gozetimimde tabiki yiyor cokta tatli oluyor bnde biraz nefes aliyorum bu arada :)) ama buna alistigi icinmi disinden istahsizlik mi bisey yemez oldu istahi sadece emerkn var oda yetmiyo ki neyse saglik olsunda dun goz doktr gittim bebegimide goturdum gozunde hic bir sorun cikmadi benim ise gozlugumu yenilemem gerek bizde haberler boyle burasi oldukca bos bizde evi toparlayip disari cikariz hepinize hayirli gunler
hayırlı olsun canm cok tatlıymıs mınnacık takımınızı sevsınler sızınnEki Görüntüle 713967 ekleyebildim mi bilmiyorum ama buda bizim düğünlüğümüz
walla sersem gbı bıtıryorum ben bgunu dun gece kızım hıc uyutmadı yapılcak bı suru ıs var aynen yapasım yok olsa bıle kızım musade etmıyo ben de en azından onun keyfı cıksın dye kendımı zorlaya zorlaya markete cıkardım kızımı yagmura yakalandık donerken kosark geldık gelınce uyudu nysekı anca o sekılde bakabıldım burayaGünaydın kızlar neler yapacaksınız bugün hava çok güzel.Benim evde birsürü işim var hiç yapasımda yok niyeyse içim sıkılıyor dışarı çıkmakda gözümde büyüyor bilmiyorumaklıma gelmişken bebeğinizin kalça üstü ve bel bölgelerinde morluklar var mı bizimkinde var hala geçmedi???
hg canımm ıyı haberlerını aldgıma sevındımm yerınde durmayan mınık kızını kokla benım yerımee
ek besınlerde hepımız aynı durumdayız dha bı duzen dıkıs tutturan yokk
amannın basortunu sevsınler mınıkkusun cok tatlı yıne herzmankı gbı masaallah subhanallah...
canım benım kalplerımz bırmıs demek kııste burayı bu yuzden sevıyorum paylasımların samımıyetınden...
bnde mahcup oldum o gun zaten sana karsı nysekı okumussun cnm
...
senı de uykusuz anneler kulubune eklıyorum canım o haldeee
hg cnm ben hergun ugruyorum ama bu hfta kızım musade etmedı saolsun
hadı hayırlı olsun dıslerınz gelms ohh darısı bıse olsungoz mua.bnde dsunuyorum cnm huysuzlanmadı dmı oglusun muaynede yor oluyo mu yanı???bu huysuzluk bu uykusuzlukla bde kızımın dıs cıkardgı donemı dsunudukce basıma agrılar grıyooo
7 den gun alıyoruz ama hala gelen gıden yok bızdee:26::26:
hayırlı olsun canm cok tatlıymıs mınnacık takımınızı sevsınler sızınn
walla sersem gbı bıtıryorum ben bgunu dun gece kızım hıc uyutmadı yapılcak bı suru ıs var aynen yapasım yok olsa bıle kızım musade etmıyo ben de en azından onun keyfı cıksın dye kendımı zorlaya zorlaya markete cıkardım kızımı yagmura yakalandık donerken kosark geldık gelınce uyudu nysekı anca o sekılde bakabıldım buraya
su havalrda bı duzelmedı gttı yaaa
sessıy sedasız komsusuz tam bunalım oluyo ınsannn![]()
yerler bu kiyafetleri. cok sık gulegule giysin kuzu.
oy masallah size ustlere gectiniz demek siz. heycanla bekliyorum bardagin disine vurunca cikaracagi sesi :)))
ınsaallah canım ya kımı bebıslerın cok rahat gecebılıomus dıs cıkarma surecı de o pıyango bıze vurmaz herhaldeçok saol canım biz diş faslına 4 aylıkken başladık bakalım gidiyoruz öyle gazdı dişti taştı rabbim büyük dertler vermesin sizin dişinizde en hafif en ağrısız şekilde çıkar inş .sadece damla kısmında sorun çıktı damlattırmak istemiyo tabi muayene kısmı çok basit çocugu sabit biyerlere oturtmuyosun kucanda bakıyo bana hep şaşı bakıyo gibi geliyodu :) benim gözlerimde bozuk olunca hadi gösterelimdedik yüzü şekillendikce geçermiş bide resimler gösterdi resimlerde ışık gözlerin aynı yerine yansımışsa normal sorun yok yani resim çekiyoruz mesela gözde ışık ıkı gözünde gözbebeğinde parlıyosa sorun yok bir gözün gözbebeğinde diğerinin kenarında ise sorun böyle resimler gösterdi şaşışıl içinse 1 yaşından sonra götür normal kontl içinse götürebilirsin canım amma uzattım ha :))
benm kzım da cok sevıyo canım tam bı sokak muptelası oldu sımdıden kapıya yaklasınca bıle nası guluyo cımcımeekimse yok mubenim kızım dışarsını çok seviyor ya içeri girmek istemiyor hiç
başörtümükafama takınca anlıyor dışarı çıkacağımızı nasıl seviniyor uyanık
babasının arkasından da çok ağlıyor tam bir babacı zaten cadı
![]()
Poposunu ortasında var bizimki nin. Onuda fark edeli çok olmadı. Babası da o çoktandır var dedi internetten bakamadımda ne olduğuna.Günaydın kızlar neler yapacaksınız bugün hava çok güzel.Benim evde birsürü işim var hiç yapasımda yok niyeyse içim sıkılıyor dışarı çıkmakda gözümde büyüyor bilmiyorumaklıma gelmişken bebeğinizin kalça üstü ve bel bölgelerinde morluklar var mı bizimkinde var hala geçmedi???
kizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu
((
kizlar selam, o kadar kotuyum ki anlatamam, minigim bebek arabasindan dustu bugun( kapinin onundeydim, arabasina koydum (araba koltugu arabasina takiliyor, o sekilde kullanacaktim), kizimi tam yatirdim icine, baktim ki tam takilmamis koltuk arabaya, tek tarafi takili tek tarafi havada kalmis. once kemerini takacagima, onun ayagini oturtmaya calisiyordum, ve o nasil oldu anlamadim minigim dustu yere cok fena.. anlatamam size ne kadar korktum, elim ayagim tutmaz oldu gozlerim karardi, resmen betona dustu yavrum nasil agladi, o agladi ben agladim. evde tek basimayim cok cok zorrrr, 5 dakika sonra kesti aglamasi, doktora goturecektim ama esim aglamiyorsa biraz bekleyelim normal gorunuyor dedi. hersey normal gorunuyor, yedi uyudu ama ben hem endiseliyim hem de cok kiziyorum kendime nasil oldu diye..umarim birsey olmaz kizlar offf cok kotu bir duygu
((