• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

fıstığım büyüyor ama salıncaklar henüz bize ğöre değil:)
$Fotoğraf1975.webp$Fotoğraf1991.webp$Fotoğraf1971.webp

huu noldu boyle ya niye kimsecikler yok hanimlar nerdesiniz. of cok yoruldum ev toparliyoruz nihayet tasiniyoruz 1hafta icinde, uzata uzata bi hal olduk motive bile olamiyordum eve 2aydir temizlik yapasim bile zar zor geliyodu :27: bebekle cok zormus tasinma telasi

huu noldu boyle ya niye kimsecikler yok hanimlar nerdesiniz. of cok yoruldum ev toparliyoruz nihayet tasiniyoruz 1hafta icinde, uzata uzata bi hal olduk motive bile olamiyordum eve 2aydir temizlik yapasim bile zar zor geliyodu :27: bebekle cok zormus tasinma telasi

esram mesajını aldım yakınıma geldın kızzz.cok sevındım skopcada gelıyor benım sıteye ohh ohhh.hepımız parka haydıııı:52:

kizlar cok sagolun simdi geldik ekg eko muayene herseyimiz tertemiz cok sukur masum ufurummus dr.cok ilgiliydi sagolsun profosordu icimi rahatlatmaya yetti. kisacik islemlerden gecti bitek ekg de agladi kuzucugum ohhh allahim cok sukur.. kuzularimizi korusun rabbim kizlar mahfoldum dunden bu yana cok sukur masummus. allahim hep iyi haberler vermemizi ve duymamizi nasip etsin..

Canım çok geçmiş olsun. Allahım kuzularımızı korusun.

yerim ben onun tombiş kollarını.

maşallah kuzumuza.

ben daha kısa kol giydiremiyorum hasta olacak diye. uzun kollu ince üstlerden giydiriyorum. benim gibi olan var mı merak ettim yoksa hepiniz kısa kolluya geçtinimi ?

ben varim canim bizde zibinlarimizi kisa kollu veya sifir kollu giymeye basladik ancak ustu hep uzun kollu altimizda hep uzun nasil olcak bilmiyorum. disardaki bebislere bakiyorum kollar bacaklar acik istanbulda yasiyoruz biz biraz serin gelio havalar bana.

kiCemi artik yanliz yikiyabiliyorum kizlar biraz tedirgin olmuyo degilim ama yikadim yani, kuvetimizi kaldirdik kucagimda banyoda yikiyorum :1: sortumu askilimi giyiyorum oyy pamuk gibi teni nasil tatli tatli temas ediyor annecigine cok tatlilar ya allahim acilarini gostermesin..

aynen esime diorum ki tucede orda dio o kim :1: dedim ekim annesi :1: semanin gelicegi kesinlestimi girmio bayadir..

ay allah senı benım esım hıc bılmıyor buraya gırdıgımı felan adam net ozurluu herseye karsı sekerımm..
valla esı bu hafta ıstanbula geldı bıldıgım kadarı ıle.evı tutucak onlarda hemen arkaından gelıcekler hemde bızım sıteye

ben varim canim bizde zibinlarimizi kisa kollu veya sifir kollu giymeye basladik ancak ustu hep uzun kollu altimizda hep uzun nasil olcak bilmiyorum. disardaki bebislere bakiyorum kollar bacaklar acik istanbulda yasiyoruz biz biraz serin gelio havalar bana.

esra ciddimisin cnm ya. bende ist de yasiyorum 30 derece sicklik oluyo. kizcen pismiuomu. ben hep kisa kollu sort giydiriyorum hergn yikiyorum yinede sicaktan isilik oluyo. ayrica gecede uyurkende kisa kolluyla uyuyo.

esra ciddimisin cnm ya. bende ist de yasiyorum 30 derece sicklik oluyo. kizcen pismiuomu. ben hep kisa kollu sort giydiriyorum hergn yikiyorum yinede sicaktan isilik oluyo. ayrica gecede uyurkende kisa kolluyla uyuyo.

ciddiyim :1: sicaklik, hergun cepten takip ediyorum 30°oluyorda olmasina beylikduzunun ruzgari meshur 35-40km/s esiyor :ssz: of sastim kaldim ya nasil yapicam diye onceden yani 10gun oncesine kadar kiyafetinin altindan tayt ve uzun kollu zibin giydiriodum bide dusun :ssz: ama disari ciktigimdada gordugum bebisler dikkatimi cekmio degil etler butlar acik anlayamiyorum bendemi skinti.. isilik bi ensesinde olmaya basladi o da saclarimizin uzunlugundan topluyorum tokasi kayiyor surekli...

Selam:54::54::54:
Eşim İstanbula gitti ev tutmaya bende hafta sonunda kadar gideceğim hem korkuyorum hem heyecanlıyım tek başıma sıkılırım oralarda Bursa daha rahat şehir hayırlısı olsun:ssz:
innoviadan vazgeçtik tuğçecim sahibinden tutucak eşim emlakçı olmadan artık nasıl tutar bilmem:31:

Back
X