• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kok dislerde naapcaz bilmem :ssz: asil skinti onlarmis diyorlar ee genisligine bakilirsa disin, oy o sut gibi damaklari nasil yaripta cikicak kuzular napicak :ssz: esimde kiziyo bana bu konuda ama of korkumu yenmem lazim bugun kisa kolluya gecis yapiyim. kokos kuzular taytlarida var ya sirineler tam :1: bizde aldik renk renk yazi cogunlukla taytlarla gecircez gibi ben elbise almiyorum artik kislik elbiselerin hic birini giydirmedim cunku siyriliyor zaten cok hareketliler duzgun durmuyor ustunde yurumeye baslayinca elbise etek almayi dusunuyorum. lastikli don :1: :1: aldim bide :1: onlarda cok sirin puantiyeli baska ne alinir kullanisli rahat olarak varmi fikrin?

canım ben çıtçıtt badylerin eteklii olanlarını gördüm çok hoşuma gitti..çok sıcaklardaa tek onu giydir çıkarr..onlardan bikaç tane aliyim diyorum $ETEGI-KALPLI-CITCITLI-BODY-ELBISE__82102070_0.webp :emir_bebek:

kabul ettikçe herşey daha çok üstüme geliyor sanki

aslında doruk'la doğumla alakalı bir durum değil bu tamamıyle

ben hep böyleydim ,böyleyim, böyle olmaya da devam etmek istemiyorum

yıllardır kilo vermeye niyetlenirim bikaç gün diyet sonuç foss

bi aktivite için kursa, spora yazılmaya niyetlenirim , sonra vazgeçer otururum yine evde

saçımı falan değiştirmek bile benim içim büyük meseledir , makyaj yapmaya özenirim yine vazgeçer aynen devam ederim

kendimden sıkıldım , cuma günü tatile çıkıyoruz gitmeden saçımı kestirip kızıla boyatıcam değişikliğe ihtiyacım var çok

17 gün yokuz biraz enerji depolarım inşallah :52:

ohh keyfini çıkar Elifcim,bizim yerimizeede boll bolll dinlennn tadınııı çıkarrr.. :16:

evet iyi fikir daginikta durmaz ustte birbirine sabit nasilsa siyrilmazda kafasina kadar :1: sagol canim

kesinlikle öyle..kışın birsürü elbisemiz vardı hepside çok güzeldi ama esra dediğin gibi sürekli sıyrılıyodu rahat olmuyodu..bu yaz fazla elbise almayı düşünmüyorum yada alırsakta dediğin desenli,çiçeklii böceklii fırfırlı donlardan altına giydiririm:) onlarda3-4 tane hamileyken almıştım heveslenip öylece duruyor şimdi vakti geldi işte :) ohh bacaklar kollar çıksın artıkkk ısıralımmm :9::9:

kesinlikle öyle..kışın birsürü elbisemiz vardı hepside çok güzeldi ama esra dediğin gibi sürekli sıyrılıyodu rahat olmuyodu..bu yaz fazla elbise almayı düşünmüyorum yada alırsakta dediğin desenli,çiçeklii böceklii fırfırlı donlardan altına giydiririm:) onlarda3-4 tane hamileyken almıştım heveslenip öylece duruyor şimdi vakti geldi işte :) ohh bacaklar kollar çıksın artıkkk ısıralımmm :9::9:

cok heveslendim gun itibariyle kizcemi soyuyorum ay allahimmm annelik ne muhtesem biseyy bi an bunalimken icim civil civil oldu :9: isirmak kulagima cok guzel geldi pamuk gibiler bide ya yumusacik

güzeller nasılsınız görüşmeyeli :16:

benim hiç keyfim yok, önce lohusalık döneminin verdiği depresyon dönemi, sonra doruk'la yanlız kalınca bocalama dönemi, 3,5 aylıkken işe başlamanın verdiği vicdan azabı dönemi, ekgıdaya geçişte kafa karışıklığının verdiği stres dönemi, ve sürekli devam eden oğluma yetememe düşüncesi...

bunların yanısıra ne kendime ne eşime yeterince vakit ayıramamanın verdiği bunaltı...

evimle istediğim gibi ilgilenememenin verdiği bunaltı...

işyerine ve çalışmaya karşı duyduğum öfke...

kilo veremeyip kendimden sıkılmışlık...

hiçbir aktivitede bulunmamanın verdiği sıkıntı...

vs.vs.vs.

kısacası BEN KENDİMDEN ÇOOOK SIKILDIMMMMM

bişeyleri değiştirmek istiyorum ama değiştirmek için çaba bile gösteresim gelmiyor

KENDİME YENİ BİR BEN LAZIM :ssz:

ayni bende senin gibiyim cok bunaldim havalardan.midir nedir. Kilo problemim yok iside seviyorum en azindan oglene.kadar rahatliyorum. Onun disinda durum ayni.bunaldimmm

kizim ne kahvalti yapiyor nede diger ogunlerini yiyor yanliz anne sutu aliyor canim cok skkin sinirlerim bozuk hic kilo almiyor aksine 7,900dusmus ne yapmaliyim kasigi gorunce dudaklarini kitliyor kasigi yaklastirincada kafasini saga sola cevirio kizlar co yoruldum tum gun yedircem diye mahfoluyorum tasincaz ev toplancak annem tek basina yapio ben elimde tabak dolasiyorum... kizim yemiyor ve yemis gibi surekli hammm mamm maamm yapiyor :ssz: napmaliyim.? ishal bide :ssz: 10 gundur ilacsiz gecirmek istedim ancak olmadi meger barsaklari mikrop kapmis nasil oluyor bilmiyorum ya allah sonumuzu hayir etsin..

kizim ne kahvalti yapiyor nede diger ogunlerini yiyor yanliz anne sutu aliyor canim cok skkin sinirlerim bozuk hic kilo almiyor aksine 7,900dusmus ne yapmaliyim kasigi gorunce dudaklarini kitliyor kasigi yaklastirincada kafasini saga sola cevirio kizlar co yoruldum tum gun yedircem diye mahfoluyorum tasincaz ev toplancak annem tek basina yapio ben elimde tabak dolasiyorum... kizim yemiyor ve yemis gibi surekli hammm mamm maamm yapiyor :ssz: napmaliyim.? ishal bide :ssz: 10 gundur ilacsiz gecirmek istedim ancak olmadi meger barsaklari mikrop kapmis nasil oluyor bilmiyorum ya allah sonumuzu hayir etsin..

Bende aynı durumdayım..oğlum 7.ayina girdiğinden beri kasığa tepki gösteriyor.kasigi görür gormez ağzını kilitleyip saga sola çeviriyor...bende gecen nette okudum elimle veremedigim akışkan seyleri küçük bı bardakla veriyorum.dislerini cama vurmayı seviyor bu aradadayemis oluyor..tavsiye ederim.ilk kasığa tepki gösterdi sonra elimle verdim şimdi elimdende yemiyor bardakla veriyorum umarim bundan da sıkılmaz...ne diyeyim Allah sonumuzu hayır etsin..gercekten can sıkıcı..kendimize Ona ozenip yaptıgım gibi yemek yapmıyorum..ama hepsi çöpe gidiyor maalesef:(((

çok geçmiş olsun canım, evet ek gıda konusunda çok sabır gerekiyor, benimkide kahvaltı yapmıyor peynir yumurta pekmez kesinlikle ağzına sürdürmüyor, çorbada ise sadece tarhanayı içiyor o yemedikçe benim sinirler fırlıyor yetmezmiş gibi eşim ısrar etme canı isterse yer baskı yaparsan hiç yemez bu defa diyor. ne yapacağız bu afacnlarla bilmem. etrafımda herşeyi yiyen çocuklara nasıl özeniyorum.ç bu arada benimkisi mememi bıraktı diyebilirim gündüzleri emmiyor geceleri uyurkende sadece sağ göğsümü emiyor soluda sağayım diyorum ama emmediği için süt yok denecek kadar az ondada. hayırlısı bakalım böyle böyle büyüyeckler. çocuklar genelde tarhanayı çok seviyor sende tarhanayı dene bakalım yer belki.

cnm oncelikle gecmis olsun. benim oglumda dis sikintisi basladigindan beri yemiyor. bir tane cikti hala yemiyor. bugun. s. ocagina goturdum eksik asisi vardi s. ocagnda kalmamisti. o gelmis onu oldu birde tartildi iki haftada sadece 100gr almis. 9400 suan. kilosu masallah ayina gore iyi %75 in ustunde fakat artik yemiyor ve almiyor. sinirlerim allak bullak oldu iki haftada. sadece emiyor. yetmezki sutum buyudu sonucta 7 aylik.

Bende aynı durumdayım..oğlum 7.ayina girdiğinden beri kasığa tepki gösteriyor.kasigi görür gormez ağzını kilitleyip saga sola çeviriyor...bende gecen nette okudum elimle veremedigim akışkan seyleri küçük bı bardakla veriyorum.dislerini cama vurmayı seviyor bu aradadayemis oluyor..tavsiye ederim.ilk kasığa tepki gösterdi sonra elimle verdim şimdi elimdende yemiyor bardakla veriyorum umarim bundan da sıkılmaz...ne diyeyim Allah sonumuzu hayır etsin..gercekten can sıkıcı..kendimize Ona ozenip yaptıgım gibi yemek yapmıyorum..ama hepsi çöpe gidiyor maalesef:(((

umarim skilmaz canim ya :ssz: ondanda skilirsa varmi altarnatif yok gibi. bende deniyim bardagi da isirip kirmaz degil mi? 3cesit altarnatif yapiyorum bazen onu yemesse digerini belki yer diye :ssz:

çok geçmiş olsun canım, evet ek gıda konusunda çok sabır gerekiyor, benimkide kahvaltı yapmıyor peynir yumurta pekmez kesinlikle ağzına sürdürmüyor, çorbada ise sadece tarhanayı içiyor o yemedikçe benim sinirler fırlıyor yetmezmiş gibi eşim ısrar etme canı isterse yer baskı yaparsan hiç yemez bu defa diyor. ne yapacağız bu afacnlarla bilmem. etrafımda herşeyi yiyen çocuklara nasıl özeniyorum.ç bu arada benimkisi mememi bıraktı diyebilirim gündüzleri emmiyor geceleri uyurkende sadece sağ göğsümü emiyor soluda sağayım diyorum ama emmediği için süt yok denecek kadar az ondada. hayırlısı bakalım böyle böyle büyüyeckler. çocuklar genelde tarhanayı çok seviyor sende tarhanayı dene bakalım yer belki.

sagol arkadasim hic gecmiycek gibi elif hic istahli bi bebek olmiycak bence :ssz: umudum yok..1ay oldu kahvaltiyi unuttu her sabah israrla ve sabirla hazirladim ayni dedigin gibi pekmez yumurta peynir yok yemiyor. esimle benim aramdada o tarz konusma cok geciyor ama yemek zorunda ya 8 aylik 7.900gr hic almadi verdi bile kilo son 1ayda:ssz: tarhanayi cok seviyordu benim pamugumda ancak bugun onuda terk etti :ssz: yemedigi gibi memeyide mi birakmaya niyetlenmis kuzu :ssz:

cnm oncelikle gecmis olsun. benim oglumda dis sikintisi basladigindan beri yemiyor. bir tane cikti hala yemiyor. bugun. s. ocagina goturdum eksik asisi vardi s. ocagnda kalmamisti. o gelmis onu oldu birde tartildi iki haftada sadece 100gr almis. 9400 suan. kilosu masallah ayina gore iyi %75 in ustunde fakat artik yemiyor ve almiyor. sinirlerim allak bullak oldu iki haftada. sadece emiyor. yetmezki sutum buyudu sonucta 7 aylik.
cok iyiymis kilosu masallah :nazar: benim kuzumda ust sinira yakindi ama eskiden :ssz:yetmez tabi keske yetsede yanliz emseler ne rahatmisiz meger ilk 6ay ek gidadan once :ssz: hareketli donemleri enerji ihtiyaclarini nasil karsiliyorlar neyle yakinda halden duscek :ssz:

bilmiyorum ki tam olarak neresi oldugunu ama devlet hastanesine cok yakin iste... ayy yarabbim adam bize demedi cingene mahallesinde diye ilk baktigmiz ev icin, neyse ciktik yola yaklasinca adami aradik demezmi adam;abim cingene mahallesinden gir sokagin sonundaki bina :27: şok oldum ya esimle bi bagris cagiris kotu bi deneyimdi yani. ev sahibi kombi dusakabinin parasini odemis ama takmamiski calmasinlar dusun gerisini..
ay allah orda adamın alından pantalonunu gotururlerde haberın olmaz.orayı beledıye yıkıcaktı olay cıkmıstıı..

güzeller nasılsınız görüşmeyeli :16:

benim hiç keyfim yok, önce lohusalık döneminin verdiği depresyon dönemi, sonra doruk'la yanlız kalınca bocalama dönemi, 3,5 aylıkken işe başlamanın verdiği vicdan azabı dönemi, ekgıdaya geçişte kafa karışıklığının verdiği stres dönemi, ve sürekli devam eden oğluma yetememe düşüncesi...

bunların yanısıra ne kendime ne eşime yeterince vakit ayıramamanın verdiği bunaltı...

evimle istediğim gibi ilgilenememenin verdiği bunaltı...

işyerine ve çalışmaya karşı duyduğum öfke...

kilo veremeyip kendimden sıkılmışlık...

hiçbir aktivitede bulunmamanın verdiği sıkıntı...

vs.vs.vs.

kısacası BEN KENDİMDEN ÇOOOK SIKILDIMMMMM

bişeyleri değiştirmek istiyorum ama değiştirmek için çaba bile gösteresim gelmiyor

KENDİME YENİ BİR BEN LAZIM :ssz:
canımmm benımm sıkma hıc kendını.sen mukemmel bır annesın zor zamanlarımız suan.ben kayınvalıdem oldugu halde yetısemıyorum dusun sen tek basına bırde calısıyorsun..bunlar cok buyuk seyler sıka sakın canını

Selam:54::54:
kafam çok karışık ya oralarda çok sıkılır mıyım ki tek başıma:ssz::ssz:
nerde tek basınasın?beylıkduzunde mı?ben varım esra var.kızlarımız var dahada yetmıyorsa bısey dıyemem yanıı.ben evde olsam hergun esradaydım valla.orda olmadıgımdan gıdemıyorum eceyle.yoksa ooooo:1:

disleri cikmayanlar bence uzulmesin, benim kiziminda huyu suyu iyice degisti bu disler cikmaya baslayinca,ben bastan herseyi cok kabullenndim o yuzden cok zor gelmiyo, zor bi bebegim var, 6aylik oluncaya kadar gece uykusu hic uyumadik, yuzumu gorseniz ne demek istedigimi hemen anlarsiniz, panda gibiyim, gozlerim alti hep cokuk ve mor. 10gundur antalyada annemin yanindayiz, 8saat yol geldik, masallah kizim neredeyse hic huzursuzlanmadi gelirken. Buraya geldigimizden beri gece uyku saati biraz daha erkene cekildi mesela 2gibi filan uyuyordu en gec amaaa.. Simdi gelelim asil meseleye, son bikac gundur bende kizimi taniyamiyorum. Mesela suan hala uyanik vede tatsiz. Butun gun her uyku saati bi olaydi. Aglama krizine tutuluyo cani yanmadan aglamayan cocuk. Taarhanayi cok severdi, biazimle sofrada peynir, salataya ekmek yemeye bayilirdi, artik meme bile emmiyo dogru duzgun. Hepsini dislere bagliyorum ben. Biz oyle ates, ishal filan olmadik ama huy degisikligi hat safhada. Ama napiyim, boyle boyle buyuyecekler, onceki gun ustujm acik uyumusum, sabahinda bogazim aciyodu yutkunamiyodum ve halsizdim, biraz hastayim filan dedim ortalikta olu gibi dolandim ama bu kiz hic hastalik filan bilemezki, annem esim baksin istedim biraz ama sonra kiyamadim, kendi kendime dedimki, kendimi salmiycam, bu cocuk bana muhtac, hasta olmamaliyim, kendoimi birakmamaliyim, hasta moduna kendimi sokmamaliyim. Ben anneyim. Dedim, bugun bogaz agrim bile kalmadi cok sukur. Kendi kendimizi motive etmekten baska caremiz ypok kizlar. Cpocuk buyutmek cok zor ama zahmetsiz rahmet olmuyo. 2alt disimiz ayni anda cikti, ve buraya geldikten sonra ust yan dislerin ikisi birden arka arkaya patladi gorunuyo, kizim muthis huysuzlasti, gelirken cok rahat geldik ama yarin donucez, korkuyorum cunku baya zahmeti var. Okadarki uykusuzluktan mahvoldu ama uyuyamiyo xcok ugrassada ve disini kasirken aciyodu, dayanamadik calpol verdik bi cay kasigi. 3bucukta baygin bi sekilde uyudu yavrum. Sanirim yarin yola cikarkende vericem calpolu. Allah dermansiz dert vermesin, bunlarin hepsi gecici kizlar, bitecek ins. Ben hep gecici oldugunu dusunup sabrediyorum elimden geldigince. Bir gulusleri yetiyo .

canim endiseni anliyorum ama tek degilsin senanur var imkanlar el verirse kismet olursa bizler variz ayni ilcede olacagiz tanisiriz kuzularimiz arkadas olur biz arkadas oluruz...

ay allah orda adamın alından pantalonunu gotururlerde haberın olmaz.orayı beledıye yıkıcaktı olay cıkmıstıı..

canımmm benımm sıkma hıc kendını.sen mukemmel bır annesın zor zamanlarımız suan.ben kayınvalıdem oldugu halde yetısemıyorum dusun sen tek basına bırde calısıyorsun..bunlar cok buyuk seyler sıka sakın canını

nerde tek basınasın?beylıkduzunde mı?ben varım esra var.kızlarımız var dahada yetmıyorsa bısey dıyemem yanıı.ben evde olsam hergun esradaydım valla.orda olmadıgımdan gıdemıyorum eceyle.yoksa ooooo:1:

çok güzel olur valla :16:eşim ev buldu beylikdüzü merkezden bugün tutacak bende yarın geleceğim istanbula bir kaç gün olmayabilirim

Back
X