disleri cikmayanlar bence uzulmesin, benim kiziminda huyu suyu iyice degisti bu disler cikmaya baslayinca,ben bastan herseyi cok kabullenndim o yuzden cok zor gelmiyo, zor bi bebegim var, 6aylik oluncaya kadar gece uykusu hic uyumadik, yuzumu gorseniz ne demek istedigimi hemen anlarsiniz, panda gibiyim, gozlerim alti hep cokuk ve mor. 10gundur antalyada annemin yanindayiz, 8saat yol geldik, masallah kizim neredeyse hic huzursuzlanmadi gelirken. Buraya geldigimizden beri gece uyku saati biraz daha erkene cekildi mesela 2gibi filan uyuyordu en gec amaaa.. Simdi gelelim asil meseleye, son bikac gundur bende kizimi taniyamiyorum. Mesela suan hala uyanik vede tatsiz. Butun gun her uyku saati bi olaydi. Aglama krizine tutuluyo cani yanmadan aglamayan cocuk. Taarhanayi cok severdi, biazimle sofrada peynir, salataya ekmek yemeye bayilirdi, artik meme bile emmiyo dogru duzgun. Hepsini dislere bagliyorum ben. Biz oyle ates, ishal filan olmadik ama huy degisikligi hat safhada. Ama napiyim, boyle boyle buyuyecekler, onceki gun ustujm acik uyumusum, sabahinda bogazim aciyodu yutkunamiyodum ve halsizdim, biraz hastayim filan dedim ortalikta olu gibi dolandim ama bu kiz hic hastalik filan bilemezki, annem esim baksin istedim biraz ama sonra kiyamadim, kendi kendime dedimki, kendimi salmiycam, bu cocuk bana muhtac, hasta olmamaliyim, kendoimi birakmamaliyim, hasta moduna kendimi sokmamaliyim. Ben anneyim. Dedim, bugun bogaz agrim bile kalmadi cok sukur. Kendi kendimizi motive etmekten baska caremiz ypok kizlar. Cpocuk buyutmek cok zor ama zahmetsiz rahmet olmuyo. 2alt disimiz ayni anda cikti, ve buraya geldikten sonra ust yan dislerin ikisi birden arka arkaya patladi gorunuyo, kizim muthis huysuzlasti, gelirken cok rahat geldik ama yarin donucez, korkuyorum cunku baya zahmeti var. Okadarki uykusuzluktan mahvoldu ama uyuyamiyo xcok ugrassada ve disini kasirken aciyodu, dayanamadik calpol verdik bi cay kasigi. 3bucukta baygin bi sekilde uyudu yavrum. Sanirim yarin yola cikarkende vericem calpolu. Allah dermansiz dert vermesin, bunlarin hepsi gecici kizlar, bitecek ins. Ben hep gecici oldugunu dusunup sabrediyorum elimden geldigince. Bir gulusleri yetiyo .