hosgeldin canim gozun aydin temiz cikmis ayni hareket benim kizcemdede 5.aydan beri mevcut bizimde kulaklar temiz cok sukurde ben dise bagliyorum gozlemliyorum hos dr.alakali bulmamis pek... birde ben gece gunduz hep yatarak emziriyorum kucagimda cok hareketli oluyor balik gibi kipir kipir motive olamiyor cozumu yatarak emzirmedr buldum ama ara ara yuzune fiskiriyor sut yanagindan kulagina dogru inerken hemen siliyorum ancak icgudusel bi hareketti benimki neyseki dogru olanmis. eyluse sevgiler bizden.. hi ifadeler bendedr yok bi iki seyin kodunu bildigimden elimle giriyorum

bunun gibi

benim standart sari kafalarim bide bu

ben telden girdigim icin bende begeni butonu bildirim ve sari kafalar yok...
canım benım tesekkur edrım esracım.. ben pc den grıyorum guc bela ıfadelerı keske bnde aklımda tutabılsem bu kafayla cook zorr))
yatarak emzırırken canm kulaga sut kacması ıcten de olabırmıs benm kastm oydu zaten genzınden kulak bosluguna dogru yanıı
Allaha emanet meleklerımz ama sen yıne dıkkat et cnm cok sık emzrme o pozsyonda elıf cımcımesını de kokla benım ıcınn....
Niye boyle olduk biz? Ne cabuk unuttuk. Hamile kalmaya calistigimiz, kalinca dogsun diye gozunun icine baktigimiz, havalar guzellessin hersey daha iyi olacak dedigimiz gunleri? Hepimizde bi bunalim.. Bazen diger sayfalara bakiyorum ben, Rabbim dermansiz dert vermesin neler yasaynlar var, gecen adini hic duymadigim bi hastalikla ugrasan annelerin yazdigi bi sayfaya takildim uzun sure, genetik bi rahatsizlikti, otizm gibi ama etkileri farkli, gelisim geriligi ve asiri yeme istegi, buyunce obezite.. Cok zor bi hastalik ama anneleri oyle ugrasiyoduki cogu etkiyi ekarte edebiliyolardi, onu okudum ve yemese nolacak? Biraz zayif olsa nolacak? Dedim. Dusunsenize cocugunuz size yemek diye yalvarirken dolaplari kilitliyosunuz, mutfagi kiloitliyosunuz

icinde bulundugumuaz anin kiymetini bilmemiz lazim, hersey mukemmel olmak zorunda degil, sofrada 1cesit oluversin, baazen peynir ekmek yetsin evimiz derli toplu olsun sukredelim varsin tozu olsun napalim, hersey kuzucuklar icin. Biraz az geziverelim, yadaaz yetiverelim, herseyi dert ederken, herseyle ugrasalim super olsun derken suanki animizin tadi kacip gidiyo malesef. Ben biraktim dert etmeyi, oldugu kadarolsun napiyim. Yemsede, emmesede buyuyo bi sekilde, biz elimizden geleni yaptiktan sonra gerisi bizimle alakali degil. Saclarimi 7aydir hic salmadim bile, hep toplu, boyu nekadar aynada gormedim bile, en guzel sofralari kursam kizim agliyo yada uyaniyo oturup agiz tadiyla yemek nasib olmuyo. Hizli yasamayi ogrendim ve herseyi oldugu kadar yapmayi. Baska turlu de olmuyo zatwen.
canım cok guzel yazmıssın kendı sesımı duyar gbı oldum bazı yerlerde...
sukretmemz gerekırken yakınmamız cok anlamsz aslında haklısın ama ıste
bunları da yasamamz yasarken bı sekılde ıcımze atmayıp dıllendırmemz gerek
olgunlasmak ıcın..hem es hem anne olabılmek ıcın..uzerımze henuz yuklenen bu guzel sıfat ıcın...
ben yasanan her duygunun ayrı bır ogretmen oldgnu dsunuyorum
bızı buyuten..onemlı olan sınırı bılıp abartmadan yasamak
acıyı da, sevıncı de, huznu de, heycanı da hatta ara ara bunalımı da..
once ortalık ıyıce bı dagılacak kı toplamaya gırısebılelım..kırlenmeden temızlıgın bı ıse yaramayacagı gbı...
evladıma baktıkca gunde bın kez sukredıyorum Allahıma o benım basımın tacı
gozlerıne bakarken ozledgım sevgılımmm...aslında ben cogu zaman
tum derdım onun benı ısten gucten benden alıp baglamasyms gbı anlatsamda
benım asıl derdım yalnız olmak...yasamak zorunda kaldgm sehırde tek basıma olmak..ıste tum ısyanım buna..
1 sene oncesıne kdar o kadar guzeldı kı ortamım..hamılelıgmle bırlıkte sadece anne adayı olmadım ben
aynı anda bı suru yenı baslangclar yaptım ve ust uste olunca cok yordu bunlar benı...
gecıcek bılıyorumm hep bole tek tabanca kalmıcam ama ıste gecene kadar benden su anın tadını cıkarmayı calarak gecıcek
ne dıyeyımm...Allah hepmzn derdıne derman olsun ınsaallah..
offf ne konustum dmı

ıcımden geldı... anlattım ama rahatladım...bı burda konusuyorum zaten
bı de arada telde tabii

kızım uyudu ben uyuyamadım tutmadı uyku...
anladgnz uzre enerjım dusuk modum yerlerde..
gıremedım kac gundur gırsem yazamadım..anladınz ıste sız

yarın k.valıdem gelıyo torunu gormeye

bakalım belkı toparlanmak ıcın muhtac oldgum kudret onun gelısıne baglıdır

optum hepınızı Allaha emanet olun

ıyı kı varsınızzz...........