• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Merhaba
Size birşey sormak istiyorum. Geçenlerde bi teyzeden taze keçi sütü peynir yumurta aldığınızı yazmışsınız. Bende Antalya'da yaşıyorum eğer dediğiniz yer bana yakınsa bende almak istiyorum kızıma. Gerçi çok iştahlı değil ama bîr lokma da gitse kardır dîye düşündüm. Rica etsem bana adresi verebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden:)

canım inanki kadıncağız kendi yiyeceği yumurtayı kızıma veriyor , çünkü bu çevrede çoktan keşfetmişler teyzemizi , zaten keçiside tavuğuda az , burada anne sütü alamayan inek sütünede alerjisi olan bebekler varmış sütün çoğunu onlara veriyo , bebeği olanlar sırada zaten çoğuna veremiyor anliyacağın canım , sen hangi civardasın ?

merhaba kızlar uzun zamandır gıremıyorum ınternette sorun var ılgınc bır sekılde telefonumdanda gıremıyorum.ecede bende cok ıyıyız allaha sukur.sadece dun gece sabah 4 e kadar uyumadı ece hep agladı.sımdıde hala uyuyor kızım.dıs bugdayı yapıcam ama ıslerım bıtmedı bırturlu bende arabayı aldıktan sonra yapıcam cunku ne bıcım seyse dertlerı bıtmıyor.ece emeklıyor,anne dıyor ve bomba tutunarak ayakta duruyor.fazla kılo almamıs.kızamık asısı bıraz sıkıntılı gectı huysyz ve atesı vardı.ama oldu bıttı.sımıd ıyı artık yasında var assı darısı sızlerın basına

merhaba kızlar uzun zamandır gıremıyorum ınternette sorun var ılgınc bır sekılde telefonumdanda gıremıyorum.ecede bende cok ıyıyız allaha sukur.sadece dun gece sabah 4 e kadar uyumadı ece hep agladı.sımdıde hala uyuyor kızım.dıs bugdayı yapıcam ama ıslerım bıtmedı bırturlu bende arabayı aldıktan sonra yapıcam cunku ne bıcım seyse dertlerı bıtmıyor.ece emeklıyor,anne dıyor ve bomba tutunarak ayakta duruyor.fazla kılo almamıs.kızamık asısı bıraz sıkıntılı gectı huysyz ve atesı vardı.ama oldu bıttı.sımıd ıyı artık yasında var assı darısı sızlerın basına

canim aradigni gec saatte gordum uyuyor olabilirsin diye donemedim ama tahmin ettim az cok neden aradogni (bi suredir gelmedigin icin) asimiz var bizimde 9 gun sonra 3asimi yine bilgi verirmisin canim. bugdayini evindemi yapican? bizde yapmadik daha 3ay gecti ustunden :1: masallah prensese elif su da emekliyor anne del (gel) diyorda sipacik ayakta duramiyor sadece kalkmaya cabaliyor.. evinde yaparsan geliriz dis bugdayina.

canım inanki kadıncağız kendi yiyeceği yumurtayı kızıma veriyor , çünkü bu çevrede çoktan keşfetmişler teyzemizi , zaten keçiside tavuğuda az , burada anne sütü alamayan inek sütünede alerjisi olan bebekler varmış sütün çoğunu onlara veriyo , bebeği olanlar sırada zaten çoğuna veremiyor anliyacağın canım , sen hangi civardasın ?

Hadi ya, bir litrecik de mi veremez:(( ben Laura alışveriş merkezi civarında oturuyorum. Yumurtayı hallederim de süt olsaydı iyiydi:))

canim aradigni gec saatte gordum uyuyor olabilirsin diye donemedim ama tahmin ettim az cok neden aradogni (bi suredir gelmedigin icin) asimiz var bizimde 9 gun sonra 3asimi yine bilgi verirmisin canim. bugdayini evindemi yapican? bizde yapmadik daha 3ay gecti ustunden :1: masallah prensese elif su da emekliyor anne del (gel) diyorda sipacik ayakta duramiyor sadece kalkmaya cabaliyor.. evinde yaparsan geliriz dis bugdayina.

evet o yuzdena aradım canım.burda yapıcam ama resımlerını paylasırım.suan ıcın maddı olarak cok sıkıntıdayım bakalım.sırf yapmıs olmak ıcın yapıyorum zaten dıs bugdayını.dogumgununu evımde yapıcam.bı aıle ıcı ertesı gunde sadece bayanla.arkadaslarım.cunku esım o donemde evde olucak.akrabalar felan gelır arkadaslarıyla ılgılendı bızle ılgılenmedı der.cıldırırım esım de 2 kere yapalım dedı.benımde ısıme geldı ..

evet o yuzdena aradım canım.burda yapıcam ama resımlerını paylasırım.suan ıcın maddı olarak cok sıkıntıdayım bakalım.sırf yapmıs olmak ıcın yapıyorum zaten dıs bugdayını.dogumgununu evımde yapıcam.bı aıle ıcı ertesı gunde sadece bayanla.arkadaslarım.cunku esım o donemde evde olucak.akrabalar felan gelır arkadaslarıyla ılgılendı bızle ılgılenmedı der.cıldırırım esım de 2 kere yapalım dedı.benımde ısıme geldı ..

anladim canim araba taksitide eklendi allah odeme kolayligi versin

anladim canim araba taksitide eklendi allah odeme kolayligi versin

amın hepımıze.aralıkta evlerın borcu bıtıyor ondan sonra arabanınkı kolay odenır ama aralıga kadar nefes alıcak yerım yok.koltuk ıcın ayırdıgım parayıda ne olur ne olmaz dıye bankaya koydum.koltuklarımı sattıgıma bın pısmn oldum vallahı.sımdı ecenın dogumgunue kadar ya pıyango cıkması lazım yada benım cok fena kendımı sıkıp para bırıktırmem lazım

$kiraz1.webp$kiraz2.webp$kiraz3.webp$kiraz4.webp

Teyzoşlarrr,:16::16::16: 2013 Kiraz Güzeliiiii :9::9::9:

offf ya üzüldüm şimdi kuzucuğa ama o hastaneye güvenme bence , çok baştan sağma yapıyorlar hele zaten tahlillere hiç gereken önemi vermiyorlar bedava die , bence başka bir problemde olabilir , vakit kaynetmeden götür başka doktora derim , bu meydandaki anatolia hospital daki gökhan beyi çok methediyorlar , rabbim şifasını versin bi an önce inşallah

idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı çok şükür 15-16 dan değerimiz 1 e düşmüş. temizlenmiiş. kusması ve ateş bitti ama iştahımız yok. anne sütü dışında başka hiçbirsey yemiyor sütte tek başına ytetmiyor doktor yavaş yavaş düzelecektir iştahı dedi.

canım çok geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun umarım tez zaman atlatırsınız.. sen herşeyi denemişsin yemesi için,bence bol bol emzirmeye çalış,anne sütü bütün ilaçların üstünde iyi geliyor gerçekten..

emmiyor 1 aydır cnm sağıp içiriyorum birtek onu içiyor

amın hepımıze.aralıkta evlerın borcu bıtıyor ondan sonra arabanınkı kolay odenır ama aralıga kadar nefes alıcak yerım yok.koltuk ıcın ayırdıgım parayıda ne olur ne olmaz dıye bankaya koydum.koltuklarımı sattıgıma bın pısmn oldum vallahı.sımdı ecenın dogumgunue kadar ya pıyango cıkması lazım yada benım cok fena kendımı sıkıp para bırıktırmem lazım

niye sattinki dosemeciye verseydin bizimkent koprusunun e5girisinde koltukcu buke var cok iymis diye duydum isciligi. piyango cikmaz bacim sen iyisimi kisitla harcamalarini. bizde ev kredisi cekmeyi dusunuyoruzda borcu goze almak zor geliyor ancak borcsuzda ev sahibi olunmuyor...

canım bu robot süpürgelerin şimdi robot silicileri çıkmış , geçen gördüm viledanın , fiyatıda çok uygundu , şarj edip bezini takıp bırakıyorsun ve kendi dolana dolana siliyo evi , eğer uğraşmak istemezsen böyle bişey düşünebilirsin bence

ben henüz hazır peynir veya labne vermedim hiç , süt aldığım abladan tuzsuz çökelek veya lor alıyorum , yaşına kadar böyle gidicez , eğer faydasına gelirsek lor en faydalısıdır peynir türlerinin içinde haberiniz olsun , hele bide keçi loru bulursanız süper

offf ya üzüldüm şimdi kuzucuğa ama o hastaneye güvenme bence , çok baştan sağma yapıyorlar hele zaten tahlillere hiç gereken önemi vermiyorlar bedava die , bence başka bir problemde olabilir , vakit kaynetmeden götür başka doktora derim , bu meydandaki anatolia hospital daki gökhan beyi çok methediyorlar , rabbim şifasını versin bi an önce inşallah
canım sagol baktım hemen ama kararsız kaldım yorumlra bakınca belli olmaz ama yine de denemeye deger diyip alabilirim her an...

maasallah fıstıga :))

idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı çok şükür 15-16 dan değerimiz 1 e düşmüş. temizlenmiiş. kusması ve ateş bitti ama iştahımız yok. anne sütü dışında başka hiçbirsey yemiyor sütte tek başına ytetmiyor doktor yavaş yavaş düzelecektir iştahı dedi.

emmiyor 1 aydır cnm sağıp içiriyorum birtek onu içiyor

gecmis olsun canım yaa ıyılesmis ya sukur istahı da yerine gelecektir..
mbulgurcu bacım dr erhan kitabında beyaz peynir yazmıs marka vermemis ben biraz suya ıslıyorum tuzu gidiyor sonra az ıhlamur ve z.yagıyla karıstırıp veriyorum.bazen domatesi blendırdan gecirip onu da ekliyorum degisiyor...sukur seviyor...yumurta sarısıylada katabilirsin....

iyiyiz semacim ana-kiz canimiz skiliyor o kadar,sen nasilsin senanur nasil gittimi misafirlerin

iyiyim bende canım pazartesi gidiyorlar bizde sıkılıyoruz kızımla kızımda ben de çok sıkılganız:1:akşama kadar kucakta geziyor kızım hiç yalnız kalmıyor örümceğinde de durmuyor oturup oyun oynarken bile hep kucağa gelmek istiyor sizinkiler nasıl

sevnih geçmiş olsun kuzuna canım inş tez zamanda düzelir

cubish kızına maşallah çok tatlı yaa:emir_bebek:

kızım hep kabız ya zeytinyağı içiriyorum kayısıda yediriyorum yine de kabız :26::26:acaba benim yediklerimden sütüme mi geçiyor:26:

iyiyim bende canım pazartesi gidiyorlar bizde sıkılıyoruz kızımla kızımda ben de çok sıkılganız:1:akşama kadar kucakta geziyor kızım hiç yalnız kalmıyor örümceğinde de durmuyor oturup oyun oynarken bile hep kucağa gelmek istiyor sizinkiler nasıl

sevnih geçmiş olsun kuzuna canım inş tez zamanda düzelir

cubish kızına maşallah çok tatlı yaa:emir_bebek:

kızım hep kabız ya zeytinyağı içiriyorum kayısıda yediriyorum yine de kabız :26::26:acaba benim yediklerimden sütüme mi geçiyor:26:

sen simdi skiliyosun misafirler gidince napcan :1: benim melegimde evi 4donuyor emekliyor kucakta skiliyor artik daha cok yoruluyorum pesinde dolanmaktan kucakta gecen gunler daha rahatmis aslinda. kabizlik ah kabizlik :ssz: kizim bana cekmis kucuk yasta fissur oldu anasi gibi :ssz: duzene girdik derken bugun yine kaka yapmadi biogaia kullan canim hastane olarak medilife dr.saadet hn.oneriyorum elif su'nun dr.numarada veriyor her dakka ara oldukca sabirli gunde 3kez aradigmi bilirim. :27: muayene ucretide gayet makul aklinda olsun hem cokta yakin migros avm yi gormussundur hemen orda. temiz guzel bi hastane randevulu gidince 5dk.bekler beklemezsin. aklinizda olsun. semacim misafirlerin gidince bekliyorum canim tum gun evde yanliziz kizcemle esin isterse aksam yemege falanda bekleriz esim memnun olur arkadas olurlar belki :46:

emeklemeye başladı başlayalı bizim kız çok yaramaz oldu, hep kablolara prizlere gidiyor, mutfak, banyo, balkon dinlemiyor. yalnız bırakamıyoruz artık. kabloları ağzına sokuyo, elinden alınca da ağlıyo. bi de yürüse napıcaz bilmiyorum. yaramazlık yapabilecek kadar büyümeleri öyle güzel ki:)
bi de 3-4 gündür geceleri kendi uyumak istiyor uyuyamıyor. eskiden memede eme eme uyurdu. şimdi biraz emiyor. sonra memeyi bırakıp, bacağıma ya da koluma başını yaslıyor gözlerini kapatıyo bekliyo biraz uyuyamıyo, yer değiştiriyo geneuyuyamıyo. böyle 1 saate yakın uğraşıyo olmuyo sonra gene emerek uyuyo. uyku alışkanlığı kazandırmak için ne yapmalıyım sizce?

Back
X