- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #4.561
Kizlar kimse beni sormamis hepinize kustum bir daha girmicem bu topige demiycem cunku herkes kisitli vakitlerde girip paylasim yapiyo :)) benim netim cok yavas oldugundan birseyler yazmak icin paketin yenilenmesini bekledim maalesef. yoksa arada girip okudum yazdiklarinizi.
bizim ikinci disimizde cikti cok sukur. gece uykulari biraz daha iyi fakat artik cok zor uykuya geciyo. ek gida konusu sikintili. artik ogluma ozel sadecr yogurt ve meyve puresi yapiyorumsadece. biz ne yersek onu veriyorum.kasikla yemiyor elle yediriyorum. cogunluk emiyor. belki emmeyi azaltirsam ek yer. gecen ay hic kilo almamis sadece boyu uzamis 8 aylik boyu 75cm.henuz emekleme yok sadece oturabiliyor.birde uc harfli soyledigim kelimeleri tekrarliyor bazen. gel gel diorum mesela o da ayni nagmeyle gel gel diyo.
bizden bu kadar guzel anneler...
işine karışmak gibi olmasın ama bence emmeyi azaltma canım yaa, proteini anne sütünden alıyo, benim kızım gündüz doyumluk hiç emmiyo, tadıp bırakıyo malesef, ek gıda da sıkıntılı, emse bari içim rahat olurdu toktur diyip gecerdim ama malesef geceden baska öyle uzun uzun emmiyo napalım, rızkı bu kadar diyip zorlamıyorum, ama hazır emerken azaltma bene, onlar zaten kendileri ayarlıyo ek gıda yada anne sütü tercihini, hazır bebeğin anne sütünü alırken ek gıda için azaltma diye söylüyorum. günlük 100cctarhana, bide eger taze varsa yogurt yedirebiliyorum ben, 1 tanede kayısı yada biraz kavun, onun haricindekileri sadece kemiriyo, üstelik agzından cıkarmayı öğrendi, herseyi çıkarıyo ama hiç zorlamıyorum, sansımı deniyorum yemezse asla zorla sokmuyorum, ilerde yeme problemi yasamasın diye, direnc göstermeyi öğreniyolar yoksa. ben kendimden biliyorum, beni yemek konusunda çok zorlarlardı, o tabak bitmeden sofradan kalkamazsın derdi babam, ama çöp gibiydim, ilkokul 5. sınıfta 27 kilo idim ve boyum sınıfın 2. uzunlarındandı, safinaz gibi bişeydim, yani ters tepiyodu, içten içe öfkeleniyodum, yiceğim varsa bile yemiyodum, sofrada 3 saat oturduğumu bilirim önümde tabakla. şimdi bile biri bana yemek konusunda ısrar etsin yiceğim varsa bile iştahım kalmıyo, çocukluk travması. bebeklerinizi nolur zorlamayın, zorla ağzına sokuşturmayın, o da bi birey ve tercihleri var, yemek istemiyosa zorla yedirilenin inanın hiçbi faydası yok, olacak olsa bana olurdu o kadar zorladılar, hayatım boyunca hep zayıftım, ergenkikten sonra normale döndüm. şimdi gayet iyiym ve memnunuum kilomdan.
kizlar pamugumun atesi bi cikiyor bi dusuyor faranjit olmus melegimdun hastaneye goturdum antibyotik verdi dr. bu sabaha karsi yine ateslendi apar topar yine gittik hastaneye 3gun surer dedi dr.atesi
daha bir gunu atlattik nasil gecer gunler ya kontrol altina alamazsam atesini cok korkuyorum yaa
babanesi sagolsun agzinin icinden opuyodu gecen dedim napiyosunnn!!! b.k var sanki yaa hemen suratlari degisiyor olan benim yavruma oluyor cok sinirliyim su an kendisine. zafi&bircan kizlar sagolun cevaplar icin yukardakinin kizida kizimin herseyini agzina atiyor dis halkasi biberon vs.. hos kaynatiyorum ama belki gozumden kacan biseler olmustur. yavastan mesafe koymak en iyisi galiba. kuzusu faranjit geciren var mi?
çocuklarda çürük mikrobu olmazmış, büyüklerden özellikle anneden kaparmış bu mikrobu çocuklar, çürük mikrobu geçiyosa bogaz mikrobuda birinden gelmiştir, kendisine hastalık yapmamış ama tasıyıcı durumunda birinden bile olabilir. faranjitte kesin birinden geçmiştir, kıyamam, yutkunamıyodur acıyodur, gargara yapmayı bilse sirkeli suyla gargara çok iyi geliyor ama yapamazki yavrucak. agzından öpene bende çok kızıyorum, annemle kaç defa kavga ettik

Son düzenleme: