• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar kimse beni sormamis hepinize kustum bir daha girmicem bu topige demiycem cunku herkes kisitli vakitlerde girip paylasim yapiyo :)) benim netim cok yavas oldugundan birseyler yazmak icin paketin yenilenmesini bekledim maalesef. yoksa arada girip okudum yazdiklarinizi.
bizim ikinci disimizde cikti cok sukur. gece uykulari biraz daha iyi fakat artik cok zor uykuya geciyo. ek gida konusu sikintili. artik ogluma ozel sadecr yogurt ve meyve puresi yapiyorumsadece. biz ne yersek onu veriyorum.kasikla yemiyor elle yediriyorum. cogunluk emiyor. belki emmeyi azaltirsam ek yer. gecen ay hic kilo almamis sadece boyu uzamis 8 aylik boyu 75cm.henuz emekleme yok sadece oturabiliyor.birde uc harfli soyledigim kelimeleri tekrarliyor bazen. gel gel diorum mesela o da ayni nagmeyle gel gel diyo.
bizden bu kadar guzel anneler...

işine karışmak gibi olmasın ama bence emmeyi azaltma canım yaa, proteini anne sütünden alıyo, benim kızım gündüz doyumluk hiç emmiyo, tadıp bırakıyo malesef, ek gıda da sıkıntılı, emse bari içim rahat olurdu toktur diyip gecerdim ama malesef geceden baska öyle uzun uzun emmiyo napalım, rızkı bu kadar diyip zorlamıyorum, ama hazır emerken azaltma bene, onlar zaten kendileri ayarlıyo ek gıda yada anne sütü tercihini, hazır bebeğin anne sütünü alırken ek gıda için azaltma diye söylüyorum. günlük 100cctarhana, bide eger taze varsa yogurt yedirebiliyorum ben, 1 tanede kayısı yada biraz kavun, onun haricindekileri sadece kemiriyo, üstelik agzından cıkarmayı öğrendi, herseyi çıkarıyo ama hiç zorlamıyorum, sansımı deniyorum yemezse asla zorla sokmuyorum, ilerde yeme problemi yasamasın diye, direnc göstermeyi öğreniyolar yoksa. ben kendimden biliyorum, beni yemek konusunda çok zorlarlardı, o tabak bitmeden sofradan kalkamazsın derdi babam, ama çöp gibiydim, ilkokul 5. sınıfta 27 kilo idim ve boyum sınıfın 2. uzunlarındandı, safinaz gibi bişeydim, yani ters tepiyodu, içten içe öfkeleniyodum, yiceğim varsa bile yemiyodum, sofrada 3 saat oturduğumu bilirim önümde tabakla. şimdi bile biri bana yemek konusunda ısrar etsin yiceğim varsa bile iştahım kalmıyo, çocukluk travması. bebeklerinizi nolur zorlamayın, zorla ağzına sokuşturmayın, o da bi birey ve tercihleri var, yemek istemiyosa zorla yedirilenin inanın hiçbi faydası yok, olacak olsa bana olurdu o kadar zorladılar, hayatım boyunca hep zayıftım, ergenkikten sonra normale döndüm. şimdi gayet iyiym ve memnunuum kilomdan.

kizlar pamugumun atesi bi cikiyor bi dusuyor faranjit olmus melegim :ssz: dun hastaneye goturdum antibyotik verdi dr. bu sabaha karsi yine ateslendi apar topar yine gittik hastaneye 3gun surer dedi dr.atesi :ssz: daha bir gunu atlattik nasil gecer gunler ya kontrol altina alamazsam atesini cok korkuyorum yaa :( babanesi sagolsun agzinin icinden opuyodu gecen dedim napiyosunnn!!! b.k var sanki yaa hemen suratlari degisiyor olan benim yavruma oluyor cok sinirliyim su an kendisine. zafi&bircan kizlar sagolun cevaplar icin yukardakinin kizida kizimin herseyini agzina atiyor dis halkasi biberon vs.. hos kaynatiyorum ama belki gozumden kacan biseler olmustur. yavastan mesafe koymak en iyisi galiba. kuzusu faranjit geciren var mi?

çocuklarda çürük mikrobu olmazmış, büyüklerden özellikle anneden kaparmış bu mikrobu çocuklar, çürük mikrobu geçiyosa bogaz mikrobuda birinden gelmiştir, kendisine hastalık yapmamış ama tasıyıcı durumunda birinden bile olabilir. faranjitte kesin birinden geçmiştir, kıyamam, yutkunamıyodur acıyodur, gargara yapmayı bilse sirkeli suyla gargara çok iyi geliyor ama yapamazki yavrucak. agzından öpene bende çok kızıyorum, annemle kaç defa kavga ettik :50:

Son düzenleme:
Arkadaşım bebeğinin gaz problemi vardı nasıl oldu? Umarım bitmiştir! Bizde çekiyoruz dogdugundandan beri 7-5 aylık olduk damla (biogaia)kullanmadıgımız zaman ilk günlerden beter oluyor...sizin tam geçitimi, öyleyse ne zaman düzeldi? Birde kendiligindenmi geçti, ilaç mı kullandınız? Tşk şimdiden cevap için...

hosgeldiniz canim nasil gecti tatil bizde 2gunluk degisik bi seyler yapmak istiyoruz ancak bebekle goze alamiyoruz tatile gidipte idare edebilenlere helal olsun gercekten... beslenme sayisini dusurdugun icin mi agliyor kuzun?

sizinle zevklerimiz benzeşiyor sanırım zira lcw. şapkada pişti olmuşuz :)) ama hüma şapkayı asılıp çıkarıyor hep , saç bandını seviyor ama

keçi sütü içerik olarak daha zengin inek sütünden ama oda demirden eksik , eğer anne sütü alıyorsa bebek en güzeli yoğurt şeklinde vermek dedi doktorumuz , birde ben hipp bisküvisinden veriyorum günde 1 tane ama öğün değil aralarda atıştırmalık olarak , o buharda pişmiş , diğerleri gibi yüksek ısıda pişmediğinden zararı yokmuş die okumuştum aklında olsun

bence bebek doktoru filan değilde reflüye hangi bölüm bakıyorsa sen ona götürüp bir göster , bizdede oluyor idrar yolu enfeksiyonu ama hiç kusmadık daha

büyük cesaret ya nasıl bıraktın ? neyseki durmuş kuzucuk , ben asla bırakamam sanırım :26:

hoşgeldin canım , nasıldı tatil ? düzen bozuluyor mecbur ama napalım tatilde şart bi taraftan

hosbulduk canlarım..esra ve factor kuzularınıza cook gecmis olsun oncelikle...tatil guzeldi bir kac gunluk degisiklik cook ıyı geldi..belli saatlerde cıktık dısarı havuza bayıldı kucuk bey...ve uykusu gayet muntazamdı suda yoruyor zannımca..ama evde sıkıntı cıkardı nsallah kısa surer :(( evet esracım gece emzırmeyi yavas yavas kesmeyi planladık o sebeple de gece bir defa emzirme kararı aldım ama zor dayanıyorum aglamalarına :((

kizlar ust komsumun 18 aylik bebegi var buraya yeni tasindigim icin tek gorustugum kisi o ancak her gun bendeler bende olmalari hic skinti degil bana arkadas olmasi guzel yoksa evde cok skiliyorum ama kizi cok fena halilarim batti annesi bardakla veriyor eline m.suyu vs... basindada durmuyor e cocukta alip gidiyor bi bakiyorum dokmus haliya :ssz: birde elifin biberonunu alip su iciyor elifin oyuncaklarini alip elife saldiriyor ve bugun mutfaktan yemek kasigi almis bi baktim kizimin kafaya gummm :ssz: kendimi kaybettim komsuma dedim ki canim sen kizini biraz terbiye etmeye basla cocuklarimiz anlasamazsa haliyle bizde gorusemeyiz. kizin eline meyve veriyor annesi bi bakiyorum meyveler koltugun altindan cikiyor hali yikadim bi tane yogurt doktu gecenlerde e bugunde m.suyu :ssz: cocuk bu bilmez ama bundan sonra biberonunu getirmesini ne vercekse biberonda vermesini istedim ama kadin biraz rahat gorusmesem daha mi iyi sizce?

vallahi ben de o konuda sıkıntılıyım soyleyemiiyorum bu tur seyleri pek ama aslında uyarmak lazım halen aldırmassa da bosver gorusme derm...faydadan cok zarar boyleleri...zaten zar zor evde hjyen cabasındayız kısıtlı zamanlarda..bir de artı is yuku...

$100_9921.webp$1043887_10151685400464324_548262895_n.webp$1010289_10151685400614324_233596007_n.webp$999506_10151685400774324_1160330486_n.webp

selam kızlar nasılsınızzz sayfalar pek ilerlememiş herkes tatilde sanırım:)))bende bugün mutfak dolaplarının içini temizledim yarında büfelerimin içlerini silicem nasipse kızların dolaplarını slmiştim perdelerde yıkandı cumarteside yardımcım gelicek temizliğe inş bakalım sonra ramazan eşim gece çalışıyo gündüz uyuyo bende anneme gidip kalırım herhalde net yok orda:(((

Arkadaşım bebeğinin gaz problemi vardı nasıl oldu? Umarım bitmiştir! Bizde çekiyoruz dogdugundandan beri 7-5 aylık olduk damla (biogaia)kullanmadıgımız zaman ilk günlerden beter oluyor...sizin tam geçitimi, öyleyse ne zaman düzeldi? Birde kendiligindenmi geçti, ilaç mı kullandınız? Tşk şimdiden cevap için...

çk şükür gaz problemimiz tamamen bitti. geceleri hiç uyumayan bir bebekti, şimdi uyuyo çok şükür, nasıl geçtiğini sadece şöyle özetleyebilirim, kızım büyüdü bağırsakları gelişti ve kendiliğinden bitti. kullanmadığımız ilaç kalmadı, bio gaia tarzı probiyotikleri 3 yada 4 defa bitirdik ama hiç farketmiyodu bizde.hiçbi ilaç iyi olmadı daimi olarak. bizim bide kaka problemimiz vardı yapamıyodu kızım, yada çok zorlanıyodu o da düzeldi, zaten o düzelince anladım bağırsaklar normal döndü diye. 7. ayda bitti gaz problemimiz, uykularda 7buçuktan itibaren düzeldi, eli kulağındadır sizinde geçmek üzeredir inş. doktorumuz ek gıdada aşama kaydettikçe düzene girer demişti, herşeyi yiyo artık (tadımlıkta olsa) ve pırt pırt pırtlayabiliyo :) domates dahi veriyorum ben. darısı tez zamanda başınıza. gaz olduğuna eminmisin buarada?

Son düzenleme:
kızlar kımsecıkler yok.hepınız tatıldesınız sanırım.ecenın 5 inci dısı cıkıyor.aksam cok agladı.5 defa uyuttum tekrar kalktı...en zor dısımız gelıyor yanlar:15:

çk şükür gaz problemimiz tamamen bitti. geceleri hiç uyumayan bir bebekti, şimdi uyuyo çok şükür, nasıl geçtiğini sadece şöyle özetleyebilirim, kızım büyüdü bağırsakları gelişti ve kendiliğinden bitti. kullanmadığımız ilaç kalmadı, bio gaia tarzı probiyotikleri 3 yada 4 defa bitirdik ama hiç farketmiyodu bizde.hiçbi ilaç iyi olmadı daimi olarak. bizim bide kaka problemimiz vardı yapamıyodu kızım, yada çok zorlanıyodu o da düzeldi, zaten o düzelince anladım bağırsaklar normal döndü diye. 7. ayda bitti gaz problemimiz, uykularda 7buçuktan itibaren düzeldi, eli kulağındadır sizinde geçmek üzeredir inş. doktorumuz ek gıdada aşama kaydettikçe düzene girer demişti, herşeyi yiyo artık (tadımlıkta olsa) ve pırt pırt pırtlayabiliyo :) domates dahi veriyorum ben. darısı tez zamanda başınıza. gaz olduğuna eminmisin buarada?

Âmin! Sevindim sizinkinin bittiğine.. Nerdeyse 8aylık olucak hala devam ben umudumu kestim bitmiycek galiba, 5-5 aylıktan beri ek gıdalara geçtik bizde.. Buradaki drlar kolik deyip durdular artık problem ne bilmiyorum gaz ve Kaka yaparken zorlanıyor onu iyi biliyorum ama nedeninden emin değilim...

selam güzel anneler tatlı bebişler

uzun zamandır giremedim ama işyerinde işler yoğunlaştı akşamları da doruk paşanın peşinde koşmaktan helak oluyorum

bugün çok ciddi bir kaza atlattık, sabah işe gitmeden önce yürütece koydum. yürütece 2 yada 3. koyuşum buarada eşim başkasına vercekti dün bikaç kere koyarız boşver dedim demez olaydım. gözümün önünde kaşla göz arasında telefonluğu çekti ,üzeirnde kocaman bir cam vazo ben zor kaldırıyorum içi renkli taşlar falan dolu. Allah korudu mucize gibi ama üzerine değil tam yanına düştü. aklım gitti elim ayağım kesilde sabahtan beri aklıma geldikçe ağlıyorum. eşimde günlüğüne memleketine gitti yalnızım o kadar çok korktum ki :14:

çok şükür rabbime korudu yavrumu

böyle büyüdükçe yaramazlıkta sınır tanımaz oldu paşa. dvd yerinden çıkıp kabloları sökülüyor, kitaplıktaki kitaplar boşaltılıyor , alt kat yetmiyo kalkıp 2. katı da temizliyor, pirizlerden fişleri çekmeye çabalıyor, çekmeceleri karıştırıyor...daha neler neler...saniye ayrılamıyorum yanından.

emekleme yok ama oturduğu yerde ilerliyor. iyice hızlandı bütün evi dolaşıyor o şekilde. şimdi de tutunup kalkmaya başladı koltuktan sehpadan istediğini alıyor

9. ayda doruk, doruk, doruk demekten bıktım ben :1: hep derdim koyduğum yerde duran uslu çocuğum olmasın afacan olsun diye, duam kabul oldu galiba Allah nazardan saklasın yerinde saniye duramayan bir oğlum var

zaten doğduğundan beri yatmayı sevmedi, sırtımız hiç yere değmiyor uyku dışında

uykusu maşallah uzun zamandır düzenli gece 21:30-22:00 gibi uyuyor sabah 6:30-7:00 gibi kalkıyor. gece de 2-3 kez uyanıyor genelde

gündüz uykuları da artık salladıktan sonra yatağına yatırınca uyuyabiliyor maşallah. ama alarm kurulmuş gibi 30 dk standardını hiç bozmuyor :1:

emmeyi bıraktı yaklaşık 1 ay önce mama tüketimimiz çoğaldı. kaşıkla beslenmekten pek hoşlanmıyor illa 20 parmak yemeğin içinde olcaz beraber :27:

bizden haberle böyle. özledim sizi geçmişi okuyorum mutlaka hiç bir sayfayı kaçırmamaya çalışıyorum ama yazamıyorum kusuruma bakmayın

hasta olan kuzulara geçmiş olsun, öpüyorum hepinizi çok

kizlar pamugumun atesi bi cikiyor bi dusuyor faranjit olmus melegim :ssz: dun hastaneye goturdum antibyotik verdi dr. bu sabaha karsi yine ateslendi apar topar yine gittik hastaneye 3gun surer dedi dr.atesi :ssz: daha bir gunu atlattik nasil gecer gunler ya kontrol altina alamazsam atesini cok korkuyorum yaa :( babanesi sagolsun agzinin icinden opuyodu gecen dedim napiyosunnn!!! b.k var sanki yaa hemen suratlari degisiyor olan benim yavruma oluyor cok sinirliyim su an kendisine. zafi&bircan kizlar sagolun cevaplar icin yukardakinin kizida kizimin herseyini agzina atiyor dis halkasi biberon vs.. hos kaynatiyorum ama belki gozumden kacan biseler olmustur. yavastan mesafe koymak en iyisi galiba. kuzusu faranjit geciren var mi?
çok geçmiş olsun canım yaaa :50: üzüldüm bak şimdi , faranjit ne bilmiyorum ama boğazla ilgili bir enfeksiyon sanırım , ben öptürmüyorum ağzından hiç ama babamız ben görmeden kaçamak yapıyo arada sanırım , Allahım tez şifasını versin kuzunun bir an önce
hosbulduk canlarım..esra ve factor kuzularınıza cook gecmis olsun oncelikle...tatil guzeldi bir kac gunluk degisiklik cook ıyı geldi..belli saatlerde cıktık dısarı havuza bayıldı kucuk bey...ve uykusu gayet muntazamdı suda yoruyor zannımca..ama evde sıkıntı cıkardı nsallah kısa surer :(( evet esracım gece emzırmeyi yavas yavas kesmeyi planladık o sebeple de gece bir defa emzirme kararı aldım ama zor dayanıyorum aglamalarına :((

vallahi ben de o konuda sıkıntılıyım soyleyemiiyorum bu tur seyleri pek ama aslında uyarmak lazım halen aldırmassa da bosver gorusme derm...faydadan cok zarar boyleleri...zaten zar zor evde hjyen cabasındayız kısıtlı zamanlarda..bir de artı is yuku...
canım 9. aydan sonra gece emzirmeyi bırakın diyorlar ama benim kızım çok seviyor memeyi , bütün gece uyuduğu günler tarih oldu artık , bu diş olayından dolayı gece yarısı uyanınca emzirdiğimden şimdide alıştı gece emmeye , uyanıp meme istiyor , heleki bugün memmemmm diyerek bir atlayışı vardıki anlatamam , nasıl kıyacam ben hal böyle iken bilemiyorum :50:
kızlar kımsecıkler yok.hepınız tatıldesınız sanırım.ecenın 5 inci dısı cıkıyor.aksam cok agladı.5 defa uyuttum tekrar kalktı...en zor dısımız gelıyor yanlar:15:
öff bu diş olayı mahfetti ya kuzuları , hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim ben :37: bizimde alt 2 normal çıktıda üst 4 tanesi birden gelince çok zorladı , 1 tanesi çıktı daha 3 tanesi bekliyoruz bakalım :31:
bizim daha hiç dişimiz çıkmadı ya 9,5 aylık olduk nerdeyse
geç çıkması iyi diyorlar ama 9.5 ta baya geç gibi değilmi canım yaaa ? doktoruna bir danışsaydın

böyle büyüdükçe yaramazlıkta sınır tanımaz oldu paşa. dvd yerinden çıkıp kabloları sökülüyor, kitaplıktaki kitaplar boşaltılıyor , alt kat yetmiyo kalkıp 2. katı da temizliyor, pirizlerden fişleri çekmeye çabalıyor, çekmeceleri karıştırıyor...daha neler neler...saniye ayrılamıyorum yanından.

emekleme yok ama oturduğu yerde ilerliyor. iyice hızlandı bütün evi dolaşıyor o şekilde. şimdi de tutunup kalkmaya başladı koltuktan sehpadan istediğini alıyor

9. ayda doruk, doruk, doruk demekten bıktım ben :1: hep derdim koyduğum yerde duran uslu çocuğum olmasın afacan olsun diye, duam kabul oldu galiba Allah nazardan saklasın yerinde saniye duramayan bir oğlum var

zaten doğduğundan beri yatmayı sevmedi, sırtımız hiç yere değmiyor uyku dışında

uykusu maşallah uzun zamandır düzenli gece 21:30-22:00 gibi uyuyor sabah 6:30-7:00 gibi kalkıyor. gece de 2-3 kez uyanıyor genelde

gündüz uykuları da artık salladıktan sonra yatağına yatırınca uyuyabiliyor maşallah. ama alarm kurulmuş gibi 30 dk standardını hiç bozmuyor :1:

emmeyi bıraktı yaklaşık 1 ay önce mama tüketimimiz çoğaldı. kaşıkla beslenmekten pek hoşlanmıyor illa 20 parmak yemeğin içinde olcaz beraber :27:

bizden haberle böyle. özledim sizi geçmişi okuyorum mutlaka hiç bir sayfayı kaçırmamaya çalışıyorum ama yazamıyorum kusuruma bakmayın

hasta olan kuzulara geçmiş olsun, öpüyorum hepinizi çok

çok geçmiş olsun öncelikle ucuz atlatmışsınız , hep söylüyorum Allah koruyor meleklerimizi :16: bizde 2 gün sonra 8.5 olucaz canım , tatil dönüşü babası yere bıraktı kızımı ve gözlerimize inanamadık , pıtı pıtı apalayarak odanın diğer ucuna gitti , meğer hüma apalıyormuşta çocuğu yere bırakan yokki :)) anlayamamışız yani :37: artık saniye durmuyor , ne bulursa tutarak ayağa kalkıyor , dayanamadık yürüteç aldık ama anneme bıraktık , bir binişi varki nasıl seviniyor içinde , resmen koşuyor , heryerleri karıştırıyor tabii bizde kaldırıyoruz ne var ne yok , annemin fesleğenleri kopara kopara bırakmadı cadı kızım :)) anne , abababa memme gibi kelimeleri artık söyleyebiliyor :nazar: bizde böyle gelişim durumları canım

Eki Görüntüle 747091 :nazar::nazar::nazar:Kızlar ördeğiimeeee bakkınnnnn :54::54:
tatlışa bakın yaaa maşallah :nazar::nazar::nazar:
ayyy aayyy uğurböceği elbiseni yesinler seninnn :nazar: arabanızda hayırlı olsun

kısss ece nasıl tatlısın sen böyle maşallah :nazar: zaman ne çabuk geçiyor yaaa , daha dün doğurduk sanki ama şurada yaşlarını doldurmalarına pek bişey kalmadı bile

Âmin! Sevindim sizinkinin bittiğine.. Nerdeyse 8aylık olucak hala devam ben umudumu kestim bitmiycek galiba, 5-5 aylıktan beri ek gıdalara geçtik bizde.. Buradaki drlar kolik deyip durdular artık problem ne bilmiyorum gaz ve Kaka yaparken zorlanıyor onu iyi biliyorum ama nedeninden emin değilim...

inş tez zamanda biter ama eskisine göre daha iyiyse, bu zamanla bitecek demektir. bizim kızımız ilk zamanlar sabah 9larda uyuyoyordu, hiç derin dalamıyordu, aydan aya uykusu sabah 6ya, sonra 5e sonra 4e derken düzene girdi gazlar biterken. ememiyordu bile, tepiniyordu emerken. ama sana tavsiyem çocuk doktoruna değil çocuk gastroentoloğuna götürmelisin. benim çocuk doktoru çok samimi olduğum bi arkadaşım var, bilgisine de çok güvenirim. o bizim kızımızın durumuna oraya götürmemi söylemişti randevu aldım ben ama gidesiye 7 aylık oldu, gazlar kakalar düzelince götürmedik. onların çok daha özel ilaç verdiğini söylemişti. mesela çocuk doktoru bize pankreas enzimleri içeren bi ilaç verdi günde 4 defa kullanın demişti arkadaşım bi çocuk gastroentoloğuna gitsen o ilacı asla sana vermez pankreas enzimlerinin eksik olduğuna test yapıp emin olmadıkça demişti. tabi biz her türlü ilacı verdik malesef arkadaşımla konuşuncaya kadar :( ve hiç fayda göremedik. araştırma hastanelerinde oluyo o bölüm, bi gidin istersen arkadaşım. Allah acil şifalar versin inş.

Kizlar selam..nasilsiniz guzel anneler ve kuzular? Ben simdi uyuttum kizimi.
Esracim cok gecmis olsun, Benin kizim da 5 aylikkendi sanirim bogaz enfeksiyonu gecirmisti, cok zor. En kisa zamanda iyilesir insallah.agzindan yuzunden opulmesine ben de cok karsiyim ve yasaklamistim.hijyen konusu ise ozellikle emeklemeye baslayinca yalan oluyor. Beim kizim yerde ozellikle kirinti kir dokuntu ne bulsa parmagiyla yapistirip yiyor. Yetisemiyorum.
Benelse, sana da cok gecmis olsun, ucuz atlatmis Dorukcuk, insanin yuregi agzina geliyor, Allahim korusun meleklerimizi.
Kizimin 4. Disi de cikti rahatladi huzursuzluk gece aglamalari bitti cok sukur. Emekleyerek tum Evi karistiriyor. Cekmeceleri bosaltiyor. Kediyi kovaliyor. Yakaladi mi tuylerini yoluyor:)

Kizlar kimse beni sormamis hepinize kustum bir daha girmicem bu topige demiycem cunku herkes kisitli vakitlerde girip paylasim yapiyo :)) benim netim cok yavas oldugundan birseyler yazmak icin paketin yenilenmesini bekledim maalesef. yoksa arada girip okudum yazdiklarinizi.
bizim ikinci disimizde cikti cok sukur. gece uykulari biraz daha iyi fakat artik cok zor uykuya geciyo. ek gida konusu sikintili. artik ogluma ozel sadecr yogurt ve meyve puresi yapiyorumsadece. biz ne yersek onu veriyorum.kasikla yemiyor elle yediriyorum. cogunluk emiyor. belki emmeyi azaltirsam ek yer. gecen ay hic kilo almamis sadece boyu uzamis 8 aylik boyu 75cm.henuz emekleme yok sadece oturabiliyor.birde uc harfli soyledigim kelimeleri tekrarliyor bazen. gel gel diorum mesela o da ayni nagmeyle gel gel diyo.
bizden bu kadar guzel anneler...

Selam canim, Evet haklisin minisler hareketlenince cok nadir girebiliyoruz. Benin de Internet sorunlu su an, kablolar degisiyormus .cepten de Hem yavas hem de yazamiyorum :)
Senden haber almak guzel,Demek sizin yemekleri yiyor oglusun, ne guzel afiyet olsun..beim kizim da oturmaya basladigindan beri cok zor uykuya geciyor, Kalkip oturuyor 2 saat basinda bekliyoruz.

gelemedim gene kaç gündür kızlar , eşim istanbula gitmişti konferansa , bende hümayı alıp anneme gittim , orada bir ateşlendi 3 gün boyunca, calpol verdim ama etkisi geçince gene çıktı ateşi , annemle apar topar doktoruna götürdük , boğazına kulağına baktı hiçbirşey yok , meğerse üstten 4 diş aynı anda geliyormuş , ateş , ishal mahfoldu hümam , ilaç verdi yinede doktorumuz , diş jelide aldık , ishal içinde prebiyotik verdi :50: dün döndük eve daha , hiç iyi değil son durumumuz , Allahım yardımcısı olsun kuzumun

Co gecmis olsun umarim su an duzelmistir. Bizim 2 dis ayni anda cikti helak olduk, 4 disi dusunemiyorum yazik Humaciga:(

Back
X