• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Iyi aksamlar sevgili anneler tatli bebisler.Ben sizi takipteyim kizim 14.10.2012 dogumlu. Genelde ayni donemlerde ayni problemler oluyor.Burda sizin yazdiklarinizi da okuyunca bir tek biz degilmisiz diyorum iyi oluyor yoksa cok endise yapiyorum.Dis sikintisi bizde de var geceleri kuzum aci celerek uyaniyor gozlerindeki yaslar yanaklardan akiyor.

Bebeklerinizin ne tur oyuncaklari var neler yapabiliyorlar.Internette okudum basit sekilleri yerlestirebilir yaziyor benim kiz daha sekillere falan bakmiyor buldugunu agzina goturuyor ve birbirine vurarak ses cikaruyor:-)

Iyi aksamlar sevgili anneler tatli bebisler.Ben sizi takipteyim kizim 14.10.2012 dogumlu. Genelde ayni donemlerde ayni problemler oluyor.Burda sizin yazdiklarinizi da okuyunca bir tek biz degilmisiz diyorum iyi oluyor yoksa cok endise yapiyorum.Dis sikintisi bizde de var geceleri kuzum aci celerek uyaniyor gozlerindeki yaslar yanaklardan akiyor.

Kiyamam ya bugun benim kziimda agladi uykusunda baya ama gazi wwar brnumkinin dişi için yatmadan agri kesici der rahat uyur tatlim

Dis jeli kullananiniz var mi? Geceleri mi kullaniyorsunuz yatmadan yoksa gece aglayinca agri oldugunu hissettiginizde mi?
ben 1-2 defa surdum benım kızım 6 dıs çıkardı hıcırınde ateş felan yapmadı normal rutınımız devam ettı sadece ıstahı kesıldı o yüzden jel felanda kullanmadım fazla duruyor oylee.

Bi sorum daha var benim kizim herseyiagzina goturuyor hala sizde de var mi?
aynen benım kızımda oylee
Bebeklerinizin ne tur oyuncaklari var neler yapabiliyorlar.Internette okudum basit sekilleri yerlestirebilir yaziyor benim kiz daha sekillere falan bakmiyor buldugunu agzina goturuyor ve birbirine vurarak ses cikaruyor:-)

fısherın egıtıcı telefonu var yıne fısherın 2-3 tane çıngıraklı dıslıklerı felan var sınırsız toplarımız var onun dışında ıvır zıvır kova takımımız var kucuk onunla cok eglenıyor peluslarımız var ama cok tuylu degıl oyle.2 tane arabamız var...benım kızım daha cok telefonu ve toplarıyla oyun oynuyor.bırde kovalamaca oynuyoruz ona bayılıyor

haftaya Bursaya gidicem senala şimdiden düşünüyorum nasıl olacak diye tek başıma çok zorlanır mıyım acaba ya annemi mi çağırsam almaya gelse

slm güzel anneler tatlı bebişler :16:

bugün 10. ayımızı doldurduk :nazar: doğumgünümüze 2 ay kaldı ara ara pastalara bakardım şimdi kafamda netleştirdim :1:

$DORUK2.webp$DORUK1.webp

deniz konseptli pasta istiyorum, yuvarlak olan pastanın 1 rakamına uyarlanmış hali

ve diğer pastadaki dümen ve can simitlerinin pastanın ön kısmına eklenmesi güzel olur diye düşünüyorum

kaç aydır pasta bakıyodum buna karar verdim :1:

KIZLARRRR NASILSINIZ :16:
UZUN ZAMANDIR GIREMEDIM INTERNETIMIZ BOZULMUSDU ARTIK CALISIYO COK SUKUR
:16:
BUTUN SAYFALARI BITIRIP GELDIM MASAALLAH BUYUMUS BEBECIKLER
:nazar:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
OMER DE IYI COK SUKUR BIRAS YEME PROBLEMIMIZ VAR KILOSU DA COK DUSUK BUNUN ICIN AMA SUKUR NESESI YERINDE
SANIYE DURMAYAN BI OGLUSUM VAR
:nazar:

HEPINIZI COOOK OZLEDIM KIZLARRR

KIZLARRRR NASILSINIZ :16:
UZUN ZAMANDIR GIREMEDIM INTERNETIMIZ BOZULMUSDU ARTIK CALISIYO COK SUKUR
BUTUN SAYFALARI BITIRIP GELDIM MASAALLAH BUYUMUS BEBECIKLER
:nazar:RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:nazar:
OMER DE IYI COK SUKUR BIRAS YEME PROBLEMIMIZ VAR KILOSU DA COK DUSUK BUNUN ICIN AMA SUKUR NESESI YERINDE
SANIYE DURMAYAN BI OGLUSUM VAR
:nazar:

HEPINIZI COOOK OZLEDIM KIZLARRR

Canım hoşgeldin :54::54:nasılsın

kizlar size bi sorum olcak:28:
ben kk.ya hep pcden girdim ama her zaman acmaya vaktim olmuyo eee sizden de uzak kalmak istemiyorum tel.den girenler var aranizda 1 ay icin kac mb internet paketi alsam yeterli olur aktiv girceksem eger:44: lutfen cevaplayin cunki firsatim olmuyo boyle girmeye
bi whatsupp kullaniyorum bi de kkya gircem o kadar

sena çok huysuz diş çıkarıyor gündüz uykumuz yok gece de zor dalmaya başladı artık sinirlerim çok yıprandı artık :ssz:ömer nasıl çıktı mı incileri
cnm Omer 8 ayi biter-bitmez 2 disini ard-arda cikardi cok cani yandi o siralar ne gecesi vardi,ne gunduzu :19:cok sukur gecdi:31: su aralar yine eller agizda surekli uyanik istahsiz galiba ustler geliyo simdi :18:
senosumun var mi incisi
evet cok yoruyorlar sabir versin bize Rabbim

Son düzenleme:
cnm Omer 8 ayi biter-bitmez 2 disini ard-arda cikardi cok cani yandi o siralar ne gecesi vardi,ne gunduzu :19:cok sukur gecdi:31: su aralar yine eller agizda surekli uyanik istahsiz galiba ustler geliyo simdi :18:
senosumun var mi incisi
evet cok yoruyorlar sabir versin bize Rabbim

maşallah bizimde çıktı 2 tane altta bir tane üstte var alt üst birden çıktı ondan huysuz şimdi yine üstten geliyor bir tane gözüküyor ama daha patlamadı senada 8. ayında çıkardı hepsi birden geldi
amin cnm uyutmak için çok zorluyorum ikimizde helak oluyoruz bebeğimin bana olan güveni azalacak gibi geliyor ama mecburum uykusu var durmuyo :14:

maşallah bizimde çıktı 2 tane altta bir tane üstte var alt üst birden çıktı ondan huysuz şimdi yine üstten geliyor bir tane gözüküyor ama daha patlamadı senada 8. ayında çıkardı hepsi birden geldi
amin cnm uyutmak için çok zorluyorum ikimizde helak oluyoruz bebeğimin bana olan güveni azalacak gibi geliyor ama mecburum uykusu var durmuyo :14:
uyutabildin mi canim Senosu?

bu aralar herkes boyle sanirsam biz uzuluyoruz cocuklar da yipraniyo
Omer zaten istahsiz bi bebek yemek yedirirken neler yapiyorum 2 kasik icin bi bilsen zaten emmesi de tamamen azaldi kilosu da cok geriden geliyo

yemedigi icin uyuyamiyor da boylece zar-zor gunumuzu geciriyoruz
:5:napalim saglikli olsunlar da buyuyucekler nasil olsa

uyutabildin mi canim Senosu?

bu aralar herkes boyle sanirsam biz uzuluyoruz cocuklar da yipraniyo
Omer zaten istahsiz bi bebek yemek yedirirken neler yapiyorum 2 kasik icin bi bilsen zaten emmesi de tamamen azaldi kilosu da cok geriden geliyo

yemedigi icin uyuyamiyor da boylece zar-zor gunumuzu geciriyoruz
:5:napalim saglikli olsunlar da buyuyucekler nasil olsa

sana yazdığımda uyuyordu canım zaten uyanıkken giremiyorum ki bilgisayarı parçalıyor:27:11 de uyandı akşama kadar uyumaz artık :27:dişlerinden dolayı yemiyordur canım çok zor valla sağlıklı olsunlarda dediğin gibi

slm sevgili anneler ve mis kokulu kuzuları...
hasta bebislerimize cook gecmis olsun ve de kaza atlatanlara(mustu)
dis konusu cok sıkıntı verici biz de ne zamnadır mızır mızırız cok sukur hic ateslenmedı daha ama gorunurde dis de yoık zaten sadece kabarıklık var gelemedi su ılk dıs :(( geceleri sık sık uyanıyor emmeden asla uyumuyor...gun icinde huzursuz mahvoldu bebegim :((
benelse konsept super canım bayıldım...
ben hic dusunmmedım pastamız nasıl olur diye...
kutsev hosgeldin canım..

Back
X