bi kayboldun bak tadı kalmadı topiğin , bu aralar hümada çok nazlı canım yaa , üst 4 dişimizde çıktı ama sıcaktanmı yoksa başka bir derdimi var anlamadım , gece uyanmazdı hiç bu ara sık uyanır oldu ama yakarca var evde , kızımıdamı ısırıyorlar anlayamadım , bi kabarıklık kırarıklık görmedim ama :44: cibinliği var ama beşiğinde yatmıyorki bizde son çare kendi yatağımıza aldık bakalım 1-2 güne gelir , inşallah eski uykularımıza döneriz , ahhh benim çenem durmuyorki , sonrada nazara gözemi geliyoruz ne

inşallah senin kısçede sakinleşir en kısa zamanda , bu arada sen nasıl ölçüyorsun ateşini canım ? ben 3 çeşit ateş ölçer almama rağmen hala doğru ölçemiyorum

(
çok şanslısınız yaa o havaların kıymetini bilin , biz kavruluyoruz ne zamandır , ben tek çıtçıtlı bady ile yatırmama rağmen sıcaktan mahfoluyor kuzum , diğer odada klima var ama oda hasta ediyor insanı , yatak odasına tavan vantilatörü taktırdık , cam kapı açık , vantilatör altında anca uyunuyor , bi taraftan buhar makinesi çalışıyor , öfff geçse bir an önce şu sıcaklar yaaaaa