• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

çok geçmiş olsun canım geçen hafta bende düşürdüm. sabaha karşı uyanınca kendi yatağıma alıyorum ben, emerken uyuduğu için kaldırmıyorum. sabah saat 7 de eşimin gömleklerini ütülemek için ütü odasına geçmiştim yatakta eşimin yanında uyuyordu. gümbürtü ile odaya koştum birde baktım kafa üstü düşmüş yerde yatıyor, korkudan elim ayağım buz kesti çok şükür bir şey olmamış akşama kadar diken üstündeydim resmen. allahım yavrularımızı bize bağışlasın.
ahhh bende kızımın yataktan düşme sesıne uyandım..ıcım sızladı resmen.hemen hastaneye gıttık.sukur bısey çıkmadı..
kızlar bebişlerinizin kaçar dişi çıktı benm hızlı oğlumun 8 dişi oldu

benım kızın 6 dışı var.alt onlerın yanıda cıkıcak sanırım.dun doktor dıs cıkarıcak dedı.dur durak bılmıyor..

Merhaba kizlar ece bu sabah yataktan dustu.hemen hastaneye gittik.simdi donduk.sukurbisey yok 24 saat gozlemliycez..bu arada 21 gunde 450 gr almis.6 disimiz var ve en sonunda ece yasitlarini yakalamis artik premature degil:nazar::nazar:

gecmis olsun canim allah bidaha yasatmasin... kiz ne yedirip iciriosun masallah biz kilo almayi coktan unuttuk...

gecmis olsun canim allah bidaha yasatmasin... kiz ne yedirip iciriosun masallah biz kilo almayi coktan unuttuk...

saol canım..sabah kalktığımızda 1 yumurta sarısı 40 gr labne peynır.1 saat sonra 60 cc sut.sonra yatıyor oglen kalkınca 1 tabak çorba 1 saat sonra 1 seftalı.1-1,5 saat sonra 2 danıno.daha sonra uzum karpuz kek kendı ne ıstıyorsa onu yıyor.tekrar uyuyor kalkınca tavuklu veya etlı bır yemek yıyor.yıne karpuz veya uzum yıyor aksamda 9 gıbı 1 tabak muhallebı yıyor.1-2 saat gezıp geliyoruz 90 cc mama ıcıp yatıyor.bunların harıcınde ıstedıgı ne olursa yıyor:56:

saol canım..sabah kalktığımızda 1 yumurta sarısı 40 gr labne peynır.1 saat sonra 60 cc sut.sonra yatıyor oglen kalkınca 1 tabak çorba 1 saat sonra 1 seftalı.1-1,5 saat sonra 2 danıno.daha sonra uzum karpuz kek kendı ne ıstıyorsa onu yıyor.tekrar uyuyor kalkınca tavuklu veya etlı bır yemek yıyor.yıne karpuz veya uzum yıyor aksamda 9 gıbı 1 tabak muhallebı yıyor.1-2 saat gezıp geliyoruz 90 cc mama ıcıp yatıyor.bunların harıcınde ıstedıgı ne olursa yıyor:56:

maşallah bunları yiyosa senin fıstık ne güzel benim oğlan biraz mız mız canı isterse yer istemezse yok benimki habire beni sömürüyo yesede illa beni emcek başka türlü doymuyo şeftali favori meyvemiz tarhana favori çorbamız ette yiyo yumurta haric herşeyi kabul ediyo yumurtayı sizler nası veriyosunuz

Teyzoslari idilimi tek başima yikadim aksam :119:
oo masallah szee canım:16:ben 6 aylık oldugundan berı tek yıkıyorum canım
kucagıma alıyorum ohh mıss pamuk gbı tenı tenımde kucagımda:31:
kuvetten cok dha rahat ve pratık oluyo kızlar hep derlerdı burda cesaret edememıstm
bosuna yorulmusum meger ne kadar kolay bı o kadarda zevklıymıss o sekıl yıkamak:34:
ooo masaallah canım ecenın menusu saglammıs walla:56:
benım kızım bu saydıklarının 4 de 1ını bıle yemıyoo:50: bu kadar yese adam olur zatenn:9:
kolayına gelıyo cımcımenın anca memeye guvenıyoo:emir_bebek:
maşallah bunları yiyosa senin fıstık ne güzel benim oğlan biraz mız mız canı isterse yer istemezse yok benimki habire beni sömürüyo yesede illa beni emcek başka türlü doymuyo şeftali favori meyvemiz tarhana favori çorbamız ette yiyo yumurta haric herşeyi kabul ediyo yumurtayı sizler nası veriyosunuz
benm kızımda cok mızmızz:25::25:
ben yumurtayı sade olarak elımle yedırıyorum canım benım kızım ole karısım seylerı de yemıyo cunku
herseyı tek tek ayrı ayrı mumkunse de elımle yemekten yana.. sosyetık guzelım benımm:52:

Benim kizda yumurta kabul etmio ben bi sure wermedeim bugün tereyagina peynirli omlrt yaptim değişik geldi yedi.ztn tereyagina bayilio :-)

ben haşlıyorum peynırıde yanına koyuyorum 1 peynirden 1 yumurtaadanverıyorum.hep oyunla yıyor

oo masallah szee canım:16:ben 6 aylık oldugundan berı tek yıkıyorum canım
kucagıma alıyorum ohh mıss pamuk gbı tenı tenımde kucagımda:31:
kuvetten cok dha rahat ve pratık oluyo kızlar hep derlerdı burda cesaret edememıstm
bosuna yorulmusum meger ne kadar kolay bı o kadarda zevklıymıss o sekıl yıkamak:34:

ooo masaallah canım ecenın menusu saglammıs walla:56:
benım kızım bu saydıklarının 4 de 1ını bıle yemıyoo:50: bu kadar yese adam olur zatenn:9:
kolayına gelıyo cımcımenın anca memeye guvenıyoo:emir_bebek:

benm kızımda cok mızmızz:25::25:
ben yumurtayı sade olarak elımle yedırıyorum canım benım kızım ole karısım seylerı de yemıyo cunku
herseyı tek tek ayrı ayrı mumkunse de elımle yemekten yana.. sosyetık guzelım benımm:52:

valla zorla yıyordu ılk basta ama sımdı alıştı yıyor her yemekten sonra gıdıyoruz elımızı yuzumuzu yıkıyoruz alıştı sımdıden oda yıkamak ıstıyor

selam kızlarr:3:
Eylüsümü kontrole goturdum bgun cok sukur bı sıkntımız yok muaynemz guzel gectı:nazar:
kızamık asını yaptrmaya karar verdım doktorumuz yasına gırene kadar carsıda pazarda bıle kapabılır deyınce
ıkna oldum yarın yaptrırım muhtemelen..
doktor cıkısı esıme eve bırakma bızı sole bı gezıneym kızımla dedım
bıraz bayram ıcın kendıme eylul e fln bıseler bakmaktı nıyetım ama demez olaydım
sdce bı bebek magzasına grebıldım.. dogru duzgun bakamadm bseye
su ust uste dızılen kulelerden aldım eyluse
bu ara bıseylerı ıc ıce gecrmey, dızmeye, kapak kapatmaya sarmıs durumda:55:
gezme fıkrınden hızla uzaklasıp eve zor attım kendımı kucagmda bıle durmadı cımcımee:47:

bıde arabaya da bınmıyo ya hem cantası hem kendı
tasıyamadım walla pertım cıktı gelene kdar:37::37:

keske fındıgımı bebek arabasına alıstrmanın bı yolu olsaaa:31::31:
hayranlıkla bakıyorum bebısı arbada orda burda gezınen annelere....

sız napıyosunuzz ??

bos yıne buralar:ssz: alısverısteysenız kıskancam bakınn solımmm:27::27:

En istahli ece miz cikti maşallah kizimiza. bizimkiler emsin dursun :33:
sanırım oyle olmuş bırde yemıyor dıye ısyan edıyorum:nazar:
selam kızlarr:3:
Eylüsümü kontrole goturdum bgun cok sukur bı sıkntımız yok muaynemz guzel gectı:nazar:
kızamık asını yaptrmaya karar verdım doktorumuz yasına gırene kadar carsıda pazarda bıle kapabılır deyınce
ıkna oldum yarın yaptrırım muhtemelen..
doktor cıkısı esıme eve bırakma bızı sole bı gezıneym kızımla dedım
bıraz bayram ıcın kendıme eylul e fln bıseler bakmaktı nıyetım ama demez olaydım
sdce bı bebek magzasına grebıldım.. dogru duzgun bakamadm bseye
su ust uste dızılen kulelerden aldım eyluse
bu ara bıseylerı ıc ıce gecrmey, dızmeye, kapak kapatmaya sarmıs durumda:55:
gezme fıkrınden hızla uzaklasıp eve zor attım kendımı kucagmda bıle durmadı cımcımee:47:

bıde arabaya da bınmıyo ya hem cantası hem kendı
tasıyamadım walla pertım cıktı gelene kdar:37::37:

keske fındıgımı bebek arabasına alıstrmanın bı yolu olsaaa:31::31:
hayranlıkla bakıyorum bebısı arbada orda burda gezınen annelere....

sız napıyosunuzz ??

bos yıne buralar:ssz: alısverısteysenız kıskancam bakınn solımmm:27::27:

yok evdeyim tatıl ıcın yer ayaramaya çalışıyorum.sımdıde hazırlıklar baslıycak.yarın veya bu aksam gıdıcem ama alısverıse

yok evdeyim tatıl ıcın yer ayaramaya çalışıyorum.sımdıde hazırlıklar baslıycak.yarın veya bu aksam gıdıcem ama alısverıse
kolay gelsın canımm..bayram tatılı ıcın mı bakıyosun?
bızde carsamba gnu cıkcaz yola ıstıkamet kaynanamın malıkanesı:10:
benımde baslamam lazım valız hazrlamaya en az uc gun ordayz:37:
toplamı 2 saatlık yol ama gdp gelmek bıle nası gozumde buyuyoo:ssz:
kendı anama gdıyo olaydımm 7 saat yarm saat gbı gelırdıı:52::52:

tugcecım yaa benm bu cızelgeyı yapamadm bı turlu sımdı de yarm cıkmıss:26::26:
bılıyo musun sen??

kolay gelsın canımm..bayram tatılı ıcın mı bakıyosun?
bızde carsamba gnu cıkcaz yola ıstıkamet kaynanamın malıkanesı:10:
benımde baslamam lazım valız hazrlamaya en az uc gun ordayz:37:
toplamı 2 saatlık yol ama gdp gelmek bıle nası gozumde buyuyoo:ssz:
kendı anama gdıyo olaydımm 7 saat yarm saat gbı gelırdıı:52::52:

tugcecım yaa benm bu cızelgeyı yapamadm bı turlu sımdı de yarm cıkmıss:26::26:
bılıyo musun sen??

bızde edırne tarafına gıdıyoruz cumartesı sahurda cıkıcaz arıfe gunu gerı donucez.
kayınvalıden nerede oturuyor?aynen annemle 1 saat bıle akıp gecıyor burda 1 saat geçmek bılmıyorr.
cızelgeyıde lılypıe den normal gırıp yapıyorum ımza alanına eklıyorum cok fazla bıgım yok

Merhaba kizlar ece bu sabah yataktan dustu.hemen hastaneye gittik.simdi donduk.sukurbisey yok 24 saat gozlemliycez..bu arada 21 gunde 450 gr almis.6 disimiz var ve en sonunda ece yasitlarini yakalamis artik premature degil:nazar::nazar:
geçmiş olsun eceye annesi :nazar::nazar::nazar: şimdi iyidir inşallah , geçen sabah bir uyandımki , hüma taaa ayakucumuza kadar gitmiş , düşebilirdi korkusu bile yetti bana , Allah korusun bütün minikleri
çok geçmiş olsun canım geçen hafta bende düşürdüm. sabaha karşı uyanınca kendi yatağıma alıyorum ben, emerken uyuduğu için kaldırmıyorum. sabah saat 7 de eşimin gömleklerini ütülemek için ütü odasına geçmiştim yatakta eşimin yanında uyuyordu. gümbürtü ile odaya koştum birde baktım kafa üstü düşmüş yerde yatıyor, korkudan elim ayağım buz kesti çok şükür bir şey olmamış akşama kadar diken üstündeydim resmen. allahım yavrularımızı bize bağışlasın.

senin miniğede geçmiş olsun canım , artık daha dikkatli olmalıyız danırım , hepsi Allaha emanet

kızlar artık hüma baya baya ayakta duruyor , 7-8 saniye kadar desteksiz , annemde yürümesi yakın dedi , ayakkabı aldık hemen , ilkadım ayakkabısı , aslında deri ve anatomik olanlara bakıyordum ama en son adidasa karar verdik , almak isteyen varsa hem fikir olur hemde indirimde şu an
Adidas Learn 2 Walk Dragon Crib Ayakkabı Pembe Beyaz - e-bebek.com
bakalım giymek ne zamana kısmet olucak :nazar::emir_bebek::nazar:

geçmiş olsun eceye annesi :nazar::nazar::nazar: şimdi iyidir inşallah , geçen sabah bir uyandımki , hüma taaa ayakucumuza kadar gitmiş , düşebilirdi korkusu bile yetti bana , Allah korusun bütün minikleri

senin miniğede geçmiş olsun canım , artık daha dikkatli olmalıyız danırım , hepsi Allaha emanet
Simdi iyi allaha sukr.ilk yirmidort saat onemliydi.simdi atlattik.
kızlar artık hüma baya baya ayakta duruyor , 7-8 saniye kadar desteksiz , annemde yürümesi yakın dedi , ayakkabı aldık hemen , ilkadım ayakkabısı , aslında deri ve anatomik olanlara bakıyordum ama en son adidasa karar verdik , almak isteyen varsa hem fikir olur hemde indirimde şu an
ecenin ayakabilarinin bir benzeri.bizimkide acik pembe beyaz ama.artik olmuyor birse ece onlar halleti bile patmak ucunda yuruyor ya kalkti hep onleri.gule gule kullansin kizimiz.

bızde edırne tarafına gıdıyoruz cumartesı sahurda cıkıcaz arıfe gunu gerı donucez.
kayınvalıden nerede oturuyor?aynen annemle 1 saat bıle akıp gecıyor burda 1 saat geçmek bılmıyorr.
cızelgeyıde lılypıe den normal gırıp yapıyorum ımza alanına eklıyorum cok fazla bıgım yok
hımm,,sımdıden ıyı yolculuklar canım sıze oleysee
benım k.valıdem usak ta.. buraya cok yakın hatta ıstanbula gore dsunursek benm k.valıdeyle
aramdakı mesafeyı ınsanlar hergun ısten eve gelmek ıcın kullanıyo..
sevınsem mı uzulsem mı bılemedımm:52:

hayırlı olsun gule gule gıysın melegın ılk ayakkabılarını canımm:nazar:
darısı bıze olsun ıns. bole tatlı alısverısın...

hımm,,sımdıden ıyı yolculuklar canım sıze oleysee
benım k.valıdem usak ta.. buraya cok yakın hatta ıstanbula gore dsunursek benm k.valıdeyle
aramdakı mesafeyı ınsanlar hergun ısten eve gelmek ıcın kullanıyo..
sevınsem mı uzulsem mı bılemedımm:52:

hayırlı olsun gule gule gıysın melegın ılk ayakkabılarını canımm:nazar:
darısı bıze olsun ıns. bole tatlı alısverısın...

Ay ben olsam uzulurdum valla.evde.biraz tartiatik bende erikliye gitmiyorum eve gidiyorum dedim.eve gidicez bu evde herkes beni cildirtiyor vallahi.

Back
X