- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #4.981
Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Bildiğiniz üzere 10 aylık Nihle isminde bir kızım var. Ben kızıma 2. tüp bebek denememden sonra sahip oldum çok şükür. Ancak 1. tüp bebek doktor hatası yüzünden olumsuz sonuçlanmıştı. Problem bende ve fsh yüksekliği var. Yani Türkçesi erken menopoz tehlikem var. Hamilelikten önce bir çok kez hormon testi verdim ve 10 ile 18 arasında çıkıyor sonuçlar. Ama yaşım 25. Yumurtalıklarım ise 40 yaşındaki bir kadının yumurtalıkları gibi çalışıyormuş. Tüp bebek sırasında 8 yumurtam oluştu 6 tanesi olgunlaştı 4 tanesi döllenecebilecek duruma geldi 2 tanesi aşılandı 1 tanesi kızım tuttu. Kırkım çıkar çıkmaz adet oldum ve çok şükür adet düzensizliğim yok. Doğumdan sonra hiç korunmadık ama olsun diye de uğraşmadık. Kızım hastalığı emme ve yeme problemi derken birde iki aydır kızıma bakmak için kayınvalidem va kayınbabam gelince baya bir bunaldım. Bu arada kızım 7 aylıkken emmeyi bıraktı ancak ben sagmaya devam ediyorum. Geceleri ve sabahları anne sütü içiyor yemek yemediği veya rahatsız olduğu zamanlarda da imdatıma anne sütü yetişiyor. Şimdi gelelim konuya geçenlerde yine hormon testi verdim ve fsh 14 lh 9 çıktı. doktorda ikinci bebeği düşünüyorsan geç kalmadan tüp bebek yaptır dedi. Ben ikinci bebeği istiyorum ama hazır da değilim. Ancak hazır olana kadar da geç kalabilirim. Ne yapmalıyım kızlar bana akıl verin. Yeni arabada aldığımız ve ev kredimiz olduğu içinde pekte müsait değiliz maddi olarak. Ancak istersem arabayı satabiliriz. Bana bi akıl verin![]()
canim oncelikle allah gonlune gore vakitli saglikli bir bebek daha nasip etsin size ancak gercekten cok karmasik bi konu arabanizi satmaniz maddi anlamda yeterli geliyorsa satin tekrar alabilirsiniz ama gec kalinca belki bir bebek sahibi daha olamayabilirsin tabii allahin isine akil ermez once tedbir sonra tevekkul... sen tedbirini al arkadasim yap bi kardes nihle'ye abla olsun minigin.. manevi olarakta esin ve ailenden destek istedigini soyle gerisi gelicektir... hadi bakalim acilisi siz yapin biz devam ettirelim