• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bende 2012 eylül annesiyim.kızlar yazdıklarınızı okudum sanırım 2.doğurucak arkadaşlar var.vallaha tebrik ediyorum nasıl cesaret ettiniz.ben çok korkuyorum daha bunla başedemiyorum.hem iş hem ev hem deniz..offf iş çok.bunlara aşırı efhamlı yapımda eklenince yemede yanında yat:))nasıl cesaret ettiniz bana da akıl veririmisiniz.bu arada oğlum 16,5 aylık ve ben hala eline bişey verip yediremiyorum korkudan.ben ısırttırıyorum ölelikle yiyo.heleki elma armut gibi şeyleri hiç vermiyorum.bunu nasıl aşabilirim.

bende senin gibi düşünüp süprizz hamiş olanlardanım:49: bakalım hayırlısıı zor günler bekliyo elbett bizi.. ama zaman çabuk geçiyoor.. büyüdüklerii zaman güzel olacak herşeyy Allah nasip ederse tabi... :16::16:

canım ben Allah gönlüne göre versin dicem ama ben anlamadım , bi yerde inşallah hamileyimdir yazmışsın bi yerde inşallah yoktur istemiyorum yazmışsın... :44::44:

doğrudur,ece dogdugundan berı cok ıstıyorum ıkıncı bır bebegımı olsun,o zamanlar nasıp olmadı.bır surdır esımle sorunlarımız var duygularım olsun dıyor mantığım olmasın dıyor..anlıycagın sabah ısteren aksam ıstemıyorum.bu durumda en son kararımda olmaması yönünde.....:43:

valla elmayı armudu geçtim dün gece bir cesaret leblebi bile verdim oğluşa :1: korktum boğazına kaçarsa diye ama yedi sorunsuz

yumurtasını, peynirini doğrayıp tabağına koyuyorum artık çatalla kendi kahvaltısını yapıyor oğlum maşallah

biraz cesaret kızlar aşırı korumacı davrandıkça çocuklar daha çok hırpalanıyolar aslında

önceden biri oğlumu kucağına alsa elini yüzünü silmekle kalmaz kıyafetlerini bile değiştirirdim, çok titizlenirdim herşeyine ama bıraktım artık daha rahatım

2. çocuk konusuna gelince beraber büyüsünler istedik. ilk başlarda zor olcak ama geçicek bu senelerde

MAŞALLAH KAÇ AYLIK BEBİŞİN LEBLEBİ YEDİ:nazar: BİZİM AZILAR YENİ ÇIKIO LEBLEBİ VEREMEM AMA PENİRİ FALAN BENDE DOĞRAYIP VERİYORUM BİZİMKİDE YİYOR.SADECE ELİNE SERT Bİ MEYVE EKMEK VS VEREMİYORUM ÇÜNKÜ BÜYÜK PARÇA KOAPRIYOR AKLIM ÇIKIYOR.NEYAZIKKİ YANLIŞ AMA NAPAYIM YAPACAK BİŞİY YOK AŞIRI EFHAMLIYIM:37:

doğrudur,ece dogdugundan berı cok ıstıyorum ıkıncı bır bebegımı olsun,o zamanlar nasıp olmadı.bır surdır esımle sorunlarımız var duygularım olsun dıyor mantığım olmasın dıyor..anlıycagın sabah ısteren aksam ıstemıyorum.bu durumda en son kararımda olmaması yönünde.....:43:

Anlıyorum seni canım, insan en büyük desteği eşinden bekliyor her anlamda!! beklentilerini alamayınca da ümitsizliğe kapılıyosun... çözülemeyecek sorunlar değilse eğer , kendini olumsuz düşüncelere itme... konuşarak çözmeye çalışın...

Anlıyorum seni canım, insan en büyük desteği eşinden bekliyor her anlamda!! beklentilerini alamayınca da ümitsizliğe kapılıyosun... çözülemeyecek sorunlar değilse eğer , kendini olumsuz düşüncelere itme... konuşarak çözmeye çalışın...
Benom sorunum byuk ve cozulmuyor.kurulu.bir duzenim evim var ama hamilykenden beri kayinvalidemin evinde yasiyorum.esim eve gitmiyor gerekceside maddi olarak sikisik olmamiz.her ne zaman gidicegimizi sordugumda bi tarih veriyor o tarihtede eve gitmiyir.konusarak cizemiyoruz.yine bir tarih verdi simdi o tarihi bekliyoruz evde bekar bi abisi ve annesi var herkes cocuga baska biseyler soyleyip ogretiyor dolayisiyla canim cok sikiliyor.bende bu duumdayken bir tane daha cocuk yaoarsam bu sefer bizi hic salmazlar iki cocukla zor olur buraya tasinin derler ve haytaimiz burda gecer.o yuzden kwsinlikle eve gidene kadar olsun.istemiyorum...

Benom sorunum byuk ve cozulmuyor.kurulu.bir duzenim evim var ama hamilykenden beri kayinvalidemin evinde yasiyorum.esim eve gitmiyor gerekceside maddi olarak sikisik olmamiz.her ne zaman gidicegimizi sordugumda bi tarih veriyor o tarihtede eve gitmiyir.konusarak cizemiyoruz.yine bir tarih verdi simdi o tarihi bekliyoruz evde bekar bi abisi ve annesi var herkes cocuga baska biseyler soyleyip ogretiyor dolayisiyla canim cok sikiliyor.bende bu duumdayken bir tane daha cocuk yaoarsam bu sefer bizi hic salmazlar iki cocukla zor olur buraya tasinin derler ve haytaimiz burda gecer.o yuzden kwsinlikle eve gidene kadar olsun.istemiyorum...

Kurulu biz düzeniniz varken keşke baştan kabul etmeseydin diyecem ama keşkelerle bişey yapamazsınız şuanda. Eşin gerçekten maddi anlamda mı orda kalmaya dewam etmek istiyo yoksa ailesine mi çok düşkün annesini kardeşini mi bırakmak istemiyor?

Kurulu biz düzeniniz varken keşke baştan kabul etmeseydin diyecem ama keşkelerle bişey yapamazsınız şuanda. Eşin gerçekten maddi anlamda mı orda kalmaya dewam etmek istiyo yoksa ailesine mi çok düşkün annesini kardeşini mi bırakmak istemiyor?

Basta ben geldim buraya evim 17 katta basim cok donuyordu ilk hamile kaldigimda dayanamdim geldi sonra dusuk.ihtimalim vardi kaldik.oyle boyle derken hala burdayiz.maddi sikintimiz cok var kabul ama herkesin var.kendi evimiz sadece bize kadar para lazim ama araba borcu yuzunden oda yok.esim ailesine duskundur ama oda gitmek istiyir bundanda eminim ama dayanamiyirum malesef:43:

Basta ben geldim buraya evim 17 katta basim cok donuyordu ilk hamile kaldigimda dayanamdim geldi sonra dusuk.ihtimalim vardi kaldik.oyle boyle derken hala burdayiz.maddi sikintimiz cok var kabul ama herkesin var.kendi evimiz sadece bize kadar para lazim ama araba borcu yuzunden oda yok.esim ailesine duskundur ama oda gitmek istiyir bundanda eminim ama dayanamiyirum malesef:43:

Sende haklısın canım, ama maddiyat malesef eli kolu bağlıyor işte. bende evde oturup kızımı büyütmek isterim ama tek maaşla bu zamanda çok zor. oyüzden onu bırakıp çıkmak sabahları benm için zulüm.. en azından kızınlasın bütün gün teselli edebilirsin bununla kendini.. evet bi yönden de hak veriyorum sana herkesin maddii sıkıntıları var..ve bi şekilde geçiniliyor. aile ile beraber olunca kendin bir çekirdek aile oldugunu bile anlamıyosun ki..bende karşıyım canımm

MAŞALLAH KAÇ AYLIK BEBİŞİN LEBLEBİ YEDİ:nazar: BİZİM AZILAR YENİ ÇIKIO LEBLEBİ VEREMEM AMA PENİRİ FALAN BENDE DOĞRAYIP VERİYORUM BİZİMKİDE YİYOR.SADECE ELİNE SERT Bİ MEYVE EKMEK VS VEREMİYORUM ÇÜNKÜ BÜYÜK PARÇA KOAPRIYOR AKLIM ÇIKIYOR.NEYAZIKKİ YANLIŞ AMA NAPAYIM YAPACAK BİŞİY YOK AŞIRI EFHAMLIYIM:37:

20 eylül doğumlu canım

merak etme onlar artık kendilerini kurtarabilcek durumdalar, gözünün önünde yediği sürece problem yok

benim oğlum da büyük parça koparıyor kimi zaman ama ağzından tekrar çıkarıp daha küçük ısırıyor yiyemediğini anladığı zaman

Canım benim seni çok iyi anlıyorum,evet birlikte yaşamak kv le çok çok zor bir durum.Ama sonuçta geçiciymiş az daha sabret inşallah sıkıntılarınız biterse kendi evinize geçersiniz sende kuzunu rahat rahat büyütürsün :27:
Bence ikinci bebek fikrini biraz erteleyin kendi evine gittikten sonra düşün bu benim fikrim çünkü kızın daha ço küçük bide maddi sıkıntılar varken çok zorlanırsın..Bende 2 sene kv ile kldım bilirim yani büyük kızım hala şımarık hala söz dinlemez okadar üzülüyorumki bu duruma Nazı kendi himayem altında huzurla büyütebiliyorum çpk şükür Rabbime..İnan canım çok ağlardım çok üzülürdüm acaba benimde kendime ait oturma odam,mutfağım olacakmı?diye okadar uzak gelirdiki bana şimdi çok şükür herşeyim var,maddi olarakta çok şükür iyiyiz Allah sağlık,huzur versin başka ne isteyim Allahımdan bak canım sabır et Allaha candan dua et istediğin herşey olacak yeterki sen sabırlı ol :76:Ben 9 sene olacakki evliyim ne zor günlerden geçtim ne imtihanlardan ama şimdi bakıyorum halime Allaha şükürler olsun diyorum....

Sende haklısın canım, ama maddiyat malesef eli kolu bağlıyor işte. bende evde oturup kızımı büyütmek isterim ama tek maaşla bu zamanda çok zor. oyüzden onu bırakıp çıkmak sabahları benm için zulüm.. en azından kızınlasın bütün gün teselli edebilirsin bununla kendini.. evet bi yönden de hak veriyorum sana herkesin maddii sıkıntıları var..ve bi şekilde geçiniliyor. aile ile beraber olunca kendin bir çekirdek aile oldugunu bile anlamıyosun ki..bende karşıyım canımm

Canım benim seni çok iyi anlıyorum,evet birlikte yaşamak kv le çok çok zor bir durum.Ama sonuçta geçiciymiş az daha sabret inşallah sıkıntılarınız biterse kendi evinize geçersiniz sende kuzunu rahat rahat büyütürsün :27:
Bence ikinci bebek fikrini biraz erteleyin kendi evine gittikten sonra düşün bu benim fikrim çünkü kızın daha ço küçük bide maddi sıkıntılar varken çok zorlanırsın..Bende 2 sene kv ile kldım bilirim yani büyük kızım hala şımarık hala söz dinlemez okadar üzülüyorumki bu duruma Nazı kendi himayem altında huzurla büyütebiliyorum çpk şükür Rabbime..İnan canım çok ağlardım çok üzülürdüm acaba benimde kendime ait oturma odam,mutfağım olacakmı?diye okadar uzak gelirdiki bana şimdi çok şükür herşeyim var,maddi olarakta çok şükür iyiyiz Allah sağlık,huzur versin başka ne isteyim Allahımdan bak canım sabır et Allaha candan dua et istediğin herşey olacak yeterki sen sabırlı ol :76:Ben 9 sene olacakki evliyim ne zor günlerden geçtim ne imtihanlardan ama şimdi bakıyorum halime Allaha şükürler olsun diyorum....

6 yıl bıtıcek hazıranda bız evlenelı cok zor sartlarda evlendık.sonra nasılsa cocugumuz olmuyor cocugumuz olana kadar yatırım yapalım dedık ve 2 ev aldık.bu yaz esım araba bozuldu dedı yenı araba aldı..eceye oda yapıldı.ecenın ozel sağlık sıortası taksıtlerı var.arabanın kaskosu trafık sıgortası..evımın aıdatı var esımde zaten cok bı maas almıyor bıttı gıttı ıste.cok sukur kı bu ay son taksıtımız evın.bırtek arabamız kalıyor.aıle yapılarımız hıc uymuyor yoksa uyumlu bırıyımdır.2 yıldır burdayım.belkıde esım yohun calıstıgı ıcın aksam gelır gelmez uyuyor.konusamıyorum oturup sohbet edıcek kımse yok ondan bunaldığımı düşünüyorum.hep dıyorum ben 23 yasındayım esım 30 bu yasta ev sahıbı olabılen sayılı ınsan vardır.2 yıl bunaldım ama en omur boyu rahat edıcem sonrasında yavrucuğum rahat edıcek sırf bunlar ıcın bıle herseye değer dıyorum..

6 yıl bıtıcek hazıranda bız evlenelı cok zor sartlarda evlendık.sonra nasılsa cocugumuz olmuyor cocugumuz olana kadar yatırım yapalım dedık ve 2 ev aldık.bu yaz esım araba bozuldu dedı yenı araba aldı..eceye oda yapıldı.ecenın ozel sağlık sıortası taksıtlerı var.arabanın kaskosu trafık sıgortası..evımın aıdatı var esımde zaten cok bı maas almıyor bıttı gıttı ıste.cok sukur kı bu ay son taksıtımız evın.bırtek arabamız kalıyor.aıle yapılarımız hıc uymuyor yoksa uyumlu bırıyımdır.2 yıldır burdayım.belkıde esım yohun calıstıgı ıcın aksam gelır gelmez uyuyor.konusamıyorum oturup sohbet edıcek kımse yok ondan bunaldığımı düşünüyorum.hep dıyorum ben 23 yasındayım esım 30 bu yasta ev sahıbı olabılen sayılı ınsan vardır.2 yıl bunaldım ama en omur boyu rahat edıcem sonrasında yavrucuğum rahat edıcek sırf bunlar ıcın bıle herseye değer dıyorum..

Aynen canım olumlu yönlerinde bak, dediğin doğru genç yaşta ev derdinizi halletmişsiniz ne güzel.Allah herkese nasip etsin. artık kızına iyi gelecek hazırlamak için bütün çaban. yavrular olduktan sonra başka ne isteriz ki. aslında seni bunaltan eşinle fazla zaman geçirememek diye düşünüyorum..üst üste gelmiş bianda bunalmışsın.. Eşinle biraz daha zaman geçirmek için fırsatlar yarat,emin ol daha iyi gelecek sana.

Aynen canım olumlu yönlerinde bak, dediğin doğru genç yaşta ev derdinizi halletmişsiniz ne güzel.Allah herkese nasip etsin. artık kızına iyi gelecek hazırlamak için bütün çaban. yavrular olduktan sonra başka ne isteriz ki. aslında seni bunaltan eşinle fazla zaman geçirememek diye düşünüyorum..üst üste gelmiş bianda bunalmışsın.. Eşinle biraz daha zaman geçirmek için fırsatlar yarat,emin ol daha iyi gelecek sana.

ben zaman ayırıyorum ama onunda ayırması lazım sabah 5.50 de kalktık.kızımla kahvaltı ettık odaları topladık.dusun aksam 10 a kadar ayaktayım sımdı bazende ben yorgun düşüyorum..

ben zaman ayırıyorum ama onunda ayırması lazım sabah 5.50 de kalktık.kızımla kahvaltı ettık odaları topladık.dusun aksam 10 a kadar ayaktayım sımdı bazende ben yorgun düşüyorum..

maleseff erkekler bizim kadar detaylı düşünemiyorlar. eşimm bazen diyorkii niye bu kadar ince düşünüp yoruyosun kendinii bırakk herşeyii akışına..ama olmuyo işte yapı meselesii!! bizim gibi düşünmelerinii bekleyerek başta hata ediyoruzz ztn.. onlaraa göre büyütüyoruzz olayları gereksizz tartışmaa ortamı yaratıyoruz... :27::27:

:16::16: ayyyy ne güzell hayall kurduruyoosunn bana :54: İnşallah hayatımmm umarım hepimizin gönlüne göre olur... hiç sorma canımm, eşimin tarafıı çok sevindi.... havalarda uçuyorlar.. gel gör kii benmkiler daha mantıksal baktıkları için... ilk başta biraz şaşırdılar nasıl yani erken değil miii falan filannn...:53::53: hele bi kuzenimm uyuz uyuz yorumlarr dedim bi süre görüşmeyelimmm, şuan bu tarz konuşmalara değil motiveye ihtyacım var.. genel olarak tepkiler güzel olmaklaa inan kimsenin ne söylediği umrumdaa değill!!! ben sadece kendi psikolojimii düşünüyorummm.. şuan ilk günlere iyiyimm tabii.. karnımmdakii minik bebeğimee haksızlıkk yapmak istemiyorumm.. :25: buaradaaa 2 kız annesiii dedin ya benii bitirdin!! :16: Evet iyi hatırlıyosunn senin adına çookk çok sevinmiştimm,kısmet işte.. bakalımm bnede merak ediyorummm 2. yavrumm erkek mi kız mıı diye?? :44: İsimm konusundaa fikrimide söylemek istiyorumm sana eyşan hatta geçenlerde iş yerinden bi arkadaş söylüyordu.. kulağa hoş geliyor bence... ;) canımmm desteğin için çok çok teşekkür ederimmm:54: Kızımla öpüyoruzzz tatlııı anne&kızlarıı :54::54: :9:
ıyı hıssetmene sevındım canımm..aılelerın ole tepkı vermesı cok normal cunkı sızınkıler ılk once senı, yasayabılcegın zorlukları
esının aılesı ıse dırek gelıcek bebısı dusunuyo ılk olarak..bakısacısı meselesı yanı:6:
ıyı yapmıssın kuzenınle gorusmeme kararı alarak..bnm cevremde de oldu memlekete gttıgımde moralımı
bozma potansıyelı yuksek olanların yanında hıc bahsetmemıstm:9:anne bn gdınce senden duysunlar cekemıcem
kımsenın ahh vahh larını demıstım:1:ıyı kı de ole yapmısım..kımsenın psıkolojını bozmasına ızın verme sende canım
ortada bı gercek var artık nıhayetınde:49:ınsaallah Allahım gonlune gore verır canım elıf planlı gttıgı ıcın ondan cok
senı surukledım bn pesımden cınsıyet olarak da tuttururuz ınsaallah:16::16:hayırlısı olsun tabii
ısım olarak eysan ust sıralarda bnm kafamda da bakalım nasıbınde hangısı varsa artıkk:31::31:
:54:cnm nehırcıgı ve senii taze hamiss:49:

Canim cokcok sevindim motivasyonun enerjin ta buralardan hissediliyor ne iyi arkadas bulmussunuz guzel vakitler gecirmissiniz kuzularinla :1: 2kiz anasi seniiii :1: canim hic kizar miyim sana, inceden tatli tatli serzenislerine... valla aksine motivasyonum artti olumlu dusunce gucuyle pozitif enerji yuklendim samimi soyluyorum.. İsimler cok iyi eysan guzel sare de ayni sekilde.. Emzik konusunda kasma canim ya birak 3ay daha oyalansin minnosun 1,5yasinda kesersin,eylusumde mi dis cikarma doneminde bogaz enf.olmus minnosum ne zor bizde her dis donemunde istisnasiz ateslenir ve bogaz enf.oluruz malesef, umuyorum diger disleri cikarken eylus rahat gecirir.. Ah canim keske kolumdan tutup beni zorla disari cikartcak biri olsa zorla degil hoplaya ziplaya cikarim ama yanlizken tedirgin oluyorum elos arabasini sevmiyor asla oturmadi icine bi heves cikarttiysakta naapti neetti gezintiye kucakta devam etti gecen yaz :1: simdilerde yuruyorlar malum ama asla elimizden tutmak istemiyor cimcime tutarsak agliyor e birakincada saga sola kacisiyor :1: :1: bilemedim napicagmi :27: yaza diyorum insallah yaza acisini cikartcaz. Ne guzel bi hamilelik geciriyorsun canim 41kere masallah size motivasyonun iyi keyfin nesen yerinde :nazar: tecrubeli ve dimdik duran bi annesin sen kuzularin ve esin cok sansli allah size mutluluk saglik versin tum omur.. Seker sonuclarindan iyi haberler bekliyoruZ
selam fıstıgımm:16:enerjını bı nebze olsun olumlu yonde etkıleyebıldysem ne alaa:7:
emzık konusunu evet bnde askıya almaya karar verdım sımdılık..
gezme konusunda haklısın cnm eylus de sevmıyodu arabasını son bır kac aydr sesını cıkarmaz oldu
bu kadarı bıle hayaldı bnm ıcın o zamanlar.. havayı guzel bulunca arada denemeler yap sen yıne
bakarsın sesı cıkmaz:26:yalnızlıgını cok ıyı anlıyorum..bnde hep hayıflanırdım aynı dertlerden ama baktm olmuyo artık
basladım bı yerden arabasına atıp olmadı kucaklayıp bı basıma cıkıyorum yoksa kafayı sıyırırımm:ssz::ssz:
yazın senı de sahalarda gormeyı 4gozle beklıoruz madem sozun olsun:34:
yok kızz bakma ben mı dımdık bı anneyımm:1:kendımı hıc oyle gormuyorum
terzı kendı sokugunu dıkemez hesabı..son zamnlarda arsızlıga vurmayı secıyorum dıyelımm:9:
eylus hala zorlu parkurlar yasatıo bna bı baslasam sonu gelmezz:ssz::ssz:
yemegı uykusu dupduzensız....
12den evvel yatmıo bu ara kesınlıkle ayagımda sallatmıo kacıp gdıoo
uykudan delı olsada dırenıyo saatlerce
uyku teroru dıye bı ıllet basladı kı bde bu ara sormaa:37:
gece yarısı kuru kuru dakıkalarca aglama krızıı:50:herseyın zorunu gordum bn bu kızda walla:ssz:
bunlardan bahsettıkce dha kotu etkılenıyorum o yuzden cok dıllendırmıyorum
ustume dusenı yapıp dua edıyorum ızlıyorum olanı bıtenı dıyelım
cunku en basıtı ben aglamaktan kendımı harap etsem de o yıyecegı kadar yıyoo
sızlanmak bı ıse yaramıyoo..Allaha emanet hasta olmasın tek derdım gerısını akısa bıraktım
gecıcek dye umarak..
ıste bole canım vazıyet..hıc bırımız gulluk gulıstanlık dıılız kı... kımısı uyur yemek yemez kımısı mızmız olur
kımısı cok hareketlı kımı hareketsz.. var da var yaniii hepımızde ayrı modeller:52:
canları sag olsun napalımm:nazar::nazar:
oncelıkle bızde ıyı olalım kı onların bu gecıcı huysuzluklarına psıkolojıyı bozmadan katlanabılelımm:6:
seker e ctesı gtcem cnm eylusu bırakcak kımse yok malum esım evdeyken gtcem bkalım
opuyorumm cımcımemı ve senı:16::54:

günaydın kızlar
temizlik yapıcam hiç halim yok. doruk'un dağınıklarını mı toplıyayım, temizlik mi yapayım, doriş'i mi oyalıyayım offf ben napıyım :ssz:
2. bebiş doğduktan sonra ne olcak halimiz gül, kübra cevap verin hele :27: :1:
walla ben sımdıden dıyorum canım bnm ev fln o zmana gırgırıye ye doner kesınnn:52::52::52:
Yaparz bı sekılde kız Allah dagına gore kar verırmıs yapanlar nasıl yapmıss hem dmii:9::9:

selam kızlar...
nasılsınz gorusmeyelı..havalar guzelken gunde ıkı kez gezme seansları yaptık kızımla
sımdıde kacan gunesle eve tıkılmaya hazırız:51:
artık arabayla surerken onu zorlanmaya basladım bırdenbıre yukum arttı sankı:49:
hamıle oldgmu anladım nıhayet dıyebılırım:52:ıkı adımda yoruluyorum soluk alma hızım 1500
gecelerı donemıyorumm uykularım genelde rahatsız karnımı sıgdıramıyorum bı turluu:49:
eylul e hamılelıgımı anımsıyorum sık sık o varken o karnımda oldugunda ben nasılmdım
dye bastan yasıyorum sankı cok garıpp:31::31:
6 ay once eylul u sutten keserken ıkı uc gunde cekılen sutum aylar sonra sımdılerde yenıden gelmeye basladı...
ınsan vucudu ne mucızevı bı yaradılıs.. Allahım nasıl da hazırlıyo kullarının nasıplerını..
hamılelık krampları basladı bırde gece yatarken..ve ben bu belırtılerle mutlu sona nasıl da cok yaklastgımın
farkına vardım endıse ıcınde:18:ılkınde de son aylarda toplu belırtıler seklınde seyretmıstı hamılelgım
baya bı az zamanım kaldı:17:gunduz yetısmıyorum vaktın nasıl gectıgne kendımı sureklı eylusun
dagıttıklarını toplarken buluyorum:1:ev ısı cok sıkıntı olmuyo cogu zman..
eylul dha kucukken en baslarda oldugu gbı yıne gece halledıyorum,cogu ısımı
gunduz sırf eylulle ılgılenıyorum bde yemek ısı kalıyo gerıye:6:
anlayacagınız gıdıyo bı sekılde sevgılı hamısler, ıkıncyı dusunenler hıc gozunuz korkmasın:49:
keske dha sık gırebılsem ozluyorum burayıı:31:
gercı cogu kayboldu uc besımız kaldı ama olsun bu kadarı da guzel:16:
hılal vardı,sonra tulın, sevil... bunlar ılk aklıma gelenler:26:
yenı ark.katılmıs renk gelmıss sevındımm:51:

tugcecım alıntı yapamadım cnm okudum yazdıklarını
Rabbım gonlune gore versın en hayırlısını ev konusunda da bebıs konusunda da
zor hakketen bahsettgın durum ama sabrın sonu selamet canım o kadar dayanmıssın
emınım senı bekleyen ozledıgın gunler cok uzak dııl sana,kızına sarıl ve gormezden gel ınadına dertlerını
kızınla esınle bı omur ılersı ıcın cok az dha sık dısını:34::16:
opuyorum canım:54::54:

Back
X