ayyyy ne güzell hayall kurduruyoosunn bana
İnşallah hayatımmm umarım hepimizin gönlüne göre olur... hiç sorma canımm, eşimin tarafıı çok sevindi.... havalarda uçuyorlar.. gel gör kii benmkiler daha mantıksal baktıkları için... ilk başta biraz şaşırdılar nasıl yani erken değil miii falan filannn...
hele bi kuzenimm uyuz uyuz yorumlarr dedim bi süre görüşmeyelimmm, şuan bu tarz konuşmalara değil motiveye ihtyacım var.. genel olarak tepkiler güzel olmaklaa inan kimsenin ne söylediği umrumdaa değill!!! ben sadece kendi psikolojimii düşünüyorummm.. şuan ilk günlere iyiyimm tabii.. karnımmdakii minik bebeğimee haksızlıkk yapmak istemiyorumm..
buaradaaa 2 kız annesiii dedin ya benii bitirdin!!
Evet iyi hatırlıyosunn senin adına çookk çok sevinmiştimm,kısmet işte.. bakalımm bnede merak ediyorummm 2. yavrumm erkek mi kız mıı diye?? :44: İsimm konusundaa fikrimide söylemek istiyorumm sana eyşan hatta geçenlerde iş yerinden bi arkadaş söylüyordu.. kulağa hoş geliyor bence...
canımmm desteğin için çok çok teşekkür ederimmm
Kızımla öpüyoruzzz tatlııı anne&kızlarıı 
ıyı hıssetmene sevındım canımm..aılelerın ole tepkı vermesı cok normal cunkı sızınkıler ılk once senı, yasayabılcegın zorlukları
esının aılesı ıse dırek gelıcek bebısı dusunuyo ılk olarak..bakısacısı meselesı yanı

ıyı yapmıssın kuzenınle gorusmeme kararı alarak..bnm cevremde de oldu memlekete gttıgımde moralımı
bozma potansıyelı yuksek olanların yanında hıc bahsetmemıstm

anne bn gdınce senden duysunlar cekemıcem
kımsenın ahh vahh larını demıstım

ıyı kı de ole yapmısım..kımsenın psıkolojını bozmasına ızın verme sende canım
ortada bı gercek var artık nıhayetınde

ınsaallah Allahım gonlune gore verır canım elıf planlı gttıgı ıcın ondan cok
senı surukledım bn pesımden cınsıyet olarak da tuttururuz ınsaallah

hayırlısı olsun tabii
ısım olarak eysan ust sıralarda bnm kafamda da bakalım nasıbınde hangısı varsa artıkk

cnm nehırcıgı ve senii taze hamiss
Canim cokcok sevindim motivasyonun enerjin ta buralardan hissediliyor ne iyi arkadas bulmussunuz guzel vakitler gecirmissiniz kuzularinla

2kiz anasi seniiii

canim hic kizar miyim sana, inceden tatli tatli serzenislerine... valla aksine motivasyonum artti olumlu dusunce gucuyle pozitif enerji yuklendim samimi soyluyorum.. İsimler cok iyi eysan guzel sare de ayni sekilde.. Emzik konusunda kasma canim ya birak 3ay daha oyalansin minnosun 1,5yasinda kesersin,eylusumde mi dis cikarma doneminde bogaz enf.olmus minnosum ne zor bizde her dis donemunde istisnasiz ateslenir ve bogaz enf.oluruz malesef, umuyorum diger disleri cikarken eylus rahat gecirir.. Ah canim keske kolumdan tutup beni zorla disari cikartcak biri olsa zorla degil hoplaya ziplaya cikarim ama yanlizken tedirgin oluyorum elos arabasini sevmiyor asla oturmadi icine bi heves cikarttiysakta naapti neetti gezintiye kucakta devam etti gecen yaz

simdilerde yuruyorlar malum ama asla elimizden tutmak istemiyor cimcime tutarsak agliyor e birakincada saga sola kacisiyor

bilemedim napicagmi

yaza diyorum insallah yaza acisini cikartcaz. Ne guzel bi hamilelik geciriyorsun canim 41kere masallah size motivasyonun iyi keyfin nesen yerinde

tecrubeli ve dimdik duran bi annesin sen kuzularin ve esin cok sansli allah size mutluluk saglik versin tum omur.. Seker sonuclarindan iyi haberler bekliyoruZ
selam fıstıgımm

enerjını bı nebze olsun olumlu yonde etkıleyebıldysem ne alaa

emzık konusunu evet bnde askıya almaya karar verdım sımdılık..
gezme konusunda haklısın cnm eylus de sevmıyodu arabasını son bır kac aydr sesını cıkarmaz oldu
bu kadarı bıle hayaldı bnm ıcın o zamanlar.. havayı guzel bulunca arada denemeler yap sen yıne
bakarsın sesı cıkmaz:26:yalnızlıgını cok ıyı anlıyorum..bnde hep hayıflanırdım aynı dertlerden ama baktm olmuyo artık
basladım bı yerden arabasına atıp olmadı kucaklayıp bı basıma cıkıyorum yoksa kafayı sıyırırımm

yazın senı de sahalarda gormeyı 4gozle beklıoruz madem sozun olsun

yok kızz bakma ben mı dımdık bı anneyımm

kendımı hıc oyle gormuyorum
terzı kendı sokugunu dıkemez hesabı..son zamnlarda arsızlıga vurmayı secıyorum dıyelımm

eylus hala zorlu parkurlar yasatıo bna bı baslasam sonu gelmezz

yemegı uykusu dupduzensız....
12den evvel yatmıo bu ara kesınlıkle ayagımda sallatmıo kacıp gdıoo
uykudan delı olsada dırenıyo saatlerce
uyku teroru dıye bı ıllet basladı kı bde bu ara sormaa

gece yarısı kuru kuru dakıkalarca aglama krızıı

herseyın zorunu gordum bn bu kızda walla

bunlardan bahsettıkce dha kotu etkılenıyorum o yuzden cok dıllendırmıyorum
ustume dusenı yapıp dua edıyorum ızlıyorum olanı bıtenı dıyelım
cunku en basıtı ben aglamaktan kendımı harap etsem de o yıyecegı kadar yıyoo
sızlanmak bı ıse yaramıyoo..Allaha emanet hasta olmasın tek derdım gerısını akısa bıraktım
gecıcek dye umarak..
ıste bole canım vazıyet..hıc bırımız gulluk gulıstanlık dıılız kı... kımısı uyur yemek yemez kımısı mızmız olur
kımısı cok hareketlı kımı hareketsz.. var da var yaniii hepımızde ayrı modeller

canları sag olsun napalımm

oncelıkle bızde ıyı olalım kı onların bu gecıcı huysuzluklarına psıkolojıyı bozmadan katlanabılelımm

seker e ctesı gtcem cnm eylusu bırakcak kımse yok malum esım evdeyken gtcem bkalım
opuyorumm cımcımemı ve senı

günaydın kızlar
temizlik yapıcam hiç halim yok. doruk'un dağınıklarını mı toplıyayım, temizlik mi yapayım, doriş'i mi oyalıyayım offf ben napıyım 
2. bebiş doğduktan sonra ne olcak halimiz gül, kübra cevap verin hele
walla ben sımdıden dıyorum canım bnm ev fln o zmana gırgırıye ye doner kesınnn

Yaparz bı sekılde kız Allah dagına gore kar verırmıs yapanlar nasıl yapmıss hem dmii