• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar sezeryan dikisleriniz ne durumda halen kizarik benimki birde arada tatli tatli kasiniyor kizarik olmasi normalmi

kızarıklık yok ama arasıra kaşınma oluyor. bir de üşüttüğüm zamanlarda sızlıyor sanki

ilk hamile kaldığım dönem çok sızlamıştı dikiş yerlerim

ne yaptın sen yine aynı acıyı çekçeksin bak diye hatırlatmak istedi galiba :1:

kızarıklık yok ama arasıra kaşınma oluyor. bir de üşüttüğüm zamanlarda sızlıyor sanki

ilk hamile kaldığım dönem çok sızlamıştı dikiş yerlerim

ne yaptın sen yine aynı acıyı çekçeksin bak diye hatırlatmak istedi galiba :1:

bencede elıff ben burdayım bak bı kere daha cızdırıcen dıyor herhalde:24:

Kizlar Sagolun inanin delirecektim sizden de yasayanlar oldugunu gormek demek normalmis ve de yalniz degilsin msjni almak kendimi daha iyi hissettirdi.aciklamalariniz cok mantikli cok tesekkurler.simdilik duruldu sukur.

Esra o kizariklik belli belirsiz incecikti ilk zamanlar kiloluydum simdi zayifladim diye mi bilmiyorum ama su an gormek istemiyorum kalin ve koyu renk cizgi seklini aldi:( arada batma oluyor kestikleri diktikleri icin normal olarak da his yok tabi.hissetmiyorum

slm ben yeni üyeyim benim kızımda 2 ekim doğumlu benim dikiş izim belli değil artık geçti sanırım:nazar: ama yinede kaşıntı arada oluyo birde arada batma gibi bişeyde oluyo

Selam canim gercekten bahsettigin gibi miyim :27: :27: kendimi goremiyorum yetersiz hissediyorum cogu zaman... Tesekkur ediyorum ayrica guzel dusuncelerin icin.. Kontrol bende mesaji vermek ve minnosuma baskin gelme fikrin cok guzel veee yarin hava cok guzelmis istanbulda kv.bende yarin arabasiyla kucukte olsa bi gezinti yapma planim var tabii kv. guc alacagim ilk denemem boyle olsun baktim guzel eglenceli ve sakin bi gezinti sonralari ana kiz cikariz ancak yarin umdugum gibi gecmezse cesaretim kirilcak biliyorum :ssz: sakin davranip baskin tarafin ben oldugumu hissettirecegim evden cikmadan.umuyorum beni yaniltir sipacik... Dr.muz var aslinda 14aydir surekli gittigimiz ve vazgecemedigim guvendigim bi dr.ama gunduzcu, bu ates illeti cogunlukla geceye denk geliyor ve nobetci dr.eline kaliyoruz nb.dr.larda surekli degisiyor hastanede bizde ilgisinden memnun kalmayip birde ilk gordugumuz icin guvenemeyip baska dr.acaba baska bisey mi soyler diye dusunerek ipin ucunu kaciriyorum tabii esim isyanlarda orasi ayri :1: :1: yinede o anlarda bana pek dokunmuyor galiba gozum donuyor :27: seker yuklemesi yaptirdin mi kac haftalik oldunuz kuzunla canim ne guzel bayram yerine doncek yuvaniz ne buyuk mutluluk :nazar: zor evet ama tadi bi baska..

Kizlar cevaplar icin saolun dogumdan sonra sadece 1 kez gittim kontrole bir hafta sonra tekrar gormek istemisti dr.ancak hic orali olmadim bu yuzden tedirgindim ama normalmis demek iyiki varsiniz..

slm ben yeni üyeyim benim kızımda 2 ekim doğumlu benim dikiş izim belli değil artık geçti sanırım:nazar: ama yinede kaşıntı arada oluyo birde arada batma gibi bişeyde oluyo

hosgeldın canımm.dııs ızının bellı olmaması uzel cunku bnım cevremdekı herkesın benım gıbı koyu renklı bır cızgı kaşınmada arada batmada oluyor

önemli değil kütahyadanız daha çok çözemedim kadınlar sitesini geç yazarsam kusara bakma :) ilk bebeğim benim sizin?

İnceledim profilini mesaj sayindan yeni uye oldugunu anladim :) benimde ilk bebegim genel olarak hepimizin ilk bebegi burda,tabi 2.kuzusunu bekleyen tam 3anne var aramizda :nazar: nasil geciyor gunleriniz neler yapiyor kuzun gelisimi nasil birde kuzunun ve senin ismini ogrenirsem tamamdir :1:

Selam annisler oglusum 3-4gundur eziyet ediyor.ne istiyor anlamadim cok bunaldim.surekli agliyor,kucagima gelmek istiyor aliyorum bu kez kendini atmaya calisiyor bagirarak.cok moralim bozuk.psikolojim de tabi:( isiriyor da ustelik...evi terkedip gidesim var bezdim.var mi boyle birsey yasayan.ne olur bir cozum yolu.!

Canim dorukta 2 hafta kadar once ayniydi mizmiz sürekli aglar halde ne istedigini bilmez durumdaydi sonrasinda anladim arka 2 taraftan 2 azi dişi cikmis bile ki dorugunda uste 2 alta 3 disi vardi toplam bence dis cikariyordur bunalman normal calistigim halde ben bile dayanamıyorum bazen ama yanindasin heraninda ne guzel ben de hep yaninda olmak istiyorum ama sartlar is hayati malesef olamiyorum gecici bi durum merak etme

doğumdan çıktıktan sonra eşime bir daha hayatta doğurmam demiştim daha 1,5 sene geçmemişken hamile kaldım :27: :9:

kızlar ben normal doğum yaptım , doğumdan sonraaa kardeş mardeş sormasın kimse yok dedim :1: yaparsam da sezeryann yaparımm dedimm.. ama şimdii heemm hamileyiiimmm,hem yine normal doğumm niyetimmm :34:

buara benm hanımda biraz agresif , istediği olmadığı zaman kıyametler kopuyoo. hepimizde aynı sıkıntı var sanırımmm.. :52: bu gece 3te uyudukk, bi sıkıntısı vardı ama çözemedik.. süreklii mızmızzzdı...8 dişimiz var henüz.. diş çıkarıyo galiba :44::44: böyle huysuzzluk yaptığıı zaman hemen 2. gelince nasıl yapcazzz onları düşünmeye başlayıp endişeye kapılıyorum yetebilecek miyim, idare edebilecek miyim diye.. :26::26::25:

İnceledim profilini mesaj sayindan yeni uye oldugunu anladim :) benimde ilk bebegim genel olarak hepimizin ilk bebegi burda,tabi 2.kuzusunu bekleyen tam 3anne var aramizda :nazar: nasil geciyor gunleriniz neler yapiyor kuzun gelisimi nasil birde kuzunun ve senin ismini ogrenirsem tamamdir :1:

ben gözde kızım alya profildekiismi doğru yazmıştım :) herşey normal seyirde diyelim amabenim kuzu biraz yaramaz ve cadı dur durak bilmiyo :nazar: sizin isminiz neydi nerden ?

hoşbulduk ben zayıftım şimdide öyle belkide o yüzden belli değil birde sporda yapıyorum sizde yapıyomusunuz ,,
4,:21:
yok,malesef yapamıyoruz.pek vakıt olmuyor kızdan.ıyı zaman ayırabılıyorsunuz spora felan.

Benimkide hala kıpkırmızı canım ya 1,5 sene oldu ama inşallah geçer diye ümit ediyorum ama...:50: Aynen benimkide tatlı tatlı kaşınıyor kii:41:

demek kı tum ekım annelerı aynı bırtek yenı arkadaşımızda yokmuş ız

Back
X