• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Super super superrr cok sevindim canim yaaa

Samsung s 2

Buarada allah sag salim kucagina almak nasip etsin..:)

Samsung s 2

Canimm allah tamamina erdirsin cok sevindim :nazar: :nazar:

teşekkür ederimm kızlar, Allah isteyenlerede nasip etsin.. Okadar kız istiyoodumm, ama dün görünceee herşey değişti.geçen ay halen fasülyeydi, bu ay tam anlamıyla heryeri belli kuzumun...o hiss tam anlamıyla oturdu içimee...Dünkü heycanımı anlatamam size.. :49::49:

kübracım gözün aydın canım

bende cuma gittim doktora 50 grlık şeker yüklemesi biraz yüksek çıkınca bugün 100 grlık yapıldı, şükür değerlerim normal

şaka maka 25. haftaya geldim :)

babannemize gittik 1 hafta kaldık, şimdi de annanemizdeyiz. doğum öncesi son gezi turları

dorişin 18 ay aşılarını da yaptırdım geçen hafta, biraz huysuz oldu bu sefer

sizler de iyisinizdir inşallah

valla kusucem sızlere artık nerelerdesınız hanımlar?bugun hastaneye gıttım neydı o oyle herkes hamıleydı resmen tek ben vardım oyle gobus onden gıtmeyen..esımle ben sok olduk:52::53::53::53:
ece prensesım ıyı geziyoruz dolaşıyoruz secımın ardından hava guzeldı pıknık yatık kızım kedılerle kopeklerle zaman gecırdı hatta bır kopekle orda kaldığımız surece oynadı.cok usluydu kopekcık buyuk olmasından bıle korkmadı kız..albüme eklıyorum fotoları haberınız olsun buarada...kızım oy da attı buarada annesiyle geldı mühür bastık.muhtarımızıda kızım sectı:16::16::16::16:...bızden haberler bu kadar opuyoruzz

kübracım gözün aydın canım

bende cuma gittim doktora 50 grlık şeker yüklemesi biraz yüksek çıkınca bugün 100 grlık yapıldı, şükür değerlerim normal

şaka maka 25. haftaya geldim :)

babannemize gittik 1 hafta kaldık, şimdi de annanemizdeyiz. doğum öncesi son gezi turları

dorişin 18 ay aşılarını da yaptırdım geçen hafta, biraz huysuz oldu bu sefer

sizler de iyisinizdir inşallah

Canım teşekkür ederimm :16: oohh iyi sonuçların iyi çıktı yanii.. bende 2li tarama testi için kan verdim perşembe günü sonuçlarım çıkacak hayırlısıyla iyi olur inş. hiç sorma canımm çok çabukk geçiyor zaman , dediğin gibi ben bile 3.ayı bitirdimm :9: bencede bol bol gezz canım bende öle yapıorum fırsat buldukça , çünkü iki çocuklaa baya bir kısıtlanıcazz diye düşünüyorummmm :18::18:

valla kusucem sızlere artık nerelerdesınız hanımlar?bugun hastaneye gıttım neydı o oyle herkes hamıleydı resmen tek ben vardım oyle gobus onden gıtmeyen..esımle ben sok olduk:52::53::53::53:
ece prensesım ıyı geziyoruz dolaşıyoruz secımın ardından hava guzeldı pıknık yatık kızım kedılerle kopeklerle zaman gecırdı hatta bır kopekle orda kaldığımız surece oynadı.cok usluydu kopekcık buyuk olmasından bıle korkmadı kız..albüme eklıyorum fotoları haberınız olsun buarada...kızım oy da attı buarada annesiyle geldı mühür bastık.muhtarımızıda kızım sectı:16::16::16::16:...bızden haberler bu kadar opuyoruzz

canım haklısın valla, kimsecikler uğramıyor buralara... bende ara ara bakınıyorumm. hep aynı sayfadaa kalmışız... herkesss nerelerdeeee???????????

yerim ben o ecee prensesiii, baktım albümünüze çok şirinee olmuşş fısstık.. boy atmış.. havalar iyice düzelsedeee kuzularr bol boll havalansalar ... Ankara güneşlii ama seriiinn halen...

nerelerdesin canım? sesiin çıkmıyoorr?? kocaaa göbüşlüü oldunn tabii iyicee ancaa uğraşıyosundur evlee,kızınlaaa... :1:

Son düzenleme:
canım haklısın valla, kimsecikler uğramıyor buralara... bende ara ara bakınıyorumm. hep aynı sayfadaa kalmışız... herkesss nerelerdeeee???????????

yerim ben o ecee prensesiii, baktım albümünüze çok şirinee olmuşş fısstık.. boy atmış.. havalar iyice düzelsedeee kuzularr bol boll havalansalar ... Ankara güneşlii ama seriiinn halen...

Cok toparladi allaha sukur.boyumuz kilomuz.cok iyiymis..geziyoruz hegun sokaktayiz.birdr arkadasimiz var obla oynuyor.teyZeleriyle otnuyir vakit geciyor

Ya kızlar gerçekten hiç bir önemi yok benim için ama herkes erkek mi diyor ya hala:(( yavrum iyi ki daha anlayacak yaşta değil. Birde sizinkiler köfte yiyebiliyor mu? Varsa tarifleriniz alabilir miyim sert oluyo sanki benimkiler

Ya kızlar gerçekten hiç bir önemi yok benim için ama herkes erkek mi diyor ya hala:(( yavrum iyi ki daha anlayacak yaşta değil. Birde sizinkiler köfte yiyebiliyor mu? Varsa tarifleriniz alabilir miyim sert oluyo sanki benimkiler

benım kızımında açları kıacıktı 1 yaından sonra balık yagı başladım acayıp saclarını uzattı..
koft ıcınde kasaptan her eferınde taze 200 gr az yağlı dana kıyması alıyorum 2-3 defa cekıyor.azıcık ekmek mınık bır soğan az galete unu tuz ve yumurtayla yoğuruyorum.cok az yag ıle teflon tavada kısık ateşte pısırıyorum 3-4 tane yıyor.eger severse ıcıne patates yada havuçta rendeleyebılırsın:16:

slm kızlar tatlı bebişler, çok acil yardımınıza ihtiyacım var. bebeğim 3 gündür ishal kusuyor ve atiş var. doktor midesini üşütmüş sık sık sıvı almasına dikkat edin ilaç vermeyin dedi. ama kuzum resmen gözlerimin önünde eriyor. başını kaldıramıyor halsizlikten . ıhlamur ve adaçayı yapıyorum onu içiyor ama hemen kusuyor, emiyor emdiğini kusuyor. ne yapabilirim yardım edin.

slm kızlar tatlı bebişler, çok acil yardımınıza ihtiyacım var. bebeğim 3 gündür ishal kusuyor ve atiş var. doktor midesini üşütmüş sık sık sıvı almasına dikkat edin ilaç vermeyin dedi. ama kuzum resmen gözlerimin önünde eriyor. başını kaldıramıyor halsizlikten . ıhlamur ve adaçayı yapıyorum onu içiyor ama hemen kusuyor, emiyor emdiğini kusuyor. ne yapabilirim yardım edin.
miğdesını usutmus dıyen bır doktor hayatımda duymadım.bence al cocugunu hastaneye gıt canım..tahlıl yapılır gerekırse sıvı destegı yapılır.rotavirus de olabılır allah korusun cunku oda bu belırtılerı verıyor hemen kos bencee:47:

Kesinlikle tuceyle ayni fikirdeyim cok buyuk ihtimalle rota virus olabilir.. Ne yazikki boyle bi tecrube yasadik acil kaka tahlili yaptir ayni belirtiler kizimdada vardi kaka tahlilinde rota oldugu cikti emdigini bile misliyle kusuyordu ve o donem 1kg.kadar bi kilo kaybi oldu 1,5gun serum takviyesiyle hastanede yatti :ssz: doktorada hayret dogrusu sinir oldum

Cinko eksikligi sac uzamasinda rol oynuyor diye biliyorum. Balik yagi konusunda tucenin tecrubesine tanik oldum minnos ecenin saclari aniden costu :nazar: hindi kiymasi ve dana kiymasinin karisimindan yumusacik kofteler elde edebilirsin kiymanizi 2sefer cektirin kasar havuc patates rendesiyle cok guzel oluyor.

miğdesını usutmus dıyen bır doktor hayatımda duymadım.bence al cocugunu hastaneye gıt canım..tahlıl yapılır gerekırse sıvı destegı yapılır.rotavirus de olabılır allah korusun cunku oda bu belırtılerı verıyor hemen kos bencee:47:

canım tahlil yaptılar gaita tahlili yaptılar herhangi bir şey çıkmadı, serum verdiler o süre icinde kusmadı hiç ama eve geldik hemen emdiğini kustu, sık sık adaçayı ve ıhlamur veriyor bakıcı, bende evde olduğum süre boyunca sürekli emziriyorum, Allah çocuklarımızı bize bağışlasın.

Back
X