• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kesinlikle tuceyle ayni fikirdeyim cok buyuk ihtimalle rota virus olabilir.. Ne yazikki boyle bi tecrube yasadik acil kaka tahlili yaptir ayni belirtiler kizimdada vardi kaka tahlilinde rota oldugu cikti emdigini bile misliyle kusuyordu ve o donem 1kg.kadar bi kilo kaybi oldu 1,5gun serum takviyesiyle hastanede yatti :ssz: doktorada hayret dogrusu sinir oldum

benim bebeğimde resmen eridi yavrum süzüldü, ayakta duramıyor kendini hemen bırakıveriyor sürekli yatış pozisyonunda .inşallah rota değildir, rota olsa kaka tahlilinde çıkardı değilmi.

Selam kızlar ne kadar kızsanız haklısınız neden giremiyorum eskisi gibi diye kendime bile kızıyorum sizleri çok özledim kerem le uğraşıyorum tahmin edersiniz :)çok şükür büyüyorlar parka gidiyoruz geziyoruz bu yaz inşallah hepimiz için güzel geçecek. Hamile arkadaşlar hayırlısı ile alın kucağınıza minikleri. Dün biryer buldum bebeğimin güncesi diye. Çok değişik fikirler var hoşuma gitti bakarsınız. Oyuncak oynamak yok ancak dağıtıp kaçıyor çamaşır bulaşık mak. Oynuyor. Hep gözüm üzerinde. Allah sağlık versin öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun

canım tahlil yaptılar gaita tahlili yaptılar herhangi bir şey çıkmadı, serum verdiler o süre icinde kusmadı hiç ama eve geldik hemen emdiğini kustu, sık sık adaçayı ve ıhlamur veriyor bakıcı, bende evde olduğum süre boyunca sürekli emziriyorum, Allah çocuklarımızı bize bağışlasın.
amın canım nedense bana mıgdesını usutmus cumlesı pek ıkna edıcı olmadı...kaka tahllınde çıkardı rotaırus
benim bebeğimde resmen eridi yavrum süzüldü, ayakta duramıyor kendini hemen bırakıveriyor sürekli yatış pozisyonunda .inşallah rota değildir, rota olsa kaka tahlilinde çıkardı değilmi.
keendını salması kusup ıshal olması rotavırusten başka bısey getırmıyor aklıma bırdaha kaka tahlılı ver bence başka hastanede..
Selam kızlar ne kadar kızsanız haklısınız neden giremiyorum eskisi gibi diye kendime bile kızıyorum sizleri çok özledim kerem le uğraşıyorum tahmin edersiniz :)çok şükür büyüyorlar parka gidiyoruz geziyoruz bu yaz inşallah hepimiz için güzel geçecek. Hamile arkadaşlar hayırlısı ile alın kucağınıza minikleri. Dün biryer buldum bebeğimin güncesi diye. Çok değişik fikirler var hoşuma gitti bakarsınız. Oyuncak oynamak yok ancak dağıtıp kaçıyor çamaşır bulaşık mak. Oynuyor. Hep gözüm üzerinde. Allah sağlık versin öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun

hosgeldın tekrar.hepımız aynı durumdayız ece makınenın tuşlarını kurcalaya kurcalaya kafasını karıştırmış programlar yer degıstırdı dıjıta olduğu ıcınde cozemıyorum.artık 60 da mı yıkarız 90 da mı allaha emanet tahmını yıkıyoruz sımdılık.bulasık makınesını daha bozamadı kızım.ama bosltmaya bayılıyor bırde yer sılmeye.2 gundur cam sılıyorum oda bana yardım edıyor cumcumee:52:

Ah canım bizim bulaşık mak. Bozuldu çam. Mak direk ten döndü :) çocuk kilidi varmış benimkide dijital. Düğme akranında kilit işareti vardır mutlaka. Eceyi yerim ben çok tatlı maşallah

Kaka tahlilinde cikar. Tahlil yapildi mi? Ayni cok zor gunler gecirdik

Canim yazmissin zaten gaita mikroskobisi yapildi temiz cikti diye sonra gordum. Bugun daha iyimi kuzun? atesle baslayip ishal ve kusmayla devam etmisti ishali ve kusmasi cok yogundu yuruyemiyordu zar zor bi lokma emip kusuyordu yururken dusuyordu dengesi bozulmustu kuzumun :ssz: bizim yasadigmiz belirtiler sizdede var. Umuyorum bi an evvel toparlar minnosun.

Ah canım bizim bulaşık mak. Bozuldu çam. Mak direk ten döndü :) çocuk kilidi varmış benimkide dijital. Düğme akranında kilit işareti vardır mutlaka. Eceyi yerim ben çok tatlı maşallah

kayınvalıdemın makınesı bozuldu onunkı mutfakta olduğu ıcın gıdıp elıp kurcaıyor.benımkı banyoda..ıkımızdede kılıt yok sadece kaagı açılmasın dye kılıt var

Kizlar herkese merhaba. Uzun zqmandir yazamiyorum size. Telefonum sorunluydu. Oğlum cumartesi aksami havale geçirdi. Bir gün kaldık hastanede. Hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum.

Kizlar herkese merhaba. Uzun zqmandir yazamiyorum size. Telefonum sorunluydu. Oğlum cumartesi aksami havale geçirdi. Bir gün kaldık hastanede. Hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum.

Geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin.

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesinizz? nasılsınız? kuzular nasıl?
bız buralardayız da yazan olmayınca yazmıyorum ıyıyız cok sukru ece hanm son dıslerını çıkarmaya çalışıyor..sız nasılsınız bebısın nasıll?

rabbım korusun kac dereceyd atesı tobee yarrabım.cok gecmıs olsun esra duymasın hemen panık yapar..sen nasılsın canım?oglusun nasıl?:43::43:

bız buralardayız da yazan olmayınca yazmıyorum ıyıyız cok sukru ece hanm son dıslerını çıkarmaya çalışıyor..sız nasılsınız bebısın nasıll?

rabbım korusun kac dereceyd atesı tobee yarrabım.cok gecmıs olsun esra duymasın hemen panık yapar..sen nasılsın canım?oglusun nasıl?:43::43:

Saol canim. İyi olmaya calisiyorum. Oğlum yemekvyemeyi reddediyor. Birde araya hastalıklar girince çok yiprandim. 37.5 ken ateş düşürücü verdim. 39 da geçirdi. Esimin kucagindaydi. Hasta neye gitmeye hazirkaniyorduk. Bayildi çenesi kapandi. 37 de bile geçiren bebekler varmis. Genetik mis. Tetikleyen boğaz enfeksiyonu. Ece nasil? Takip ediyorum gerci sizi yazamiyordum. Telefonunu degistirdim sorun çözüldü.

Saol canim. İyi olmaya calisiyorum. Oğlum yemekvyemeyi reddediyor. Birde araya hastalıklar girince çok yiprandim. 37.5 ken ateş düşürücü verdim. 39 da geçirdi. Esimin kucagindaydi. Hasta neye gitmeye hazirkaniyorduk. Bayildi çenesi kapandi. 37 de bile geçiren bebekler varmis. Genetik mis. Tetikleyen boğaz enfeksiyonu. Ece nasil? Takip ediyorum gerci sizi yazamiyordum. Telefonunu degistirdim sorun çözüldü.

cok gecmıs olsun ecede ağzına oyuncak attığında bayılmıştı .kaynımla esım ayakkabısız fırladılar hastaneye arkasından ben atladım gıttım arkasından kardesımle annem başka arabyla..Allahtan araba var cok sukur.ona rağmen yuregımız ağzımızda.gecmıs olsun.kalıcı bısey yok demı(allah korusun)
ece ıyı son dıslrımızı çıkarıyoruz sıkıntımız var ama ıyı yınede

cok gecmıs olsun ecede ağzına oyuncak attığında bayılmıştı .kaynımla esım ayakkabısız fırladılar hastaneye arkasından ben atladım gıttım arkasından kardesımle annemrahatklrabyla..Allahtan araba var cok sukur.ona rağmen yuregımız ağzımızda.gecmıs olsun.kalıcı bısey yok demı(allah korusun)
ece ıyı son dıslrımızı çıkarıyoruz sıkıntımız var ama ıyı yınede

Aynen bizdedevoyle oldu Esim firladibgitti. Omrumuzden onbyil gitti sandık. Ateşli havale beyinde hasar birakmiyormus çok şükür. 30 saniye baygin kaldi kisaymis şükür ki. Maşallah bitsede diş rahatlasalar

Canım çok geçmiş olsun , umarım en yakın zamanda atlatırsınız.. kuzular hiç hasta olmasa keşke :(( hiç dayanamıyorum ya onların hasta olmasına...

bizde iyiyizz çok şükür , alttaki azılarla uğraşıyoruz şimdi.. bizimki yavaştan alıyor sanırım :)) kızım iyiyden iyi derdini anlatıyor teyzoşlar.. bıdır bıdır sıpanın bilmediği yok , kendi yemeğini yiyebiliyor uzun zamandır. ben çorbasını yedirirken , o yoğurt yada pilavını götürüyor :56::56: :9::9: çok hareketli olduğumuz için fazla kilomuz kalmadı, şuan 12 kg yuz sürekli boya atıyoruz. Çok şükür Allah a sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil.. oğluşumda iyi sanırım , bir sıkıntı yaratmadı hiç bana , aynı kızımda da böleydim.. :nazar::nazar: inşallah böle devam eder.hafiften göbüşüm çıkmaya başladıı :37::37:

Canim cok gecmis olsun kiyamam ya nasil yiprandiniz kimbilir neyseki iyimis biseycigi yokmus kuzunun ben cok korkuyorum havaleden. Allah yasatmasin kimselere. Ailede var mi geciren kucukken? :ssz:

Canım çok geçmiş olsun , umarım en yakın zamanda atlatırsınız.. kuzular hiç hasta olmasa keşke :(yhiç dayanamıyorum ya onların hasta olmasına...

bizde iyiyizz çok şükür , alttaki azılarla uğraşıyoruz şimdi.. bizimki yavaştan alıyor sanırım :)) kızım iyiyden iyi derdini anlatıyor teyzoşlar.. bıdır bıdır sıpanın bilmediği yok , kendi yemeğini yiyebiliyor uzun zamandır. ben çorbasını yedirirken , o yoğurt yada pilavını götürüyor :56::56: :9::9: çok hareketli olduğumuz için fazla kilomuz kalmadı, şuan 12 kg yuz sürekli boya atıyoruz. Çok şükür Allah a sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil.. oğluşumda iyi sanırım , bir sıkıntı yaratmadı hiç bana , aynı kızımda da böleydim.. :nazar::nazar: inşallah böle devam eder.hafiften göbüşüm çıkmaya başladıı :37::37:

Saol canim benim. Valla onlar hasta olmasin çok zor. Gecen ayda bronşit geçirdi. Allahim son olur inşallah bu hasyaliklar. Kizina maşallah . yemek konusunda biz çok sikintiluyiz. Haftalardir bisey yefiremiyorum. Hep boyleydik hep istahsiz.

Canim cok gecmis olsun kiyamam ya nasil yiprandiniz kimbilir neyseki iyimis biseycigi yokmus kuzunun ben cok korkuyorum havaleden. Allah yasatmasin kimselere. Ailede var mi geciren kucukken? :ssz:

Saol esracim. Hem de ne yipranma aklimiz cikti. Yeni yeni toparliyorum. Var canim ailemde havale geçiren. Önemli olan hastaneye ennkisa zamanda gitmek. Allah korusun solunumu durabilir. Çok sukurki biz hastaneye gitmek için hazirlaniyorduk hastanede yakindi. Zaman kaybetmedik. Allahim meleklerimizi korusun.

Back
X