Merhaba kizlar..
Beni hatirliyomusunuz hala

bayadir yazamıyorum malum... ust uste bazi stresler geldi gecti..
Okudum arada ama ses vercek durumum inanin olmadi..simdi iyiyim cok şükür..
En önemlisi hala dogurmadim beklemedeyim:)hasta kuzulara cok cok gecmis olsun diyeyim oncelikle..
Kubracim tebrik ederim canim minik prensin geliomuss♥♥♥nefesimi tutarak okudum o iletini..
Hepinizi cok özledim hanimlarr.. topigin hizli gonzalesi olarak artik sona geldim ben biliyosunuz
Kizimla ilgili hersey yolunda cok şükür. .Eylusum gibi ufacik tefecik olmasi disinda tabi..
Artik hftada bir gdiorum kontrole..ctesi gttm en son doktorum istesem su an baslatabilirm dogumu sen de
Bebek te hazirsiniz ama müdahale etmicem dedi normal doğum istedgmiz icin olagan sureci beklicez mayisa
Kadar..artik tamamen Allahin tayin ettgi dogumsaatini beklemedeyiz belki yarin belki yarindan yakin:/
Eylus um de iyi cok şükür bir büyüdü ki sormayinn ablalik cok yakiscak kizima..cok garip bi sekilde yasindan
Buyuk hallerdeyiz diyebilirm beni hic yormuyo yemek konusu disinda tabi...bayadr ne tartiyorum ne olcuyorum
Boyunu o konuya hic girmeyeyim bu yuzden..ben agirlastikca onun bakimi zorlascak derken tam tersi oldu
Baslarda daha cok yoruluyodum Allah yardim eder dedikleri tam olarak bu olmali benim icin..
Artik odasinda kendi yataginda ayakta sallanmadan uyuyor cok şükür. .
Yatak icin bya kafa patlatmistim biliyosunuz tekzendeki ahsap olani aldik memnunum smdilik dyebilirm
Odasini fln duzenledim sevecegi tarzda hello kittyli nevresimler fln taktim gitti geldi zipladi onun üzerinde gorseniz
Tahmin ettgm kdar zor olmadi yeni yerine alismasi Allahtan..
Memleketten dayimiz geldi gtti bu surec icinde kisa bi ziyeret bize baya kan yapti..
Annem de gelmek icin agirdan aliyo ki sonradan uzun kalabilsin zaten hrsey hazir artik geriye bi dogurmasi
Kaldi:) grip olmustuk ya onu atlatmamz bya zaman aldi en son careyi soguk buhar makinasi almakla bulduk
Eylül un oksurugu onun sayesinde kesildi..
Bu arada isim konusunda sok gelisme oldu esim vazgecti kendiliginden annesinin adini vermekten..
Ve benim icime ukte olan nil ismini koymak istedgni soledi kulaklarima inanamadim

Iki isim istedgmz icin bitane de ben secicem ama ozunde ikisini de ben secmis oluyorum

Yasadgim en guzel ayrinti bu oldu sizinle yazisamazken..
Benim gonlum Eylin deb yana ama ufak da olsa gelgitlerm var hala sonucta bi ismi nil yaa
Sevincten konsantre olup secemiyorum bnde

Cok uzattm simdilik ara veriyorum. . Gelicem yine soz
Hepinizi öpüyorum ALlaha emanet olun