• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar bise soraym bu arada girmisken size..bizim artik bez masrafimiz ikiye katlandi malumm
Eylül dogdu dogali prima aktif bebek kullanio yazin ALlah nasip ederse onu da biraktircagm ins tuv egitimi
Ile ama dha baya zamanimiz var burasi soguk memleket oldugundan..size soracagm prima yerine kullanabilcegim
Daha ekonomik ama cok da dandik olmayan bi bez markasi o nerenin var mi..
Cesit cok piyasada uygunluk ve kullanislilik bakimndan bilmiyorum ya ezberden almak istemedim
Bnm tek takintim bezin cok kalin olmamasi ve hemen agirlasmamasi.. varsa onerilernzi bekliorumm
canım ben ılk dogudugunda molfıx kullandım ondan başka prematüre bezı yoktu o zaman sonrasında yasına kadar huggıes kullandım memnundum.sonra prımaya gectım.prıma gerçekten pahalı ındırım kovalar oldum.huggıes heryerde 19 lıra...
Merhaba kizlar..
Beni hatirliyomusunuz hala:30: bayadir yazamıyorum malum... ust uste bazi stresler geldi gecti..
Okudum arada ama ses vercek durumum inanin olmadi..simdi iyiyim cok şükür..
En önemlisi hala dogurmadim beklemedeyim:)hasta kuzulara cok cok gecmis olsun diyeyim oncelikle..
Kubracim tebrik ederim canim minik prensin geliomuss♥♥♥nefesimi tutarak okudum o iletini..
Hepinizi cok özledim hanimlarr.. topigin hizli gonzalesi olarak artik sona geldim ben biliyosunuz
Kizimla ilgili hersey yolunda cok şükür. .Eylusum gibi ufacik tefecik olmasi disinda tabi..
Artik hftada bir gdiorum kontrole..ctesi gttm en son doktorum istesem su an baslatabilirm dogumu sen de
Bebek te hazirsiniz ama müdahale etmicem dedi normal doğum istedgmiz icin olagan sureci beklicez mayisa
Kadar..artik tamamen Allahin tayin ettgi dogumsaatini beklemedeyiz belki yarin belki yarindan yakin:/
Eylus um de iyi cok şükür bir büyüdü ki sormayinn ablalik cok yakiscak kizima..cok garip bi sekilde yasindan
Buyuk hallerdeyiz diyebilirm beni hic yormuyo yemek konusu disinda tabi...bayadr ne tartiyorum ne olcuyorum
Boyunu o konuya hic girmeyeyim bu yuzden..ben agirlastikca onun bakimi zorlascak derken tam tersi oldu
Baslarda daha cok yoruluyodum Allah yardim eder dedikleri tam olarak bu olmali benim icin..
Artik odasinda kendi yataginda ayakta sallanmadan uyuyor cok şükür. .
Yatak icin bya kafa patlatmistim biliyosunuz tekzendeki ahsap olani aldik memnunum smdilik dyebilirm
Odasini fln duzenledim sevecegi tarzda hello kittyli nevresimler fln taktim gitti geldi zipladi onun üzerinde gorseniz
Tahmin ettgm kdar zor olmadi yeni yerine alismasi Allahtan..
Memleketten dayimiz geldi gtti bu surec icinde kisa bi ziyeret bize baya kan yapti..
Annem de gelmek icin agirdan aliyo ki sonradan uzun kalabilsin zaten hrsey hazir artik geriye bi dogurmasi
Kaldi:) grip olmustuk ya onu atlatmamz bya zaman aldi en son careyi soguk buhar makinasi almakla bulduk
Eylül un oksurugu onun sayesinde kesildi..
Bu arada isim konusunda sok gelisme oldu esim vazgecti kendiliginden annesinin adini vermekten..
Ve benim icime ukte olan nil ismini koymak istedgni soledi kulaklarima inanamadim:8:
Iki isim istedgmz icin bitane de ben secicem ama ozunde ikisini de ben secmis oluyorum:9:
Yasadgim en guzel ayrinti bu oldu sizinle yazisamazken..
Benim gonlum Eylin deb yana ama ufak da olsa gelgitlerm var hala sonucta bi ismi nil yaa
Sevincten konsantre olup secemiyorum bnde:9:
Cok uzattm simdilik ara veriyorum. . Gelicem yine soz
Hepinizi öpüyorum ALlaha emanet olun

eylus abla oluyor olgunlaşmış kızım.benım kızda aksıne daha yaramaz sımarık ve laf dınlemeyen bır kız oldu.bazen dıyorum ıyıkı ıkıncı olmamış.cınnet gecırıcem yakında prızler kablolar ayakkabılar ne bulursa balkondan asagya mandal atıyor..
ama cok buyudu kocaman kız oldu.gorsenız ınanmazsınız..komsular bıle ne yatın bu kıza da böyle buyudu dıyor:nazar::nazar::nazar:masallah..ısım konusundada ıstedıgının olmasına sevındım.:16:dogurunca muhakkak haber ver he bızı unutmaa:54:

canim 18ay asilari elif su da 3gun inatci olmayan ates dusuruculerle dusebilen 37,8 derece ates yapti. gunlr hatta haftalar evvel arastirmaya baslamistim olasi yan etkileri ve denk geldigom bi makalede 18.ay asilarinda bogmaca asisinin havaleyi tetikleyebilcegni okumustum havale oykusu olan ailenin asiyi yapan saglik personeline durumu bildirmesi gerektiginide.. benim esim bebekken havale gecirdiginden dolayi bu konuda cok pimpirikliyim. seninde aklinda olsun saglik ocagina bildir oglusun havale gecirdigini.

Allah razi olsun esracim. Asi olmadan doktora bi danisalim o zaman. Uyarman cok iyi oldu. Zaten ikinci nöbet geçirme durumumuz geçirmeyen bebeklere gore %30 artti.valla odumuz kopuyor artik ateslenicek diye. Allah korusun meleklerimizi.

cok caresiz hissediyorum memeden kesme konusunda kendimi bi kac girisimim oldu ama basarisiz. oglusunun dislerine masallah canim bizde ust kopek dislerimizi patlattik altlarda yolda totalde 14dise sahibiz kopek disleri ciksin bu kez kesin kesicem memeden 2.azilar gelmeden biraktirmam lazim onlarin cikisina denk getirmemem lazim yoksa yalan olur memeden kesme durumlarim. ben 2yasina kadar tamamlarlar diyw dusunuyorum dislerini senin oglusta tamamlar .

Aynen bende çaresiz durumdayim. Köpekler çok zor azilar bi tik daha kolay. İnşallah tamamlarlar iki yasinabakadar.

Allah razi olsun esracim. Asi olmadan doktora bi danisalim o zaman. Uyarman cok iyi oldu. Zaten ikinci nöbet geçirme durumumuz geçirmeyen bebeklere gore %30 artti.valla odumuz kopuyor artik ateslenicek diye. Allah korusun meleklerimizi.

ah canim ya cok iyi anliyorum korkularini bendeki tedirginligin sebebide malum esimin bebekligi o ara kv.ustunu acmis titriyor diyede kayinbabam uzerini orttukce ortmus boylece havale gecirmib esim. 1kereye mahsus bunu duyduktan sonra cok arastirmalarim oldu havaleyle ilgili ve cok buyuk korkularim var maalesef. kalici etki olmuyormus atesli havalelerde evet ancak o ani yasamak allh esirgesin cumlemizinkini. kolay gecer insallah minnosun icinde.

Kizlar bise soraym bu arada girmisken size..bizim artik bez masrafimiz ikiye katlandi malumm
Eylül dogdu dogali prima aktif bebek kullanio yazin ALlah nasip ederse onu da biraktircagm ins tuv egitimi
Ile ama dha baya zamanimiz var burasi soguk memleket oldugundan..size soracagm prima yerine kullanabilcegim
Daha ekonomik ama cok da dandik olmayan bi bez markasi o nerenin var mi..
Cesit cok piyasada uygunluk ve kullanislilik bakimndan bilmiyorum ya ezberden almak istemedim
Bnm tek takintim bezin cok kalin olmamasi ve hemen agirlasmamasi.. varsa onerilernzi bekliorumm

canım bim in bezi güzel tavsiye ederim...

endıselenme canım bı yaptıralı 1,5 ay fln oldu asıyı.atesı oldu ama sureklı kontrol altında tutarsan bıseycık olmaz allahın ızınıyle bız 39 ları gorduk ama ateş dusurucuyu vermedıgım anda olan bır atestı bu.bırazda atesı cıkıcak kı bağışıklık kazansınlar.:54:opüyorum sızı

endıselenme canım bı yaptıralı 1,5 ay fln oldu asıyı.atesı oldu ama sureklı kontrol altında tutarsan bıseycık olmaz allahın ızınıyle bız 39 ları gorduk ama ateş dusurucuyu vermedıgım anda olan bır atestı bu.bırazda atesı cıkıcak kı bağışıklık kazansınlar.:54:opüyorum sızı

Valla panik oldum tugcecim ne yalan soyliyim. Ateşinin yuksek olmasi gerekmiyormus havale gecirmsi için 37 ile bile gecirebilirmis. zatn havale gecirdiginde atesi cok yuksek degildi. Allahim meleklerimizi koru yarabbim. Bizde seni optuk ve tqbiki ece yi de.

Valla panik oldum tugcecim ne yalan soyliyim. Ateşinin yuksek olmasi gerekmiyormus havale gecirmsi için 37 ile bile gecirebilirmis. zatn havale gecirdiginde atesi cok yuksek degildi. Allahim meleklerimizi koru yarabbim. Bizde seni optuk ve tqbiki ece yi de.
valla hersey oluruna varıyor.eceye bız nasıl panık oluyordukherseyıne baktım kı oyle olmuyor aıcık oluruna bıraktım bu sene bıraz daha sakınım.tesadufmudur bılmem ama ece bu sene doğru duzgun hasta bıle olmadı kı kedı kopekle oynadı sokakta yrer yattı..sanırım cok ustune düşüyoruz.oyle sakınan göze cop batıyor ben sana tab atesı varken bırak demiyorum ama genel olarak nazlı sıpacıklar:16::16:

slm kızlar geçen yazmıştım çocuğumda tetik parmak sendromu var diye dün doktora gittik 28 nisana gün verdi ameliyat için, tek endişem genel anestezi hayırlısıyla bir an önce atlatırız inşallah. Eşim bu arada sünnetinide yaptıralım diyor ama ben kararsızım. aranızda oğluşunu sünnet ettiren var mı?

slm kızlar geçen yazmıştım çocuğumda tetik parmak sendromu var diye dün doktora gittik 28 nisana gün verdi ameliyat için, tek endişem genel anestezi hayırlısıyla bir an önce atlatırız inşallah. Eşim bu arada sünnetinide yaptıralım diyor ama ben kararsızım. aranızda oğluşunu sünnet ettiren var mı?

Canim dualarim seninle. Atlatirsiniz inşallah sorunsuz bi şekilde. Oğlum sünnet olmadi henüz. Ama eşinin düşüncesi mantikli geldi. Benimde tek endisem zaten parmakta acisi olacak birde sünnet olursa çok yipranirmi kuzu?

valla hersey oluruna varıyor.eceye bız nasıl panık oluyordukherseyıne baktım kı oyle olmuyor aıcık oluruna bıraktım bu sene bıraz daha sakınım.tesadufmudur bılmem ama ece bu sene doğru duzgun hasta bıle olmadı kı kedı kopekle oynadı sokakta yrer yattı..sanırım cok ustune düşüyoruz.oyle sakınan göze cop batıyor ben sana tab atesı varken bırak demiyorum ama genel olarak nazlı sıpacıklar:16::16:

Haklisin canim. Aslında çok pimpirikli değilim ama havale geçirmesi oğlumu o halde görmek çok zordu. Sanirim bu yüzden ateş cikarmi diye sikinti yaptim. Yoksa çok hasta oldu hic paniklemedim. Birde mart ayinda brosit geçirdi. İki ay üst üste ciddi sikintilar yasayinca benimde dengem sasti :(

$0b20c47b-18cb-4fa7-ba1d-003ce4e8c46a_jpeg.webp
Ogluma maşallah diyelim teyzeleri. Buyumusmu ?

Haklisin canim. Aslında çok pimpirikli değilim ama havale geçirmesi oğlumu o halde görmek çok zordu. Sanirim bu yüzden ateş cikarmi diye sikinti yaptim. Yoksa çok hasta oldu hic paniklemedim. Birde mart ayinda brosit geçirdi. İki ay üst üste ciddi sikintilar yasayinca benimde dengem sasti :(
doguru soyluyorsu bzımde bronsıolıt ve rotavırusten sonra dengemı sastıydı.neyse canım bunla gecmıs olsun allah bırdaha yasatmasınn

Eki Görüntüle 1071206
Ogluma maşallah diyelim teyzeleri. Buyumusmu ?

:nazar::nazar::nazar:masallah koca delıkanlı olmuş sıpacık..ısırırım onu ben ama:16::16:

canım nerelerdesin sen ya.. ben artık bugünde görmeseydim seni doğurdun diye düşünmeye başlayacaktım :)) herşeyin yolunda olmasına sevindim.. Eylül ablaya dünya güzelii Nil geliyorr çok az kaldı hemde , çok şanslılar gerçekten... Allah kolay doğum nasip etsin canım umarım çok kolayca atlatır, sağlıkla kucağına alırsın kuzuyu.. :16::16:
Merhaba canim..girmedim bi süre elimde olmadan yoksa dogururmuyum hic ben sizden habersizz;)
Sağol kubracim darisi sana olsun bnmki gbi rahat bi hamilelik surecinin tam benim gbi subatta hamile kaldin sendecok ideal bi donem gez dolas nehirle bol bol vakit gecir bu yaz kisagirerken de oglusunu büyüursunuz beraber ana kiz;) bak goruceksin o yasinda bile nasil
Yardmci olucak cimcime kizin..ben eylül de simdiden o havayi sezmeye basladim..cok cabuk geciyo tadını cikar canim öptüm ucunuzude;))

Merhaba gulcum. Unuturumuyuz seni hic. Anladigim kadarıyla zor bi donem gecirmissin. Atlatmis olmana sevindim. Demek eylül annesini uzmuyor maşallah ve Aferin ona. Kendi kendine uyumasi mucize gibi. Bende o mucizeyi bekliyorum hatta hayalim diyebilirim :))) bez den bahsetmissin. Ben kullanmadim ama forumlarda bim'in bezinin hem ucuz hem iyi oldugunu okudum. Bu arada bezden cikarmak icin bu yaz erken degilmi sence. Gerci cocuktan cocuga degisirmis ama iki yasinda olmayacak henuz. Ben seneye yazi dusuunuyorum. Erkekler daha gec hazir olurlarmis bu ise. Bakalim neler olacak ondan once memeden kesme isimiz var tabi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Merhaba tulincim..geldi gecti nyseki toparlandim bnde ewt;)
Uyku konusu esas bnmki gbi bna yapisik bi bebisi olan bi anne icin mucizeydi simdi ben bile inanamıyorum yazarken
Kendimden mi bahsediyorum dye..ama darda kalinca inan allah yardm ediyo baska bi aciklamasi olamaz yoksa bnce..
Emin i m vakti gelince sende basaricaksinhic gozunde buyutme..hastaliklar atlatmissin cok cok gecms olsun canim
Bi daha olmasn inşallah
Memeden kesme surecinde kolayliklar diliyorum canim oglusunun resimlerine bayildimm erkek dogurasim geldi bi an;)
Öpüyorum cok canim görüşmek uzre..

hosgeldin canim arkadasim net paketin bitti diye aklimda kalmissin. eylusume masallah mucizesini gerceklestirmis cimcime abla olmaya baslamis bile :nazar: bu ay icinde gelir minnos nil anasi gibi hizlidir benim tatli yegenim :1: nasisa gelisimi tamamlamis kuzu :nazar: canim allah kucagina almak nasip etsin iyi haberlerini bekliyoruz .

Hosbuldum caniimmm...net paketi de hic dayanmiyo sormaa..
Eylül simdiden hazir rolune canim umarim dogunca da hayalkirikligina ugratmaz beni..
Minnos bncede bu ay icinde yirm i sinden sonra gelir dye bekliyorum bnde bakalim kismet sag salim dogsun da..
Iyi haberlerle gelicem ins cnm optum pamuk kuzunla seni..

canım ben ılk dogudugunda molfıx kullandım ondan başka prematüre bezı yoktu o zaman sonrasında yasına kadar huggıes kullandım memnundum.sonra prımaya gectım.prıma gerçekten pahalı ındırım kovalar oldum.huggıes heryerde 19 lıra...

eylus abla oluyor olgunlaşmış kızım.benım kızda aksıne daha yaramaz sımarık ve laf dınlemeyen bır kız oldu.bazen dıyorum ıyıkı ıkıncı olmamış.cınnet gecırıcem yakında prızler kablolar ayakkabılar ne bulursa balkondan asagya mandal atıyor..
ama cok buyudu kocaman kız oldu.gorsenız ınanmazsınız..komsular bıle ne yatın bu kıza da böyle buyudu dıyor:nazar::nazar::nazar:masallah..ısım konusundada ıstedıgının olmasına sevındım.:16:dogurunca muhakkak haber ver he bızı unutmaa:54:

Dogru soluyosunn canim prima da bnde market avliyorum resmen indirime girsin dye..
Aklimda ilk molfix var bitince elimdekiler denicem bakalim..
Ayy kiyamam yerim ben o bucur yaramazi buyudu de bde yaramazlik mi yapiyo..
Eylül unde var oyle halleri canim bn careyi havayi guzel buldukca parka goturmekle buluyorum evde
Zapt edemiyorum cunku enerjim yetmiyo pesinde kosmaya..
Gecen yil bu zamanla nasillardi simdi neler yapio sipalar zaman nasil geciyoo..
Isim konusunda Allah sesimi dydu sanirm canim son dakka gonlume gore yoluna giriverdi baksana..
Dogurana kdar buralardaym dogurunca da hber verirm tabiki..öpüyorum cok cnm

Back
X