iste bu yuzden saglik.ocagindan nefret ediyorum.hele bizimkio sededeki ortu yillardir ayni uzerne.baska.biseu ort bari herkes orda oturuyor yatiyor sonra bizim.cocuklarda orda.bizim hastane devlet asilarini.ucretsiz yapiyo.oraya goturuyrum cunku ne zaman saglik ocagina gitsek hasta oluyoruz.gecmis olsun canim eceninde ayda iki defa.antibiyotik kullandigi.cok oldu.simdide.yone hasta aksam.bizde gittik.erkende yakaladigimiz.icin birde be. kendim ilac vermeue bqslamistim zaten.2 gune gecer dedi antibiyotik fln vermedi.insallah sizinde hemencik gecer opuyorum oglusunu[/
Tesekkur ederim canim. Sizede geçmiş olsun. BBizim beş gün oldu hala ateş var. Yaz gelsin artik hastalilar azalsin.
maalesef bugun 39.7 ateşle hastanedeydik boğaz enfeksıyonu dedı doktor.nerden geliyor zıkkım anlamış degılım valla.resmen bayın gıbı gıttık hastaneye Allahtan yolda fıtılınde etkısıyle dusmustu atesı sımdı genel durumu ıyı 4 saate bır ateş dusurucu verıyorum.antıbıyotıgede başladık..
kızlar bende ne zamandır giremiyorum bugün açtım artık

size bi kaç sorum var gerçi bikaç sayfa okudum biraz bilgim oldu ama yinede sorayım 2. çocuk düşünen varmı memeden kestinizmi birde ayrı oda yaptınızmı kafam bunlarla :18::18:meşgul siz neler yaptınız
ece dogdugu günden berı ayrı yatıyor kuzucum.hatta bızle yatmaktan nefret edıyor tekmeliyor bızı aynı odadaysada uyuuyor.benım kızım prematureydı sütümde olmadı 2 ay zor bela emdı..ıkıncı çocuk düşünüyoruz ama olmuyor yıne..olsa 2,3,4 e kadar yolu var.kısmet artık
Merhaba kizlar....minnosumu kucakladim ben...........
23nisan gecesi yani 24unde sbaha karsi 4.30civari normal
Dogumla kavustum melegime....cok cok acayip duygulardaym
Inanamıyorum hala gidip gelip odada duran minisime bakıyorum bu
Benim mi dye...eylul e kiyasla dogumum dha zor gecti ama sabirla
Var gucumle direndim diyebilirm sirf kizim icin..ayrintilari dha sonra
Yazarim..her ikimzde cok iyiyz annem doguma yetsti eylul cok
Olumlu tepkiler veriyo hic uzmevdi bizi gorur gormevz kardesine
Elindeki simidi verdi...bebis dye dolaniyo basinda..
Minik melegimde emiyo cok sukur...simdilik bu kdarlik ol sun
Öpüyorum hepinizu ilk frsatta resim aticam
Adimiz NiL EYLiN oldu bu arada teyzoslarr...
allah analı babalı buyutsun cok mutlu oldum ınan bana..eylusumuz abla oldu maşallah sıze..allah nazarlardan korusun

sanada cok cok gecmıs olsun opuyorum canım benımmm