• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

egçmiş olsun canım allah acil şifa versin. Benim oğluşumda 3 hafta önce parmağı için doktora götürdüğümde salgın bulaşmıştı, yüksek ateşe ishal ve kusma eklenmişti bir hafta boyunca o sürmüştü. doktor tek ateş düşürücü verme dedi calpol ve pedifeni dönüşümlü verdim. Sütten kesme konusunda bütün doktorlar hemfikir 2 yaşta.

Evet canun banqda peditus ve calpolu dönüşümlü ver dedi. Hala atesimiz var. Ya benim kafami karistiran öncekiay profesore goturdum aahmeti. Obada danistim bu meme konusunu. Kes dedi memeden belki daha iyi yer. Ama kendini doktoru karsi cikti. Benimde kafam karisti.

iste bu yuzden saglik.ocagindan nefret ediyorum.hele bizimkio sededeki ortu yillardir ayni uzerne.baska.biseu ort bari herkes orda oturuyor yatiyor sonra bizim.cocuklarda orda.bizim hastane devlet asilarini.ucretsiz yapiyo.oraya goturuyrum cunku ne zaman saglik ocagina gitsek hasta oluyoruz.gecmis olsun canim eceninde ayda iki defa.antibiyotik kullandigi.cok oldu.simdide.yone hasta aksam.bizde gittik.erkende yakaladigimiz.icin birde be. kendim ilac vermeue bqslamistim zaten.2 gune gecer dedi antibiyotik fln vermedi.insallah sizinde hemencik gecer opuyorum oglusunu[/

Tesekkur ederim canim. Sizede geçmiş olsun. BBizim beş gün oldu hala ateş var. Yaz gelsin artik hastalilar azalsin.

bizde aralik sonu ocak basi hastalanip 2ay ardi arkasi kesilmek bilmeyen hcesitli hastaliklaarla ugrastik hepside atesli hastalikti ev eczaneye dondu yedigi serumlar cesitli tahliller antibyotik suruplarda yetmedi antibyotik ignelerde zor gunler asadik o ara saniyodum hep ve tek beenim cocugum hasta annelik iste neyseki gecti cok sukur ama nasil gecti bizden neler neler aldi goturdu cok iyi anlarsin beni.. aslinda asidan evvel rutin bi kontrol yapilmali ben yaptiririm d uygun gorurse asi icin saglik ocagina giderim ki bizim hastanede devlet asilarini ucretsiz yapiyor ama ben s.ocagini tercih ediyorum asilar daha taze geliyor bana. canim oglusun icin tahlil istedimi dr antibyotik vermeden evvel bogaz kulturu yaptirin kisa bi islem bize dr.muz antibyotik vercekken bogaz suruntusu temiz cikti antibyotiksiz gecirdik en son allah sifa versin ahmet pasaya kilosuda cok iyi masallah emzir bence ben kesmeliyim cunku kizim 19aylik ve 9,5kg.

Çok iyi anliyorum seni küçücük canlariyla o kadar ilaç aliyolar çok üzülüyorum. Sqglik ocaginda kontrol ediyorlar asi olmadan. Ama bu kez çok çok agladi doktoru görür görmez ve doktor kontrol etmek yerine bana sorular sordu oksuruyomu tiksiriyomu vs. Boğaz kültürünü istedim Dr dan fakat beta değil dedi viral enf. Dedi gerek yok yani kültüre. Biliyorsun viralde antibiyotik vermiyorlar. Ama ahnetin atesi yuksek ve uzun sürdüğü için verebilirz dedi havale gecirmeseydi vermezdim dedi. Dördüncü gundebgecmezse ateş baslicaz dedi antibiyotiğe. Maalesef basladik. Ahmet memeye asidi düşkün. Beş bazen iki dakikada bir emiyor. Aslında beni yoranda bu çok silicibi hal aldi. Birde yemek yemiyo. Yani yemek yyemdigi halde bu kiloda olması mucize sanirim hala durum kaliteli ve yariyo. Hani bazi anneler cocujlari az yerde yemek yemiyo der ya bizim ole diil. Gerçekten yemiyo. Bakalim ne zamana kadar boyle gidecek. Bencwde senin sütten kesmn mantikli. Zaten beş ay sonra yasina girecek. Emecegi en fazla beş ay. belki daha iyibyer. Birde Dr vitamin desteğiverdi. İnternetten yorumlara baktim. Vitamini kullananlar cçokmemnun artikhastalhastalanmiyor çocuğumdDİE yorumlar var.

ins.toparlar oglusun canim ya valla iyi haberlerini bekliyorum yurekten.. evet bazi bebekler yer ama anneye sorsan hic bisey yemiyodur cocugu :1: benimkide gercekten yemiyen bi bebek surekli emsin baska bisey istemez e sutumde yeterli beslemiyor kilosundan belli gogusum sut dolmayali cok oldu dolmuyor cunku dakka gecmiyorki meme isttemesin. dr.bana sordu memeye duskunmu evet fazlasiyla duskun dedim kilosu az o zaman keselim dedi kilosu yeterli olsa kestirmem ama yemiyorsa memeye giveniyosa kesmek mantikli dedi. e simdi senin oglusun kilosu iyi ama yemiyor anne sutu ihtiyaclarini karsiliyor mu yeterince kocaman cocuk oldular bence kesme azaltmayi dene emzirme aralarini acarsan belki yer hos ben elimde tabakla geliyorum kiscem tabagi gorunce meme memis diye tutturuyor bi sevdigi tarhana corbasi. hangi vit.mis bu

Sağol canım inşallah semtine göre değişiyor canım bizim aldığımız yerde 3 1 ler 160 liradan başlıyor biz dubleks aldık mütahit sıkışmış 190 aldık denk geldi canım

merhaba bende yazınızıokurken dikkatimi çekti bizde ev almayı düşünüyoruz da aklım dublexlerde zor oluyormu acaba çocukla gözüm korkuyo ama çokda özeniyorum :1::1:

Oyuncaklarıyla pek ilgilenmiyor ya nadiren oynuyor oğlum Sizin kuzular nasıl

slm bizimde büyük oyuncak sepetimiz vardı içi tıka basa oyuncak bizim kızda hepsini döker sonrada suratına bile bakmaz baya böle zaman geçirdik geçen kitapta okudum çok oyuncak şımarık yaparmış çok oyuncak vermeyin yazıyor bende kaldırdım zaten oynamıyoduda sadece küplerimiz ve 2 bebeğimiz dışarda ama alyada çekmece kurcalama vs takılıyor oyuncak oynamıyor kurcalayıcı bir kızım var :1::1:

kızlar bende ne zamandır giremiyorum bugün açtım artık :16::16: size bi kaç sorum var gerçi bikaç sayfa okudum biraz bilgim oldu ama yinede sorayım 2. çocuk düşünen varmı memeden kestinizmi birde ayrı oda yaptınızmı kafam bunlarla :18::18:meşgul siz neler yaptınız

Merhaba kizlar....minnosumu kucakladim ben...........
23nisan gecesi yani 24unde sbaha karsi 4.30civari normal
Dogumla kavustum melegime....cok cok acayip duygulardaym
Inanamıyorum hala gidip gelip odada duran minisime bakıyorum bu
Benim mi dye...eylul e kiyasla dogumum dha zor gecti ama sabirla
Var gucumle direndim diyebilirm sirf kizim icin..ayrintilari dha sonra
Yazarim..her ikimzde cok iyiyz annem doguma yetsti eylul cok
Olumlu tepkiler veriyo hic uzmevdi bizi gorur gormevz kardesine
Elindeki simidi verdi...bebis dye dolaniyo basinda..
Minik melegimde emiyo cok sukur...simdilik bu kdarlik ol sun
Öpüyorum hepinizu ilk frsatta resim aticam
Adimiz NiL EYLiN oldu bu arada teyzoslarr...

allah analı babalı büyütsün:2:çok duygulandım ekim bebeklerinden sonra ilk bebiş senin :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hosgeldin minnos allahim sana uZun saglikli omur nasip etsin allahim seni nazarlardan korusun oyy bebek kokunla hosgeldin :nazar: canim arkadasim cok duygulandim cok sevindim iyi olmaniza ayy kiyamam ya dogurdun demek cok sukur cok opuyorum sizi minnosunun mis kokusunu iyi bi kokla benim icin allah mutlulugnuzu daim etsin canlarim ya :nazar:

Canim gozunuz aydin. Vallahi ne diyeceğini bilemedim. İyi olmaniza çok sevindim. Saglikla sigatle buyut yavrularini inşallah.

ins.toparlar oglusun canim ya valla iyi haberlerini bekliyorum yurekten.. evet bazi bebekler yer ama anneye sorsan hic bisey yemiyodur cocugu :1: benimkide gercekten yemiyen bi bebek surekli emsin baska bisey istemez e sutumde yeterli beslemiyor kilosundan belli gogusum sut dolmayali cok oldu dolmuyor cunku dakka gecmiyorki meme isttemesin. dr.bana sordu memeye duskunmu evet fazlasiyla duskun dedim kilosu az o zaman keselim dedi kilosu yeterli olsa kestirmem ama yemiyorsa memeye giveniyosa kesmek mantikli dedi. e simdi senin oglusun kilosu iyi ama yemiyor anne sutu ihtiyaclarini karsiliyor mu yeterince kocaman cocuk oldular bence kesme azaltmayi dene emzirme aralarini acarsan belki yer hos ben elimde tabakla geliyorum kiscem tabagi gorunce meme memis diye tutturuyor bi sevdigi tarhana corbasi. hangi vit.mis bu

Canim merhaba. Çok şükür oğlum iyi atesimiz yok.
Memeyi azaltamiyirum yapisiyo yakama agliyor anca bisey şurup tiksindirmem lazimki buda kesmek anlamına gelir.sana yemin ediyorum ki bugün tek bi lokma yemek yemedi. Bu beni çok yipratiyor ve uzuyor. Bu sebeptenmemeden kkesmek istiyorum . dakikada emmek istiyor buda beni daraltiyor. Emzirmeden yemek veriyorum yemiyor sabirla inatla memenin basinda bekliyor. vitamin adi hyper immun44. Yarin baslicaz. İnşallah bizde faydasini görürüz.

Oyyy acaip oldum senin yazdığını görünce... çok şükür ki iyisiniz.. çok şanslısın ki annen yanında ve doğumada yetişmiş.ne mutlu sana kızların yanında... Eylüş ablaya aferin gördün müü, Allah nasıl veriyor sevgisini , Allahım darısı bize inşallah.. Nil Eylin adıyla yaşasın inşallah..canım çoook daha sormak istediğim şey varrr ama biliyorum vakit ve zamanın olmayacakk.. çok dikkat et kendinee kızlara.... :16::16::16:

kızlar bende ne zamandır giremiyorum bugün açtım artık :16::16: size bi kaç sorum var gerçi bikaç sayfa okudum biraz bilgim oldu ama yinede sorayım 2. çocuk düşünen varmı memeden kestinizmi birde ayrı oda yaptınızmı kafam bunlarla :18::18:meşgul siz neler yaptınız

2. çocuk düşünme aşamasını geçip yaptık bile bebişleri canım :1:

memeden kesme olayına ben cevap veremicem 8,5 aylıkken bıraktı zaten doruk malesef

ayrı oda konusunda da çok hızlıydık 45 günlükten beri ayrı odada yatıyor oğluşum, kendi odamıza hiç yatırmadık zaten doğduğunda biz onun odasında yatmıştık bir süre

geldi mi kuzucuk maşallah :nazar: çok şükür sağlıkla gelmiş

heyecan yaptım valla sıra bende senden sonra :1:

2. çocuk düşünme aşamasını geçip yaptık bile bebişleri canım :1:

memeden kesme olayına ben cevap veremicem 8,5 aylıkken bıraktı zaten doruk malesef

ayrı oda konusunda da çok hızlıydık 45 günlükten beri ayrı odada yatıyor oğluşum, kendi odamıza hiç yatırmadık zaten doğduğunda biz onun odasında yatmıştık bir süre

anlaşılan siz bendeki problemleri çözmüşsünüz bile :1::1: bende bebiş düşünüyorum ama kızımı sütten kesmem lazım önce :18::18: biraz tırsıyorum ama Allah yardım etsin inşallah:17::17:

canim cok sevindim oglusunun toparlanmasina cok sukur uzuuunca bi sure hastalanmaz insallah. immun44
4ay kadar kullandik ondan evvel minadex kullaniyorduk piyasada bulamayinca immun44e gecis yaptirdi dr0.muz ama ben ne yazikki nette bebegi hastalanmayan anneler kadar sansli olamadim uZun hastalik surecimizden evvel kullanmaya baslamistik ve malum zor gunler yasadik yinede simdi baska vit.kullaniyoruz simdilik iyi gibi. yeme sorununu cozersiniz insallah cok zor yemeyen cocuk

iste bu yuzden saglik.ocagindan nefret ediyorum.hele bizimkio sededeki ortu yillardir ayni uzerne.baska.biseu ort bari herkes orda oturuyor yatiyor sonra bizim.cocuklarda orda.bizim hastane devlet asilarini.ucretsiz yapiyo.oraya goturuyrum cunku ne zaman saglik ocagina gitsek hasta oluyoruz.gecmis olsun canim eceninde ayda iki defa.antibiyotik kullandigi.cok oldu.simdide.yone hasta aksam.bizde gittik.erkende yakaladigimiz.icin birde be. kendim ilac vermeue bqslamistim zaten.2 gune gecer dedi antibiyotik fln vermedi.insallah sizinde hemencik gecer opuyorum oglusunu[/

Tesekkur ederim canim. Sizede geçmiş olsun. BBizim beş gün oldu hala ateş var. Yaz gelsin artik hastalilar azalsin.
maalesef bugun 39.7 ateşle hastanedeydik boğaz enfeksıyonu dedı doktor.nerden geliyor zıkkım anlamış degılım valla.resmen bayın gıbı gıttık hastaneye Allahtan yolda fıtılınde etkısıyle dusmustu atesı sımdı genel durumu ıyı 4 saate bır ateş dusurucu verıyorum.antıbıyotıgede başladık..
ece dogdugu günden berı ayrı yatıyor kuzucum.hatta bızle yatmaktan nefret edıyor tekmeliyor bızı aynı odadaysada uyuuyor.benım kızım prematureydı sütümde olmadı 2 ay zor bela emdı..ıkıncı çocuk düşünüyoruz ama olmuyor yıne..olsa 2,3,4 e kadar yolu var.kısmet artık:1:
allah analı babalı buyutsun cok mutlu oldum ınan bana..eylusumuz abla oldu maşallah sıze..allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
sanada cok cok gecmıs olsun opuyorum canım benımmm:54:

Rose gozun aydin anali babali olsun bebegin...mis kokulu meleklerinle uzun omurler guzel gunler diliyorum

Selam arkadaslar
mustu gecmis olsun canim benim oglumda bogaz enf.olmustu ates dusurucu filan gecici cozum antibiyotik sart oluyor.sabaha kadar basinda bekleyip gun agarana kadar soguk dusa kac kez soktugumu bilirim.cok gecmis olsun zor.
Simdiki sorun diş manyak olduk ya Dis yeri belli sisti bir ayi gecti ama gelen giden yok.yeme icme uyku berbat .huysuz keyifsiz olmasi da cabasi.delirecegim artik ya

Back
X