• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

İki yasina kadar yolu var emmesinin yalnizca geceler mi emiyor yoksa gun icinde de?zor olucak herhalde birakdirmak alisdigi seyi
Biz de emzik mevzusu var yatarken bulup durtuyo agzina gizlesek agliyo nasil birakdiracaz ben de onu dusunuyorum
Cnm testi yapdim sabah neqatif oldu yani korunuyoruz aslinda ama boyle gecikdiyi icin suphelendim kacak oldumu diye:-)
Allahim istiyor ki orucumu kazasiz tutayimm:-) iyi bana gorede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canim nerde keşke gece olsa sadece sürekli emiyor ve çok emiyor yemek yemiyor. İki yasti benim içinde gerçi ne kaldi surda iki yyaşa. Aylardir kilo almiyor varsa yoksa meme. Geceleri uyusuyorum emzirmekten artik.
Hadi bakalim allah istediğin zaman kismet etsin inşallah.

Selam kızlar nasılsınız
Benim kızım bu aralar öyle agresif ki istediği olmadıgı zamanlarda hiç susmadan tepine tepine 15 dk ağlıyor kucağıma da gelmiyor acayip öfkeli sürekli mızmızlanıyor acaba 2 yaş sendromu mu yoksa kök dişler mi geliyor anlamadım sizinde öyle mi memeden kestim diye mi böyle acaba
Birde gündüzleri genelde uyumuyor uykuyu mu bırakacak yoksa :18::18:

Bu hamilelik bana çok uyku yaptı yatsam hep uyuyacağım sena dan fırsat olmuyor tabii ki

Hislerime tercüman olmuşsun. Oglumda son bir haftadit öyle çok zorlaniyorum. Bende diyorum acaba dismi bakmaya calistim biseyde göremedim . bugünde memeden kesmeye basladim. Hepsi bir arada . çok Yoruldum memeden, sallayarak uyutmaktan, yememesinden ve gece yüz kere uyanmasindan :((

Ben de sevindim yahu eski halimize doneriz insaAllah:-)

Yok canim nerde keşke gece olsa sadece sürekli emiyor ve çok emiyor yemek yemiyor. İki yasti benim içinde gerçi ne kaldi surda iki yyaşa. Aylardir kilo almiyor varsa yoksa meme. Geceleri uyusuyorum emzirmekten artik.
Hadi bakalim allah istediğin zaman kismet etsin inşallah.

Cnm birakmak icin memeye onun sevmediyi birsey falan surmeyi denedinmi diger topikde biryerde gordum etkili yontem diyordular yada nebiliyim mutlaka bir yolu vardir bu isin yoksa yemek de yemiyo diyorsun bu donemler cocuklarin hircin donemleri Rabbim sana sabir versin cnm

Selam kızlar nasılsınız
Benim kızım bu aralar öyle agresif ki istediği olmadıgı zamanlarda hiç susmadan tepine tepine 15 dk ağlıyor kucağıma da gelmiyor acayip öfkeli sürekli mızmızlanıyor acaba 2 yaş sendromu mu yoksa kök dişler mi geliyor anlamadım sizinde öyle mi memeden kestim diye mi böyle acaba

Bu hamilelik bana çok uyku yaptı yatsam hep uyuyacağım sena dan fırsat olmuyor tabii ki

Selam cnm bu aralar tum cocuklar boyle sanirsam Omer aslinda anlayisli cocuk dediklerimizi severek yapiyo olmaz dedikmi duruyo ama bu aralar delilendi hakketen cabasi istedigini yapdirmak ben olmaz dedikce cagriyo bagriyo ama ben biraz sertim o konuda onun istediyi gibi olmayinca kabullenmeyi saatler aliyo bazen annem gecen geldiydi benim boyle yapdigimi gorunce Omere istedigini verdi o gun ondan bu yana her olmaz dedimizde annane diyorr:-):-)

Tel den girdiyim icin goremiyorum semacim kac haftaliksin Rabbim sag-salim kucuna almayi nasip eylesin insaAllah

Selam kızlar nasılsınız

slm canım benim kuzucuğu anlatmışsın sanki. o kadar mız mızki anlatamam. bakıcısını sürekli ısırmaya çalışıyor veya yanaklarını cimcikliyor. istediği olmayınca küsüyor, ağlıyor. ne yapacağımızı şaşırdık. bir haftadır bu şekilde. sanırım 2 yaş sendromu bu dedikleri olsa gerek. korkum bir ay sonra kreşe vereceğiz orda arkadaşlarına da bu şeklide yaparmı acaba.

Cnm birakmak icin memeye onun sevmediyi birsey falan surmeyi denedinmi diger topikde biryerde gordum etkili yontem diyordular yada nebiliyim mutlaka bir yolu vardir bu isin yoksa yemek de yemiyo diyorsun bu donemler cocuklarin hircin donemleri Rabbim sana sabir versin cnm

canım ben meme uçlarına yara bandı yapıştırdım, emmek istediğinde uf olmuş kapatalım dedim, bir iki çok ağladı ama sonra alıştı, istemedi. şu sıralar açıyor uf uf diyor tekrar kapatıyor. gerçi ben bir ay öncesinde gündüzleri vermemiştim memeyi sadece geceleri emzirmiştim, onunda etkisi oldu tabi.

Ne güzel inşallah bizde atlatırıZ.italia öok güzeldir benim içinde gezseydiniz.tam italya hayranıyım valla.havası ortami harıkadır.bizde eceyle tatılı tatıl gibi yasarsak ne mıtlu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bnde çokbgendim hayran kaldim. Herkes iiçin gezdim :)) yaparsiniz inşallah yeterli stres yapma. Ben gitmeden çok strs yaptim hasta olursa diye bisey olursa elin memleketi vs vs neler kurdum. Gözümde buyuttugume degmedi şükür. Darisi size inşallah.

Salca durdum bende UF olmuş dedim istdikce o da geldi bni öptü :( ikinci günümüz bugün. Gece çok zorlandim iki kere verdim. En fazla bir hafta daha veririm gece o da bir iki kez sonra konuda vermicem. Sabah kadar emzik yapiyo beni çünkü. Amin canim sabir sabir hepimize. Çok hircin çok aglak. Son bir haftada oldu ne olduysa.

canım ben meme uçlarına yara bandı yapıştırdım, emmek istediğinde uf olmuş kapatalım dedim, bir iki çok ağladı ama sonra alıştı, istemedi. şu sıralar açıyor uf uf diyor tekrar kapatıyor. gerçi ben bir ay öncesinde gündüzleri vermemiştim memeyi sadece geceleri emzirmiştim, onunda etkisi oldu tabi.

Yara bandi çok mantikliymis. Salca çok bulasiyor kokusunda kotu oluyor acikcasi.inşallah bende hallaederim su meme isini.

Hislerime tercüman olmuşsun. Oglumda son bir haftadit öyle çok zorlaniyorum. Bende diyorum acaba dismi bakmaya calistim biseyde göremedim . bugünde memeden kesmeye basladim. Hepsi bir arada . çok Yoruldum memeden, sallayarak uyutmaktan, yememesinden ve gece yüz kere uyanmasindan :((

of çok zorya ne altını aldırıyor ne üstünü giydittiriyor uyurken direniyor gündüzleri uyumuyor sinirden oturup ağlıyorum bnde hiç bir şekilde memnun olmuyo parka götürsem eve gelmek istemiyor eve gelene kadar bağrıyor :14:

Selam cnm bu aralar tum cocuklar boyle sanirsam Omer aslinda anlayisli cocuk dediklerimizi severek yapiyo olmaz dedikmi duruyo ama bu aralar delilendi hakketen cabasi istedigini yapdirmak ben olmaz dedikce cagriyo bagriyo ama ben biraz sertim o konuda onun istediyi gibi olmayinca kabullenmeyi saatler aliyo bazen annem gecen geldiydi benim boyle yapdigimi gorunce Omere istedigini verdi o gun ondan bu yana her olmaz dedimizde annane diyorr:-):-)

Benim eşim ağkadığı zaman istediğini yapıyor bende bazen yeter ki ağlamasın diye yaptığım oluyo çok ağlıyor çünkü

Tel den girdiyim icin goremiyorum semacim kac haftaliksin Rabbim sag-salim kucuna almayi nasip eylesin insaAllah

3 ayı geçtim canım sağolasın

slm canım benim kuzucuğu anlatmışsın sanki. o kadar mız mızki anlatamam. bakıcısını sürekli ısırmaya çalışıyor veya yanaklarını cimcikliyor. istediği olmayınca küsüyor, ağlıyor. ne yapacağımızı şaşırdık. bir haftadır bu şekilde. sanırım 2 yaş sendromu bu dedikleri olsa gerek. korkum bir ay sonra kreşe vereceğiz orda arkadaşlarına da bu şeklide yaparmı acaba.

2 yaş sndromu saanırım

Ben hiç sabırlı değilim ya bağrıveriyorum bağırınca daha çok inatlaşıyor bazen vurasım bile geliyor çok üzülüyorum bu hallerime :5::5:çok tahammülsüzüm 2 çocukla düşünemiyorum bile:18:

Aynen bnde çokbgendim hayran kaldim. Herkes iiçin gezdim :)) yaparsiniz inşallah yeterli stres yapma. Ben gitmeden çok strs yaptim hasta olursa diye bisey olursa elin memleketi vs vs neler kurdum. Gözümde buyuttugume degmedi şükür. Darisi size inşallah.

Bende almanyada büyüdüm te ye gelirken cok gezerdik.almanyada calıstıgım yer italyadaki şubede calısmamı istedi kabul etmedim hemde süper rakamlara,eşimle sevgiliydik o zaman koca kacıyor diye geri döndüm te ye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

memeden keserken yapabiliyorsanız yavaş yavaş kesin bebeğinizi aniden kesmek iyi değil ben aniden kestim başlarda zorluk çıkarmadı ama şimdi çok zorluyor adem güneş anlatıyor nasıl olacağını ben hamile kaldığım için ani kestim psikolojisi bozuluyor çocukların:ssz:

memeden keserken yapabiliyorsanız yavaş yavaş kesin bebeğinizi aniden kesmek iyi değil ben aniden kestim başlarda zorluk çıkarmadı ama şimdi çok zorluyor adem güneş anlatıyor nasıl olacağını ben hamile kaldığım için ani kestim psikolojisi bozuluyor çocukların:ssz:

Etki çocuktan çocuğa değişiyor aslinda :( kademeli kesin diyor adem güneş. Ben o sebepten geceleri iki uç kere emziriyorum bir iki hafta sonra bire indiricem.birde tiksindirmemek lqzimmis memeden ilerde güven sorunu yasarmis. Bende iki gündür meme cici ama UF oldu yemek ye belki iyileşir diyorum. Sen şuanda neden zorlaniyorsun ?

Etki çocuktan çocuğa değişiyor aslinda :( kademeli kesin diyor adem güneş. Ben o sebepten geceleri iki uç kere emziriyorum bir iki hafta sonra bire indiricem.birde tiksindirmemek lqzimmis memeden ilerde güven sorunu yasarmis. Bende iki gündür meme cici ama UF oldu yemek ye belki iyileşir diyorum. Sen şuanda neden zorlaniyorsun ?

yapabiliyorsan kademeli seç ben çok üzüldüm birden kestiğim için
Sirke sürdüm acı dedim emmedi bir daha şu an çok agresif hırçın biraz memeye bağlıyorum emin de değilim gerçi bu dönemdeki çoğu çocuk öyle ama çok etkileniyormuş çocuklar bu yüzden dedim

yapabiliyorsan kademeli seç ben çok üzüldüm birden kestiğim için
Sirke sürdüm acı dedim emmedi bir daha şu an çok agresif hırçın biraz memeye bağlıyorum emin de değilim gerçi bu dönemdeki çoğu çocuk öyle ama çok etkileniyormuş çocuklar bu yüzden dedim

Evet canim kademeli kesiyorum yani hala emiyor oğlum dört gün oldu geceleri emiyo simdi gündüzü bitirdim artik. Ama üzülme ve de kendini suçlama çünkü iki yas sendromu yasiyorlar hircinlik inat ağlamahepsinde var. Oğlum çok degisti benim son on gunde. Çok zor bi çocuk oldu. Bence memeye bağlama ve de üzülme hamilesin.

Herkese selamlar güzel arkadaşlarım çok sık giremesemde hep aklımdasınız son sayfaları okudum ve gerçekten görüyorum ki biz burada çok şey paylaştık genelde aynı sorunları yaşıyoruz ve hal böyle olunca sizle dertleşmek başka oluyor. Bizde huysuzluk hat safhada çok sinirli istediği birşey olmaSa kendini yere atıyor halbuki eşim ve ben gayet sakin insanlarız inşallah bu durum faka sürmez sabrında sınırı var biliyorsunuz :( geceleri o kadar ık kalkıyorki hep "diş"i bahane etmek bakalım nereye kadar sürecek ?uyanınca tekrar sallayıp koyuyorm çok yorucu oluyor birde tam sahur zamanı kalkıyor Allah yardımcımız olsun. Bütün kuzuları öpüyorum görüşmek üzere. Tuğçecim Ece nasıl hala akıllımı uslu mu prenses. Rose nerelerdesin umarım iyisindir.

seelam kizlar bi suredir takipteyim sizi tadim yok... kutsev oglusunu bezden ayirmissin masallah canim ne iyi cok yormamis seni benim kuzum lazimliktan korkuyo bende askiya aldim bi sure... mustuuu italya miii kiz naaptiniz siz helal olsun ne cesaret ben elifle surdan suraya giderken defalarca dusunuyorum :1: neyseki ayak uydurmus oglusun memeden kesmek ahhh ahh biz tam gaz devam emmeye :ssz: ayy kizlar ruyamda 12aylik hamileydim :1: :1: :1:

Back
X