• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

seelam kizlar bi suredir takipteyim sizi tadim yok... kutsev oglusunu bezden ayirmissin masallah canim ne iyi cok yormamis seni benim kuzum lazimliktan korkuyo bende askiya aldim bi sure... mustuuu italya miii kiz naaptiniz siz helal olsun ne cesaret ben elifle surdan suraya giderken defalarca dusunuyorum :1: neyseki ayak uydurmus oglusun memeden kesmek ahhh ahh biz tam gaz devam emmeye :ssz: ayy kizlar ruyamda 12aylik hamileydim :1: :1: :1:

Canim bende devam edecektim 24 aya kadar ama yemek yeniyordu hic. Emiyordu EE sütte bir saat tok tutuyor haliyle büyüdüler. Sürekli meme istiyordu böylelikle. Şuanda çok şükür daha iyi yiyor.
Tatil için çok düşünmedim ama çok stresle gittim. Tek korkum hasta olmasiydi çok şükür olmadi. Keyfi çok yerindeydi çünkü gezmeyi çok seviyor.
Ruyan hayirlara ciksin insallah. Nicin keyifsizsin onemli bisey yoktur umarim.

$IMG_0027.webp
Gezenti oğlum :))

Canim bende devam edecektim 24 aya kadar ama yemek yeniyordu hic. Emiyordu EE sütte bir saat tok tutuyor haliyle büyüdüler. Sürekli meme istiyordu böylelikle. Şuanda çok şükür daha iyi yiyor.
Tatil için çok düşünmedim ama çok stresle gittim. Tek korkum hasta olmasiydi çok şükür olmadi. Keyfi çok yerindeydi çünkü gezmeyi çok seviyor.
Ruyan hayirlara ciksin insallah. Nicin keyifsizsin onemli bisey yoktur umarim.

darisi bana canim benim minnosumda yemiyo... elosun kasiklarinda boynunda ele gelen minik bezeler falan farkettim tahlilleri temiz cikti cok sukur ama canimi skmaya yetti dr.lar korkulcak bi durum yok olur buyumedigi surece skinti yok diyor buyumeye buyumuyor ama kaybolmuyorda buna karsilik kaybolmayada bilir diyorlar aman ne biliyim iste :ssz: cogu insanda ozellikle cocuklarda olurmus ama farketmez aileler diyor dr. bide beni rahatlatmaya yetse ya keske :(

darisi bana canim benim minnosumda yemiyo... elosun kasiklarinda boynunda ele gelen minik bezeler falan farkettim tahlilleri temiz cikti cok sukur ama canimi skmaya yetti dr.lar korkulcak bi durum yok olur buyumedigi surece skinti yok diyor buyumeye buyumuyor ama kaybolmuyorda buna karsilik kaybolmayada bilir diyorlar aman ne biliyim iste :ssz: cogu insanda ozellikle cocuklarda olurmus ama farketmez aileler diyor dr. bide beni rahatlatmaya yetse ya keske :(

Amin inşallah. Kaç aydir kilo almiyor varsa yoksa meme... Simdilik iyi gidiyor tek korkum buaralar hasta olmasi yada diş cikarmasi :(
Çok çok geçmiş olsun. Sukurki ttemiz cikmis sonuçlar. Bunun aksini düşünüp kendini rahat lata bilirsin.bizim gibi pimpirikli anneleri bisi rahatlamaz doktor bile. Birde çok inceliyoruz çok dinliyoruz biz cocuklatizi. Kayinvalidem hep kizar bana o kadar inceleme su çocuğu diye :) yapi meselesi işte...

Evet canim kademeli kesiyorum yani hala emiyor oğlum dört gün oldu geceleri emiyo simdi gündüzü bitirdim artik. Ama üzülme ve de kendini suçlama çünkü iki yas sendromu yasiyorlar hircinlik inat ağlamahepsinde var. Oğlum çok degisti benim son on gunde. Çok zor bi çocuk oldu. Bence memeye bağlama ve de üzülme hamilesin.

Ne güzel canım kademeli kestiysen gecede kesersin gündüz bitmiş ya bu dönemde oluyor demek ki

Herkese selamlar güzel arkadaşlarım çok sık giremesemde hep aklımdasınız son sayfaları okudum ve gerçekten görüyorum ki biz burada çok şey paylaştık genelde aynı sorunları yaşıyoruz ve hal böyle olunca sizle dertleşmek başka oluyor. Bizde huysuzluk hat safhada çok sinirli istediği birşey olmaSa kendini yere atıyor halbuki eşim ve ben gayet sakin insanlarız inşallah bu durum faka sürmez sabrında sınırı var biliyorsunuz :( geceleri o kadar ık kalkıyorki hep "diş"i bahane etmek bakalım nereye kadar sürecek ?uyanınca tekrar sallayıp koyuyorm çok yorucu oluyor birde tam sahur zamanı kalkıyor Allah yardımcımız olsun. Bütün kuzuları öpüyorum görüşmek üzere. Tuğçecim Ece nasıl hala akıllımı uslu mu prenses. Rose nerelerdesin umarım iyisindir.

hoşgeldin canım büyüyorlar artık ergenlik gibi bir şey bu 2 yaşa girmek herhalde:27:

seelam kizlar bi suredir takipteyim sizi tadim yok... kutsev oglusunu bezden ayirmissin masallah canim ne iyi cok yormamis seni benim kuzum lazimliktan korkuyo bende askiya aldim bi sure... mustuuu italya miii kiz naaptiniz siz helal olsun ne cesaret ben elifle surdan suraya giderken defalarca dusunuyorum :1: neyseki ayak uydurmus oglusun memeden kesmek ahhh ahh biz tam gaz devam emmeye :ssz: ayy kizlar ruyamda 12aylik hamileydim :1: :1: :1:

hayırlısı olsun canım hadi bakalım senden de bekliyoruz haber:1:

oy tam adam olmuş maşallah

korkma canım geçer inş

Herkese selamlar güzel arkadaşlarım çok sık giremesemde hep aklımdasınız son sayfaları okudum ve gerçekten görüyorum ki biz burada çok şey paylaştık genelde aynı sorunları yaşıyoruz ve hal böyle olunca sizle dertleşmek başka oluyor. Bizde huysuzluk hat safhada çok sinirli istediği birşey olmaSa kendini yere atıyor halbuki eşim ve ben gayet sakin insanlarız inşallah bu durum faka sürmez sabrında sınırı var biliyorsunuz :( geceleri o kadar ık kalkıyorki hep "diş"i bahane etmek bakalım nereye kadar sürecek ?uyanınca tekrar sallayıp koyuyorm çok yorucu oluyor birde tam sahur zamanı kalkıyor Allah yardımcımız olsun. Bütün kuzuları öpüyorum görüşmek üzere. Tuğçecim Ece nasıl hala akıllımı uslu mu prenses. Rose nerelerdesin umarım iyisindir.

Aynen canım hala uslu ve sakin bir çocuk.ne söylesem yapıyor birkaç gündğr iftar sofraını beraber hazırlıyoz.bayılıyor onada görev vermeme yer siliyoruz ben büyük o kucuk viledayla:-).kızım çok yardımcı çok sükğr ama dişari cıktık mi eve sokamıyorum avm gezemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy ben hala gülüyordum mesajina burda görünce dahada çok gülmeye başladım:-)ay bacımm konustuk ya bence etkısınde kaldın.hamilelikle ilğili Konusmalarımdan ben yaptım benn:-):-)

Ayyy ben hala gülüyordum mesajina burda görünce dahada çok gülmeye başladım:-)ay bacımm konustuk ya bence etkısınde kaldın.hamilelikle ilğili Konusmalarımdan ben yaptım benn:-):-)

bencede sen yaptin :1: bilinc altima girdin o nasil bi ruyaydi oyle 12aylik hamileydim tovbeee :1:

Esracim hadi hayirlisi boyle ruyalarin cogu gerceklesiyo ama;-)hayirli vakitde versin Rabbim olacagi varsa
Ben nihayet batdan 9gun sonra adet oldum amma rahatladim yaa :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esracim hadi hayirlisi boyle ruyalarin cogu gerceklesiyo ama;-)hayirli vakitde versin Rabbim olacagi varsa
Ben nihayet batdan 9gun sonra adet oldum amma rahatladim yaa :-)

Esra beni bekliyor canım ciddi ciddi yine beraber doğurcaz:-)
Sende rahatlamışsin.düşünmüyosun herhalde canım.

Kardeşim 3 aylik hamıleymiş minnoşumuz ocakta dünyaya gelicekmiş.çok sevindim o kadar mutlu oldum aynı zamanda ne zaman büyümüşğz bu kadar dedim

Evet cnm ya cok rahatladim dusunmuyorum bu aralar yalniz bakiyorum onum icin ara vermek istiyorum
Size de gonlunuze gore versin alalim guzel haberleri sizden yakin vakitde insaAllah
Canim ne guzel kardesin de sag -salim alsin kucagina bebisini cinsiyeti bellimi bebisin?eceye kardes yoldas geliyo desene

Back
X