bende avutayımm kendimi o zaman suyum çok derim sorana
evet ya 1 haftada hem hareketi hemde büyüklüğü farketti maşallah asıl şimdi hamile oluyoruz gibi geliyo
Canım ben bugün 19+0 ımm
son bi haftatda o kadar çok büyüdü ki
inanamıyrmmmm
açıp açıp karnımı seviyrmmm
evet canım dikkat edersek yediklermze kilo olmuyo ben frenlemedimkendimi hiç oğlumun ardından koşturmadan ev işi falan hareketle gidiyo yani mesela oğlum hastaolmuştu 2 kilo vermiştim e bide ilkinde hep dinleniyodum bunda hiiiç yatma yok
narkozdan çıkar çıkmaz sizlere mesaj atarım artık :)
tabi canım fotosunuda isteriz amaaaaaa
benden kaynaklanan sorun nedeniyledoğultan kalçalarım çıkık doğmuşum 1 sene aletin içinde kalmışım daha bebecikken normal doğum bisiklete binme topuklu ayakkabı giyme uzun yürüyüş yapma gibi şeyler yasaklanmış he çok şükür hiçbir kusur kalmadı tam aksine aletten çıkar çıkmaz yürümüşüm bile vücudum fazla ağırlığı kaldıramıyo yani kaçlarım dr söylemişti ıkıncısıde erken olucak sezeryandan sonra 15 gün hafif topallayarak yürüyordum sonra düzelmiştim o yüzden erken olucak cnm geçen hafta drumda söyle 13 agust 17 agust gibi alıcaz 36 ıncı haftamı doldurucam inş
mericcim bana diyosunda sende agustos sonu doğurursun
baya erken olucakmış canım ya sağlıklı olsunda sen bebeğe kilo yapsın diye balık yağı falan iç et süt çok ye erken doğucaksa kilosu olsun benimde 25 ağustos inşş
kızlar buda yanlış çıktı ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı ben ekşi yedim hep cnm da hep ekşi istedi ama erkek
yanlız bide doğum yapınca aman süt yapsın diye yeriz uffffffff kilolardan nefret ediyorum benm göbüşüm çok çıktı yaaa bu kadar büyürmü yatakda sağdan sola dönerken bile karnımı 9 aylık gibi hissediyorum suyummu çok ne
Canım seninde mi 2. yoksaa
sezeryan mo olucak pekii
banada Dr. um 1 eylül dedi.ben 30 ağustos die hesapladımm
benim bıdığın gelişimi 1 hafta önden gidiymuş bide kızz
hani kızlar pek gününü beklemezmiş yaaaa
artık ağustosun 15 inden sonrada ben pırtlatırım heraldee
ay heyecanlandımm yaaaaa
ben yatakta dönerken ağır çekimde karnımı tutarak hareket ediyorum.dediğin gibi sanki 9 aylık.bazen eşimden utanıyorum.acaba içinden düşünüyormudur ''bu şimdiden yatakta dönemiyor 8-9 aylık olunca ne olacak''diye.neyse dayanacağız.bu arada az önce göbeğimi ve kaburgalarımın olduğu yeri b kaşıntı tuttu çıldırdım resmen.allahtan ki badem yağını sürü sürmez geçti.
baya erken olucakmış canım ya sağlıklı olsunda sen bebeğe kilo yapsın diye balık yağı falan iç et süt çok ye erken doğucaksa kilosu olsun benimde 25 ağustos inşş
ben yatakta dönerken ağır çekimde karnımı tutarak hareket ediyorum.dediğin gibi sanki 9 aylık.bazen eşimden utanıyorum.acaba içinden düşünüyormudur ''bu şimdiden yatakta dönemiyor 8-9 aylık olunca ne olacak''diye.neyse dayanacağız.bu arada az önce göbeğimi ve kaburgalarımın olduğu yeri b kaşıntı tuttu çıldırdım resmen.allahtan ki badem yağını sürü sürmez geçti.
günaydınnnn hepinize sağlıklı hamilelik ve güzel bebişler dilerimmm
ben 12 haftalık 2'kiz gebeyim normalde ekim annelerinde takılıyorum ama muhtemel doğumumuz eylül gibi olucak sanırım
tabi ben canıgönülden ekimi görmek istiyorum
doğum tarihimiz belli olunca arada sizede takılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?