2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benden kaynaklanan sorun nedeniyledoğultan kalçalarım çıkık doğmuşum 1 sene aletin içinde kalmışım daha bebecikken normal doğum bisiklete binme topuklu ayakkabı giyme uzun yürüyüş yapma gibi şeyler yasaklanmış he çok şükür hiçbir kusur kalmadı tam aksine aletten çıkar çıkmaz yürümüşüm bile vücudum fazla ağırlığı kaldıramıyo yani kaçlarım dr söylemişti ıkıncısıde erken olucak sezeryandan sonra 15 gün hafif topallayarak yürüyordum sonra düzelmiştim o yüzden erken olucak cnm geçen hafta drumda söyle 13 agust 17 agust gibi alıcaz 36 ıncı haftamı doldurucam inş[/QUOTE]

baya erken olucakmış canım ya sağlıklı olsunda sen bebeğe kilo yapsın diye balık yağı falan iç et süt çok ye erken doğucaksa kilosu olsun benimde 25 ağustos inşş

baya erken olucakmış canım ya sağlıklı olsunda sen bebeğe kilo yapsın diye balık yağı falan iç et süt çok ye erken doğucaksa kilosu olsun benimde 25 ağustos inşş[/QUOTE]

Canım seninde mi 2. yoksaa
sezeryan mo olucak pekii

banada Dr. um 1 eylül dedi.ben 30 ağustos die hesapladımm
benim bıdığın gelişimi 1 hafta önden gidiymuş bide kızz
hani kızlar pek gününü beklemezmiş yaaaa
artık ağustosun 15 inden sonrada ben pırtlatırım heraldee

ay heyecanlandımm yaaaaa

kızlar buda yanlış çıktı ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı ben ekşi yedim hep cnm da hep ekşi istedi ama erkek

baya erken olucakmış canım ya sağlıklı olsunda sen bebeğe kilo yapsın diye balık yağı falan iç et süt çok ye erken doğucaksa kilosu olsun benimde 25 ağustos inşş

sezeryan mo olucak pekii

ay heyecanlandımm yaaaaa[/QUOTE]

:) heyecan yok cnm bebişte heyecanlanır ay ben sezeryandayken kamerya çektiler karnımdan aybükenin çıkışı var bi görseniz memnuniyetsiz ben burda memnundum şimd niye keyfimi bozdunuzki der gibilerindendi

ben yatakta dönerken ağır çekimde karnımı tutarak hareket ediyorum.dediğin gibi sanki 9 aylık.bazen eşimden utanıyorum.acaba içinden düşünüyormudur ''bu şimdiden yatakta dönemiyor 8-9 aylık olunca ne olacak''diye.neyse dayanacağız.bu arada az önce göbeğimi ve kaburgalarımın olduğu yeri b kaşıntı tuttu çıldırdım resmen.allahtan ki badem yağını sürü sürmez geçti.

:) heyecan yok cnm bebişte heyecanlanır ay ben sezeryandayken kamerya çektiler karnımdan aybükenin çıkışı var bi görseniz memnuniyetsiz ben burda memnundum şimd niye keyfimi bozdunuzki der gibilerindendi[/QUOTE]

Ay prensese bak senn çok tatlı yaaa
biz sabırsızlıkla bekliyrz onlar naz yapıylar bideeee

ben daha badem yağımış ,bebe yağımış hiç birine başlamadımm
arada benim göbeğimde kaşıntı oluyo aşıyınca hemen kesiliyoo
bende önemsemedmmmmm

sezeryan mo olucak pekii

ay heyecanlandımm yaaaaa[/QUOTE]

ağustosda dökülücez bence benm 1. sezeryan olunca arasıda 14 ay olunca mecburen sezeryan :2:

hakkatten 9. ayda daha zor oluyo oturamıysun kalkamıyosun Allah yardımcımz olsn

hoşgeldin
ben de ikiz annesiyim.
benim de muhtemelen agustosda olacak ama ben de buraya takılıyorum
hedefimiz 36. hafta demişti doktor:)

Merhaba Arkadaşlar Bende Ekim annelerindeyim
Bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Var mı aranızda hissetmeye başlayan ben çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…