Merhaba Arkadaşlar Bende Ekim annelerindeyim
Bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Var mı aranızda hissetmeye başlayan ben çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba :26::26::26:
Merhaba Arkadaşlar Bende Ekim annelerindeyim
Bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Var mı aranızda hissetmeye başlayan ben çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba :26::26::26:
cokgusel bı duygu cnm sırt ustu yatıp beklıyorum resmen pıtpıt kıpırdıo melegım
hisseden arkadaşlar var ancak ben daha hisssetmeye başlamadım. hissedemediğim için de orda sieasta yapıp duruyolar sanıordum:)
dün gördüm ki içerde güreşiolarmış.:)
benım ılk cnm hısstmeye baslayalı henuz 4 yada 5 gun oldu bende cok sasırdım :)) ılk basta hatta korktum sona anladımkı mınık kusummmussKimbilir ne güzel bir duygudur
İkinci hamileliğiniz mi acaba? İlk hamilelikler 20.haftalarda hissediyormuş bebeklerinin hareketini öyle duymuştum :44:
benım ılk cnm hısstmeye baslayalı henuz 4 yada 5 gun oldu bende cok sasırdım :)) ılk basta hatta korktum sona anladımkı mınık kusummmuss
ben bugun dr gıtımm 3lu test ıcın kan verdımm bebısımıde gordum masallah bıray oncekınden cok farklıydı ama bacakalrını kıvırmıs kordonuda ustunde dedı nasıl oluosa anlayamadı kız olabılır dedı ama emın deılım dedı sona gene bakıcakmısOhh ohh maaşallah
Cinsiyetini öğrenebildiniz mi peki?
Benim haftaya doktor kontrolüm var bakalım doktorum bir tahminde bulunabilecek mi?:18::18::18:
ben bugun dr gıtımm 3lu test ıcın kan verdımm bebısımıde gordum masallah bıray oncekınden cok farklıydı ama bacakalrını kıvırmıs kordonuda ustunde dedı nasıl oluosa anlayamadı kız olabılır dedı ama emın deılım dedı sona gene bakıcakmıs
Hadi yaaa ozaman bu sefer gittiğimde öğrenicem diye fazla heveslenmeyeyim
bellı olmaz bazıları 14 haftada ogrenıo bende anlamadım gıttı
Kızlar göbeklerinizin resmini paylaştınız mı peki? Büyüdü mü göbekleriniz benim biraz çıktı bugünde hamile pantalonu aldım üst kısmı biraz bol geliyor tabi ama artık normal kotlarıma da olmuyorum
tayt gıyıyorum calısmadıgım ıcın evde rahat oluyor. kotlarım daha oluo hamıle pantolonu bende aldımm evde denedımm ılerde gıyerım henuzz gerek duymuyorum :))
Bende evdeyken eşofman giyiyorum da dışarı çıkarken hep aynı şeyleri giymekten sıkıldım. Sen kilo almadın demek ki ne güzel
merhabalar.. ii akşamlar anne adaylarınasılsınız
kızlar turk kahvesı ıcmek zaralımıdr
ben bugün sağlık ocagında sordum canım kahve çok içme haftada 2 defa falan dedi
Merhaba,
Bilgilerim şöyle:
Adı: eliflalce
SAT:27 Kasım 2011
Bekl.Doğ.Tar: 2eylül 2012
Boy: 1.68
Kilo: 60
Şehir. istanbul
Kaçıncı Çocuk :1
Cinsiyeti: kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?