2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba Arkadaşlar Bende Ekim annelerindeyim
Bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Var mı aranızda hissetmeye başlayan ben çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba :26::26::26:

cokgusel bı duygu cnm sırt ustu yatıp beklıyorum resmen pıtpıt kıpırdıo melegım

Merhaba Arkadaşlar Bende Ekim annelerindeyim
Bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Var mı aranızda hissetmeye başlayan ben çok merak ediyorum nasıl bir duygu acaba :26::26::26:

hisseden arkadaşlar var ancak ben daha hisssetmeye başlamadım. hissedemediğim için de orda sieasta yapıp duruyolar sanıordum:)
dün gördüm ki içerde güreşiolarmış.:)

cokgusel bı duygu cnm sırt ustu yatıp beklıyorum resmen pıtpıt kıpırdıo melegım

Kimbilir ne güzel bir duygudur
İkinci hamileliğiniz mi acaba? İlk hamilelikler 20.haftalarda hissediyormuş bebeklerinin hareketini öyle duymuştum :44:

Kimbilir ne güzel bir duygudur
İkinci hamileliğiniz mi acaba? İlk hamilelikler 20.haftalarda hissediyormuş bebeklerinin hareketini öyle duymuştum :44:
benım ılk cnm hısstmeye baslayalı henuz 4 yada 5 gun oldu bende cok sasırdım :)) ılk basta hatta korktum sona anladımkı mınık kusummmuss

benım ılk cnm hısstmeye baslayalı henuz 4 yada 5 gun oldu bende cok sasırdım :)) ılk basta hatta korktum sona anladımkı mınık kusummmuss

Ohh ohh maaşallah
Cinsiyetini öğrenebildiniz mi peki?
Benim haftaya doktor kontrolüm var bakalım doktorum bir tahminde bulunabilecek mi?:18::18::18:

Ohh ohh maaşallah
Cinsiyetini öğrenebildiniz mi peki?
Benim haftaya doktor kontrolüm var bakalım doktorum bir tahminde bulunabilecek mi?:18::18::18:
ben bugun dr gıtımm 3lu test ıcın kan verdımm bebısımıde gordum masallah bıray oncekınden cok farklıydı ama bacakalrını kıvırmıs kordonuda ustunde dedı nasıl oluosa anlayamadı kız olabılır dedı ama emın deılım dedı sona gene bakıcakmıs

Hadi yaaa ozaman bu sefer gittiğimde öğrenicem diye fazla heveslenmeyeyim

Kızlar göbeklerinizin resmini paylaştınız mı peki? Büyüdü mü göbekleriniz benim biraz çıktı bugünde hamile pantalonu aldım üst kısmı biraz bol geliyor tabi ama artık normal kotlarıma da olmuyorum

bellı olmaz bazıları 14 haftada ogrenıo bende anlamadım gıttı

Bizde ekim anneleriyiz işte benim forumda da öğrenen arkadaşlarım olmuş ama erkek bebişler kendilerini göstermiş galiba kız bebişler biraz gizleniyorlar gibime geliyor bana

tayt gıyıyorum calısmadıgım ıcın evde rahat oluyor. kotlarım daha oluo hamıle pantolonu bende aldımm evde denedımm ılerde gıyerım henuzz gerek duymuyorum :))

tayt gıyıyorum calısmadıgım ıcın evde rahat oluyor. kotlarım daha oluo hamıle pantolonu bende aldımm evde denedımm ılerde gıyerım henuzz gerek duymuyorum :))

Bende evdeyken eşofman giyiyorum da dışarı çıkarken hep aynı şeyleri giymekten sıkıldım. Sen kilo almadın demek ki ne güzel

kimler üzmüş birtanemi kimler incitmiş kimler kırmış kiymetlimi ..kimler ağlatmış neden küsmüş bu dünyaya benim sevgilim dinle beni gözbebegim bak gözlerime dinle yavrucuğum hayat bir masaldır kurtlarla kuzular birlikte yaşar bazen geçmez günler bazen akşam olmaz bazen unutursun bazen münkün olmaz ...hiç kimse anne kadar üzülmez ki ...bir damla gözyaşı dökerken
kim koparıpta verir sana kalbini anne gibi bebeğim
hiç kimse anne kadar sevemez ki....birtanem cennet kokulum benim...
gurur duyarım canımı veririm iste... yeter bebeğim...
kimler üzmüş birtanemi kimler incitmiş
dinle beni göz bebeğim ne oldu söyle...
BU SARKIYI SEVENLER :) buara bunu cok dınlıyorumm gercektende annesı gıbı kımse ınsanı sevmıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…