2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba annecikler :)
İki gündür iş,güç ev derken baya bi uzak kaldım sayfadan. Ama maşallah sayfalar alıp başını gitmiş. :) Bakalım geçmişi okumayı becerebilecekmiyim

LCW'nin yeni hamile koleksiyonu gelmiş :) Bugün bi dolaşayım dedin. Anaaa bütün pantolonların 36 bedeninin gördüm nasıl sevindim Bir kot bir de işte giymek için kumaş pantolon aldım. Bunlar beni uzun bi süre idare eder artık.
Karnım ezilmeye başlamıştı çünkü. Ağrı da yapıyordu. Bu pantolonlar çok rahat geldi kesinlikle..

merhaba arkadaşlar bende yazamadım ne zamandır dr a gittim bugün ve 2kez kızımın olacağını öğrendim:)

SAT:27 Kasım 2011
Bekl.Doğ.Tar: 11 eylül 2012
Boy: 1.61
Kilo: 67
Şehir. zongudak
Kaçıncı Çocuk :1
Cinsiyeti: kız

fılızz canım benım bılgılerımıdde duzenlermısınn :))

merhaba arkadaşlar bende yazamadım ne zamandır dr a gittim bugün ve 2kez kızımın olacağını öğrendim:)

tebrık ederım cnmm negusel kızları cıftledın hayırlısı olsunn .
zonguldaktakı subesınede bırsuru hamıle kıyafetı gelmıstı ben kot falan almadım onumuz yaz bıde calısmadıgım ıcın daha rahat yazlık sıyah belı lastıklı olan pantolon aldım ama daha hıc gıymedımm :)) halbukı sımdı ustume tam gelıoo ... bıde gomlek aldımmm bıde 5 tane bluzz hamıs ıcınn :)) ama o bebek fotosu olanlardan henuz almadım gobusumm buyusunde ıyıce ozaman alıcamonlar cok hosuma gııdıoo

gunaydın annısler dun dr kız olabılır dedı dıe kendımı kıza alıstırdımm ıns degısmezz plan yapıyorumm bırsuru acaba degısırmı dıe emın olamıyorumm

gunaydın annısler dun dr kız olabılır dedı dıe kendımı kıza alıstırdımm ıns degısmezz plan yapıyorumm bırsuru acaba degısırmı dıe emın olamıyorumm

günaydııın bende kendi kendime kız hissettim diye alışmıştım doktor erkek olabilir deyince ilk başta tuhaf olmuştum ama şimdi erkek bebek fikrine de alıştım, ilk b aşta çok umutlanmamak gerekiyor sanırım.. bende hep kız bebek kıyafetlerine bakardım şimdilerde erkek bebek kıyafetleri arar oldum ama kesin olmadığı için alışverişe başlamadım

bende alısverıs yapmak ıstedım ıcın sanırım bole kararsız kaldım yoksa kız erkek farketmıyor.. saglıklı olması benım ıcın daha onemlı cnm . ama bebk kıyafetlerını elıme alıp alıp bırakmak uzuo benı .. dayanamıyorumm almak ıstıyorumm artıkkkkkkkk

bende senin gibiyim bi kırmızılı kız cicilerine bakıyorum bi lacivertli erkek cicilerine sonrada eve boş dönüyorum mecbur sedece unisex renklerden bi kaç tane aldım, tam belli olsa da alışveriş faslını başlatsam bi dayanamıyorumm

Merhaba annecikler :)
İki gündür iş,güç ev derken baya bi uzak kaldım sayfadan. Ama maşallah sayfalar alıp başını gitmiş. :) Bakalım geçmişi okumayı becerebilecekmiyim

Filizcim özelden mesaj atamıyorum henüz sen beni listeye ekler misin? çook teşekkür

SAT:09 aralık 2011
Bekl.Doğ.Tar: 14 eylül 2012
Boy: 1.61
Kilo: 54
Şehir. istanbul
Kaçıncı Çocuk :1
Cinsiyeti: erkek

nebılımm herkez 13 te bıle erkek denılenler olmuss 14 de anlasılan olmuss bızımkısı gostermedı gıttı kordonunu almıs ustunee oynuoo kızsa cok cadı olucak annesı gıbı bellı

nebılımm herkez 13 te bıle erkek denılenler olmuss 14 de anlasılan olmuss bızımkısı gostermedı gıttı kordonunu almıs ustunee oynuoo kızsa cok cadı olucak annesı gıbı bellı

benim doktor da kesin demedi o yüzden kararsız kaldım :18: maşallah bebişine

bu arada norador hoşgeldiiin

kızlar kesinlikle hamilelikler çok rahat tavsiye ederim illa karnın çıkacak giyeceksin diye bişi yok zaten bi baskı var onu en aza indiriyo

kızlar bu arada ben tetanoz aşımı olduuuuum :94: :119: :119:

aile hekimine gitmiştim kilomu tansiyonumu ölçtüler bebeğimin kalp atışını dinlediler vee aşıyı vurdular, şu anda kolum çok ağrıyor sol kolumla bardak bile tutamıyorum evde yatıyorum şimdi. Şu ağrı işi olmayaydı iyiydi yaa

Son düzenleme:
heyyy günaydınn hanımlar... ya gece bi uyandım. hayal kurmaktan kaç saat uyuyamadım:))) ama napıyım hayal kurmayı bırakmak istemedim. neyse.
hanımlar bu alışveriş konusu henüz cinsiyet bilmeyenler için acayip bir sınav. hergün bebek mağazalarındayım. ama alamıyorummm.
çok acıkıp oruçlu olmak gibi:))) forumdaki tecrübeler göre artık bende çifte hayal kuruyorum. şimdiye kadar erkek olduğunu düşünüyodum ama. böyle düşünüp kız olanda çok. hiç önemli değil tabi ki... zuzum ister paşam ister prensesim olsun:)))

benim de son zamanlarda ne zaman dışarı çıksam hep yeni bebekli anneler karşıma çıkıyor algıda seçicilik mi desem ne desem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…