2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oğlun hayırlı olsuun sağlıkla büyüsün inş
işin nasıl bilmiyorum sen daha iyi bilirsin tabii..
sağol canım hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıcakla gelsin :) özzel sektör ve çalışanlar çok vasıfsız ucuz oyunlar tahmin edersin işte can sıkıcı bakalı canım biraz daha sabretmem gerek ondan sonra ayrılırım herhalde...

hayırlı olsun oglusun cnmm maasallahh
teşekkürler canım senin göbüşüne ve bebişinede maşallah

aman çatlamalara dikkat et ben farkedemiyorum büyüyüp büyümediğini yaa sadece akşamları çok geriliyo karnım..
ayyy evetttt artık düzenli yağlanmam lazım DD büyüdü minik kuşummm:))
aynen akşamları çok fena oluyorrr kocaman bir göbiş hehee
gözün aydın canım, iş stresini bünyene yansıtmazsan bebiş etkilenmezzzz ama çok takan biriysen etkilenebilrirrrr strese sokma yakışıklıyı doğunca sakin olsun.
benimde akşamları kocaman gözüküyo :) ben kakao yağı aldım dün onu sürüyorum günde tek sefer
güzel dimi kokusu kakaonun:)

saol cnmm sızın gobuslerıde beklıomm

günaydın kızlar...
az önce aile hekimliğinden aradılar aşı için 20. hafta da yapılıyormuş yani beni haftaya çağırdı kızlar. hamilelik dönemince 2 defa olucakmış

inşallah dediği gibidir, korma benim de oldu başlarda az az.....ondan sonrada olmadı....ama seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor.......

inşallah dediği gibidir, korma benim de oldu başlarda az az.....ondan sonrada olmadı....ama seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor.......

bakalım bugünkü doktorun dediklerini de paylaşırım sizinle dönüşte.inşallah herşey yolundadır. ister istemez korku oluyor tabi ama sonuçta herşey Allah'ın elinde...

bakalım bugünkü doktorun dediklerini de paylaşırım sizinle dönüşte.inşallah herşey yolundadır. ister istemez korku oluyor tabi ama sonuçta herşey Allah'ın elinde...

geçmiş olsun canım... hayırlı haberlerle gelirsin inşallah biran öncede durur kanaman

gözün aydın canım, iş stresini bünyene yansıtmazsan bebiş etkilenmezzzz ama çok takan biriysen etkilenebilrirrrr strese sokma yakışıklıyı doğunca sakin olsun.

güzel dimi kokusu kakaonun:)
sağol canım :) ben takan bi insanım malesef ilk defa dün bir insancıkla kavga boyutuna kadar geldi çok çingene insanlar başedemiyorum bana çok uzak hareketler 1 yada 2 ay daha sabredip raporlar falan alcam buarada süreci azaltmak için sonrada ayrılcam büyük ihtimal meydan onlara kalsın Allahın adaleti büyük sadece ona güveniyorum ...

saol cnmm sızın gobuslerıde beklıomm
bende çekcem şimdi :)eklerim

hiç kokmuyo canım talya nın kini aldım en doğal ayrışma onun diye biliyorum çünkü o markanın yağları kullandım cildim için daha önce

bız babamızı ozledıkk ogle molasında ona surprızz yapıcazz gelınce gorusuruzz ınss kızlarr.. bebısımıız azcık gezdırıyımm belkı alısverıs yaparım onaa dayanamayıpp ortak renk bısıler bakarım :)) kıbb ve bebıslerınıze optmm

hiç kokmuyo canım talya nın kini aldım en doğal ayrışma onun diye biliyorum çünkü o markanın yağları kullandım cildim için daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…