suksuk senin göbüş kız göbüşü gibii
kız mı erkek mi
bence de kız ben sana söyliyim
umarımm
evet yaa göbüşlerimizi çekip de koysak mı ne
kız mı istiyosun
sağol canım hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıcakla gelsin :) özzel sektör ve çalışanlar çok vasıfsız ucuz oyunlar tahmin edersin işte can sıkıcı bakalı canım biraz daha sabretmem gerek ondan sonra ayrılırım herhalde...oğlun hayırlı olsuunsağlıkla büyüsün inş
işin nasıl bilmiyorum sen daha iyi bilirsin tabii..
teşekkürler canım senin göbüşüne ve bebişinede maşallahhayırlı olsun oglusun cnmm maasallahh
ayyy evetttt artık düzenli yağlanmam lazımaman çatlamalara dikkat etben farkedemiyorum büyüyüp büyümediğini yaa sadece akşamları çok geriliyo karnım..
gözün aydın canım, iş stresini bünyene yansıtmazsan bebiş etkilenmezzzz ama çok takan biriysen etkilenebilrirrrr strese sokma yakışıklıyı doğunca sakin olsun.kızlar selammm
şimdi hastaneden geldim iş yerim çok stresli bebeğim iyimi diye baktırdım buarada cinsiyeti kesinleşti :) OĞLUM oluyomuş
bebişte sağlıklıymış ama işe gitmek dahi istemiyorum korkuyorum bebeğim içinama doktorum bebeği etkilemez dedi bakıcam artık dayanamadığım noktadan ayrılcam ücretsiz izne..
güzel dimi kokusu kakaonun:)benimde akşamları kocaman gözüküyo :) ben kakao yağı aldım dün onu sürüyorum günde tek sefer
sağol canım hepimizin bebişleri hayırlı olsun sağlıcakla gelsin :) özzel sektör ve çalışanlar çok vasıfsız ucuz oyunlar tahmin edersin işte can sıkıcı bakalı canım biraz daha sabretmem gerek ondan sonra ayrılırım herhalde...
teşekkürler canım senin göbüşüne ve bebişinede maşallah
evet 16 gündür kanamam var, 2 kere yoğun kanama oldu açık kırmızı, daha sonra yoğun kanama bitince az az koyu renkte devam ediyor.
doktor rahim agzında damar catlaması olabılır dedı ama ben tatmin olmadım sımdı baska doktora gidicem bakalım
inşallah dediği gibidir, korma benim de oldu başlarda az az.....ondan sonrada olmadı....ama seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor.......
bakalım bugünkü doktorun dediklerini de paylaşırım sizinle dönüşte.inşallah herşey yolundadır. ister istemez korku oluyor tabi ama sonuçta herşey Allah'ın elinde...
sağol canım :) ben takan bi insanım malesef ilk defa dün bir insancıkla kavga boyutuna kadar geldi çok çingene insanlar başedemiyorum bana çok uzak hareketler 1 yada 2 ay daha sabredip raporlar falan alcam buarada süreci azaltmak için sonrada ayrılcam büyük ihtimal meydan onlara kalsın Allahın adaleti büyük sadece ona güveniyorum ...gözün aydın canım, iş stresini bünyene yansıtmazsan bebiş etkilenmezzzz ama çok takan biriysen etkilenebilrirrrr strese sokma yakışıklıyı doğunca sakin olsun.
güzel dimi kokusu kakaonun:)
bende çekcem şimdi :)eklerimsaol cnmm sızın gobuslerıde beklıomm
maşallahh çok hoşşşş:) nazar değmesinnn
hadı sızlerınkılerıde beklıyorumm :))
ben de çektim ama bilgisayarın kamerası pek iyi değil yine de ekliyim de nerden ekliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?