2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızçeler yaaaa benh ergeçen gün büyüyorummm kocaman oldu kanrışımmmDDD biryandnahoşuma gidiyor biryandna ürküyorum

kızlar selammm
şimdi hastaneden geldim iş yerim çok stresli bebeğim iyimi diye baktırdım buarada cinsiyeti kesinleşti :) OĞLUM oluyomuş
bebişte sağlıklıymış ama işe gitmek dahi istemiyorum korkuyorum bebeğim için ama doktorum bebeği etkilemez dedi bakıcam artık dayanamadığım noktadan ayrılcam ücretsiz izne..

oğlun hayırlı olsuun sağlıkla büyüsün inş
işin nasıl bilmiyorum sen daha iyi bilirsin tabii..

dün kilodan konuşmuşsunuz arkadaşlar bir dertli olarak yazmak istedim boyum 1.69 ve 46 kiloyla hamile kaldım hep zayıftım zaten şimdi 48 sayılırım o da güç bela iki haftadır midem düzeldi de ondan ama ilk gittiğim doktor da şimdi gitmeye başladığım doktor da kilom konusunda hiçbir şey demediler benim gibi zayıfken hamile kalıp da fıstık gibi normal doğum yapan 2 tane arkadaşım var merak etmeyin kilo konusunu bence hem 6 ve 7.aydan sonra başlıyo ciddi anlamda kilo alımları

hayırlı olsun oglusun cnmm maasallahh

kızçeler yaaaa benh ergeçen gün büyüyorummm kocaman oldu kanrışımmmDDD biryandnahoşuma gidiyor biryandna ürküyorum

buyuyoruzz kızlar hergecen farklı oluo bende dun gobusumu cektımm :))

inşallah canım, kanaman mı oldu senin??? rengi nasıldı tam??? doktor ne dedi?

evet 16 gündür kanamam var, 2 kere yoğun kanama oldu açık kırmızı, daha sonra yoğun kanama bitince az az koyu renkte devam ediyor.
doktor rahim agzında damar catlaması olabılır dedı ama ben tatmin olmadım sımdı baska doktora gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…