2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

salatalık vazgecılmezım annemlere gıdınce ıstahım daha cok acılıo onume alıyrum bıssuru tuzlyıp tuzlyıp yıyorum
benimde annemlerde iştahım açılıyo, dışarıda maşallah hiç bulantım olmuyo..

senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?benim bebeğim kız,acayip derecede salatalık,domates,ekşi meyve ve bol yeşillikli salata canım istiyo.yemeklerde hiç gözüm yok meyve ve sebze delisi oldum resmen

aynen bende senin gibiyim ama sanırım ekşi yiyerek oğlan doğuracağım ben

salatalık vazgecılmezım annemlere gıdınce ıstahım daha cok acılıo onume alıyrum bıssuru tuzlyıp tuzlyıp yıyorum

senin bebeğinin cinsiyeti belli mi?benim bebeğim kız,acayip derecede salatalık,domates,ekşi meyve ve bol yeşillikli salata canım istiyo.yemeklerde hiç gözüm yok meyve ve sebze delisi oldum resmen

* Eylül
* Öykü
* Beren

Kızlar ailede isim krizi var :)) 3 taneye düşürdük beğendiklerimizi,sizin de fikirlerinizi alabilir miyim?

cnım cınsıyt bellı deıl dha gostermıo bıdık oyuzden dr.da kıza benzettıgını soluo bnmde cnm meyve falan cok ıstıo sebze yıyemyrm hıc acayıp tıksınıyorum sebzeden...

cnım cınsıyt bellı deıl dha gostermıo bıdık oyuzden dr.da kıza benzettıgını soluo bnmde cnm meyve falan cok ıstıo sebze yıyemyrm hıc acayıp tıksınıyorum sebzeden...

Pişmiş sebze değil de çiğ sebzeler marul,havuç,kırmızı lahana,roka falan filan yani :)

:))))DIMI CNM OLE POZISYONDA OLUOLRKI BAZEN SASIRYSN BENIMKIDE GECEN AYAGINI HAVAYA KALDIRMIS AGZINA DOGRU GETRMISTI DR.DA SASIRDI NASI DURUO BU BOLE DIE CINSIYTI GOSTERMEMK ICIN ELINDEN GELENI YAPIO BIDIK:)))

oyyyyyyy kıyamam ben o bıdığa.nerden biliyor ayağını ağzına götürmeyi maşallah annesi.hepsinede maşallah bebişlerimizin allah onları nazardan korusun

pişmiş sebze değil de çiğ sebzeler marul,havuç,kırmızı lahana,roka falan filan yani :)

ılk zamnlr havucu cok sevyrdm ama ndnse sımdı yedgmde hep cıkaryrum hamılelgmden berı maruldan mıdem bulanıo oysakı cok sevrdm limonlayıp yerdım hep nekdr acayıplestırıo hamılelık

Pişmiş sebze değil de çiğ sebzeler marul,havuç,kırmızı lahana,roka falan filan yani :)

bende yeşillik yiyorum marul havuç kırmızı lahana vs ama pişirilecek şeylerden çok tiksiniyorum.bikaç defa pişirmeye kalktım.karnıbahar pırasa ıspanak filan kokularından nasıl tiksindiysem 2 gün yataklık oluyorum tiksintiden.

ılk zamnlr havucu cok sevyrdm ama ndnse sımdı yedgmde hep cıkaryrum hamılelgmden berı maruldan mıdem bulanıo oysakı cok sevrdm limonlayıp yerdım hep nekdr acayıplestırıo hamılelık

Benim beslenme alışkanlığım tamamen değişti.Etli yemekler çok severdim önceden şimdi en sevdiğim yemekleri burun kıvırarak yiyorum.bana salatalık ,yeşil elma ,meyve verin diyorum sadece...Ama tabi zorla da olsa kırmızı et,bakliyat vs. tüketiyorum bebeğime faydalı olduğu için.

havucu yemede eğer katı meyve sıkacağın varsa sıkıp iç içineden 2 damla zeytinyağı acayip faydalı.ama midene dkunmaktan hariç tiksintinde varsa havuca hiç yaklaşma boşver.

kuzumla bız nınnı yapıcaz kızlar sımdıden alısssın nınnıyee .. kendınıza ve bebıslerınıse cok ııbakın gorusuuruzz yemekten sona geene gırerımm ıns :))

Ben de brokoli,lahana ve karnabahardan tiksinmiştim ilk aylar ama şimdi az az yiyebiliyorum.

Ben de brokoli,lahana ve karnabahardan tiksinmiştim ilk aylar ama şimdi az az yiyebiliyorum.
hamılelerde brokolı ve lahana cok yararlı kızlarr ben yenı hamıleyken cıg olarak beyaz lahanayı bı gusel yedım yedımm yedımm sonaa wcyee hıc unutmuomm :))

havucu yemede eğer katı meyve sıkacağın varsa sıkıp iç içineden 2 damla zeytinyağı acayip faydalı.ama midene dkunmaktan hariç tiksintinde varsa havuca hiç yaklaşma boşver.

ayy kızlar valla mıdem havalarda suan ılacta aldım ama pek etkı etcek gbı durmuo ((çıkarmak ıstemyrum artıkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…