2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

guldurdun cnm benı valla ınsanın bunyesı ole degısyokı hamılelıkte ben ole hafıf aparatıf seyler yıyeblıyrm meyve falan yıyomusun peynır falan

evet ekmek arası peynir domates yiyebiliyorum makarna yiyordum ondan da tiksindim. bilgidğin alt üst oldum.
sürekli kazınıyor midem ama yiyecek bişey bulamıyorum. öğlen dışarıdan yemek söyleyeceğim. yemek listelerine bakarken bile midem kalkıyor
doğumdan sonra normale döner miyim acaba?

aynen bende oleyım bugun asçımız yemek lıstesı getırmıs sunları duzenleyelım dıe dedım tam adamına gtrdın sayıyo bana sunu yapımmı ıyyyy bunu yapımmı ıyyy öggg dıyrm sende bısı begenmıysn dıo dedımkı tam adamına geldın yemek sorucak :))))

zamn gectıkce duzelıysn cnm berbattım tek lokma alamzdm agzıma ama şükür gecıo

olmazkii böyle annesi.bende sütü içemiyordum.muzu mikserde çekip sütle karıştırım tüketiyorum.hiçsüt kokusu ve tadı kalmıyor.içine balda katabilirsin.muzda hem kalsiyum hem potasyum var.bari bol meyve tüket.peynir,yoğurt ye.yumurta bende hiç yemiyorum.balığada yeni başlayabildim.normalde balığı çok severim her hafta 1 kerede olsa yapardım.hamileliğimde tiksindim ama şimdi vücudum istemeye başladı.

zamn gectıkce duzelıysn cnm berbattım tek lokma alamzdm agzıma ama şükür gecıo
inşallah cnm. çünkü benim yemek yemek hobilerim arasındaydı. resmen bünyem allak bullak oldu. ama olsun herşeye değer

meyve tüketiyorum cnm. muz, kivi, elma hepsini yiyorum.yoğurt, cacık ayran tüketiyorum çok şükür. balık severşim ben de ama evde olmaz
artık yiyebilirim sanırım. hafta sonu eşime ısmarlatayım dışarıda
teşekkürler

selam arkadaşlar örneklere bayıldım bende örmeye başlıyacagım artık

hanımlar balık çok çok önemli ya. haftada bir kere en az ama iki kere yiyoruz biz.kokusuna dayanamıyorum ama
sağ olsun eşim yapıyo balıkları. ama çok önemli. birde kuruyemiş yiyin kızlar. çok değil ama günde bir kaç badem ceviz fındık süper olur. bebeğin zeka ve kemik,kasları için çok ii.

benimde eşim yapıyor.ayıtlatıp alıyor.evdede yıkayıp unluyor pişiriyor sağolsun.şuan çiğken görmek bile istemiyorum balığı hala.nezaman tamamen geçecekse bu halim.haftada ikidefa kesin tüketmek gerek bende 10 gündür aşırı derecede unutkanlık başladı.derecesini şöyle anlatıyım.sağlık ocağında hemşire soyadımı sordu önce bi duraksadım,düşündüm öyle cevap verdim.kendi doğum tarihimi eşimin kan grubunu evin sokak nosunu hep yanlış yazdırdım.akşam eşime anlattım.balık yemezsen böyle olur diyor.artık biraz balık biraz ceviz idare edicez

herkes yemekde galiba hatunlar:))) ya 2 'li testlerinizle ilgili birşey sorucam. testte bebeğin kalbine,burun uzunluğu, kol bacak gibi uzuvlarına bakıldı değil mi sizinde? ense kalınlığıyla beraber bu organlara da bakılıp ölçüm yapıldı değil mi?
gerçi iç organ anomalleri için 20-23 ayrıntılıda daha net bakıyolarmış ama. sizede 2 'li testte bunla ilgili bilgi verildi mi?

ayy massallaaah korkma cnm ya cocuk hareket etmycekmi.yada hareket ediosa sewinsene demekki o rahat sen gezdikçe hareket eddikce tepki werio bukadar gozetleme kendini korkma herseyden.eskidende hareket ediodu ultrasonda falan gormussundur durmuyolar hiç kıpır kıpırlar..simdi buyudu dye seziyosun.ama balkon falan yıkama ayagın 1 kaysa allah korusunnn..tabi bunlar bnm fikrimm allah kucagına almayı nasip edsiiiiin

bana bakılmadı
sadece ense kalınlığı bakıldı devlette yaptırdım ben
ama özelde karın çevresi baş çevresi boytuna bakıldı
ayrıntılıda bakılacak o dediklerin ,

ben balık yağı almayı düşünüyorum
haftada 1 yiyorum ama az yüyorum tüm balığı yiyemiyorum yetersiz geliyor gibi

Merhaba hanımlar ve bebişler :)
Bugün boş günümüzdü ama çok işimiz vardı. Sabah erkenden Amerikan konsolosluğuna gittik eşimle vize başvurusu yaptık. Vizemiz onaylandı.. İnşallah parayı toparlasak bebeğimizi Amerikada doğurucaz.. Çok heyecanlandım ama çok kolay geçti görüşme..

Sonra doktora kontrole gittim. B12 eksikliğim varmış. 15gün sürekli iğne vurulucam sonra haftada 1 sonra ayda1e düşecek. Artık ömür boyu ayda 1 bu iğneyi yaptırmam gerekiyormuş. Olsun buna da şükür ciddi bir sorun değil. Bebeğe de baktı iyiymiş.Cinsiyetini tekrar gösterdi bakın bu da kukusu diye

İkili testte benim bebeğin her yerini incelediler, göbeğinin çapı, kafasının çapı, ensesi, kollarının bacaklarının boyu, kemik sayısı, midesi mesanesi cinsiyeti her şeye bakıldı.

Son düzenleme:
Bu arada özel mesaj atan ve sayfalarda gözüme çarpan bilgi değişikliklerini listeye ekledim.

filiz abd de doğurmak için ne kadar lazım
birde nerede doğuracaksıun yani neresinde
benim oarada arkadaşım var :) oraya mı gitsem ama uçak son aylarda ii değilmiş basınçtan dolayı

canım niye amerikada dogum bi sorun yok demi sadece tercih demi

kız ne bunalımı hamilelik işte herkesn bünyesi farklı bide sen progestan falan kullandıysan o acayip şişiriyo
ıh ııh cık onu da kullanmadım benim aldığım kilolar tamamen benim ayılığımla alakalı
ohhh canııım çak sen de bendensin
5 olmuştur o

aynen canııım ben de 83le doğuma gittim
emzirirken aldım diyenlere hayret ediyorum ben de hızla vermiştim kızım
1 yaşındayken ben hamile kaldığım kilonun 3 kilo da altına düşmüştüm yani
1 yılda gidiyor arkadaşlar merak etmeyelim,strese girmelyelim yaa
yiyeliiim içeliiiimmmmm,podyumamı çıkacaz allanızaaa

Eki Görüntüle 382571

kızlar sizce bu tepsi nasıl şerbetler için
Çook tatlııııı

yok anacım bi bilgi verilmedi bana
neye baktıysa baktı
hıım iyiymiş bi sorun yok dedi o kadar...
onlara kendi usg de bakıyor değerlendiriyor sanırım
rapora geçmiyor o veriler yani

ben aldım başımı gittim valla zaten kilolu hamile kalmıştım inşallah dogumu 90 tamamlarım

filiz abd de doğurmak için ne kadar lazım
birde nerede doğuracaksıun yani neresinde
benim oarada arkadaşım var :) oraya mı gitsem ama uçak son aylarda ii değilmiş basınçtan dolayı

25-30 000 TL gibi bişey götürmeyi düşünüyoruz.
32. haftaya kadar doktor izniyle uçağa binebiliyoruz. İzin veriyorlar. Sonra amerikan havayolları izin vermiyor zaten.

Kendi isteğimize gidicez evet. Özel bir durum yok. Orada birkaç tanıdık var ama araştırmaya da devam ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…